-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις?
...συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς δικαιολογείται O Brundle -που ήταν στο άθλημα- να μην έχει χωνέψει ότι Φεράρι+κίτρινο κράνος = ΟΧΙ Αλόνσο, ή ότι ο Σέννα δεν τρέχει για τη Βέρτζιν, αλλά για την Χισπάνια; Χτύπησε μήπως καμμιά φορά στο κεφάλι σε έξοδο με το μονοθέσιο, γι' αυτό και τον συγχωρούμε ως ήρωα (αγωνιστικής) μάχης;
(το αναφέρω διότι τα κύρια 'λάθη', αμφοτέρων των πλευρών, τέτοια είναι...)
το να μην ξερεις τους παντες απο τα κρανη ειναι οκ λογικο
...Mα δε χρειάζεται να ξέρεις το χρώμα του κράνους. Αρκεί να προσέξεις το χρώμα της κάμερας πάνω από το κεφάλι του οδηγού. Ο δημοσιογράφος αν μη τι άλλο οφείλει να ξέρει τουλάχιστον ποιος είναι ο πρώτος (κόκκινη κάμερα) και ποιος ο δεύτερος (κίτρινη κάμερα) οδηγός σε μια ομάδα.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις?
...συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς δικαιολογείται O Brundle -που ήταν στο άθλημα- να μην έχει χωνέψει ότι Φεράρι+κίτρινο κράνος = ΟΧΙ Αλόνσο, ή ότι ο Σέννα δεν τρέχει για τη Βέρτζιν, αλλά για την Χισπάνια; Χτύπησε μήπως καμμιά φορά στο κεφάλι σε έξοδο με το μονοθέσιο, γι' αυτό και τον συγχωρούμε ως ήρωα (αγωνιστικής) μάχης;
(το αναφέρω διότι τα κύρια 'λάθη', αμφοτέρων των πλευρών, τέτοια είναι...)
...Mα δε χρειάζεται να ξέρεις το χρώμα του κράνους. Αρκεί να προσέξεις το χρώμα της κάμερας πάνω από το κεφάλι του οδηγού. Ο δημοσιογράφος αν μη τι άλλο οφείλει να ξέρει τουλάχιστον ποιος είναι ο πρώτος (κόκκινη κάμερα) και ποιος ο δεύτερος (κίτρινη κάμερα) οδηγός σε μια ομάδα.
αυτο δεν το ηξερα ουτε εγω thnx
-
Κατα την αποψη μου πρεπει οι σχολιαστες να γνωριζουν και τα κρανη. Εδω τα γνωριζω εγω και παρα πολλοι αλλοι που παρακολουθουν F1! Προφανως και ο Brundle τα γνωριζει αλλα τοτε εκανε λαθος. Οπως ειπα ομως και πριν το σημαντικοτερο ειναι οτι το διορθωσε.
-
@ Red Spirit & elteo
...ρε πάτε καλά; (σόρι κι όλας που το λέω λες και γνωριζόμαστε από παλιά...)
Τα λέτε σε 'μένα, αντί να σχολιάσετε αυτό που είχε γράψει μετά από 'μενα ο cabala10;!Τον Πουρναράκη τον γουστάρω με χίλια, και δεν είναι ότι κρύβω την οθόνη με τα χέρια με το που τον βλέπω! Ίσα-ίσα, και αν τον ακούω θέλω, και να τον βλέπω.
Άσχετα όμως με το γούστο, και κυρίως για τον ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, η φάτσα του ΔΕΝ είναι για γυαλί, και ειδικά για αγώνες f1, και αυτό ΔΕΝ το ξεπερνάει! ( όχι δηλαδή, σκεφτείτε αν εσείς τον βλέπατε πρώτη φορά εδώ που τα λέμε, ότι το μυαλό σας θα πήγαινε στον 'mr ελληνικές μεταδόσεις f1'! Εγώ το ξαναλέω, κάτι σε χονδρέμπορα ή τσοντοπαραγωγό μου κάνει .Κι αυτό είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν το ξεπερνούν πολλοί, καθώς συνεχίζει να λειτουργεί στο υποσυνείδητο. Εγώ είμαι βέβαια άλλη φάση :p) -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Αυτο που μπερδεψε τον Alonso με τον Felipe τουλαχιστον το διορθωσε μετα. Αυτο με τον Bruno προσωπικα δεν το ακουσα.
...δεν το διόρθωσε από μόνος του, ο ΑΛΛΟΣ του το είπε.
