-
Καλο ειναι ή να μαθει αγγλικα να εξηγει το team radio ή αν δεν ακουει καλα και δεν καταλαβαινει τι είανε να αφηνει τον Πανο όου 99% εχει καταλαβει.... Καθε φορα οτι του κατεβει μεταφραση κανει....
-
στην περιγραφή των μαχών εγώ πάντως γέμισα 6 κουταλιές της σούπας
πρέπει να το πούμε και στον Peter North να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του -
Pournarakis με την γυμναστρια.....
-
Εντάξει θεούλης
-
Έλεος πια με τις κ@λοδιαφημίσεις. Δεν τους κατηγορώ, δεν θα μπορούσαν να ξέρουν τι μπορεί να συμβεί όταν πάνε σε διαφημίσεις, όμως είναι γεγονός ότι τη περασμένη εβδομάδα δεν ήμουν σε PC, δεν είχα streams, και όταν τελείωσε ο αγώνας είχα την αίσθηση ότι όλοι (συμπεριλαβανομένων και των παρουσιαστών) μιλούσαν για πράγματα που δεν είχα δει...
Εδιτ: Το έχουν πάει αλλού το πράγμα οι τύποι...
-
Στον ΟΤΕ-TV κάθε φορά που γινόταν προσπέρασμα έλεγαν 'και το είδατε στον ΟΤΕ TV, ζωντανά, χωρίς διακοπές'. Στην αρχή λέω τι μαλακίες λένε, τι νόημα έχει το σχόλιο, αλλά γύρισα κανάλι και στον Alpha είχε κάτι διαφημίσεις για αντηλιακά. Κάποια άλλη στιγμή, γύρισα για μερικά δευτερόλεπτα πάλι στον Alpha από νοσταλγία, επειδή μου είναι περισσότερο δύσκολο από όσο περίμενα το να παρακολουθώ μετάδοση F1 στα ελληνικά χωρίς να ακούω βλακείες. Δεν απογοητεύτηκα, μάλιστα μου άρεσε και η πινελιά του Πούρνα που αφού είπε κάτι, ζήτησε και την επιβεβαίωση του Τρακουσέλη για να μπει και η τελική σφραγίδα.
-
Καλά γύρισες απο HD σε SD;!!!
-
Κατέβασα τον αγώνα από torrent και το είδα από κάποιο TSN. μας έπρηξαν τα φρύδια με τις διαφημίσεις. Επιπέδου άλφα και χειρότερα.
Βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή που δεν μπόρεσα να το δω live από τον alpha με ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ διαφημίσεις. -
Πόσο μεγάλο τρολλάρισμα θα ήταν αν εκεί που μίλαγε στο τηλέφωνο ο ΤΠ έλεγε 'Δε μπορώ, είμαι μέσα σε μια Γερμανίδα'
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κατέβασα τον αγώνα από torrent και το είδα από κάποιο TSN. μας έπρηξαν τα φρύδια με τις διαφημίσεις. Επιπέδου άλφα και χειρότερα.
Βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή που δεν μπόρεσα να το δω live από τον alpha με ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ διαφημίσεις.Και περισσότερες διαφημίσεις και δεν έχουν Τάκη. Απορώ πως αντέχουν οι ανθρώπηδοι εκιαπερα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καλά γύρισες απο HD σε SD;!!!Ήταν για μικρές τζούρες, των 10 δευτερολέπτων. Η διαφορά στην εικόνα ήταν σοκαριστική. Σα να κάνεις μακροβούτι με μάσκα και χωρίς.
-
Μακάρι να μπορουσα να ακούω αναλύσεις Τάκη κι ας μην είχε καν εικόνα.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλά γύρισες απο HD σε SD;!!!
Ήταν για μικρές τζούρες, των 10 δευτερολέπτων. Η διαφορά στην εικόνα ήταν σοκαριστική. Σα να κάνεις μακροβούτι με μάσκα και χωρίς.
περιγραφικότατος!
-
είδα αγώνα μετά το σίζον όπενερ, Ωραίος αγώνας.
Τον Τρακουζέλη γιατί τον λέει Κύριο;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
είδα αγώνα μετά το σίζον όπενερ, Ωραίος αγώνας.Τον Τρακουζέλη γιατί τον λέει Κύριο;
Συναδελφική αβροφροσύνη από τον Sir Takis Pournarakis.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
είδα αγώνα μετά το σίζον όπενερ, Ωραίος αγώνας.Τον Τρακουζέλη γιατί τον λέει Κύριο;
Ο ένας τον άλλον συγχαίρει για το μεγαλείο του.
-
είδα κατάφερνε και κάτι χειρόφρενα πριν σε μπεεμβέ με συνοδηγό 2 βυζιά
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Πόσο μεγάλο τρολλάρισμα θα ήταν αν εκεί που μίλαγε στο τηλέφωνο ο ΤΠ έλεγε 'Δε μπορώ, είμαι μέσα σε μια Γερμανίδα'Την είδες την άλλη όμως,κανένα πρόβλημα για τρίο-τέσσερο.......
-
ΜπαγερΝ ποτέ TSN*.ΠΟΤΕ!!!
Θα περιμενεις τα caps του EnzoF1
Coverage of the 2014 Hungarian Grand Prix. TSN uses the BBC commentary team. All ad breaks have been left in there because they are side by side
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πόσο μεγάλο τρολλάρισμα θα ήταν αν εκεί που μίλαγε στο τηλέφωνο ο ΤΠ έλεγε 'Δε μπορώ, είμαι μέσα σε μια Γερμανίδα'
Την είδες την άλλη όμως,κανένα πρόβλημα για τρίο-τέσσερο.......
ΜπαγερΝ ποτέ TSN*.ΠΟΤΕ!!!
Θα περιμενεις τα caps του EnzoF1
Coverage of the 2014 Hungarian Grand Prix. TSN uses the BBC commentary team. All ad breaks have been left in there because they are side by side
Φυσικά και όχι, θα πάει στο γκρηκ.το για να κατεβάσει τον Τάκαρο
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014