-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
παντως εσενα για γαλλικο δεν σε κοβω ξανα....
ποτε ξανα!!! αλλα εχουν κι αυτα τη φαση τους(για καμια βολτα οχι παραπανω)..
-
εγώ και προσωπικά το έχω λιώσει ,απορώ πως δουλέυει ακόμα,ήδη και τα 4 ζαντολάστικα είναι για άλλαγμα.
-
Ηρθε στην αντιπροσωπεια το τουτου μου
Απο βδομαδα λογικα θα το εχω
Κανενας αλλος κατοχος να μας πει πρωτες εντυπωσεις; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως απο την μεγαλη εμπειρια μου σε λιμανακια και λοιπα καγουροστεκια αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι οδηγοι που γενικα σκιζουν τα οχηματα τους και οδηγουν 'σωστα' περισσοτερο απο τους υπολοιπους(και παλι δεν ειναι πλειοψηφια) ειναι οι κατοχοι bmwστις υπολοιπες μαρκες παιζει πολλη μοστρα
εε όχι ρε φίλε QsisVTS, κάτι κάνομε κι εμείς οι δόλιοι... και το smart και το δικό σου τα 'φροντίζω' με κάθε ευκαιρία...
χθες κυνηγούσα ένα Ρenault Clio rs κόκκινο και ο τύπος είδε κι έπαθε μαζί μου... βέβαια δεν είναι και το καλύτερο αυτοκίνητο για κυνήγι το σμαρτ αλλά με έβγαλε ασπροπρόσωπο!
-
Με το σμαρτ κυνηγουσες το clio????? Πρεπει να ηταν γαμπρος ο τυπος ....
-
ναι ρε γ.τ.π το clio, δεν επρεπε καν να ασχοληθείς
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ναι ρε γ.τ.π το clio, δεν επρεπε καν να ασχοληθείςΔεν κατάλαβες...
Ο φίλος εννοεί ότι οι δυνατότητες του Κλιό ΡΣ είναι τόσο μεγάλες και η διαφορά τόσο χαώδης με το Σμαρτ που ο οδηγός του λογικά ήταν ολίγον «κουλός». Δεν λέει ότι το Κλιό είναι γτπ. -
Aυτο ακριβς εννοω , το κλιο ειδικα σε στροφες απλα δεν παιζεται , επειδη ειχα το 1.4 το προηγουμενο , ηταν απιστευτα ρυθμισιμο κ διασκεδαστικο....φανταστειτε το rs .......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι ρε γ.τ.π το clio, δεν επρεπε καν να ασχοληθείς
Δεν κατάλαβες...
Ο φίλος εννοεί ότι οι δυνατότητες του Κλιό ΡΣ είναι τόσο μεγάλες και η διαφορά τόσο χαώδης με το Σμαρτ που ο οδηγός του λογικά ήταν ολίγον «κουλός». Δεν λέει ότι το Κλιό είναι γτπ.σωστος!! ηθελα να το δω ειρωνικά λαθος μου
-
Δεν την παλεύουν εκέι στην VW.
Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με αυτή την εταιρία, αλλα 'έπεσα' στην αναγκη τους.
Ψάχνοντας για EVO σκέφτηκα οτι καλό ειναι να έχω μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν καταφέρω να βρώ EVO έτσι όπως το θέλω.Και επειδή στα 30 χιλιάρικα δεν μου κάνει τίποτα άλλο κλικ...πάω στη VW.
Να σημειώσω εδώ οτι πρίν 10 μήνες, ψάχνοντας αμάξι για ταξίδια είχα ξαναπεράσει απο το μαγαζάκι που λέγεται VW ενδιαφερόμενος τότε για το passat cc.
Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη και η απροθυμία τους χαρακτηριστική.
Το δε ύφος τους...θα δικαιολογούταν μόνο απο πωλητες υπεραυτοκινήτων.Τελικά κατέληψα στην C 180 και τελείωσε εκεί το θέμα.
Τώρα όμως ξανά στα ίδια...
Πάω σε μια αντιπροσωπεία VW που είναι δίπλα στο σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.
Με εξυπηρετεί μια πωλήτρια, η οποία είχε το στιλ 'τι κάνω εδώ καλοκαιριάτικα'Κοιτάω λίγο το αμάξι...και αυτή περιμένει απ' έξω, φανέρα ενοχλημένη.
Μετά απο λίγο (σίγουρα όχι περισσότερο απο 5 λεπτά) μου λέει πάμε να σας πω την τιμή.Εκεί άρχισε το μεγάλο δράμα.