Αυτό με τον Senna ήταν στην Αυστραλία (αν όχι Μπαχρέιν)
-
Κατα την αποψη μου πρεπει οι σχολιαστες να γνωριζουν και τα κρανη. Εδω τα γνωριζω εγω και παρα πολλοι αλλοι που παρακολουθουν F1! Προφανως και ο Brundle τα γνωριζει αλλα τοτε εκανε λαθος. Οπως ειπα ομως και πριν το σημαντικοτερο ειναι οτι το διορθωσε....το σημαντικότερο είναι να μην ορμάμε να φάμε κανέναν.
Κι όπως δεν τρώμε τον Άγγλο, έτσι να μην τρώμε και τον Έλληνα.
Και οι δυο σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ λάθη εμπίπτουν.Αυτό έλεγα με το παράδειγμα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Lee McKenzie
vs ** Stavroula Sklavounou**
Discuss.Ισμήνη Φαμπιάτου!
Δεν ξέρω πόσο καλά θα τα πήγαινε στη μετάδοση, τουλάχιστον όμως έχει δει μονοθέσιο από μέσα, ενώ η Στραβούλα (sic) παίζεται για το αν έχει καν δίπλωμα...Να ταχθώ κι εγώ εναντίον των πολλών Ελληνικών replays, νομίζω δεν χρειάζονται τόσα. Καμιά φορά βοηθούν (όταν ξεχνάει ο σκηνοθέτης της F1 κάποια φάση), αλλά νομίζω είναι πολύ σπάνια αυτό. Θεωρώ ότι ο Takis τα ζήτησε όλα αυτά μέσα στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της μετάδοσης σε μόνιμη τηλεοπτική στέγη.
+1. Κάποια από αυτά ήταν πρώιμα (λχ. πάντα ο τηλεσκηνοθέτης στη πίστα θα ξαναδείξει την εκκίνηση), ενώ κάποια εντελώς περιττά, όπως του pitstop. Αν θέλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί, όφειλε να το προσέξει με την 1η, έστω όμως, θα μπορούσε να δει την επανάληψη ένα τρίτο άτομο και να του το μεταφέρει από το control ώστε να το επιβεβαιώσει στον αέρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να 'κλέψει' χρόνο από το live feed για να το κάνει αυτό.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάσω τόσο μεγάλα κατεβατά (washcloud pleaaase χρησιμοποίησε κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, λέγεται 'παράγραφος'!)Να ταχθώ κι εγώ εναντίον των πολλών Ελληνικών replays, νομίζω δεν χρειάζονται τόσα. Καμιά φορά βοηθούν (όταν ξεχνάει ο σκηνοθέτης της F1 κάποια φάση), αλλά νομίζω είναι πολύ σπάνια αυτό. Θεωρώ ότι ο Takis τα ζήτησε όλα αυτά μέσα στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της μετάδοσης σε μόνιμη τηλεοπτική στέγη.
Να ευχηθώ τα καλύτερα στο team, έχω εκφράσει και στο παρελθόν την εκτίμησή μου, όχι στα αρκετούτσικα λάθη που κάνουν, αλλά στο φιλότιμό τους και στην ειλικρινή προσπάθειά τους για βελτίωση.
Μου άρεσε που το δίδυμο είχε εξ ίσου σχολιασμό και περιγραφή, ενώ παλιότερα νομίζω είχε πιο..main ρόλο ο sir Takis. Νομίζω τα βρίσκουν καλά οι δυο τους.
