Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάσω τόσο μεγάλα κατεβατά (washcloud pleaaase χρησιμοποίησε κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, λέγεται 'παράγραφος'!)
Να ταχθώ κι εγώ εναντίον των πολλών Ελληνικών replays, νομίζω δεν χρειάζονται τόσα. Καμιά φορά βοηθούν (όταν ξεχνάει ο σκηνοθέτης της F1 κάποια φάση), αλλά νομίζω είναι πολύ σπάνια αυτό. Θεωρώ ότι ο Takis τα ζήτησε όλα αυτά μέσα στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της μετάδοσης σε μόνιμη τηλεοπτική στέγη.
Να ευχηθώ τα καλύτερα στο team, έχω εκφράσει και στο παρελθόν την εκτίμησή μου, όχι στα αρκετούτσικα λάθη που κάνουν, αλλά στο φιλότιμό τους και στην ειλικρινή προσπάθειά τους για βελτίωση.
Μου άρεσε που το δίδυμο είχε εξ ίσου σχολιασμό και περιγραφή, ενώ παλιότερα νομίζω είχε πιο..main ρόλο ο sir Takis. Νομίζω τα βρίσκουν καλά οι δυο τους.
...χρήσιμη, χρησιμότατη η παράγραφος φίλε sparticle, κι όλοι την αποζητούμε, αλλά καμμιά φορά τα φέρνει η ώρα κι ο διάολος κτλ........ Το έχω πάντα στον νου μου πάντως 
ΩΠ-ΠΩ-ΩΠ!...τώρα τα χαλάς......Είπαμε : ΜΗΝ υπερβάλλετε με πληθυντικούς! ΜΙΑ φορά ζήτησε ο άνθρωπος, κι αυτό ήταν να δείξει άλλη λήψη, τη στιγμή που ήδη έδειχνε ο Μαλαίσιος ριπλέι
...τα λάθη τους, προσωπικά θεωρώ πως πιο πολύ (τα ουσιαστικά) με γλωσσικά (κάτι λίγα γραμματικά...) έχουν να κάνουν, και σε σχέση με κάτι Σαρομάρες άλλες που κυκλοφορούν, είναι ακαδημαϊκοί...Βελτίωση στο...συγκεκριμένο, δύσκολο στην ηλίκία τους - οπότε δεν βλέπω πού βλέπεις 'τις φιλότιμές τους προσπάθειες' και τις εκτιμάς...Προσωπικά, στο ίδιο επίπεδο (γενικά αναφορικά με τον σχολιασμό) τους θυμάμαι, 5 χρόνια τουλάχιστον τώρα, και τους εκτιμώ ΟΧΙ για 'φιλότιμες προσπάθειες',,,,,,αλλά γι' αυτό που ΗΔΗ κάνουν και είναι
Μπα, τα ίδια θα έλεγα - απλά είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίζει καλεσμένος, οπότε 'μοιραία' ο Σατανίδης (Σεϊτάν = Σατανάς στα Τούρκικα) έπαιρνε θέση.......συμπληρωτή.