-
Αυτά είναι μαλακίας. Είναι ημίμετρα που ούτε για τα ελεύθερα δεν κάνουν...
Φαντάζεσαι να κάτσεις να δεις τον αγώνα την Κυριακή από στριμ και κάθε 10 λεπτά να το κλειδώνουν και να τρέχεις να βρεις άλλο κλπ κλπ...........
Καριολίκια τρελά. Απλά δεν γίνεται έτσι. Είτε δορυφόρος, είτε torrents......
Αι στο διάολο κωθώνια... -
Ο χρήστης Herth έγραψε:
Έλα πάμε το πρώτο Free Practice
Μόλις ξεκίνησε στο Stream-1Καλή season!
ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ! ωραια γραφικα. του bbc ειναι η της f1 ?
-
1 Germany A Sutil Force India
2 Spain F Alonso Ferrari
3 Poland R Kubica Renault
4 Brazil F Massa Ferrari
5 Great Britain J Button McLaren
6 Great Britain L Hamilton McLaren
7 Italy V Liuzzi Force India
8 Germany N Rosberg Mercedes GP
9 Australia M Webber Red Bull
10 Germany M Schumacher Mercedes GP
11 Spain J Alguersuari Toro Rosso
12 Germany N Hulkenberg Williams
13 Germany S Vettel Red Bull
14 Switzerland S Buemi Toro Rosso
15 Brazil R Barrichello Williams
16 Russia V Petrov Renault
17 Spain P de la Rosa BMW Sauber
18 Japan K Kobayashi BMW Sauber
19 Finland H Kovalainen Lotus F1
20 Italy J Trulli Lotus F1
21 Germany T Glock Virgin Racing
22 Brazil L di Grassi Virgin Racing
23 Brazil B Senna Hispania Racing F1
24 India K Chandhok Hispania Racing F1Μια χαρα τα ειδα απο το vpn
-
Σταμάτησε και εμένα
Αει στα διαλά γμτ , δεν βλέπω F1 φέτος να πάνε να μαμηθούνε στον ANT1 , τι τρόμπας ο Κυριακού ρε πστ μου! Τελικά μια χαρά στον Alpha ήταν!
Msfree για live-timing και κονσέρβα το βράδυ για εμένα , 300€ για πιάτο δεν δίνω καλύτερα να τα πιω τεκίλες -
ποιο ειναι το stream-1?
-
Ο χρήστης ace1774 έγραψε:
Εγω θα τα δω απο δορυφορο σε HD
Upscaled, θες να πεις.
Οχι. 1280 x 720 HD....τουλαχιστον τρια καναλια δειχνουν.Προτιμω το ORF HD
Όχι. Αυτό που βλέπεις είναι 1280x720 upscaled από αυτό που μπορούν να δείξουν οι κάμερες και ο εξοπλισμός της FOM.
Δεν υπάρχει HD source ακόμα. Ίσως υπάρξει το 2011.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω θα τα δω απο δορυφορο σε HD
Upscaled, θες να πεις.
Οχι. 1280 x 720 HD....τουλαχιστον τρια καναλια δειχνουν.Προτιμω το ORF HD
Όχι. Αυτό που βλέπεις είναι 1280x720 upscaled από αυτό που μπορούν να δείξουν οι κάμερες και ο εξοπλισμός της FOM.
Δεν υπάρχει HD source ακόμα. Ίσως υπάρξει το 2011.
Ακομα και upscaled σε σχεση με την κανονικη μεταδοση ειναι απιστευτο.
Ιδανικο παραδειγμα η δοκιμαστικη μεταδοση του αγωνα Παναθηναικος -Ρομα πριν 15 μερες μετα μηχανηματα του mega που ειναι απλα αλλα service_test5 που το εδειχνε χωρις ηχο βεβαια αλλα με εικονα ηταν η μερα με την νυχτα τοσο σε σχεση με αναλογικο Mega,ψηφιακο Mega και ψηφιακο Mega απο Ν0v@
-
Ετσι οπως παμε σε λιγο θα πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε.