...χρήσιμη, χρησιμότατη η παράγραφος φίλε sparticle, κι όλοι την αποζητούμε, αλλά καμμιά φορά τα φέρνει η ώρα κι ο διάολος κτλ........ Το έχω πάντα στον νου μου πάντως
ΩΠ-ΠΩ-ΩΠ!...τώρα τα χαλάς......Είπαμε : ΜΗΝ υπερβάλλετε με πληθυντικούς! ΜΙΑ φορά ζήτησε ο άνθρωπος, κι αυτό ήταν να δείξει άλλη λήψη, τη στιγμή που ήδη έδειχνε ο Μαλαίσιος ριπλέι
...τα λάθη τους, προσωπικά θεωρώ πως πιο πολύ (τα ουσιαστικά) με γλωσσικά (κάτι λίγα γραμματικά...) έχουν να κάνουν, και σε σχέση με κάτι Σαρομάρες άλλες που κυκλοφορούν, είναι ακαδημαϊκοί...Βελτίωση στο...συγκεκριμένο, δύσκολο στην ηλίκία τους - οπότε δεν βλέπω πού βλέπεις 'τις φιλότιμές τους προσπάθειες' και τις εκτιμάς...Προσωπικά, στο ίδιο επίπεδο (γενικά αναφορικά με τον σχολιασμό) τους θυμάμαι, 5 χρόνια τουλάχιστον τώρα, και τους εκτιμώ ΟΧΙ για 'φιλότιμες προσπάθειες',,,,,,αλλά γι' αυτό που ΗΔΗ κάνουν και είναι
Μπα, τα ίδια θα έλεγα - απλά είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίζει καλεσμένος, οπότε 'μοιραία' ο Σατανίδης (Σεϊτάν = Σατανάς στα Τούρκικα) έπαιρνε θέση.......συμπληρωτή.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Κατα την αποψη μου πρεπει οι σχολιαστες να γνωριζουν και τα κρανη. Εδω τα γνωριζω εγω και παρα πολλοι αλλοι που παρακολουθουν F1! Προφανως και ο Brundle τα γνωριζει αλλα τοτε εκανε λαθος. Οπως ειπα ομως και πριν το σημαντικοτερο ειναι οτι το διορθωσε.
...το σημαντικότερο είναι να μην ορμάμε να φάμε κανέναν.
Κι όπως δεν τρώμε τον Άγγλο, έτσι να μην τρώμε και τον Έλληνα.
Και οι δυο σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ λάθη εμπίπτουν.Αυτό έλεγα με το παράδειγμα.
Η διαφορα ομως ρε συ ξερεις ποια ειναι? Νομιζω το χουν πει και αλλα παιδια πολλες φορες. Ο Πουρναρακης οσα χρονια και να περασουν κανει τα ιδια ακριβως λαθη. Ο Brundle το εκανε αλλα πιθανως δεν θα το ξανακανει. Αυτο πιστευω ειναι πολυ σημαντικο.
-
@ Red Spirit & elteo...ρε πάτε καλά; (σόρι κι όλας που το λέω λες και γνωριζόμαστε από παλιά...)
Τα λέτε σε 'μένα, αντί να σχολιάσετε αυτό που είχε γράψει μετά από 'μενα ο cabala10;!Τον Πουρναράκη τον γουστάρω με χίλια, και δεν είναι ότι κρύβω την οθόνη με τα χέρια με το που τον βλέπω! Ίσα-ίσα, και αν τον ακούω θέλω, και να τον βλέπω.
κάτι σε χονδρέμπορα ή τσοντοπαραγωγό μου κάνει .Κι αυτό είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν το ξεπερνούν πολλοί, καθώς συνεχίζει να λειτουργεί στο υποσυνείδητο. Εγώ είμαι βέβαια άλλη φάση :p)Καλά ΟΚ άποψή σου. Αλλά αν εσύ που τον συμπαθείς τον στολίζεις έτσι τί να τους κάνει τους εχθρούς τότε
Και ξέρεις γιατί σου μπήκα. Μάλλον το υποψιάζεσαι... Τα θέλω τα λίγα δέκατα όρασης που μου απέμειναν. Λίιιγο πιο λακωνικός. Δεν είναι ελάττωμα να είσαι πιο συμπυκνωμένα περιεκτικός
ΥΓ: Το γεγονός ότι προσπαθώ να διαβάσω όλα όσα γράφεις πιστεύω ότι δείχνει πως σέβομαι την παρουσία σου. Αυτό για να μην παρεξηγείς και το ύφος μου-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
...δεν νομίζω καν ότι δεν ξέρει. Λάθος έκανε απλά ο άνθρωπος, μπερδεύτηκε, πως το λένε. Και το χρησιμοποίησα για να δείξω ότι ουδείς αλάνθαστος, ακόμα κι αν πρόκειται για τέτοιες 'ασήμαντες' λεπτομέρειες.
