-
και ξαναρωταω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο που κανει ο ant1 ενα email στην fom θα ηταν καλο νομιζω..
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
παιδια να μην δωσει κανεις τα 5 € που ζητουν στον .....Αντ 1 . Να αναγκαστουν να ψαξουν για λεφτα-εσοδα μεσα απο τις τηλεοπτικες διαφημισεις μεταδιδοντας ζωντανα τους αγωνες απο την ΤV.!!!!!!Και να εχουν 30 λεπτα διαφημησεις στην 1,5 ωρα του αγωνα...
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Παιδια ευχαριστω για τη συμβουλη με τα ελευθερα λινκ και τα ελευθερα δορυφορικα.Δηλαδη ποιο το νοημα να δωσω 5 ευρω στον Αντεννα? Για να ακουω την μεταδοση του Πουρναρακη?
Το νοημα αγαπητε ειναι οτι θεωριτικα ΘΕΣ να δεις τον αγωνα Live και δεν σου αρκει εχοντας μαθει ποιος κερδισε να ξημερωθεις κυριακη βραδυ να δεις κονσερβα, οτι δεν θα εχει ( λογικα) διαφησεις κατα την διαρκεια του αγωνα, ΚΑΙ οτι μεχρι σημερα ( με εξαιρεση το msfree και το κολπο με το UK ip adress Που στο χρεωνει με το μηνα τα ιδια χρηματα ) ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ free link και οσα free link ειχαν βρει ορισμενοι στο 10λεπτο εκλεισαν.... Ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες. Αλλοστε μην ξεχνας οτι ειναι ο πρωτος αγωνας και η πρωτη φορα και ολοι ψαχνονται.
Εν παση περιπτωση ομως, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ λαθος, ολοι συμφωνουμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ αλλα για λογους αρχης που δεν θελουμε να πληρωσουμε.... Γιατι αν κανω λαθος και ειναι για τα 5 ευρω τοτε ( οσο ενας καφες ) ... δεν αξιζει καν να το συζηταμε! ( ποσοι και ποσοι που δεν εχουν Nova και θελουν να δουν αγωνα δεν πανε σε μια καφετερια με Nova για να τον δουν? Αυτοι τι περνουν εκει? ενα μπουκαλακι νερο? )
Για παμε παλι βρε παιδια... Εχει η πεθερουλα μου εχει NOVA και θα της κανω αρμενικη βιζιτα. Παιζει εκει κανα δορυφορικο τζαμπα F1? Κανενα RTL, RAI, AL JAZIRA? Τουλαχιστον εκει δεν θα ακουω τις κοτσανες του Πουρναρακη.
Δυο χρονια ψαχνω να βρω ενα μαμημενο καναλι σε ολοκληρη την Nova που να το δειχνει live και να μην ειναι κλειδωμενο ( Και ας ειναι στα τουρκικα η περιγραφη ) αλλα δεν! Δυστυχως!
-
http://directosf1.lasextadeportes.com/.τελεια εικονα για web tv κ δν κολαει καθολου.βλεπεισ αγωνα χαλαρα.ν δοθμε αν θ ειναι τ ιδιο κ την ωρα τ αγωνα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και ξαναρωταω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο που κανει ο ant1 ενα email στην fom θα ηταν καλο νομιζω..Κι εγώ την ίδια απορία έχω.
-
Τζι τι πι κέι κατάσταση! Είμαστε γαμάτοι εδώ στην Ελλάδα. Εύγε ΑΝΤ1!
-
@ace1774 και σε όποιον άλλο έχει διάθεση να ποστάρει εδώ μέσα αποτελέσματα.
Μην το κάνετε , μπαίνουμε να διαβάσουμε τα περί μετάδοσης ..... όχι τα αποτελέσματα .
Δεν θέλουμε να ξέρουμε ,
Θα το δούμε κονσέρβα ,
Ποστάρε ότι έχετε αλλού .plz
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Λοιπον:Το web TV του ANT1 ΔΕΝ επαιζε μεχρι στις 13:51.... η εικονα ηταν αυτη:
Μπορειτε να δειτε επανω δεξια την ωρα που δεινχει το ιδιο το ρολοϊ του Ant1 για να επιβεβαιωθουν αυτα που λεω. εκει που ειναι το Play εδεινχε τον κλασικο κυκλο οτι και καλα φορτωνει... ΑΠΟ ΤΗΝ 13:00 μεχρι 13:51....
