-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μην δινουμε ιδεες και μπει κανα χαρατσι στις ποσες οθονες εχει ο καθενας.. -
Εγω βλεπω live timing και Alpha. Streaming μονο στα διαφημιστικά και 4TF μονο οταν θελω κατι να σχολιάσω
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
den eki allo lapitopi kardia moyΜπορείς να ανοίξεις και άλλο παράθυρο στον browser σου ξέρεις, δεν χρειάζεσαι άλλο PC για κάθε πρόγραμμα/παράθυρο.
-
λεφτα(και οθονες)υπαρχουν κυριε!
-
Μιλάμε αρρώστια
-
λεφτα(και οθονες)υπαρχουν κυριε!Θα με αποκαλεις με το βαθμο μου μετά το κυριε!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα με αποκαλεις με το βαθμο μου μετά το κυριε!!!
-
Χθες ειπαν στο connex tv, πως απο το επομενο gp, θα το μεταδιδουν και σε HD , απο ενα νεο καναλι.
Το σαιτ παντως, δεν αναφερει κατι ακομα..... -
Χαιρετάς και με το αριστερό; Πέρασε από το 1ο για την απολογία σου...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Χθες ειπαν στο connex tv, πως απο το επομενο gp, θα το μεταδιδουν και σε HD , απο ενα νεο καναλι.
Το σαιτ παντως, δεν αναφερει κατι ακομα.....Μπορούν του χρόνου να πάρουν και τους αγώνες;
Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο bye bye F1 ... -
Παιδια παντως αν εχετε λιγη υπομονη,το συστημα κατεβασμα απο τορεντ δουλευει πολυ καλα.
Πλεον οι αγωνες και τα δοκιμαστικα ανεβαινουν πολυ γρηγορα. Δεν μπορω να με φανταστω να βλεπω στον Α Φ1..Βγαζω σπυρια μονο με την σκεψη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο bye bye F1 ...
Γιατι αντιο???? τα stream να ειναι καλα...
Παιρνεις κι ενα 5μετρο καλωδιο VGA - VGA kai απο την εξωτερικη θυρα το στελνεις στην TV
αν μαλιστα η καρτα οθονης ειναι ανω του μετριου, κανεις το setup με διπλή οθονη και στην εξωτερικη στελνεις το stream Και στην του λαπτοπ oti αλλο θεςΘα μου πεις αξιοπιστια των stream...
ναι
αν και με την εμπειρια 1 χρονο τωρα ειναι αν μη τι αλλο αξιοπρεπη απο ταχυτητα, ειδικά τα μη αγγλικά.
μπορεις να εχεις και.. βραζιλιανικη εικόνα.
αν βρεις και αγγλικο σχολιασμό ( καπου υπηρχε αυτο αλλα δε θυμαμαι που) και παλι εισαι σουπερ -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Παιδια παντως αν εχετε λιγη υπομονη,το συστημα κατεβασμα απο τορεντ δουλευει πολυ καλα.
Πλεον οι αγωνες και τα δοκιμαστικα ανεβαινουν πολυ γρηγορα. Δεν μπορω να με φανταστω να βλεπω στον Α Φ1..Βγαζω σπυρια μονο με την σκεψη.Eνώ το να ακούς τους αγγλάρες να υμνούν κάθε τι αγγλικό είναι καλύτερο...
Γιατι αντιο???? τα stream να ειναι καλα...
Παιρνεις κι ενα 5μετρο καλωδιο VGA - VGA kai απο την εξωτερικη θυρα το στελνεις στην TV
αν μαλιστα η καρτα οθονης ειναι ανω του μετριου, κανεις το setup με διπλή οθονη και στην εξωτερικη στελνεις το stream Και στην του λαπτοπ oti αλλο θεςΘα μου πεις αξιοπιστια των stream...
ναι
αν και με την εμπειρια 1 χρονο τωρα ειναι αν μη τι αλλο αξιοπρεπη απο ταχυτητα, ειδικά τα μη αγγλικά.
μπορεις να εχεις και.. βραζιλιανικη εικόνα.
αν βρεις και αγγλικο σχολιασμό ( καπου υπηρχε αυτο αλλα δε θυμαμαι που) και παλι εισαι σουπερΑντίο γιατί:
- τα στριμ δεν είναι αξιόπιστα και όταν δεν θα έχεις και bbc δεν θα παλεύεται με βραζιλιάνικα και κινέζικα.