Γιατί το να ξέρω εγώ πως το κράνος του Μάσσα, ενός απ' τους τοπ οδηγούς, σε μια απ' τις τοπ ομάδες, βγάζει μάτι με το χρώμα του, και να μην το ξέρει ένας Brundle, ε, ΕΙΝΑΙ κάπως.Τεσπα αν το έλεγε ο Πουρν (...και για πιλότο της Φεράρι μάλιστα! ), σίγουρα θα είχαν
γραφτεί εκθέσεις για το πόσο ακόμα κι οι μισές γιαγιάδες, θείες, μικρές αδερφές και ΓΑΤΕΣ της Ελλάδας το ξέρουν...... -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Καλά ΟΚ άποψή σου. Αλλά αν εσύ που τον συμπαθείς τον στολίζεις έτσι τί να τους κάνει τους εχθρούς τότε
Και ξέρεις γιατί σου μπήκα. Μάλλον το υποψιάζεσαι... Τα θέλω τα λίγα δέκατα όρασης που μου απέμειναν. Λίιιγο πιο λακωνικός. Δεν είναι ελάττωμα να είσαι πιο συμπυκνωμένα περιεκτικός
ΥΓ: Το γεγονός ότι προσπαθώ να διαβάσω όλα όσα γράφεις πιστεύω ότι δείχνει πως σέβομαι την παρουσία σου. Αυτό για να μην παρεξηγείς και το ύφος μου-
...να συμφωνήσω σε όλα (και για την πολυλογία μου ακόμη. Μη νομίζεις ότι δεν τα ξέρω) εκτός του ότι τον 'στολίζω'. Και όχι, δεν φάσκω-αντιφάσκω. Παράδειγμα (out of the hat) : Κλεάνθης Γρίβας. Ο τύπος μοιάζει στην καλύτερη με πρεζόνι - στη χειρότερη με ψυχοπαθή serial killer. Κι όμως είναι ένας πολύ καταρτισμένος επιστήμονας, ευγενικότατος άνθρωπος, μαχητής ανθρωπιστής. Ε καλώς ή κακώς (κάκιστα δλδ), η εμφάνιση απωθεί πολλούς. Δε συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ και να το παραβλέψω ως γεγονός. Πόσο μάλλον όταν προσπαθώ να εξηγήσω αίτια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ, κατά τ' άλλα, συμπεριφορών...
-
Η διαφορα ομως ρε συ ξερεις ποια ειναι? Νομιζω το χουν πει και αλλα παιδια πολλες φορες. Ο Πουρναρακης οσα χρονια και να περασουν κανει τα ιδια ακριβως λαθη. Ο Brundle το εκανε αλλα πιθανως δεν θα το ξανακανει. Αυτο πιστευω ειναι πολυ σημαντικο.Χμ, για να μη μιλάμε έτσι στον 'αέρα', παράδειγμα.....;
-
Καλά ΟΚ άποψή σου. Αλλά αν εσύ που τον συμπαθείς τον στολίζεις έτσι τί να τους κάνει τους εχθρούς τότε
...να συμφωνήσω σε όλα (και για την πολυλογία μου ακόμη. Μη νομίζεις ότι δεν τα ξέρω) εκτός του ότι τον 'στολίζω'. Και όχι, δεν φάσκω-αντιφάσκω. Παράδειγμα (out of the hat) : Κλεάνθης Γρίβας. Ο τύπος μοιάζει στην καλύτερη με πρεζόνι - στη χειρότερη με ψυχοπαθή serial killer. Κι όμως είναι ένας πολύ καταρτισμένος επιστήμονας, ευγενικότατος άνθρωπος, μαχητής ανθρωπιστής. Ε καλώς ή κακώς (κάκιστα δλδ), η εμφάνιση απωθεί πολλούς. Δε συμφωνώ, αλλά δεν μπορώ και να το παραβλέψω ως γεγονός. Πόσο μάλλον όταν προσπαθώ να εξηγήσω αίτια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΝ, κατά τ' άλλα, συμπεριφορών...
Δεν έχεις άδικο. Μου θύμησες τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Αντώναρο τώρα. Καλούλης αλλά όχι για να εμφανίζεται καθημερινά στο πρες ρουμ
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μια που το θέμα πήρε τον κατήφορο, ας το αποτελειώσω:Lee McKenzie
vs ** Stavroula Sklavounou**
Discuss.
Χαχ, οκ, έθεσες το υπόβαθρο, μιλώντας για 'αποτέλειωμα'.....
Ας σχολιάσω σοβαρά παρ' ολ' αυτά :Ανεξάρτητα απ' την εμφάνιση της κάθε μιας, η μέρα με τη νύχτα όταν η Lee ανοίξει το στόμα της, κι όταν κάνει το ίδιο και η Σταυρούλα.....
Και όχι, δεν έχω τίποτα με τη γυναίκα, και να μείνει δε θα με χαλάει - αλλά ούτε και αν φύγει......
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Μου θύμησες τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Αντώναρο τώρα. Καλούλης αλλά όχι για να εμφανίζεται καθημερινά στο πρες ρουμΧα, είδες;
Βασικά, την πρώτη φορά που είδα τον Πουρναράκη, είχα.......τρομάξει
ΔΕΝ ταιριάζει καν ρε παιδί μου η χροιά της φωνής του με το παρουσιαστικό του...
