-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
στο σαρκοβόρο ψαράκι του αμαζονίου?Αν δεν αγωνίζεσαι για σένα (πρώην υπόγεια) πας για ψάρεμα σαρκοφάγων
...κύριοι, δεν σας πιάνω... Τί εννοείτε; (...τον ρίπερ ειδικά, δεν τον έπιασα ούτε τόσο δα...)
Εγώ πάντως εννοούσα το ΔεΜποξ.μπζ -
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
το τόρρεντ σε πόση ώρα θα έχει ανέβει?? κατά τις 11.30 μετά τον αγώνα?
...εξαρτάται πού το ψάχνεις. Το γρηγορότερο είναι συνήθως up μετά από κα'να μισάωρο (άντε μία ώρα).
που ανεβαίνει στο μισάωρο;
Στο πιράνχα τα quals ανέβηκαν στις 13:30..... Τραγωδία. Υπάρχει κανένα πιο γρήγορο; -
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
στο σαρκοβόρο ψαράκι του αμαζονίου?
Αν δεν αγωνίζεσαι για σένα (πρώην υπόγεια) πας για ψάρεμα σαρκοφάγων
...κύριοι, δεν σας πιάνω... Τί εννοείτε; (...τον ρίπερ ειδικά, δεν τον έπιασα ούτε τόσο δα...)
Εγώ πάντως εννοούσα το ΔεΜποξ.μπζο ripper αναφέρεται στο ρεισινγκφορ.με το οποίο θέλει invite.
-
Αναφερόμαστε σε torrent sites.
Μετέφρασε στα αγγλικά το αγωνίζομαιγια.μένα.EDIT: το αποκωδικοποίησε ο Bayern7.
-
Ποιό τορρεντοσάιτ τα ανεβάζει γρηγορότερα?
-
Racing. Φορ me..Αν και πραγματικα δεν μου πολυ αρεσε η μεταδοση του sky..Πολυ φωνακλας ο αγγλος διπλα στον μπραντλ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αναφερόμαστε σε torrent sites.
Μετέφρασε στα αγγλικά το αγωνίζομαιγια.μένα.Το ότι το....jive-talk αναφερόταν σε τορεντάδικα (ή γουαρεζάδικα), το κατάλαβα. Αλλά ούτε την....αποκωδικοποίηση είχα πιάσει - ούτε και το γνώριζα το εν λόγω.
Παραμένει βέβαια η απορία μου περί 'πιράνχας'. Για πε...
(...εγώ πάντως εννοούσα -επειδή το έγραψα, αλλά ξαναρωτήθηκε- το ΔεΜποξ, όπου πέρυσι θυμάμαι ν' ανεβαίνουν στο μισάωρο με μία ώρα οι εκπομπές από ΒΒC. Δικά τους capture, και ανέβασμα σε seedbox).
*...να τονίσω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται γενικά για τορεντοπροσκλήσεις, υπάρχουν σχετικά σάιτ όπως το Torrent Invites να δοκιμάσουν την τύχη τους.
-
Τι ωρα Ελλάδος αρχίζει ο αγώνας?
-
Στις 8 οκ απαντώ μόνος! Παει γέρασα!
-
καποια στιγμη εσεις οι νεωτεροι κατε ενα αναλλητικό σεμιναριο σε εμας τους γηραιωτερους 'τι εστι τορρεντ' αναλυτικά ομως - για ηλιθιους που λενε
αρα λοιπον ξυπνητιρι στις 7 να προλαβουμε να φτιαξουμε καφε κ.λ.π. κ.λ.π.
-
Μη μασάς ρε Φωκίωνα, δεν είναι δα και τόσο τρομερό :
-
Γράφει κάποιος κάποιον αγώνα (κυρίως μέσω 'κάρτας τηλεόρασης' που έχει βάλει στο πισί του).
-
Στη συνέχεια, με τη χρήση ενός προγράμματος που λέγεται torrent client (το πιο δημοφιλές είναι το utorrent, γνωστό και ως μtorrent), φτιάχνει (πανεύκολα) ένα αρχείο με κατάληξη .torrent , το οποίο είναι 'συνδεδεμένο' με το αρχείο βίντεο που έχει γράψει.
-
Μπαίνει σε ένα torrent site (γνωστά και ως 'torrent trackers') και ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από το site, 'ανεβάζει' (δίνει στην ουσία τη δυνατότητα να συνδεθούν στο πισί του διάφοροι ανά τον κόσμο που επιθυμούν να αντιγράψουν το αρχείο του αγώνα από αυτόν) το αρχείο .torrent.
-
Τέλος μπαίνουν και κατεβάζουν το αρχείο αυτό οι όσοι ενδιαφερόμενοι και το ανοίγουν με τον torrent client τους, πραγματοποιώντας έτσι σύνδεση με το pc αυτού που έχει το αρχείο βίντεο (αν μάλιστα έχουν ήδη κατεβάσει κάποιοι άλλοι το βίντεο από τον αρχικό uploader, τότε δεν 'τραβάει' μόνο από αυτόν, αλλά αυτομάτως και από τους υπόλοιπους ταυτόχρονα - διαφορετικά κομμάτια του βίντεο από τον καθ' ένα, ώστε να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα η ολοκλήρωση της αντιγραφής του βίντεο στο δικό του πισί -μιας και κάθε σύνδεση στο Internet έχει περιορισμό στην ταχύτητα κατεβάσματος, και κυρίως ανεβάσματος- καθώς όλοι οι αυτοί οι χρήστες είναι διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους, κατάσταση που έχει προβλεθεί να λαμβάνει χώρα, στον προγραμματισμό του αρχείου .torrent).
