-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλημέρα . Ένας καλος μου φίλος . . Πολύ χαρμανιασμένος (για γκάζι ) θα γίνει σε λίγο τυχερός κάτοχος ενός golf gti και επιτέλους θα σταματήσω να ακουω την γκρίνια και τη μουρμούρα . . . τώρα έχει ένα παλιο seat ιμπιζα (αλλά παλιο λέμε ) 1.2 . Πως λέτε να του φανεί η αλλαγή ?καμία διαφορά.
-
τη διαφορα θα την καταλαβει μολις δει ποσο γρηγορα εξαντλουνται τα 110€ βενζινης που χωραει το ρεζερβουαρ
-
Καλημέρα . Ένας καλος μου φίλος . . Πολύ χαρμανιασμένος (για γκάζι ) θα γίνει σε λίγο τυχερός κάτοχος ενός golf gti και επιτέλους θα σταματήσω να ακουω την γκρίνια και τη μουρμούρα . . . τώρα έχει ένα παλιο seat ιμπιζα (αλλά παλιο λέμε ) 1.2 . Πως λέτε να του φανεί η αλλαγή ?Από ποιά άποψη τυχερός?
Πως θα του φανεί? Ε...εντάξει...θα έχει διαφορές
Κάτι τέλη, κάτι βενζίνες, κάτι ασφάλειες και είναι και λιγουλάκι πιο γρήγορο
-
Πάντως για την κατανάλωση δεν το λες και διψασμένο,το αντίθετο μάλιστα
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... TI/240587/
Τέλη κυκλοφορίας 346 ευρώ επίσης δεν είναι πολλά για 2λιτρο -
δεν λέει αν το πήρε καινούριο...αν το πήρε μεταχείρο η 600αρα είναι ακατέβατη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν λέει αν το πήρε καινούριο...αν το πήρε μεταχείρο η 600αρα είναι ακατέβατη.Μπα..για καινούργιο μιλάει
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
δεν λέει αν το πήρε καινούριο...αν το πήρε μεταχείρο η 600αρα είναι ακατέβατη.
Μπα..για καινούργιο μιλάει
Κι εσυ που το ξερεις ?
-
Γαμω τα εργαλεια,γρηγορο,στιβαρο,ποιοτικο,καλη καταναλωση για την κατηγορια του,και στον τομεα οδηγικης συμπεριφορας καμια σχεση με τα απλα Golf.Εννωειται οτι ειναι η μερα με την νυχτα με αυτο που ειχε,μολις μπει μεσα και το οδηγησει θα του φανει Ferrari σε σχεση με το παλιο ibiza.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Πάντως για την κατανάλωση δεν το λες και διψασμένο,το αντίθετο μάλισταπάντως η κατανάλωση ειναι μια ευχάριστη έκπληξη
πραγματικά το αμάξι καίει λίγο για τα κυβικά και άλογά του...
-
Κι εσυ που το ξερεις?
Το φαντάζομαι..αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
Πάντως ο τύπος πρέπει να είναι ανεκδιήγητος,απο ibiza 1.2 σε golf gti;Το 'χαρμανιασμένος' ήταν all the money
-
Ο Λευτέρης δεν οδηγούσε προηγούμενως ένα ibiza ;
-
opel astra 1,4
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημέρα . Ένας καλος μου φίλος . . Πολύ χαρμανιασμένος (για γκάζι ) θα γίνει σε λίγο τυχερός κάτοχος ενός golf gti και επιτέλους θα σταματήσω να ακουω την γκρίνια και τη μουρμούρα . . . τώρα έχει ένα παλιο seat ιμπιζα (αλλά παλιο λέμε ) 1.2 . Πως λέτε να του φανεί η αλλαγή ?
καμία διαφορά.
Επειδή είχα κάνει αντίστοιχη αλλαγή (από ιβιζα 1.4 σε GTI mkV) θα του φανεί σαν να ξημέρωσε.
Κοινώς η μέρα με την νύχτα.
Επίσης στην αρχή επειδή θα είναι και στα μέλια θα γίνει φίλος με τον βενζινά αν και σε γενικές γραμμές οι καταναλώσεις είναι λογικές και ανάλογες των ορέξεων. Και στην αρχή έχεις ποοοοολύ όρεξη . -
Πάντως αν είναι ο Λευτέρης ο τυχερός μελλοντικός κάτοχος,
Απο Q5 σε golf gti; -
Άρη μεγειά το GTi!!! Πεντάθυρο, λευκό, χειροκίνητο να υποθέσω;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άρη μεγειά το GTi!!! Πεντάθυρο, λευκό, χειροκίνητο να υποθέσω;Δεν μπορώ να σου ξεφύγω με τίποτα!!
Περιμένω λίγες μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόσυρσης και μετά
Πεντάθυρο,λευκό,dsg -
Εχει μυτη ο Αλεξανδρος .....
-
Εχει μυτη ο Αλεξανδρος .....Και οχι μόνο μύτη
Το πεντάθυρο και λευκό πως τα βρήκε;; -
θελω βολτα!!!
-
Με λιγη επαγωγική σκέψη (και τύχη) όλα γίνονται. Πεντάθυρο επειδή ξέρω ότι έχεις παιδάκια και θέλεις πρακτικότητα. Για το λευκό, στην τύχη. Εκείνο που μου ξέφυγε ήταν το DSG. Υπέθεσα χειροκίνητο γιατί στο τηλέφωνο μου είχες πει όταν κοιτούσες για το Volvo ότι θέλεις μηχανικό κιβώτιο...
ΥΓ: Ποπολάρος, στη σειρά σου!
VW Golf VI GTi