-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν αφαιρεσουμε το μαυρο δερμα και τα κουμπακια θα εχουμε τα τιμονια που φτιαχνουν εδω και χρονια οι εταιριες αγωνιστικών ειδων πχ Sparco
-
Τι διαφόρα έχει απο το προηγούμενο;
Το διπλό αποχετευτικό απο πίσω ξηλώνεται;
-
Να κανω μια ερωτηση? Υπαρχει περιπτωση να δουμε diesel σε Αθηνα και Θεσσαλονικη? Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι το μελεταει η κυβερνηση μιας και αποδεδειγμενα τα diesel δεν ρυπαινουν πολυ το περιβαλλον.
Τωρα που η βενζινη εκτοξευεται στα υψη ,το diesel ειναι must. Να εχει 205 αλογα και 5 λιτρα καταναλωση? ΤΕΛΕΙΟ
-
Το νέο GTI είναι απογοητευτικά ίδιο με το παλιό και επιβαβεώνει τη φήμη ότι το Golf VI είναι ένα μεταβατικό μοντέλο έως ότου παρουσιαστεί το πραγματικά νέο Golf το 2012.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Το νέο GTI είναι απογοητευτικά ίδιο με το παλιό και επιβαβεώνει τη φήμη ότι το Golf VI είναι ένα μεταβατικό μοντέλο έως ότου παρουσιαστεί το πραγματικά νέο Golf το 2012.Αυτό είναι το πιο αστείο απ' όλα...
Τα περιοδικά που το γράφουν αυτό και ειδικά οι ιστοσελίδες, τον φεβρουάριο δεν ξερανε καλα - καλα ποτε θα κυκλοφορήσει το 6 και ξέρουν απο τωρα για το 7;
Εδώ τον ιούνιο οτι γράφανε ήταν λάθος, μάλλον για να κλείσει ο μήνας, όπως το μήκος του VI που τελικά είναι 2cm πιο κοντό και όχι πιο μακρύ (κάτι βασικό δηλαδη, γιατι απο λεπτομέρειες... ).
Βέβαια αν μου επιβεβαιώσεις την πληροφορία απο επίσημα χείλη τότε θα σταματήσω.
Πιστεύετε οτι θα έλεγε ποτε κάποιος μέσα απο την VW οτι μαζί με την κυκλοφορία του vi ετοιμάζεται ήδη το vii;Υ.Γ. Και εγώ επικοινώνησα με ανθρώπους μέσα απο την BMW και μου είπαν ότι μέσα στο 2009 θα δούμε την νέα X7!! Σε μια εβδομάδα θα έχω περισσότερες πληροφορίες.
-
Ο χρήστης Patentas έγραψε:
Το νέο GTI είναι απογοητευτικά ίδιο με το παλιό και επιβαβεώνει τη φήμη ότι το Golf VI είναι ένα μεταβατικό μοντέλο έως ότου παρουσιαστεί το πραγματικά νέο Golf το 2012.
Αυτό είναι το πιο αστείο απ' όλα...
Τα περιοδικά που το γράφουν αυτό και ειδικά οι ιστοσελίδες, τον φεβρουάριο δεν ξερανε καλα - καλα ποτε θα κυκλοφορήσει το 6 και ξέρουν απο τωρα για το 7;
Εδώ τον ιούνιο οτι γράφανε ήταν λάθος, μάλλον για να κλείσει ο μήνας, όπως το μήκος του VI που τελικά είναι 2cm πιο κοντό και όχι πιο μακρύ (κάτι βασικό δηλαδη, γιατι απο λεπτομέρειες... ).
Πιστεύετε οτι θα έλεγε ποτε κάποιος μέσα απο την VW οτι μαζί με την κυκλοφορία του vi ετοιμάζεται ήδη το vii;Υ.Γ. Και εγώ επικοινώνησα με ανθρώπους μέσα απο την BMW και μου είπαν ότι μέσα στο 2009 θα δούμε την νέα X7!! Σε μια εβδομάδα θα έχω περισσότερες πληροφορίες.
http://www.motorauthority.com/bmw-cance ... sover.html
-
Ο χρήστης ntanis911 έγραψε:
Αυτό είναι το πιο αστείο απ' όλα...