Να μην ξέρει τον βασικό εξοπλισμό (τον τύπωσε για να μου το διαβάσει), να μην ξέρει απ΄έξω τα έξτρα (ούτε καν αν υπήρχαν στον κατάλογο με τα έξτρα αυτά που της ζήτησα), να μου λέι συνέχεια για τα 3.300 € που θα πληρώσω παραπάνω, αν δεν πάρω μέσα στις επόμενες 10 μέρες το αμάξι (χωρίς να έχει κάποιο ετοιμοπαράδοτο, με αυτά που τις έλεγα)...Αντιθαμπωτικούς καθρέπτες δεν κατάφερα να μάθω αν υπάρχουν σαν έξτρα...
Η στάνταρ ανάρτηση δεν ήξερε να μου πεί σε ποιά ρύθμιση αντιστοιχεί στη ρυθμιζόμενη.Καταλήγοντας της λέω, οτι επειδή ενδιαφέρομαι μόνο για DSG θα ήθελα να κάνω ενα test drive.
Μου απαντάει, οτι δεν έχουν GTI με DSG για test drive.
Ζητάω ενα οποιοδήποτε αμάξι με DSG για να δώ πως είναι (αφού της εχω εξηγήσει απο την αρχή οτι με ενδιαφέρει μόνο με DSG και οτι πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να οδηγήσω ένα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ DSG) και μου λέει οτι δεν υπάρχει κανενα test drive με DSG.Φεύγοντας μου ξαναδημιουργείται η απορία...
Πως η VW καταφέρνει και πουλάει?
Τόσο πολύ καταξιωμένη ειναι στα μάτια των Ελλήνων που παραβλέπουν τέτοιες συμπεριφορές? -
Αν αυτο σε καθυσηχαζει καπως, οι περισσοτερες εταιριες ετσι αντιμετωπιζουν τον υποψηφιο πελατη.
Τους ενδιαφερει κυριως να κλεισουν την πωληση, μπας και πιασουν τον στοχο, αλλα χωρις να κοπιασουν ιδιαιτερα αφου οι περισσοτεροι αμοιβονται με το βασικο μισθο. Φυσικα για κανα σεμιναριο, ενημερωση κτλ ουτε λογος.
Γενικα, δεν υπαρχει ορεξη.
Οι εργοδοτες απο την αλλη, προσπαθουν οπως μπορουν να μειωσουν τα εξοδα.Φυσικα, η ολη συμπεριφορα στις περισσοτερες περιπτωσεις, ειναι η ιδια και μετα την αγορα...
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Φεύγοντας μου ξαναδημιουργείται η απορία...
Τόσο πολύ καταξιωμένη ειναι στα μάτια των Ελλήνων που παραβλέπουν τέτοιες συμπεριφορές?Ναι!
Κι'ομως, θεωρουν οτι το προιον 'πουλαει μονο του'... -
εγω νομιζω οτι ολες οι εκθεσεις αυτοκινητου κανουν το ιδιο περιπου.
στημενο παιχνιδι ειναι δλδ παιρνουν αυτο το ηληθιο το υφος που μου την σπαει σαν να θελουν να σου πουν οτι ξερεις κατι κυριε εδω εμεις πουλαμε πολυ καλο προιον και οτι το δικο μας προιον ειναι το καλυτερο και δεν σε εχουμε αναγκη και στην τελικη μην μας ζοριζεις και πολυ ,αμα σε ενδιαφερει πληρωνε και αντε και......?δεν εχω παεi σε εκθεση της vw αλλα πηγα στης φιατ πριν λιγες βδομαδες και ο μαλακας πωλητης κατευθειαν με πηγε στο γραφειο για να μου δωσει τις τιμες και αφου τελειωσε με χαιρετησε και εγω πηγα μονος να δω το αμαξι{πουντο]
ειπα να τον φωναξω να τον ρωτ5ησω ορισμενα πραγματα αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα τον ενοχλησω οποτε σκεφτομαι απο μεσα μου ρε δεν πατε να μαμηθητε που θα μου φατε εσεις τα λεφτα,κανω αναστροφη και αντε γεια . -
Τόσο πολύ καταξιωμένη ειναι στα μάτια των Ελλήνων που παραβλέπουν τέτοιες συμπεριφορές?Ειναι απο τις ελαχιστες αυτοκινητοβιομηχανιες που δεν εχει επηρεαστει απο την λεγομενη οικονομικη κριση,ακομα και η toyota εχασε αρκετα σε πωλησεις. Aπλα εχουν master στο marketing προφανως,δεν ειναι φυσικα μονο το marketing αλλα εκει βασισουν μεγαλο μερος της επιτυχιας τους στην VW.
Αλλα δεν νομιζω αυτη να ειναι τακτικη μονο της VW,οι περισσοτερες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν αυτη την τακτικη πλεον.
