-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απλά στο λέω σαν γνώμη μου...
Άλλο να το δεις για πέντε - δέκα λεπτά και άλλο να ζεις μαζί του.Έτσι. Εξαρτάται βέβαια τις ανάγκες και τα γούστα του καθενός.
Στην συγκεκριμένη έκδοση πάντως αν και εντυπωσιακό σε εμφάνιση θα το προτιμούσα σαν 1,2 (όπως το απλό) ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσαν να του βάλουν τον 1,2 TCe να του τονίσουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του και τις ιδιαιτερότητες του. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εγω θα σου προτεινα να πας στο καταστημα του εισαγωγεα που θα εχουν σιγουρα ενα sandero test drive η αν δεν εχουν θα τσακιστουν μεσα σε μερικες μερες η και ωρες να σου βρουν..
Ναι! Μόλις γύρισα από την Renault...
Το είδα το εργαλείο. Καλά το είπα! Εργαλείο!...Το είχαν σε κόκκινο χρώμα, είχαν και το απλό Sandero σε γκρι ανθρακί και ασημένιο. Και τα τρία έξω από την εμπορία. Η Dacia δεν μασάει. Τα αυτοκίνητά της τα έχουν έξω. Νομίζω ότι έτσι θα έπρεπε να είχαν όλα τα αυτοκίνητα.
Και τα τρία είχαν φάει μάλλον ψιλόβροχο, με σκόνη Αφρικής!...
Εκεί κατάλαβα ότι το ασημένιο ΔΕΝ μασάει... Το καλύτερο χρώμα. Δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου η 'βρώμα' ... Τα άλλα φώναζαν ότι θέλουν πλύσιμο.Πολλά μου έκαναν εντύπωση. Τι να πρωτοπώ;
Συνοπτικά:- Το ιδανικό αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις. Υπερυψωμένο, ανεβαίνει παντού. Με προφυλακτικά γύρω-γύρω φαίνεται και 'τούμπανο'. Από μπροστά πολύ όμορφο, γεμίζει το μάτι. Το ίδιο και από πίσω. Από τα πλάγια το μόνο ίσως που χαλάει το μάτι είναι το μεγάλο κενό μεταξύ ελαστικών και θόλων. Αλλά αυτό τονίζει περισσότερο το ρόλο ως Crossover.
(Έβαλα το 207 δίπλα στο Stepway. Σίγουρα το Stepway δείχνει μεγαλύτερο ποιο ογκώδες.)
- Πορτμπαγκάζ πολύ μεγάλο με μεγάλο βάθος. Σίγουρα ποιο μεγάλο από το 207. Στα θετικά το ύψος της εταζέρας. Αφήνει μεγάλο κενό από κάτω. Που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα το πορτμπαγκάζ και χωρίς να σηκωθεί η εταζέρα. (Στο 207 η εταζέρα κατεβαίνει ποιο χαμηλά οπότε δεν αφήνει μεγάλο κενό για χρήση του πορτμπαγκάζ)
3.Χώρος μηχανής.Τεράστιος. Όλα μέσα στην μηχανή είναι ευδιάκριτα και προσπελάσιμα. Ακόμη και η μπαταρία είναι φάτσα-κάρτα. Βγαίνει για την πλάκα της. Χωρίς πλαστικά καπάκια, χωρίς καλύμματα, χωρίς δεκάδες κλιπάκια)
(Σε αντίθεση με το 207 που όλα είναι κρυμμένα και σφηνωμένα)Όλα στο χώρο της μηχανής έγραφαν Renault...
- Εσωτερικό. Καθίσματα άνετα, μεγάλα. Μαλακά. Θετικό. Θετικότατο. Απόχρωση υφασμάτων σκούρο γκρι και μαύρο. Θετικό.
Θέση οδηγού, άνετη, συνοδηγού το ίδιο. Πίσω καθίσματα έκατσα άνετα. (όλα μου φάνηκαν ποιο άνετα από το 207. Το ίδιο και οι χώροι ποιο μεγάλοι. Μεγαλύτερα κενά στα πόδια μπρος-πίσω).
Θέση οδηγού. Δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα. Λες και την είχαν φτιάξει για μένα. Το τιμόνι στο ιδανικό ύψος, το κάθισμα επίσης, όλα ok.
Οι πόρτες μου φάνηκαν αρκετά βαριές και η ηχομόνωση καλή.
Κονσόλες, κουμπιά κλπ... όλα στη θέση τους. Απλά, λιτά πράγματα, εύκολα στη χρήση τους. Θυμήθηκα το Pinin. Θυμήθηκα το κουπέ .