http://www.motorauthority.com/bmw-cance ... sover.html' target='_blank
Δεν σου το είπα;
-
Κοίταξε, νομίζω δεν υπάρχει λόγος να εθελοτυφλούμε, όταν το γερμανικό Autobild, Auto Motor und Sport και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και το Auto Zeitung γράφουν επιτακτικά ότι το Golf VI θα μείνει στην παραγωγή έως το 2012 κάτι θα ξέρουν έτσι δεν είναι; Δηλαδή εσυ περιμένεις τον Πρόεδρο της VW να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και να πει ότι το VI, που ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά καλά, θα αλλάξει σύντομα;
Εκτός βέβαια και αν είσαι όντως βιομηχανικός κατάσκοπος και ξέρεις κάτι περισσότερο...
Εξάλου η εμφάνιση του VI είναι τόσο κοντά στο V που βγάζει μάτι ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό στον αγορά. Αυτά που λέμε ότι το Golf πρέπει να είναι πάντα παρόμοιο με το προηγούμενο είναι μόνο η μισή αλήθεια. Αν δεις τις διαφορές τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανολογικά μεταξύ του IV (4) και του V (5) θα καταλάβεις πόσο χαώδεις ήταν οπότε βγάζεις και τα δικά σου συμπεράσματα (σε περίπτωση που δεν πιστεύεις τους γερμανούς δημοσιογράφους)...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση? Υπαρχει περιπτωση να δουμε diesel σε Αθηνα και Θεσσαλονικη? Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι το μελεταει η κυβερνηση μιας και αποδεδειγμενα τα diesel δεν ρυπαινουν πολυ το περιβαλλον.Τωρα που η βενζινη εκτοξευεται στα υψη ,το diesel ειναι must. Να εχει 205 αλογα και 5 λιτρα καταναλωση? ΤΕΛΕΙΟ
Τρέμω τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν diesel στην Αθήνα. Μακριά από εμάς, φτου! φτου!
Φαντάσου diesel κινητήρα σε 5-10 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του όταν τον ποτίζεις με το 'μαζούτ' των ελληνικών βενζινάδικων και την έλλειψη συντήρησης που χαρακτηρίζει πολλά οχήματα στην Ελλάδα. Παναγία βόηθα!
Όταν γίνουμε δυτική Ευρώπη (σε περίπου 123 χρόνια) και όλα στην Ελλάδα δουλεύουν σωστά, από βενζινάδικα μέχρι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί (αστυνομία, ΥΠ.Μεταφορών, ΚΤΕΟ, κτλ) τότε να φέρουμε και diesel και ό,τι άλλο θέλουμε γιατί τότε πράγματι θα είναι προς όφελος όλων.
Μέχρι τότε, Γιώργο (Σουφλιά) κράτα γερά! Κράτα τα συμφέροντα όσο μπορείς πιο μακριά!
Υ.Γ. Τα τελευταία χρόνια με αηδιάζει αυτή η προσπάθεια των αντιπροσώπων αυτοκινήτου και του συνόλου του ελληνικού περιοδικού τύπου να μας περάσουν την ιδέα ότι τα πετρελαιοκίνητα θα μας σώσουν από την οικονομική δυσπραγία 'αγνοώντας' προφανώς τις ελληνικές 'ιδιαιτερότητες' και τις συνέπειες στο περιβάλλον που θα επιφέρει η πετρελαιοκίνηση μακροπρόθεσμα. Είπαμε καλά τα diesel, όχι όμως για την Ελλάδα (ακόμα).
Υ.Γ. Προτείνω την κατάργηση της πετρελαιοκίνησης ακόμα και στα ταξί, ήμαρτον αυτά τα μαύρα σύννεφα πίσω από τα 2/3 των ταξί στην Αθήνα δε συγκινούν κανένα; Μόνο την τσέπη μας κοιτάμε;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση? Υπαρχει περιπτωση να δουμε diesel σε Αθηνα και Θεσσαλονικη? Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι το μελεταει η κυβερνηση μιας και αποδεδειγμενα τα diesel δεν ρυπαινουν πολυ το περιβαλλον.