Καπου εκει ξυπνησε και εδειχνε με χρονοκαθυστερηση 30 λεπτων ( τα αλλα ελευθερα link εδειχναν σε σωστο χρονο ) χωρις προβληματα με σχετικα καλη εικονα για web tv κατασταση στην οποια ομως ΔΥΣΚΟΛΑ μπορεις να διαβασεις την καταταξη και τους χρονους που εμφανιζονται ανα περιοδους στο δεξι ανω μερος της οθονης ( αν κανεις την εικονα full screen κατι βγαζεις απο τα συμφραζομενα αλλα μετα χαλαει πολυ η αναλυση )
Συμπερασμα: ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ 1 CENT, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ F1 ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ FREE LIVE WEB TV link γιατι ειναι το ιδιο πραγμα ( αν εξαιρεσεις τις φωνες του ελληνα speaker )
Μου στείλαν sms πριν από λίγο. Μάλλον το κινητό το είχαν από τους περσινούς διαγωνισμούς μέσω μηνυμάτων...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@ace1774 και σε όποιον άλλο έχει διάθεση να ποστάρει εδώ μέσα αποτελέσματα.Μην το κάνετε , μπαίνουμε να διαβάσουμε τα περί μετάδοσης ..... όχι τα αποτελέσματα .
Δεν θέλουμε να ξέρουμε ,
Θα το δούμε κονσέρβα ,
Ποστάρε ότι έχετε αλλού .plz
Και να μην το κάνει κανείς έχεις την εντύπωση ότι ολη την μέρα τις κυριακής δε θα παρει κάτι το αυτί η το μάτι σου?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μου στείλαν sms πριν από λίγο. Μάλλον το κινητό το είχαν από τους περσινούς διαγωνισμούς μέσω μηνυμάτων...
Ετσι πρεπει να κανουμε. Αν τσιμπησουμε και τους δωσουμε λεφτα για να δουμε το πρωτο γκραν πρι θα συνεχισουν να κανουν το ιδιο και στον επομενο αγωνα. Ενω αν δεν τους πληρωσει κανενας και δε βγαλουν κερδος θα αναγκαστουν να δειξουν τους υπολοιπους αγωνες ζωντανα απο τη τηλεοραση!
-
Όποιος έχει δορυφορική...το BBC Stream-2 τώρα έχει το Free Practice 2.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όποιος έχει δορυφορική...το BBC Stream-2 τώρα έχει το Free Practice 2.Αυτό είπαμε πιανει στην βόρειο Ελλάδα?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αυτό είπαμε πιανει στην βόρειο Ελλάδα?
Όχι! Σε όλη την Ελλάδα. Αθήνα είμαι, Παλλήνη συγκεκριμένα και βλέπω μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιότητα (720p λογικά) και πολύ καλό σήμα. Πιάτο Τ90.
Βόρεια Ελλάδα πιάνουν άνετα και επίσης βλέπουν μέχρι τη Κρήτη, Σούδα.
-
Ρε μάγκες αν κατάλαβα καλά, η Νοβα δεν πήρε την Φ1, οπότε ο ΑΝΤ1 πλήρωσε για τα δικαιώματα για live.
Αφου τα πλήρωσε που τα πληρωσε, γιατι προτιμά να μη το δείχνει στην TV?
α) Έχει καμια εκπτωση απο FOΜ?
β) Έχει περισστερη τηλεθέαση η παναχαική vs κωλοπετινιτσα?
γ)Θα βγάλει περισσότερα λεφτά από τα 5ευρα , από ότι τις διαφημήσεις της ΙΝG π.χ..
δ)Είναι τρόμπες?Να υποθέσω το β) ισχύει σε συνδιασμό με το δ) ε?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Αυτό είπαμε πιανει στην βόρειο Ελλάδα?
Άκρως εσφαλμένο αγαπητέ, καλό θα ήταν να έχεις διαβάσει και λίγο παραπάνω στο thread.
Βλέπω την F1 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν από τα BBC streams, από τότε που έπαψε να είναι εφικτό το να το βλέπω από το ORF1 (HD upscaled μετάδοση). Τα γερμανικά μου δεν είναι και πολύ καλά, αλλά το σήμα του ORF δεν παιζόταν. Όταν κλείδωσε, ψάχτηκα λιγάκι γιατί και το RTL γερμανικά είναι, αλλά
Α. έχει διαφημίσεις (ΟΚ, μικρές, καμία σχέση με του ΑΝΤ1, αλλά έχει)
Β. δεν ήταν HD μετάδοση.