Στα θετικά για μένα. Οι διακόπτες των παραθύρων στην κεντρική κονσόλα!...
Επίσης στα πολύ θετικά τα μεγάλα μπράτσα/χερούλια αλουμινέ στις πόρτες. Ευχαριστιέσαι να κλείνεις την πόρτα.Βασικό, βασικότατο, σούπερ βασικό το κεντρικό τεράστιο υποβραχιόνιο με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Για να ξεκουράζεται το δεξί χεράκι ...
Φυσικά παντού σκληρά σκουρόχρωμα πλαστικά με πινελιές αλουμινίου (πλαστικά αλουμινέ), η συναρμολόγηση φαίνεται καλή παντού. Δεν είδα ψεγάδια πουθενά.
Μου άφησε περίεργη αίσθηση ο συμπλέκτης. Απίστευτα μαλακός. Καμιά σχέση με το 207. Με το που έβαλα το πόδι μου στο συμπλέκτη αυτός πήγε πίσω.
-
Hi-Fi!...
Ναι! Έχει ένα απλό Blaupunkt που βγαίνει και μπαίνει οτιδήποτε άλλο... Έχει χειριστήρια κάτω από το τιμόνι το οποίο όμως βγαίνει και μπαίνει καπάκι εκεί. (μπορεί να μπει και κονέκτορας για άλλα ηχητικά ώστε να παίζει το εργοστασιακό χειριστήριο). Ηχεία μπρος-πίσω (6 ηχεία) -
Στα θετικά για μένα που δεν έχει ένα σωρό ηλεκτρονικές αηδίες. Στα θετικά επίσης που όλα τα αξεσουάρ υπάρχουν.
Αυτά που ήθελα τα είχε και με το παραπάνω.
Τελική τιμή 10950 στο ασημένιο χρώμα, ετοιμοπαράδοτο σε 8 μέρες.
Θα ψάξουν για test drive. Πολύ φιλική η εμπορία. Εξυπηρετικοί.
Συμπέρασμα: Ένα αυτοκίνητο που προσφέρει πολλά. Πάρα πολλά και ζητάει πολύ λίγα. Πάει παντού, δεν το λυπάσαι, δεν σε αγχώνει, δεν φοβάσαι αν ακουμπήσει κάποιος το δέρμα ή τις μαλακές επιφάνειες στο εσωτερικό. Αυτοκίνητο εργαλείο στην κυριολεξία που κάνει τη ζωή ποιο εύκολη.
(υ.γ. σόρυ για το μεγάλο post... )
-
Παρολίγον και το έκλεισες δηλαδή.
editΛοιπόν είναι το μεγαλύτερο σε εσωτερικούς χώρους μικρό μετά το Jazz και με απόσταση από τα υπόλοιπα.Και οι συμπλέκτες σε όλα τα renault πλέον είναι μαλακοί.
Και κατά την γνώμη μου κράτα το εργοστασιακό χειρηστήριο για το ηχοσύστημα.Είναι εξυπηρετικότατο. -
Καλοτάξιδο!
-
Πολύ καλή η τιμή του. Τα 180grCO2 που μεταφράζονται σε 360€ τέλη κυκλοφορίας το κακό του.
Χρωματικά πολύ καλό σε ασημί ή σε κόκκινο που ξεχωρίζουν τα γκρι προστατευτικά σε προφυλακτήρες και θόλους. Σε γκρι σκούρο που το είδα έχανε την crossover εμφάνιση.Νίκο πριν καταλήξεις κάντο ένα test drive. Από το THP ... στον ΜΡΙ έχει διαφορές.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παρολίγον και το έκλεισες δηλαδή.
editΛοιπόν είναι το μεγαλύτερο σε εσωτερικούς χώρους μικρό μετά το Jazz και με απόσταση από τα υπόλοιπα.Και οι συμπλέκτες σε όλα τα renault πλέον είναι μαλακοί.Με τέτοια τιμή, λογικό δεν είναι;
Οι άνθρωποι ήταν ειλικρινής. Το 207 κοστίζει παραπάνω. Κάνουν όμως ανταλλαγή άνετα χωρίς πολλά-πολλά.
Λες να πάρω το Sandero και να μου δώσουν και χρήματα;Φυσικά αυτό δεν γίνεται οπότε αλλά μπορεί να βρεθεί άλλη λύση... ώστε κανείς να μην χάσει ...
Καλοτάξιδο!
Βιάζεσαι. Με περιμένουν και άλλοι κατασκευαστές...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ καλή η τιμή του. Τα 180grCO2 που μεταφράζονται σε 360€ τέλη κυκλοφορίας το κακό του.