Τωρα που η βενζινη εκτοξευεται στα υψη ,το diesel ειναι must. Να εχει 205 αλογα και 5 λιτρα καταναλωση? ΤΕΛΕΙΟ
Τρέμω τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν diesel στην Αθήνα. Μακριά από εμάς, φτου! φτου!
Φαντάσου diesel κινητήρα σε 5-10 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του όταν τον ποτίζεις με το 'μαζούτ' των ελληνικών βενζινάδικων και την έλλειψη συντήρησης που χαρακτηρίζει πολλά οχήματα στην Ελλάδα. Παναγία βόηθα!
Όταν γίνουμε δυτική Ευρώπη (σε περίπου 123 χρόνια) και όλα στην Ελλάδα δουλεύουν σωστά, από βενζινάδικα μέχρι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί (αστυνομία, ΥΠ.Μεταφορών, ΚΤΕΟ, κτλ) τότε να φέρουμε και diesel και ό,τι άλλο θέλουμε γιατί τότε πράγματι θα είναι προς όφελος όλων.
Μέχρι τότε, Γιώργο (Σουφλιά) κράτα γερά! Κράτα τα συμφέροντα όσο μπορείς πιο μακριά!
Υ.Γ. Τα τελευταία χρόνια με αηδιάζει αυτή η προσπάθεια των αντιπροσώπων αυτοκινήτου και του συνόλου του ελληνικού περιοδικού τύπου να μας περάσουν την ιδέα ότι τα πετρελαιοκίνητα θα μας σώσουν από την οικονομική δυσπραγία 'αγνοώντας' προφανώς τις ελληνικές 'ιδιαιτερότητες' και τις συνέπειες στο περιβάλλον που θα επιφέρει η πετρελαιοκίνηση μακροπρόθεσμα. Είπαμε καλά τα diesel, όχι όμως για την Ελλάδα (ακόμα).
Υ.Γ. Προτείνω την κατάργηση της πετρελαιοκίνησης ακόμα και στα ταξί, ήμαρτον αυτά τα μαύρα σύννεφα πίσω από τα 2/3 των ταξί στην Αθήνα δε συγκινούν κανένα; Μόνο την τσέπη μας κοιτάμε;
Mε το σκεπτικο σου καλυτερα να καταργηθουν και τα αυτοκινητα,γιατι ξερεις ποσα ειναι κακοδιατηρημενα και χυνουν λαδια στην ασφαλτο? Τα καινουργια diesel ρυπαινουν ελαχιστα και δεν εχουν σχεση με τα δεκαετιας corona,almera κ.τ.λ. Να βαλει τον κωλο του κατω ο Αλογκουφης και να δημιουργησει τις προυποθεσεις. Αλλα και αν δεν το κανει δεν με νοιαζει. Προτιμω να ρυπαινω το περιβαλλον και να γεμιζει η τσεπη. Enough με τους αγαπητους της Greenpeace. Το πετρελαιο εχει φτασει στα υψη και τα diesel καινε τουλαχιστο 50% λιγοτερο απο τα αντιστοιχα αυτοκινητα που χρησιμοποιουν βενζινη. Και ας μην μιλησω για τις ροπαρες
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Κοίταξε, νομίζω δεν υπάρχει λόγος να εθελοτυφλούμε, όταν το γερμανικό Autobild, Auto Motor und Sport και αν δεν κάνω λάθος ακόμα και το Auto Zeitung γράφουν επιτακτικά ότι το Golf VI θα μείνει στην παραγωγή έως το 2012 κάτι θα ξέρουν έτσι δεν είναι; Δηλαδή εσυ περιμένεις τον Πρόεδρο της VW να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και να πει ότι το VI, που ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά καλά, θα αλλάξει σύντομα;Εκτός βέβαια και αν είσαι όντως βιομηχανικός κατάσκοπος και ξέρεις κάτι περισσότερο...
Εξάλου η εμφάνιση του VI είναι τόσο κοντά στο V που βγάζει μάτι ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό στον αγορά. Αυτά που λέμε ότι το Golf πρέπει να είναι πάντα παρόμοιο με το προηγούμενο είναι μόνο η μισή αλήθεια. Αν δεις τις διαφορές τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανολογικά μεταξύ του IV (4) και του V (5) θα καταλάβεις πόσο χαώδεις ήταν οπότε βγάζεις και τα δικά σου συμπεράσματα (σε περίπτωση που δεν πιστεύεις τους γερμανούς δημοσιογράφους)...