Πολλώ δε μάλλον όταν...αναλύει, σχολιάζει, δίνει διάφορες πληροφορίες, τεχνικές, διοικητικές, παρασκηνιακές - γενικά κρατάει τον ρυθμό, δεν κρεμάει κτλ κτλ (οι haters παρακαλώ να τ' αγνοήσουν ολ' αυτά :p).
Πώς να το κάνουμε, πολύ ΜΠΟΥΛΗΣ δείχνει, σε αντιδιαστολή με την ουσία. -
Η διαφορα ομως ρε συ ξερεις ποια ειναι? Νομιζω το χουν πει και αλλα παιδια πολλες φορες. Ο Πουρναρακης οσα χρονια και να περασουν κανει τα ιδια ακριβως λαθη. Ο Brundle το εκανε αλλα πιθανως δεν θα το ξανακανει. Αυτο πιστευω ειναι πολυ σημαντικο.
Χμ, για να μη μιλάμε έτσι στον 'αέρα', παράδειγμα.....;
Καλα τωρα δεν θυμαμαι ολα τα λαθη που εχει κανει ο Πουρναρακης αλλα θυμαμαι οτι για συνεχομενες χρονιες εκανε λαθος κρανη οδηγων, ονοματα στροφων και αλλα. Κοιτα, την ιδια μεταδοση μ εσενα εβλεπα τοσα χρονια και το λαθος ειναι λαθος οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα χεις προσεξει και εσυ! Προσωπικα (το χω ξαναπει νομιζω) σε καθε αγωνα ολα αυτα τα χρονια θυμαμαι να τον διορθωναμε με τον αδερφο μου τουλαχιστον 3-4 φορες σε καθε αγωνα! Και δεν ειμαι καθολου υπερβολικος. Αντε το λιγοτερο να ηταν 2 φορες. Και μιλαω μονο για Κυριακη. Προσθεσε τα ολα αυτα με τα χρονια που κανει μεταδοση και δες ποσα λαθη κανει και αν μαθαινει απο αυτα.
Τελος παντων, για να μαι ειλικρινης δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο συζηταμε αυτο το θεμα. Πιστευω ειναι γεγονος οτι ο Πουρναρακης κανει πολλα λαθη και δεν μαθαινει απο αυτα. Τοσα χρονια τ ακουμε!
-
Ο Πουρναρακης αν ζουσε σε εποχη που δεν υπηρχε αμεση πραοσβαση στην πληροφορηση μεσω ιντερνετ θα τον ειχαμε για θεο. Εδω πολλοι αναπολουν τον Σταθακη στις μεταδοσεις του οποιου ειχαμε 5 Αλλιο και 6-7 Λολα-Λαρους-Λαμποργκινι (για τους νεοτερους, οποιον οδηγο δεν ηξερε ο Σταθακης τον ελεγε Αλλιο με Λολα-Λαρους-Λαμποργκινι και καθαριζε).
Ο ΤΠ ειναι αξιολογοτατος, πλην ομως κανει τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ λαθη/κολληματα παντα. Εγω τα επισημαινω εδω γιατι ξερω οτι τα διαβαζει, για να κοπουν επιτελους. Αυτο με τα ριπλέι πχ (δε χρειαζοταν να δουμε 2 φορες το πιτστοπ του Μπυεμι) και η καραμελα με τα συνεναιτικα προσπερασματα. Την Κυριακη ειχαμε το εξης φοβερο: ενα προσπερασμα ηταν συναινετικο (αν δεν απατωμαι η πρωτη αποπειρα του Αλονσο στον Μπατον) αλλα 2' αργοτερα δεν ηταν καν προσπερασμα γιατι ο Μπατον πηρε πισω τη θεση
-
φυσικα οταν κανει λαθος δεν λεει και ενα συγνωμη απλα πεταει μια αλλη μαλ***α μπας και το σωσει
οπως οταν ειπε για τον σουμαχερ και την φερραρι και μετα τσακ μπαμ μιλησε για αναρτησεις που δεν ειχαν καμια σχεση -
Eπειδη δεν εχω δει ποτε τη μεταδοση του BBC,κανουν συνεχεια αναφορες και επεξηγησεις σε ορους οπως πχ υδρολισθιση,ΚΕΡΣ(περυσι δηλαδη) κλπ???
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014