Χρωματικά πολύ καλό σε ασημί ή σε κόκκινο που ξεχωρίζουν τα γκρι προστατευτικά σε προφυλακτήρες και θόλους. Σε γκρι σκούρο που το είδα έχανε την crossover εμφάνιση.Νίκο πριν καταλήξεις κάντο ένα test drive. Από το THP ... στον ΜΡΙ έχει διαφορές.
Πράγματι τα τέλη είναι στα 360e. Πινακίδες και άδεια στα 160e.
Από το THP στο MPi οι διαφορές θα είναι τεράστιες. Καμιά σχέση...
Δεν ξέρω όμως που θα δω αυτές τις διαφορές. Με τέτοια κίνηση που βρήκα σήμερα έξω, όλοι πηγαίναμε σαν τις χελώνες...Test drive επιβάλλεται γιατί θέλω να δω την ηχομόνωση και την συναρμολόγηση εν'κινήσει. Έχω μία υποψία ότι από μηχανή και από το πίσω τζάμι θα έρχεται θόρυβος. Οπτικά αυτό διαπίστωσα. Μένει να το διαπιστώσω και 'ακουστικά'.
-
Ψαχνωντας και εγω για αυτοκινητο περασα απο μια εμπορια κοιτωντας για το twingo.Μεσα ειχα και το σαντερο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση .Ειναι αμαξι που τραβαει το ματι,με πολυ μεγαλους χωρους αλλα οταν ανοιξα την πορτα νομιζα οτι θα εσπαγε το χερουλι ή οτι θελει πολυ μεγαλη προσοχη για να μην σπασει στο μελλον.Πραγματικα θα φοβομουν αν ειχα ενα δικο μου.Τ α πλαστικα μεσα ειναι σκληρα αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοπροβληματακια συναρμογης ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.Ο κινητηρας φαινεται αξιοπιστος και μαλλον ειναι αρκετος για το αυτοκινητο δυστυχως ομως με το νεο τροπο αξιολογησης των τελών κυκλοφοριας χανει πολυ.Γενικοτερα για αλλο αυτοκινητο πηγα και σε αλλο περασα πιο πολυ ωρα.Εντυπωσιακο στο ματι σε βαζει ομως σε περιεργες μελλοντικες σκεψεις.Ισως το 1200 με τον πιο οικονομικο κινητηρα να ειναι καποια λυση αλλα δεν υπαρχουν αυτοκινητα τετοια απο οτι μου ειπαν.Επισης μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει ουτε το απλο σαντερο παρα μονο το stepway.Συγνωμη για το σεντονι
-
Ο χρήστης jaxws έγραψε:
... αλλα οταν ανοιξα την πορτα νομιζα οτι θα εσπαγε το χερουλι ή οτι θελει πολυ μεγαλη προσοχη για να μην σπασει στο μελλον.Πραγματικα θα φοβομουν αν ειχα ενα δικο μου.Τ α πλαστικα μεσα ειναι σκληρα αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοπροβληματακια συναρμογης ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...Εμένα μου έτριξε ο εσωτερικός βραχιόνας (χερούλι) του Stepway. Είναι πλαστικός απομίμηση αλουμινίου, κουμπωμένος. Αν στην συναρμολόγηση δεν κουμπωθεί σωστά σίγουρα θα βγάλει τριγμό. Ρόλο παίζει και πιθανή αστοχία υλικού.
Τα εξωτερικά χερούλια μου φάνηκαν ανθεκτικά αλλά ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητα στο άνοιγμα. Δεν ήθελε δηλαδή και ιδιαίτερη δύναμη για να ανοίξουν οι πόρτες. Και με το δάχτυλο άνοιγαν. Αυτό ίσως έδινε την εντύπωση ότι σε μία ποιο σκληρή χρήση ίσως και να 'σπάσει' το χερούλι.
Για τα πλαστικά μέσα δεν είδα κάποιο ψεγάδι. Πρόσεξα όμως ότι για να πέσει το κόστος σε πολλά σημεία δεν έχει πλαστικούρα. Π.χ. στο πορτμπαγκάζ η πίσω πόρτα δεν έχει πλαστικό, επίσης πλαστικό δεν έχει το κατώφλι εσωτερικά εκεί που κλειδώνει η πίσω πόρτα και σε κάποια άλλα σημεία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Μπορεί να είναι και θετικό. Το μόνο αρνητικό αν υπάρχει θα είναι στην ηχομόνωση. Και αυτό σχετικό όμως...