Και έτσι ανακάλυψα τα BBC streams.
Μένω βόρεια Αττική, και το κάτοπτρο που έχω εγκαταστήσει εδώ και 2 χρόνια είναι ένα T90, δηλαδή με θεωρητική διάμετρο 90cm. Εντάξει, το ότι είναι toroidal σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς στρογγυλό, αλλά έχει σχεδιαστεί για να δέχεται πολλαπλά LNB (δηλαδή δέκτες δορυφορικού σήματος) και χωρίς να είναι τέλειο στο πλησιέστερο στην στόχευση του LNB, έχει καλό σήμα και στα παράκεντρα. Τον Astra 2 τον έχω παράκεντρα 10 μοίρες, και το σήμα των streams δεν χάθηκε παρά μια φορά σε τρελή καταιγίδα με χαλαζόπτωση πέρυσι.
Κατά συμπέρασμα είναι άκρως εφικτό για την Αττική, αν είσαι Ρόδο τότε θα χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο
Εδώ http://www.ses-astra.com/business/en/support/media-library/Footprint-Graphics/Footprint-Graphics-28-2-East/astra-2A-2B-south.php θα δεις το ίχνος της δέσμης Astra 2A/2B south που εκπέμπει τα streams και αν αφαιρέσεις την υπερβολή της SES Astra που της ανήκουν οι δορυφόροι, θα δεις ότι γίνεται άνετα.
Το δε κόστος του κατόπτρου wave frontier T90 με 4 LNB & τοποθέτηση είναι 150€ http://www.msg-shop.gr/product.asp?id=5751 και δέκτη φτηνό με PVR βρίσκεις άνετα. Και δεν βλέπεις μόνο F1, αλλά και moto GP αλλά και 2000 άλλα free κανάλια, ανάλογα που θα στοχεύσεις τα LNB.
Φιλικά, Κωνσταντίνος -
Σύντροφοι ....
όποιος ξέρει λινκ που δειχνουν τον αγώνα , ας τα βάζει σε ```
code( μιλάμε πλέον για λεφτα )
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΠΕΘΑΙΝΩ !! χαχαχ
-
Καλησπέρα σε όλους τους οπαδούς της F1.
Είμαι και εγώ ένας από τους φανατικούς θαυμαστές της F1.
Όμως θέλω οπωσδήποτε να βάλω δορυφόρο για να βλέπω την F1 με τρόπο που να με ικανοποιεί. Το έχω αποφασίσει πλέον.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να ζητήσω κάτι από το κατάστημα.
Θα ήθελα κατά προτίμηση να βλέπω BBC.Μένω Αθήνα.
Παρακαλώ πολύ θα μπορούσε κάποιος να μου πει στα σίγουρα τι αγοράζω (τεχνικά χαρακτηριστικά) για να βλέπω F1 από BBC;
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης winlink έγραψε:
Μένω βόρεια Αττική, και το κάτοπτρο που έχω εγκαταστήσει εδώ και 2 χρόνια είναι ένα T90, δηλαδή με θεωρητική διάμετρο 90cm. Εντάξει, το ότι είναι toroidal σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς στρογγυλό, αλλά έχει σχεδιαστεί για να δέχεται πολλαπλά LNB (δηλαδή δέκτες δορυφορικού σήματος) και χωρίς να είναι τέλειο στο πλησιέστερο στην στόχευση του LNB, έχει καλό σήμα και στα παράκεντρα.Ίδιο εξοπλισμό έχουμε. Κι εγώ Τ90 έχω.
Όντως η ποιότητα είναι 720p!
-
Ο χρήστης la έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους οπαδούς της F1.Είμαι και εγώ ένας από τους φανατικούς θαυμαστές της F1.
Όμως θέλω οπωσδήποτε να βάλω δορυφόρο για να βλέπω την F1 με τρόπο που να με ικανοποιεί. Το έχω αποφασίσει πλέον.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να ζητήσω κάτι από το κατάστημα.
Θα ήθελα κατά προτίμηση να βλέπω BBC.Μένω Αθήνα.
Παρακαλώ πολύ θα μπορούσε κάποιος να μου πει στα σίγουρα τι αγοράζω (τεχνικά χαρακτηριστικά) για να βλέπω F1 από BBC;
Ευχαριστώ πολύ.
Παιδιά καμία βοήθεια; Βιάζομαι.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014