-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για πες μου έναν καλύτερο απο τον ΤΠ.
Πανος σειτανιδης. δεν ξερω αν ειδες τον αγωνα Βαλενθια 2008 και καποιο αγωνα gp2 -ηταν παρα πολυ καλος και γενικα σα δημοσιογραφος ειναι παρα πολυ καλος οπως ολοι στο msfree.gr
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Πανος σειτανιδης. δεν ξερω αν ειδες τον αγωνα Βαλενθια 2008 και καποιο αγωνα gp2 -ηταν παρα πολυ καλος και γενικα σα δημοσιογραφος ειναι παρα πολυ καλος οπως ολοι στο msfree.grΕπειδή μια περίοδο έβλεπα ΦΑΝΑΤΙΚΑ gp2 η γνώμη μου είναι οτι ο ΠΣ ΔΕΝ κάνει για σχολιασμό αγώνα. Είναι σίγουρα πολύ καλός στο να κάνει μεμονωμένα σχόλια, αλλά στο σύνολο του αγώνα κουράζει.
Επίσης, το πως γράφει κάποιο σε περιοδικά/Internet δεν έχει καμία σχέση με σχολιασμό αγώνα. Εντελώς άλλα πράγματα.
-
Δεν ξέρω τι θα έλεγαν στο γυαλί, αλλά στην ανάλυση πολύ καλοί είναι οι Φαμπρίτσιο Λαζάκης και Πάνος Διαμάντης.
-
Πανος σειτανιδης. δεν ξερω αν ειδες τον αγωνα Βαλενθια 2008 και καποιο αγωνα gp2 -ηταν παρα πολυ καλος και γενικα σα δημοσιογραφος ειναι παρα πολυ καλος οπως ολοι στο msfree.gr
Επειδή μια περίοδο έβλεπα ΦΑΝΑΤΙΚΑ gp2 η γνώμη μου είναι οτι ο ΠΣ ΔΕΝ κάνει για σχολιασμό αγώνα. Είναι σίγουρα πολύ καλός στο να κάνει μεμονωμένα σχόλια, αλλά στο σύνολο του αγώνα κουράζει.
Επίσης, το πως γράφει κάποιο σε περιοδικά/Internet δεν έχει καμία σχέση με σχολιασμό αγώνα. Εντελώς άλλα πράγματα.
διαφωνω. στον αγωνα Bαλενθια 2008 ηταν παρα πολυ καλος και ενθουσιωδης
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είχε καταντήσει βαρετός με τα λάθη, τις υπερβολές και τις τσιρίδες του. Το ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά για την F1 δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε και ένα τύπο να μας ζαλίζει τον έρωτα.
Το πλέον αρνητικό ήταν ότι εδώ και κάποια χρόνια είχε καβαλήσει το καλάμι και είχε γίνει πραγματικά εκνευριστικός.
Πώς λεγόταν εκείνος ο τύπος που μετέδιδε τους αγώνες superbikes για τον Polis πριν 10 χρόνια. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.Οποίος κ αν έκανε αναμετάδοση στην F1 είμαι σίγουρος ότι κ πάλι θα τον σταυρώναμε!
Νταξ ελλαδισταν είμαστε κ η επαφή μας με το σπορ είναι είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Κ το λέω από την άποψη τις εμπλοκής μας σε αυτην κοχι τόσο στον τομέα τις πληροφόρησης ,διοτι για να κάνουμε τους παπαγάλλους αστέρια είμαστε!
Ο Πουρναράκης τουλάχιστον ήταν ''Αγγελούδι'' Μπροστά στον σπασίκλα Κόλια!
Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται που έκανε αναμετάδοση στην ΕΡΤ μαζί με τον ''νεοσύλλεκτο'' τότε Πουρναράκη σαν να παρουσίαζε διαγωνισμό καλλιτεχνικού πατινάζ.