Τέλος πάντων. Εγώ ακόμα περιμένω να δω αν θα με πάρουν τηλέφωνο για test drive. Χλωμό το κόβω...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... αλλα οταν ανοιξα την πορτα νομιζα οτι θα εσπαγε το χερουλι ή οτι θελει πολυ μεγαλη προσοχη για να μην σπασει στο μελλον.Πραγματικα θα φοβομουν αν ειχα ενα δικο μου.Τ α πλαστικα μεσα ειναι σκληρα αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν καποια ψιλοπροβληματακια συναρμογης ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...
Εμένα μου έτριξε ο εσωτερικός βραχιόνας (χερούλι) του Stepway. Είναι πλαστικός απομίμηση αλουμινίου, κουμπωμένος. Αν στην συναρμολόγηση δεν κουμπωθεί σωστά σίγουρα θα βγάλει τριγμό. Ρόλο παίζει και πιθανή αστοχία υλικού.
Τα εξωτερικά χερούλια μου φάνηκαν ανθεκτικά αλλά ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητα στο άνοιγμα. Δεν ήθελε δηλαδή και ιδιαίτερη δύναμη για να ανοίξουν οι πόρτες. Και με το δάχτυλο άνοιγαν. Αυτό ίσως έδινε την εντύπωση ότι σε μία ποιο σκληρή χρήση ίσως και να 'σπάσει' το χερούλι.
Για τα πλαστικά μέσα δεν είδα κάποιο ψεγάδι. Πρόσεξα όμως ότι για να πέσει το κόστος σε πολλά σημεία δεν έχει πλαστικούρα. Π.χ. στο πορτμπαγκάζ η πίσω πόρτα δεν έχει πλαστικό, επίσης πλαστικό δεν έχει το κατώφλι εσωτερικά εκεί που κλειδώνει η πίσω πόρτα και σε κάποια άλλα σημεία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Μπορεί να είναι και θετικό. Το μόνο αρνητικό αν υπάρχει θα είναι στην ηχομόνωση. Και αυτό σχετικό όμως...
Οι βραχίωνες τρίζουν στην πλειψηφία των Renault αυτή την στιγμή.(κι στο δικό μου)
Τέλος πάντων. Εγώ ακόμα περιμένω να δω αν θα με πάρουν τηλέφωνο για test drive. Χλωμό το κόβω...
Βασικά πάρε κανένα τηλέφωνο και πίεσέ τους λίγο γιατι δεν πουλάνε δεν πουλάνε αλλά δεν κάνουν και τίποτα προς την αντίθετη κατεύθυνση
-
Οι βραχίωνες τρίζουν στην πλειψηφία των Renault αυτή την στιγμή.(κι στο δικό μου)
....
Βασικά πάρε κανένα τηλέφωνο και πίεσέ τους λίγο γιατι δεν πουλάνε δεν πουλάνε αλλά δεν κάνουν και τίποτα προς την αντίθετη κατεύθυνσηΚάποια στιγμή έτριξε και στο 207 (δεν είναι βραχίονας, είναι 'χούφτα') αλλά με βίδωμα συνήλθε.
Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα ξανατρίξει. Λεπτομέρειες όλα αυτά.
...
...
Για το τηλέφωνο δεν νομίζω. Η φάση μου θυμίζει την Skoda που περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήραν. Και όταν τους πήρα σχεδόν συμπεριφερόντουσαν λες και τους είχα εγώ ανάγκη... Εγώ πήγα στη Dacia, εκδήλωσα ενδιαφέρον, πήρα προσφορά, ζήτησα test drive, τους είπα και τα υπόλοιπα (περί 207) οπότε αν θέλουν ας επικοινωνήσουν αυτοί. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....
Βασικά πάρε κανένα τηλέφωνο και πίεσέ τους λίγο γιατι δεν πουλάνε δεν πουλάνε αλλά δεν κάνουν και τίποτα προς την αντίθετη κατεύθυνσηΚάποια στιγμή έτριξε και στο 207 (δεν είναι βραχίονας, είναι 'χούφτα') αλλά με βίδωμα συνήλθε.
Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα ξανατρίξει. Λεπτομέρειες όλα αυτά.
...
...