Η VW παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει στην αγορά φαίνεται ότι κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο του αγοραστικού κοινού. Ήδη στο πρώτο μισό του 2009 έχει καταφέρει να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της και να ενισχυθεί σημαντικά οικονομικά.
Το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της φίρμας έχει αυξηθεί κατά 12% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, κάτι που έχει επιφέρει και σημαντική αύξηση στο cash flow της VW. Για το πρώτο 6μηνο του έτους έχουν διατεθεί 3,1 εκατομμύρια οχήματα, με τις πωλήσεις να σημειώνουν μικρή πτώση της τάξεως του 4,4%. Ο τζίρος βέβαια από αυτές τις πωλήσεις έχει μειωθεί κατά 9,4% και έχει φτάσει στα 51,2 δισεκατομμύρια ευρώ (56,5 δις ευρώ πέρσι).
Και επειδή ο τολμών νικά, η VW φαίνεται ότι ασπάζεται για τα καλά το παραπάνω motto και έχει αρχίσει να επενδύει σε νέα project. Ήδη έχει αυξήσει το ποσό για επενδύσεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και εγκαταστάσεις, κατά 14%, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο CEO της φίρμας, Winterkorn, «Οι τεχνολογικές μας δυνατότητες είναι τεράστιες, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να εξαπλωνόμαστε παρά την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τον κλάδο μας».
-
Τόσο πολύ καταξιωμένη ειναι στα μάτια των Ελλήνων που παραβλέπουν τέτοιες συμπεριφορές?Άνθρωπέ μ πές τα!!!! Πέστα Χρυσόστομε!
Τί μ λές τωρα;;; Ήμουν μικρό παιδί πριν απο μια 10ετία όταν άκουγα πολλούς φίλους κ πελάτες του πατέρα μ να λένε με υπερηφάνεια: 'Παρήγγειλα το Golf 1400, με ηλ.παράθυρα, 5μιση εκατομμύρια (ηρωικες δραχμούλες,μην ξεχνιόμαστε) κ θα μου το φέρουν σε 10 μηνες !!!!'Κ ο πατέρας μ τους έλεγε: 'Μλκς είσαι;; Θα περιμένεις 10 μήνες,θα δωσεις 5μιση εκατομμύρια κ θα το πάρεις κ γυμνό; Υπάρχει κ το Focus, κ το Astra, καλύτερα αυτοκίνητα,ποιό γρήγορα, καλύτερα εξοπλισμένα κ στα φέρνουν το πολύ σε 2-3 μηνες...δεν πήγες να τα δείς αυτά;'
Όχι εκεί,κολλημένοι στο γκόλφ εκείνοι!!! Πήγαιναν κ έδιναν ένα κάρο λεφτα κ περίμεναν κοντά στο χρόνο γ ένα γυμνό γκόλφ 4(το μόνο που έβαζαν ήταν τα ηλ.παράθυρα κ το κασετόφωνο)!!!!! Κ όλοι ξέρουμε οτι τότε η VW δεν ήταν αυτή που είναι τώρα κ οτι το 4άρι ήταν απο πλείστες απόψεις πανάθλιο ( ουτε Tsi,ούτε πολυτέλειες,ούτε στρίψιμο,τίποτα)...
Όλα αυτά τότε! Κ δεν θα γίνονται τώρα που σαν εταιρεία έχει-κακα τα ψέμματα-πολλά να δείξει;... -
Το 4αρι εμενα μου ειχε αρεσει. Δεν το θεωρω δλδ παναθλιο. Απο εκει και περα εχει κανεις να προσθεσει κατι για το vi gti? Μην το ξεχειλισουμε παλι το ζητημα με το πως και το γιατι η vw κοκ...
-
Με μαυρη ζαντα παντως θα ειναι σουπερ ντουπερ.
http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... on2702.jpg
-
δεν θα θελει και καθαρισμα
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Με μαυρη ζαντα παντως θα ειναι σουπερ ντουπερ.http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... on2702.jpg
Ειναι η κλασικη του gti βαμενη;
Ενδιαφερον....και ποιος μπορει να κανει το βαψιμο; -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δεν θα θελει και καθαρισμαΝταξει φωτοσοπ ειναι,καγκουρια εδω που τα λεμε αυτες οι ζαντες σε μαυρο
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Με μαυρη ζαντα παντως θα ειναι σουπερ ντουπερ.http://www.autocult.com.au/img/gallery/ ... on2702.jpg
Νταξει φωτοσοπ ειναι,καγκουρια εδω που τα λεμε αυτες οι ζαντες σε μαυρο
VW Golf VI GTi