-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To BBC δε βάζει ποτέ διαφημίσεις σε κανένα πρόγραμμα.1 ωρα prerace + ο αγωνας + 30 λεπτα afterrace χωρις ουτε μια διαφημιση. Τωρα καταλαβα γιατι στα ξενοδοχεια στην αγγλια στις τουαλετες εχουν ηχεια που παιζουν οτι βλεπεις στην τηλεοραση !
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Που ειναι εντελως αισχος, ουτε για κατουρημα δεν μπορεις να παςΣτο συγκεκριμενο αγωνα και χεσιμο ειχες, αν ηταν αναγκη...
-
χαχαχαχ...για ολους οσους ηταν στην τουαλετα κατα τη διαρκεια του αγωνα το motorsportstv.webs.com θα μεταδωσει παλι το GP του Bahrain κατα το βραδυ...απλα καντε register και θα σας ενημερωσω μεσω mail...για οποιον θελει να δει και champions league σε hd superleaguetv.webs.com...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ωπα ωπα χαλαρωσε γιατι μπερδευεσαι!Xαλαρός είμαι κ οτι σου έγραψα δεν εμπεριέχει καμια διάθεση αντιπαράθεσης!
Στο έγραψα άλλωστε ''περι ορέξεως ουδείς λόγος'' κ ουτε κανείς σε κατηγορησε οτι είσαι τελάλης του ΑΝΤ1.
Φιλικα κ απο μένα! -
Μολις ακουσα καποιες σημερινες εξελιξεις που δειχνουν εντονα οτι η εμπνευση για webtv επι πληρωμης του Αντ1 ουτε τυχαια ηταν, ουτε προσωρινη. Απο οτι φαινεται παμε για μια σεζον που θα δουμε πολλα ευτραπελα απο ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν ιδεα απο ιντερνετ και απο την αναποφευκτη εξελιξη των παραδοσιακων μεσων που φερνει. Θα σας ελεγα μαλιστα να ετοιμαστειτε για μια απο τα ιδια απο Φαληρο μερια στα αλλα μεγαλα πρωταθληματα του μηχανοκινητου (MotoGP και WRC)
-
Μολις ακουσα καποιες σημερινες εξελιξεις που δειχνουν εντονα οτι η εμπνευση για webtv επι πληρωμης του Αντ1 ουτε τυχαια ηταν, ουτε προσωρινη. Απο οτι φαινεται παμε για μια σεζον που θα δουμε πολλα ευτραπελα απο ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν ιδεα απο ιντερνετ και απο την αναποφευκτη εξελιξη των παραδοσιακων μεσων που φερνει. Θα σας ελεγα μαλιστα να ετοιμαστειτε για μια απο τα ιδια απο Φαληρο μερια στα αλλα μεγαλα πρωταθληματα του μηχανοκινητου (MotoGP και WRC)Μα είναι εμφανές ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το προϊόν που πουλάνε και το κοινό στο οποίο το προϊόν απευθύνεται κατά κύριο λόγο. Όταν η διαφήμιση στηρίζεται στο σλόγκαν: 'η επιστροφή του Schumacher', καταλαβαίνουμε για τί καγκουριά μιλάμε... Όπως επίσης και το ότι βάζουν επανάληψη τους αγώνες στη 1:30 τα μεσάνυχτα, όταν ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που βλέπει ο F1-fan το άθλημα είναι live... ΑΝΤΕ κανα μεσημέρι αν ο αγώνας ήταν χαράματα...
-
Μολις ακουσα καποιες σημερινες εξελιξεις που δειχνουν εντονα οτι η εμπνευση για webtv επι πληρωμης του Αντ1 ουτε τυχαια ηταν, ουτε προσωρινη. Απο οτι φαινεται παμε για μια σεζον που θα δουμε πολλα ευτραπελα απο ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν ιδεα απο ιντερνετ και απο την αναποφευκτη εξελιξη των παραδοσιακων μεσων που φερνει. Θα σας ελεγα μαλιστα να ετοιμαστειτε για μια απο τα ιδια απο Φαληρο μερια στα αλλα μεγαλα πρωταθληματα του μηχανοκινητου (MotoGP και WRC)Δουλεμενα στην προπονηση μοιαζουν.
