-
Ε ναι αυτό πάνω απ' όλα!
-
Ναι, μετά από λίγη ώρα μάλιστα συνηθίζεις και καταλαβαίνεις τα βασικά... 'Γύρος', 'Χρόνος', 'Γρήγορος', 'Pit stop' (χαχα) ktl... τί άλλο χρειάζεσαι?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
τί άλλο χρειάζεσαι?Εγώ προσωπικά χρειάζομαι 'γύρο', 'pita', 'καλαμάκι', 'τζατζίκι'.
-
τι ωρα ειναι τα δοκιμαστικα?
-
Καποτε ειχα γνωρισει μια ισπανιδα και μου έλεγε την ιερη στιγμή,,,,,,rapido,rapido,rapido, ,,,,δεν κολούσε με τιποτα .
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καποτε ειχα γνωρισει μια ισπανιδα και μου έλεγε την ιερη στιγμή,,,,,,rapido,rapido,rapido, ,,,,δεν κολούσε με τιποτα .Πάλι καλά ήσουν λιγάκι αργός έτσι ?
Γιάτι οι δικές μας μας βρίζουν κιόλας, ( τουλάχιστον τους Γάλλους ) (''Ποιο δυνατά μ@λ@κ@ !'') -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
,,,,,,rapido,rapido,rapido, ,,,,Goodies Sex
... γρήγορα ναι ... πρόχειρα όχι ... -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
,,,,,,rapido,rapido,rapido, ,,,,
Goodies Sex
... γρήγορα ναι ... πρόχειρα όχι ...Goodys !
-
To Lasexta δούλεψε σε κανέναν σήμερα; Μου φαίνεται πήγε καρφωτή.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To Lasexta δούλεψε σε κανέναν σήμερα; Μου φαίνεται πήγε καρφωτή.Κι εμένα πούλον.
-
δεν υπαρχει τροπος επομενως σωστα...;
-
Τι εγινε το 'φαγανε' το lasexta? Φτου...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν υπαρχει τροπος επομενως σωστα...;Φυσικά υπάρχει. Τα είδα από αλλού. Δεν έχω κρατήσει το URL όμως (είμαι σε διαφορετικό comp αυτή τη στιγμή).
-
Και εδώ: http://www.rtl.de/chatstream/index/formel1/f1css/sport/
Κατατακτήριες και αγώνας.....με την ευκαιρία θα ακονίσουμε και τα....γερμανικά μας -
Αν αυτό δουλεύει καλά, τότε πραγματικά δε χρειάζομαι καμία άλλη μετάδοση... Μου φαίνεται ψιλο-official, τί παίζει?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Τι εγινε το 'φαγανε' το lasexta? Φτου...... τι να σου πω ... ήμουν στο σχολείο και δεν το είδα ... στον δρόμο όμως άκουσα σε μια εκπομπη της ΕΡΑΣΠΟΡ να μιλούν για το lasexta ... τι να πείς ....
Εκτιμώ ότι 'καηκε' ....
-
που να μην σώσει ποτέ του να δει νούμερα AGB πάνω από 5% το κ@λοκάναλο...μας έκαψε.
-
Ας ελπισουμε να βρεθει κανενα link σαν το lasexta συντομα αν οντως δεν δουλευει δλδ γιατι αν ψαχνουμε τελευταια στιγμη την κατσαμε. Εν τω μεταξυ φωνη βωοντος εν τη ερημω απο τους λεβεντες εκει στον Ant1,τουλαχιστον ρε καραγκιοζηδες βγειτε κ πειτε δεν το δειχνουμε να τελειωνει η ιστορια.
-
ρε σειςσ το lasexta δουλευει αλλα νομιζω δε δειχνει δοκιμες.εγω το ειδα σε 5 καναλια χθες.και τις 2 δοκιμες και των 3.30 και τω 7.25.μη ανηζυσειτε υπαρχουν πολλα καναλια...
-
Όπως έγραψα και παραπάνω εδώ http://www.rtl.de/chatstream/index/formel1/f1css/sport/
Δουλεύει μια χαρά είναι η επίσημη ιστοσελίδα του RTL..... για όσους δεν έχουν δορυφορική
Αύριο το πρωί 7.15 ώρα ελλάδος οι κατατακτήριες δοκιμες!!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014