-
ξέχνα το!
για αυτό παρακάλα να το πάρει ο Α.
-
Δεν είναι μόνο δοκιμαστικά στον ΟΤΕ, είναι όλα τα sessions και ο αγώνας της F1 συν όλες οι αγώνες των υποστηρικτικών κατηγοριών. Όοοοοολο το πακέτο και σε HD.
-
καταλαβα.... να βρω ποιος κολλητος εχει conexx-tv....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν είναι μόνο δοκιμαστικά στον ΟΤΕ, είναι όλα τα sessions και ο αγώνας της F1 συν όλες οι αγώνες των υποστηρικτικών κατηγοριών. Όοοοοολο το πακέτο και σε HD.ΟΚ! Δεν με νοιάζει το hd , με νοιάζει να μπορώ να δω τον ΑΓΩΝΑ σε ελεύθερο. Ολα τα 'χαμε , το hd μας μάρανε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ! Δεν με νοιάζει το hd , με νοιάζει να μπορώ να δω τον ΑΓΩΝΑ σε ελεύθερο. Ολα τα 'χαμε , το hd μας μάρανε.Ομοιως.... και τα δοκιμαστικά....
-
που ανακοινώθηκε ότι τα πήρε το Connex ???
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν είναι μόνο δοκιμαστικά στον ΟΤΕ, είναι όλα τα sessions και ο αγώνας της F1 συν όλες οι αγώνες των υποστηρικτικών κατηγοριών. Όοοοοολο το πακέτο και σε HD. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Καλημερα
Μια που απο οτι δειχνει το πληρες πακετο( δοκιμαστικά + αγωνας ) παει κατα συνδρομητικό,
υπαρχει καποια εξελιξη με τα stream του BBC?? ειναι οριστικό οτι 'τα χασαμε'?? δηλ οτι to ΒΒC δεν εχει τα δικαιωματα?
Ευχαριστω.Το BBC θα δείξει ζωντανά μόνο 10 από τους 20 αγώνες. Για τους άλλους εκτενή ρεπορτάζ
-
αρα θα πρεπει να βρουμε και skysports stream.... για τους μη BBC αγωνες...
-
Δηλαδη GfP δεν θα εχουμε Α; Πολύ κακό αυτό ειδικα για κατι νταλα καλοκαιρινους αγωνες
-
Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο, αντίθετα όλοι με τους οποίους έχω μιλήσει περιμένουν τόσο ο Α όσο και ο ΟΤΕ να συνεχίσουν όπως πέρυσι. Απλά ήθελα να διευκρινίσω τι περιελάμβανε η κάλυψη του ΟΤΕ όπως διαμορφώθηκε πέρυσι, πακέτο που κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει και φέτος.
-
Στο μεταξύ μέχρι να τα βρουν ίσως χάσουμε 2-3 αγώνες
-
Στο πρόγραμμα του οτε tv που έχω αναφέρει τίποτα για f1 για το σαββατοκύριακο που έρχεται.Ελπίζω να αλλάξει και να το έχουν.
-
Mα δεν αρχίζει η F1 το ΣΚ που έρχεται.
-
Μέθ.....
-
Δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει ότι αρχίζει αυτό τι Σ/Κ?????????? Αλτσχάιμερ το λένε χαχαχαχαχαχα
-
μήπως υπάρχει ελπίδα για εμάς τους φίλους του MotoGP?
-
Βεβαίως και υπάρχει, OTE TV λέγεται
-
Ο Alpha θα κάνει πιθανότατα τη μετάδοση του πρωταθλήματος.
(δε γνωρίζω αν θα είναι από τον πρώτο αγώνα και αν θα είναι μόνο μετάδοση του αγώνα ή/και των κατατακτήριων, ούτε ποιος θα κάνει τη μετάδοση)Δεν υπάρχει πηγή γιατί είναι προσωπική ενημέρωση.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο Alpha θα κάνει πιθανότατα τη μετάδοση του πρωταθλήματος.
(δε γνωρίζω αν θα είναι από τον πρώτο αγώνα και αν θα είναι μόνο μετάδοση του αγώνα ή/και των κατατακτήριων, ούτε ποιος θα κάνει τη μετάδοση)Δεν υπάρχει πηγή γιατί είναι προσωπική ενημέρωση.
Ενταξει κατανοητο, ειναι αυτο που πανω κατω υποψιαζομουν και ειχα αναφερει στις 6/2
Γνωμη μου...
Δεν υπαρχει περιπτωση ελευθυερος σταθμος να μεταδοσει Φ1 φετος ετσι οπως ειναι η οικονομικη κατασταση.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη και δεν περισσευουν.Μονη ρεαλιστικη περιπτωση ειναι Νοβα - Οτε και αυτο ουτε καν απο την αρχη της χρονιας αλλα απο τον τριτο τεταρτο αγωνα που θα εχει πεσει και η τιμη (σε συνδυασμο με highlights- ισως και μεταμεσονυκτια- σε ελευθερο καναλι για να ειμαστε και νομικα καλυμενοι).
Το θεμα ειναι τι γινετε με τον ΟΤΕ?
Δεν κρυβω οτι ενδιαφερομαι για το δορυφορικο πακετο(ΟΤΕ) λογω HD και γιατι κυριως το BBC μας την εκανε φετος(μονο 10 αγωνες). Καλο ειναι και το RTL αλλα δυστυχως η γερμανικη γλωσσα γι'αυτους που δεν την γνωριζουν δεν παλευετε με τιποτα αμα ειναι για ολη τη σεζον.
Καλο θα ηταν λοιπον αμα ειναι να παρει τα δικαιωματα ο ΟΤΕ να το κανει συντομα και να το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλιως για καποιον που θελει να δει Φ1 δεν θα μενει και πολυς χρονος για να προλαβει να εγκαταστησει και ενεργοποιησει το πακετο μεχρι τον πρωτο αγωνα.
-
http://www.seitanf1.gr/details.php?id=164
Αντε να δουμε...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014