Είχε φοβέρα κόμπλεξ όπως το οτι έπρεπε τα ''Αυτοκίνητα'' να μην τα αποκαλούνε μονοθεσία διότι οι τηλεθεατές ίσως δεν καταλάβαιναν περί τινος πράγματος μιλάνε , Ο Τακης φυσικά καύλωνε να τα αποκαλεί έτσι κ Κολιας ολο του την ελεγε!
Επίσης ολη σχεδον την αναμεταδοση την έβγαζες με τις κλίσε εκφράσεις:
''Για καποίους τηλεθεατες που δεν μας καταλαβαινουν''
''Είναι δύσκολο τωρα να σας το εξηγίσουμε''
''Πρέπει να είμαστε ποιο σαφής''
Μεχρι να τελειώσει ο αγωνας ειχες απο 5 κιλά το ένα @ρχίδι! -
Τον Λακαφωση τον θυμαστε ετσι δεν ειναι??
Θυμαμαι οτι παλιοτερα στις εποχες της ΕΡΤ μου ηταν εξαιρετικα συμπαθης! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Οποίος κ αν έκανε αναμετάδοση στην F1 είμαι σίγουρος ότι κ πάλι θα τον σταυρώναμε!Υπερβάλλεις! Εγώ που είμαι ο κατ'εξοχήν γκρινιάρης του forum, έχω να δηλώσω ότι ΠΣ RULES.
Ξεκούραστος και ευχάριστος γενικά, λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει να λειτουργεί ένας σχολιαστής και πιάνει όλα τα δρώμενα, ακόμα και πράγματα που ομόσταυλοί του τού Eurosport τα 'έχαναν' (στο GP2). Με είχε εντυπωσιάσει.
Πάντως θα είχε πλάκα να βάλουμε μια φορά την Σταυρ. Σκλαβ. να κάνει μόνη της μία μετάδοση. Να δούμε πόσα κουτσομπολιά, πόσο facebook (sic) και πόσα 'η τάπα είναι ανοιχτή' θα ακούγαμε Ουπς, νάτη η γκρίνια πάλι.
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Και ο καημενος ο πουρναρακης + σια τι θα απογινουν?Δεν ξέρω τι θα έλεγαν στο γυαλί, αλλά στην ανάλυση πολύ καλοί είναι οι Φαμπρίτσιο Λαζάκης και Πάνος Διαμάντης.
Προς το παρόν, πάντως, τον ΤΠ τον... επέστρεψαν ξανά στις Τεχνικές Εκδόσεις και τους 4Τροχούς (τεύχος Μαρτίου). Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;
Κρίμα γιατί ο Λαζάκις μου άρεσε πολύ με τα αναλυτικά σχόλιά του. Παραμένει κι αυτός στις ΤΕ (τάδε έγραψε ο ΣΧ), αλλά οι 4Τ απέκτησαν άλλο πρώτο βιολί... -
Για Ελλαδιστάν μιλάμε!!!
Εννοείται ότι ο Πουρναράκης είναι ΥΠΕΡαρκετός για το ελληνικό κοινό.
Επίσης, απορώ που μερικοί απορείτε που δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα δικαιώματα. Μιλάμε για κάτι σχετικα ακριβό που φέρνει αστεία νούμερα στο σταθμό.
Γιατί υποτιμάς τόσο την Ελλάδα?
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι ανταποκριτές από τον ΤΠ στην Ελλάδα...σίγουρα δεν είναι o,τι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μετάδοση της F1 σαν χώρα.
Σχετικά με το ROI...προφανώς και είναι ένα άθλημα στην Ελλάδα που δεν έχει μεγάλο κοινό. Δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλει.
Δεν υποτιμάω την ελλάδα. Υποτιμάω το ελληνικό κοινό (?) της f1.
Τα παιδιά στην ΕΤ3 που κάνουν το MotoGP.
Ερώτηση επειδή καίγομαι!
Το Bahrain TV θα δείχνει F1 φέτος στα Αγγλικά? Λινκ?
-
Διατσιδης και Φορμουλα 1 ΔΕΝ πανε μαζι!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Διατσιδης και Φορμουλα 1 ΔΕΝ πανε μαζι!!!+1
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ουπς, νάτη η γκρίνια πάλι.