Σε φερανε στο αμην για να φας αυτην την πατατα και να πεις και ευχαριστω. Καποιοι ισως μασηξουν καποιοι οχι. Προφανως καποιοι πληρωσαν για να το δουν, καποιοι αλλοι για διαφημισεις στο highlights και καποιοι αλλοι στο γλυκοχαραμα.Κοψε απο δω, ραψε απο κει μπορει και να τους βγηκανε τα κοζια για εναν αγωνα. Τον Αυγουστο ομως που ως γνωστον ειναι παχιες οι μυγες και θα ερθει ταμαμ το μεσανυχτιατικο επιστρεφοντας απο Χαλκιδικη (ή νησια για τους νοτιους) στο ιντερνετ δεν τους κοβω να κανουν ουτε σεφτέ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εκανα νεα σαρωση...και ανοιξε στα ελευθερα του hotbird ...
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικαΕίσαι ενεργός συνδρομητής της νοβα? Γιατί και εγώ έχω τον panasat και μου βγάζει την ίδια ένδειξη στο μέσο της οθόνης αλλά επειδή δεν είμαι πλεον (εδώ και 3 χρόνια) ενεργός συνδρομητής δεν ξέρω αν θα μου βγάλουν την ένδειξη αν τους τηλεφωνήσω...
-
ANTENNA χαθουν ...........
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικαΕίσαι ενεργός συνδρομητής της νοβα? Γιατί και εγώ έχω τον panasat και μου βγάζει την ίδια ένδειξη στο μέσο της οθόνης αλλά επειδή δεν είμαι πλεον (εδώ και 3 χρόνια) ενεργός συνδρομητής δεν ξέρω αν θα μου βγάλουν την ένδειξη αν τους τηλεφωνήσω...
Και εγω ενεργος ειμαι και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... Ποιο καλό παιδάκι θα μου στείλει ενα pm με την διεύθυνση εκείνου το φόρουμ με το όνομα τροπικού ψαριού με κοφτερά δοντάκια που δίνει τα torrent / rapidshare με τους αγώνες Φ1 ?( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι εάν θέλει πρόσκληση η εγγραφή μου θα μεριμνήσει ΚΑΙ για αυτό ? )
+1 pleaseeeee...
Τι ψαράκι είναι αυτό;
Είναι καλύτερο από το υπόγειο racing;έχεις invitation?
Στείλε μου please.... -
Η εύκολη λύση είναι να γυρίσεις το πιάτο στον ASTRA 19,2 και να πιάσεις το RTL στα ελεύθερα.
Η άλλη λύση είναι να αλλάξεις αποκωδικοποιητή και με κλειδιά που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ να ξεκλειδώσεις τα RAI UNO RAI DUE -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Τι ψαράκι είναι αυτό;
Είναι καλύτερο από το υπόγειο racing;έχεις invitation?
Στείλε μου please....Πουθενά στο site δεν βλέπω κάτι σχετικό με invitations.
Οπότε μάλλον δεν θα έχω.Σίγουρα δεν είναι ελεύθερη η εγγραφή;
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ωπα ωπα χαλαρωσε γιατι μπερδευεσαι!
Xαλαρός είμαι κ οτι σου έγραψα δεν εμπεριέχει καμια διάθεση αντιπαράθεσης!
Στο έγραψα άλλωστε ''περι ορέξεως ουδείς λόγος'' κ ουτε κανείς σε κατηγορησε οτι είσαι τελάλης του ΑΝΤ1.
Φιλικα κ απο μένα!Σου ζητω συγνωμη , εχεις δικιο, οπως το εγραψα εδωσα πολυ λαθος εντυπωση. Αν και συμμετεχω πανω απο 10 χρονια σε fora δεν εχω ακομα ξεπερασει το κακο συνηθειο να γραφω οπως θα μιλουσα ( οχι με γραπτο λογο )
Και παλι συγνωμη, ολα καλα!
-
υπογειο racing ! plz send invite !! το θελω πολυυυ
-
Ενεργος ειμαι απο το πρωτο χρονο του filmnet
-
to GP του Bahrain ειναι διαθεσιμο στο site motorsportstv.webs.com
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
to GP του Bahrain ειναι διαθεσιμο στο site motorsportstv.webs.comΠροτείνω να μη το διαδίδεις έτσι απλά γιατί μπορεί αν το μάθουν οι 'έξω' να στο κλείσουν.
-
οκ θα παρω μια ντουντουκα και θα περναω απο γειτονια σε γειτονια...χαχαχαχα...εχω κ καποια polls οποιος θελει ας απαντησει...
-
Για το επομενο grand prix και αν η πως θα μεταδοθει απο τα γατακια του Ant1 φωνη βωοντος εν τη ερημω,παλι απο live stream θα την βγαλουμε.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014