Από 'κει και πέρα, υπάρχουν διάφοροι torrent trackers στους οποίους θα βρεις τέτοια αρχειάκια .torrent για κατέβασμα (και παίζουν τον ρόλο του 'κλειδιού' για την σύνδεση με υπολογιστές όπου έχουν το αρχείο βίντεο -ή οποιουδήποτε άλλου είδους σ' ενδιαφέρει- όπως κατάλαβες). Συνήθως είναι private και χρειάζεσαι invitation (από κάποιον γνωστό ίσως που είναι ήδη μέλος) για να μπορέσεις να εγγραφείς και να α) δεις τα καλούδια που βρίσκονται σε αυτούς β) να τα κατεβάσεις...
-
-
Κι εγώ τώρα καταλαβα... τα περισσότερα...γιατί μερικά μου φάνηκαν κάπως περίπλοκα
Για κοίτα βρε παιδί μου...τι γίνεται στον κόσμο... -
...the shorter and even simpler version (αν και, αν τα ξαναδιαβάσεις με την ησυχία σου, και κυρίως τα εφαρμόζεις σιγά-σιγά στην πράξη, θα σου λυθούν από μόνες τους οι όποιες απορίες σου δημιουργήθηκαν τώρα) :
Yπάρχουν site στα οποία βρίσκεις αρχεία .torent μαζί με πλήρη περιγραφή του αρχείου στο οποίο αντιστοιχούν (ταινία, σειρά, τραγούδι, έγγραφο κειμένου, φωτογραφία κλπ).
Βρίσκεις κάτι που σ' ενδιαφέρει (πχ F1 2012 Australia qualifying), τo κατεβάζεις στο πισί σου, διπλοκλικάρεις πάνω του και ανοίγει με το πρόγραμμα utorrent (που έχεις ήδη κατεβάσει κι εγκαταστήσει. Δωρεάν είναι, και αρκεί να γράψεις στο Google τ' όνομά του για να το βρεις και να το κατεβάσεις).
Με το που θα διπλοκλικάρεις ένα .torrent file, θ' ανοίξει ένα παράθυρο του utorrent που θα σου δίνει επιλογή που στο πισί σου θέλεις να κατέβει πχ ο σημερινός αγώνας των δοκιμαστικών, στον οποίον αντιστοιχεί το μικρό (είναι μόλις μερικά κιλομπάιτ) αρχειάκι .torrent που πριν λίγο κατέβασες. Αρκεί να έχεις τον ανάλογο ελεύθερο χώρο στον/στους δίσκους του πισιού (τα συνήθη μεγέθη των εκπομπών αυτών, κυμαίνονται από κάτι λιγότερο από ένα, έως περίπου 2 Gigabyte...).
Αυτά.
*[...βέβαια υπάρχουν και 'υποχρεώσεις' που πρέπει να τηρεί κανείς, όταν εγγράφεται σε κάποιον torrent tracker, οι οποίες αναφέρονται στους κανονισμούς (rules) των site αυτών, και πρέπει να τηρούνται για να μην τον διαγράψουν. Πρώτο μέλημα μετά την εγγραφή, η ανάγνωση των κανόνων (που αν και κάθε site έχει τις διαφοροποιήσεις του, γενικά συνοψίζονται στα : 1) να αφήνετε να τραβάνε από εσάς όσα τραβήξατε από τους άλλους, πχ κατεβάζετε 1GB, πρέπει να αφήσετε ενεργό το torrent στο utorrent -να μην το σταματήσετε/σβύσετε- έως ότου δώσετε σε άλλους που θα τραβάνε από εσάς, τουλάχιστον όσο κατεβάσατε, δηλαδή 1GB. Τράβηγμα=leeching / ανέβασμα=seeding. 2) Να μπαίνετε στο site τουλάχιστον μια φορά στις 3 βδομάδες, ακόμη κι αν δεν κατεβάσετε κάτι, για να μη θεωρηθεί ανενεργός ο λογαρισμός σας και μπλοκαριστεί ή και διαγραφεί. 3) Nα μην έχετε προκλητική συμπεριφορά, καθώς κουβεντιάζετε γραπτώς στον χώρο για συζήτηση που προβλέπεται κάτω από τις περιγραφές των torrent.]
-
Πατας εκει που λεει date ωστε να γυρισει σε sort out
διαλεγεις αυτο που θες
πατας get this torrent (εαν πας σε αλλο site παντα να διαλεγεις το .magnet (εχει για εικονα εναν μαγνητη) καθοτι ψαχνει και στα torrent και στα manget και ειναι γενικα πιο γρηγορο
winrar καταστασηβεβαια παιζει και να φαει delete αυτο το ποστ αλλα καθοτι το torrentz.eu ειναι νομιμο δεν υπαρχει προβλημα
-
Κανα λινκ για τον αγώνα έχετε;
-
Δύο δελίδες πίσω
-
Ευχαριστώ τον A που δεν έδειξε ζωντανό τον αγώνα... Τον χάρηκα περισσότερο από τα streams...
-
Μια απ τα ίδια. Το χω ξαναδεί σε streaming βέβαια αλλά πάντα ταυτόχρονα με Α, σήμερα όντως αν και βαρετούτσικος ο αγώνας μου άρεσε πιο πολύ.
-
και τώρα περιμένουμε να ανέβουν τα torrent
-
ε τουλαχιστον δεν ειχαμε την εμετικη προπαγανδα του bbc....
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014