-
το συγκεκριμενο ειχε πολλα προβληματα...αμα βρω κατι αλλο ισως...ευχαριστω παντως θα το εχω υποψιν μου
-
Υπάρχει ένα που μοιάζει καλή βάση και φθηνό. Αν σε ενδιαφέρει μου λες.
-
ευχαριστω αλλα δεν το νομιζω συντομα...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Υπάρχει ένα που μοιάζει καλή βάση και φθηνό. Αν σε ενδιαφέρει μου λες.ειναι αυτο που μου εχει πει ο λαμπρος κ εσυ παλιοτερα?λαμπρο περιμενω το τηλεφωνο!
-
Ναι, με καπό από 1800.
-
Παρατημενο,ακριβο και με κολλημενο wankel RX4..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2455856/ -
Το αγροτικο ενος θειου μου. Το εχει απο καινουργιο και συνεχιζει ακαθεκτο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρατημενο,ακριβο και με κολλημενο wankel RX4..= μηδενικη αξια...
-
-
πολύ καλό! Αν έχει μείνει και το εσωτερικό αυθεντικό με ενδιαφέρει πολύ. Ψάχνω χρόνια ενα σε καλή κατάσταση και λογική τιμή. είναι το 1000 ή το 1300 (γιατί δε φαίνεται στη φωτο);.
Ξέρεις που είναι; ευχαριστώ. -
-
Αν δεν είχε τα σήματα B1600, Μπορεί να είναι και Β1500. υπάρχει και φωτο από την καρότσα να δούμε αν είναι ελληνική;
-
Τα εμβληματα Β1600 τα ειχε,γι αυτο το εγραψα.Φωτογραφια της καροτσας δεν εχω,αλλα χωρις να ξερω και κρινοντας απο το σχεδιασμο,μαλλον δεν ηταν ελληνικη(υποθετω πως η ελληνικη ηταν φτιαγμενη στη στρατζα,η κανω λαθος;)
-
To mazda 1500 εβγαινε σε καποια εκδοση με φουσκωμα στο καπω?
-
Νομίζω ναι..
-
Πετυχα ενα μπορντω να κυκλοφορει κοντα στη περιοχη της κεντρικης αγορας στα Χανια και μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι εμοιαζε εργοστασιακο.. Οι μαζντακιδες ας μας πουν..
-
Ναι, ήταν το 1800, ακριβώς ίδιο εξωτερικά εκτός του καπώ. Αναφέρεσαι σε ένα μπορντώ;
-
Ναι Λαμπρο, το εχω γραψει.
-
το mazda το μπορντω ειναι μοντελο '72 1500 deluxe.αλλα εχει καπω απο 1800,μασκα μπροστα απο ss κ φοραει μηχανη απο καποιο μοντελο πιο καινουργιο τισ mazda 1800 αν δεν κανω λαθος .δεν εχει βαφτει ποτε μονο τοπικα βαψιματα.το ταμπλο ειναι ασκαστο!δεν εχει το παραμικρο.κ απο οτι μου εχει πει δεν το αλλαζει μεχρι να τον .........στειλει.το χει απο το 73 που το πηρε μεταχειρισμενο.αυτα τα λιγα ξερω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πετυχα ενα μπορντω να κυκλοφορει κοντα στη περιοχη της κεντρικης αγορας στα Χανια και μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι εμοιαζε εργοστασιακο.. Οι μαζντακιδες ας μας πουν..http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=27486&p=2504220&hilit=mazda+χανια#p2504220
αυτό είναι έτσι;
Classic Mazda