- αν θυμάσαι όταν τα είχε στο ant1 web tv τότε επι πληρωμή και όλοι βλέπανε στριμ ξαφνικά μετά από σύρμα σταμάτησαν τα 9 στα 10 να παίζουν όλως τυχαίως.
Ειδικά μετά την φετινή σούπα δεν δίνω λεφτά με τίποτα για Φ1. Οχι ότι θα έδινα αλλά λέμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χαιρετάς και με το αριστερό; Πέρασε από το 1ο για την απολογία σου...
ειμαι χουντικος για αυτο
-
elteo 1000 φορες να ακουω τους αγγλους να υμνουν τον Ντι Ρεστα, ΧΩΡΙΣ διαφημισεις,και με 45 λεπτα πριν τον αγωνα συνδεση(grid walk κλπ),παρα να ακουω τις τσιριδες του Πουρν και τις διαφημισεις τους.
Το rai θα εξυμνυει την Φερραρι φανταζομαι
Το Rtl τον Σουμο-Φεττελ-Μερτσεντα κλπ...Οποτε διαλεγω την γλωσσα που καταλαβαινω
-
δεν ειπα οτι εινα καλυτερο ή αμεροληπτο προς θεου. ΑΑπλά αυτα σαν γλωσσα καταλαβαιενει ο περισσότερος κόσμος.
Για τα στρεαμ ναι. αλλα σταματαγαν τα αγγλικά στρεαμ γι αυτο που ειπα τα βραζιλιανικα κ.λ.π. κ.λ.π...
Σιγουρα δεν ειναι ο σωστος τροπος αλλα... απο το να πληρωνεις...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
elteo 1000 φορες να ακουω τους αγγλους να υμνουν τον Ντι Ρεστα, ΧΩΡΙΣ διαφημισεις,και με 45 λεπτα πριν τον αγωνα συνδεση(grid walk κλπ),παρα να ακουω τις τσιριδες του Πουρν και τις διαφημισεις τους.Το rai θα εξυμνυει την Φερραρι φανταζομαι
Το Rtl τον Σουμο-Φεττελ-Μερτσεντα κλπ...Οποτε διαλεγω την γλωσσα που καταλαβαινω
Προτιμώ τον ΤΠ από τα σχόλια του EJ για ατυχήματα του LH. Με το συμπάθειο αλλά και το κόλλημα τους έχει όρια.
Ελπίζω να ξέρεις ότι από του χρόνου (νομίζω) θα δείχνει τους μισούς αγώνες γιατί τους άλλους τους πήρε συνδρομητικό.
-
Το γνωριζω ναι, (το ειχα ποσταρει οταν ειχε βγει η ειδηση)
αλλα λογικα ειτε απο το bbc ειτε απο το sky συνδρομητικο,παλι θα τα ανεβαζουν στα γνωστα σαιτς..Μενει να το δουμε και στην πραξη.
Αλλα ΤΠ με τιποτα.Ουτε με σουβλακια!!! -
Νομίζω ότι ο σχολιασμός στον ALPHA χθες ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου, δυστυχώς. Ενώ υπήρχε ενδιαφέρουσα δουλειά από τη Monza (για δεδομένα ALPHA, πάντα, όχι RTL), στη Σινγκαπούρη φαίνεται να μην ασχολήθηκαν πολύ με την ουσία και προτιμήθηκε μια κουβέντα καφενείου, που ο ένας προσπαθούσε να πείσει τον άλλον για ζητήματα καθαρά υποκειμενικής κρίσης. Ίσως η 'μερική' χαλαρότητα να έχει να κάνει και με την αβεβαιότητα της επόμενης χρονιάς, όμως είναι κρίμα γιατί κανείς δεν θα ήθελε (εγώ τουλάχιστον) ούτε να χαθεί η μετάδοση από την Ελλάδα, ούτε να χάσουν και τη δουλειά τους οι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτήν.
-
Μια χαρά τα λές Phaethon
Για τους 'άλλους' έχω την εξής απορία! Αφού δεν γουστάρετε, ρε παίδες, με τίποτα ΤΠ και ΑΛΦΑ
και σύμφωνα με ό,τι γράφετε, όλοι έχετε εναλλακτικές λύσεις, πολύ καλύτερες....
γιατί ασχολείστε?
Από απλή περιέργεια ρωτάω.......
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014