Σωστά αυτά που λές μόνο που ξέχασες κάτι.
Νομίζεις οτι την VW και την κάθε VW την ενδιαφέρει αν το μοντέλο της δεν θα είναι πλήρως ανανεωμένο, ή αν θα πουλάει τρελά σε όλο τον κόσμο; Το λέω αυτό γιατι αν τα πάει καλά στις πωλήσεις -καλύτερα απο πρίν- το τελευταίο που θα κάνουν θα είναι να το αλλάξουν. Πάντα αυτό γίνεται στον ανταγωνισμό, αν δηλαδή δεν πέσουν οι πωλήσεις δεν υπάρχει σημαντικός λόγος για ανανέωση.
Εγω σε αυτό βασίζομαι κυρίος, δηλαδή αν ξαναβγαίνει πρώτο το VI (τώρα που θα προσφέρει τρομερά κέρδη στην εταιρία) θα το αλλάξουν;;; Είναι και στην 'αιχμή' της τεχνολογίας.
Είναι νωρίς να το γνωρίζει ο καθένας...Υ.Γ. Προσοχή, δεν λέω οτι είναι απίθανο, αλλά οτι είναι νωρίς να το γνωρίζει ο καθένας.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mε το σκεπτικο σου καλυτερα να καταργηθουν και τα αυτοκινητα,γιατι ξερεις ποσα ειναι κακοδιατηρημενα και χυνουν λαδια στην ασφαλτο? Τα καινουργια diesel ρυπαινουν ελαχιστα και δεν εχουν σχεση με τα δεκαετιας corona,almera κ.τ.λ. Να βαλει τον κωλο του κατω ο Αλογκουφης και να δημιουργησει τις προυποθεσεις. Αλλα και αν δεν το κανει δεν με νοιαζει. Προτιμω να ρυπαινω το περιβαλλον και να γεμιζει η τσεπη. Enough με τους αγαπητους της Greenpeace. Το πετρελαιο εχει φτασει στα υψη και τα diesel καινε τουλαχιστο 50% λιγοτερο απο τα αντιστοιχα αυτοκινητα που χρησιμοποιουν βενζινη. Και ας μην μιλησω για τις ροπαρες
Τα καινούργια diesel εκπέμπουν λιγότερα αέρια θερμοκηπίου (C02) το 95% από αυτά όμως εκπέμπει ουκ ολίγα ( και σε κάθε περίπτωση περισσότερα από ένα βενζινοκίνητο, για να μην πιάσω τα υβριδικά) από NOx ( ειδικά αυτά είναι ακόμα στον θεό σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες), HC και φυσικά σωματίδια.
-
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... _road.html
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/234683/gti_hits_the_road.htmlαισχρο, πανακριβο, δε στριβει, δε φρεναρει, δεν εχει ποιοτητα, χαλαει, σπαει, καιει, μυριζει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/234683/gti_hits_the_road.html
αισχρο, πανακριβο, δε στριβει, δε φρεναρει, δεν εχει ποιοτητα, χαλαει, σπαει, καιει, μυριζει...
Έχει και τα λιγότερα άλογα
-
σωστος, αρα φλωρικο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/234683/gti_hits_the_road.html
αισχρο, πανακριβο, δε στριβει, δε φρεναρει, δεν εχει ποιοτητα, χαλαει, σπαει, καιει, μυριζει...
Ενίοτε εκρήγνυται κιόλας
-
τα παραθυρα επεσαν ή οχι ακομα??
-
Δράμα είναι. Προχθές πέρναγα δίπλα από ένα TSi και γέμισε το Punto με λάδια...
-
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές, το Golf VI δεν φαίνεται να χωνεύεται στο μάτι. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο άκομψο και υπερβολικά τετραγωνισμένο μου φαίνεται.
Το GTI λογικά θα είναι πολύ καλό, αλλά όταν υπάρχει το Scirocco με καλύτερη εμφάνιση, μεγαλύτερα μετατρόχια και μάλλον καλύτερη οδική συμπεριφορά, το VI θα χάνει.
VW Golf VI GTi