-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ναι.... Με ένα TVR, αν θυμάμαι καλά, στην παραλιάκη...
Ο Νταμπιζας πρέπει να ηταν αν θυμαμαι.
Όντως ο Νταμπίζας ήταν και είχε μαζί του άγιο. Πέρα από την ολοσχερή καταστροφή νομίζω είχε πάρει και φωτιά το αμάξι!!!
-
Ok, λάθος...
-
Όπως κ ναχει πάντως ο Τάκαρος(Γκώνιας) καλό θα ήταν να αποχωρίσει σιγά σιγά γιατί εξελίσσεται σε Παλομπαρίνι!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ναι.... Με ένα TVR, αν θυμάμαι καλά, στην παραλιάκη...
Ο Νταμπιζας πρέπει να ηταν αν θυμαμαι.
Όντως ο Νταμπίζας ήταν και είχε μαζί του άγιο. Πέρα από την ολοσχερή καταστροφή νομίζω είχε πάρει και φωτιά το αμάξι!!!
Και ο Αμανατίδης με smart...
Έχει δίκιο ο Κλαρκσον για τα footballers cars... -
Ο Γκωνιας ειχε ενα ατυχημα με αυτοκινητο και φωτια και απο κει κονομησε τα σημαδια. Εμεινε κανενα χρονο εκτός μπαλας και απο τεραστιο ταλεντο εμεινε ενας απλά καλος τεχνιτης.
-
Ο Γκώνιας είχε ένα Subaru Imbreza όταν έπαιζε στον Πανηλειακό και νομίζω με αυτό είχε τρακάρει κάπου στη Γλυφάδα.
-
Τελικα ο αγωνας πως σας φανηκε; Τωρα που εχουμε δειγμα δυο αγωνων τι πιστευετε για το πρωταθλημα;
-
Καφενοπρωταθλημα με φανηκε. Και μου εκανε κακη εντυπωση η ελλειψη μαχων μετα το SC, λες και εβλεπα Φ1. ΑΝ μπουν λιγο ζεστα οπαδοι να φτιαξουν λιγο χουλιαρμά στην κερκιδα ισως σωθει η παρτιδα. Γιατι με 500 και 1000 ατομα θεατες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καφενοπρωταθλημα με φανηκε. Και μου εκανε κακη εντυπωση η ελλειψη μαχων μετα το SC, λες και εβλεπα Φ1. ΑΝ μπουν λιγο ζεστα οπαδοι να φτιαξουν λιγο χουλιαρμά στην κερκιδα ισως σωθει η παρτιδα. Γιατι με 500 και 1000 ατομα θεατες...+1!
-
Κι εμένα δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ειδικά η τηλεοπτική κάλυψη είναι απαράδεκτη. Πολλά προβλήματα νεότητας τα μονοθέσια και οι οδηγοί δεν τα έχουν συνηθήσει ακόμα. Ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη και να βρεί ο Ολυμπιακός κανένα σοβαρό οδηγό...
-
tsadreas?συναδελφος μου μυριζει..
-
Είμαι ο μόνος που όταν βλέπει αυτό:
θυμάται αυτό:
? -
Όντως κι εγώ το παρατήρησα αυτό σήμερα που το έβλεπα!! Τρελή ομοιότητα εν κινήσει!
-
Εχουμε νεα: στον επομενο αγωνα στην πιστα της Βαλελουνγκα (και πιθανοτατα και στον τελευταιο της χρονια στη Χερεθ) οδηγος του Ολυμπιακου θα ειναι ο Σταματης Κατσιμης
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εχουμε νεα: στον επομενο αγωνα στην πιστα της Βαλελουνγκα (και πιθανοτατα και στον τελευταιο της χρονια στη Χερεθ) οδηγος του Ολυμπιακου θα ειναι ο Σταματης ΚατσιμηςΑν θυμάμαι καλά, έχει τρέξει Vallelunga ο Σταμάτης παλιότερα.
-
Ναι οντως, απο οτι μου ειπε ειναι η πιστα που εκανε το ντεμπουτο του στα μονοθεσια και μια απο τις αγαπημενες του.
-
Ο Casper τα μάζεψε κ έφυγε λόγω της κακής αξιοπιστίας του μονοθεσίου?
-
Οχι, καμια σχεση. Ο Ολυμπιακος πιεζει εδω και καιρο για Ελληνα οδηγο, ο Σταματης εκανε πολυ καλους χρονους στο ροοκι σεσιον του προηγουμενου αγωνα και γιαυτο παιρνει την ευκαιρια που ολοι περιμεναμε.
-
'Αντε επιτέλους...
-
Θα το ματιάσουμε το παλικάρι μας.
SuperLeague Formula