Δε στα πα!
Διατσιδης και Φορμουλα 1 ΔΕΝ πανε μαζι!!!
+1
+1 Κ συν το γεγονος οτι το αξαν του είναι κ λίγο gay!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για Ελλαδιστάν μιλάμε!!!
Εννοείται ότι ο Πουρναράκης είναι ΥΠΕΡαρκετός για το ελληνικό κοινό.
Επίσης, απορώ που μερικοί απορείτε που δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα δικαιώματα. Μιλάμε για κάτι σχετικα ακριβό που φέρνει αστεία νούμερα στο σταθμό.
Γιατί υποτιμάς τόσο την Ελλάδα?
Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι ανταποκριτές από τον ΤΠ στην Ελλάδα...σίγουρα δεν είναι o,τι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μετάδοση της F1 σαν χώρα.
Σχετικά με το ROI...προφανώς και είναι ένα άθλημα στην Ελλάδα που δεν έχει μεγάλο κοινό. Δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλει.
Δεν υποτιμάω την ελλάδα. Υποτιμάω το ελληνικό κοινό (?) της f1.
Τα παιδιά στην ΕΤ3 που κάνουν το MotoGP.
Ότι πεις...
-
Με τα δικαιωματα τιποτα...?
Εστω και με καθυστερηση πολλων ωρων, εστω και σε ακυρες ωρες, αλλα ειναι αλλιως να βλεπεις στη μητρικη σου γλωσσα.Κοιτα να δεις τι καταληξαμε να λεμε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το Bahrain TV θα δείχνει F1 φέτος στα Αγγλικά? Λινκ?
ΑΓΓΛΙΚΑ !! δειτε ρε παιδια τα links :
ΕΔΩ οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που ΘΑ ΔΟΥΜΕ F1 στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΕΤΟΣ !!!:
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... opic=12716και μη μου πειτε οτι ο Διατσιδης σας αρεζε στην ΕΤ3! Ελεος
-
Μεχρι να τελειώσει ο αγωνας ειχες απο 5 κιλά το ένα @ρχίδι!
Ωραία χρόνια...
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Με τα δικαιωματα τιποτα...?
Εστω και με καθυστερηση πολλων ωρων, εστω και σε ακυρες ωρες, αλλα ειναι αλλιως να βλεπεις στη μητρικη σου γλωσσα.Κοιτα να δεις τι καταληξαμε να λεμε...
Δεν χρειαζεται να ρωταμε συνεχεια οταν υπαρξει κατι νεοτερο θα το μαθουμε ολοι μας
-
Και για οσους πιανουν LTV στα 13Ε Hotbird οι κυπριοι αδερφοι μας μια χαρα μεταδοση κανουν.Και δοκιμαστικα και αγωνα ζωντανα
Επισης τον αγωνα ζωντανα στο RTL και στο DSF τα δοκιμαστικα στα γερμανικα ομως
-
Σήμερα κάθισα και το έψαξα με κινητό πιάτο 1,80m.
Πιστεύω ότι και με 1,20m κατεβαίνουν και οι δυο δορυφόροι άνετα Αθηνα.Bahrain Sports
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E
Συχνότητα : 12226 H 27500 3/4
Γλώσσα: ΑγγλικάBBC Interactive
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm
Συχνότητα : 12441 V 27500 2/3
Γλώσσα: Αγγλικά -
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
Σήμερα κάθισα και το έψαξα με κινητό πιάτο 1,80m.
Πιστεύω ότι και με 1,20m κατεβαίνουν και οι δυο δορυφόροι άνετα Αθηνα.Bahrain Sports
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E
Συχνότητα : 12226 H 27500 3/4
Γλώσσα: ΑγγλικάBBC Interactive
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm
Συχνότητα : 12441 V 27500 2/3
Γλώσσα: ΑγγλικάΤο ΒΒCi είναι στον Astra 2B
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014