Αν ειναι δυνατον!
Ελπιζω να μην πληρωσει κανεις,γιατι εαν αποδειχθει αρκετα κερδοφορος αυτος ο τροπος τοτε θα ακολουθησουν και οι αλλοι.
Στο χερι μας ειναι.Υ.Γ Ant1 επειδη δεν εχω μαζι μου 5,παρε τα τρια μου και τα αλλα τα βρησκουμε μετα.
-
Προτιμώ ειλικρινά να παίζω σε 3-4-5-6 site αν μου κολλήσει κάποιο να έχω back up site ,παρά να σκάσω 5Ε...
Πάντως κάτι μου λέει ότι πολλοί θα πληρώσουν (δείτε και τα σχόλια στο site του [ούτε το όνομα του δεν θέλω να γράφω])
-
Αν ΔΕΝ εχει τα 5λεπτα διαφημηστικα διαλειματα και ΕΦΟΣΟΝ το livestreaming θα αντεξει τον ογκο και το βαρος αυτων που θα το δουν τοτε 5 ευρω τα δινω!
-
Το θεμα βεβαια ειναι οτι θα τα εχεις δωσει προκαταβολικα και με την ελπιδα.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Αν ΔΕΝ εχει τα 5λεπτα διαφημηστικα διαλειματα και ΕΦΟΣΟΝ το livestreaming θα αντεξει τον ογκο και το βαρος αυτων που θα το δουν τοτε 5 ευρω τα δινω!Προτιμας να δωσεις 10€ το μηνα και να δεις μονο 2 αγωνες? Μερικες φορες και 15€ (3 αγωνες) .Και δεν προτιμας να δωσεις 7,50 το μηνα να βλεπεις BBC(formula 1 και ενα καρο πραγματα οπως το αγαπημενο Top Gear τον Ιουνη) Hulu (αμερικη) ολα οσα εχει η αμερικανικη tv ????
Οκ τι να πω
-
αμα θελει να δωσει λεφτα αφηστε τον δικα σας ειναι? εσεις θα τα κλαιτε?
ωρες για τα δοκιμαστικα που μπορουμε να δουμε εχει στις 1 το μεσημερι σημερα η νομιζω?
-
12:25 ξεκιναει η περιγραφη απο το BBC και 1 οι χρονοι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα θελει να δωσει λεφτα αφηστε τον δικα σας ειναι? εσεις θα τα κλαιτε?Iσως το λεει με την εννοια οτι δεν αξιζει να τα δωσει και βγει κερδισμενος ο ΑΝΤ1 και συνεχισει αυτη την πολιτικη του.Τα 5 ευρω σαφως και δεν ειναι πολλα αλλα ο τροπος που τα ζηταν ειναι τελειως απαραδεκτος γι αυτο και δεν αξιζει.
-
εγω περιεργως βλεπω μονο dsf και το rtl television δεν εχει τιποτα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
αμα θελει να δωσει λεφτα αφηστε τον δικα σας ειναι? εσεις θα τα κλαιτε?
Iσως το λεει με την εννοια οτι δεν αξιζει να τα δωσει και βγει κερδισμενος ο ΑΝΤ1 και συνεχισει αυτη την πολιτικη του.Τα 5 ευρω σαφως και δεν ειναι πολλα αλλα ο τροπος που τα ζηταν ειναι τελειως απαραδεκτος γι αυτο και δεν αξιζει.
ατομο που σκεφτηκε να το κανει αυτο και εχει ακομη την δουλεια του και μας ζηταει λεφτα για κατι που θα το δειξει μερικες ωρες αργοτερα κονσερβα ειναι τουλαχιστον
-
Τι να πω...δεν αξίζει να ασχοληθεις...με τον Αντ1 απλα μας κοροιδευουν!Ελεος πια....
-
Ξεκινησαμε στο BBC
-
οποιος με ακολουθει στο τουιτερ θα δει οτι εχουμε βρει πολυ καλο λινκ...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014