Για το τηλέφωνο δεν νομίζω. Η φάση μου θυμίζει την Skoda που περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήραν. Και όταν τους πήρα σχεδόν συμπεριφερόντουσαν λες και τους είχα εγώ ανάγκη... Εγώ πήγα στη Dacia, εκδήλωσα ενδιαφέρον, πήρα προσφορά, ζήτησα test drive, τους είπα και τα υπόλοιπα (περί 207) οπότε αν θέλουν ας επικοινωνήσουν αυτοί.Εγώ το λέω με την λογική του test drive αν και θα σου ξαναπρότεινα να πας στα κεντρικά που θα σπάσουν τα μούτρα τους να σου βρουν αυτοκίνητο
-
Εγώ το λέω με την λογική του test drive αν και θα σου ξαναπρότεινα να πας στα κεντρικά που θα σπάσουν τα μούτρα τους να σου βρουν αυτοκίνητοΈχει κεντρική έκθεση η Dacia; ... Δεν ξέρω που βρίσκεται. Έψαξα, αλλά το μόνο που βρήκα είναι μία εταιρεία PGA.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ το λέω με την λογική του test drive αν και θα σου ξαναπρότεινα να πας στα κεντρικά που θα σπάσουν τα μούτρα τους να σου βρουν αυτοκίνητο
Έχει κεντρική έκθεση η Dacia; ... Δεν ξέρω που βρίσκεται. Έψαξα, αλλά το μόνο που βρήκα είναι μία εταιρεία PGA.
Έχεις πμ
-
Μηπως Storm να πας στην εκθεση αυτοκινητου (απο 4/12 εως 12/12)? Μπορει να το εχουν εκει για test drive
Αν δεν κανω λαθος, στο motorshow live το ειχαν για να το οδηγησει καποιος οποτε μου φαινεται λογικο να το εχουν και στην αλλη εκθεση -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μηπως Storm να πας στην εκθεση αυτοκινητου (απο 4/12 εως 12/12)? Μπορει να το εχουν εκει για test drive
Αν δεν κανω λαθος, στο motorshow live το ειχαν για να το οδηγησει καποιος οποτε μου φαινεται λογικο να το εχουν και στην αλλη εκθεσηΜε βάση το site
http://www.athensmotorshow.gr/motorshow ... 7/lang,el/
η DACIA δεν παίρνει μέρος στην έκθεση.
** σόρυ! αυτή είναι η παλιά έκθεση! λάθος!....**
-
Πάντως Storm αν το 207 είναι πιο ακριβό από το Sandero όπως γράφεις πιο πάνω και κινηθείς προς την κατεύθυνση της ανταλαγής ζήτα να σου βάλουν ότι αξεσουάρ έχει διαθέσιμο το αυτοκίνητο για το απλό και το Stepway.
Και έχεις πμ -
Πάντως Storm αν το 207 είναι πιο ακριβό από το Sandero όπως γράφεις πιο πάνω και κινηθείς προς την κατεύθυνση της ανταλαγής ζήτα να σου βάλουν ότι αξεσουάρ έχει διαθέσιμο το αυτοκίνητο για το απλό και το Stepway.
Και έχεις πμΙδιάζουσα περίπτωση το 207 για ανταλλαγή με το Stepway.
Οι εμπορίες θέλουν μετρητά. Σε κάποια άλλη περίπτωση αυτοκινήτου (π.χ. Megane) θα το έπαιρναν αμέσως.
Έτσι θα έπαιρναν και αρκετά μετρητά.
Τώρα με το Sandero υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικό. Ξέρω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ok το δίνει ο ιδιοκτήτης της εμπορίας ή κάποιος διευθυντής.Τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν με τα μεταχειρισμένα. Ειδικά αν είναι κάποιο 'αντιεμπορικό' μοντέλο, τότε ο έμπορας τον συμφέρει να το κάνει ανταλλαγή χωρίς χρήματα. Π.χ. το έχω σχεδόν σίγουρο ότι πολύ εύκολα μπορώ να ανταλλάξω το 207 με κάποια BMW 116 και να δώσω και κάποια μετρητά ακόμα. Βρε λες;
Έτσι είχα κάνει ανταλλαγή το Pinin που είχα, με το Coupe...και μου έδωσαν και σε υπηρεσίες/αξεσουάρ 1300euro...γιατί το Pinin ήταν ποιο 'ακριβό'...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Π.χ. το έχω σχεδόν σίγουρο ότι πολύ εύκολα μπορώ να ανταλλάξω το 207 με κάποια BMW 116 και να δώσω και κάποια μετρητά ακόμα. Βρε λες;Δεν ξέρω αν έχεις 'άκρες' στην BMW αλλά εδώ πάνω ... οτιδήποτε άλλο εκτός Mini και BMW τους το πάς δώρο το προηγούμενο και τους λες και ευχαριστώ! Αυτοί και οι μαντράδες που συνεργάζονται θελουν να μοιραστούν ένα 3χίλιαρο στην τιμή πώλησης σε ιδιώτη οπότε μάντεψε πόσο θα πάρουν το μτχ!
Πάντως η 116 ... είναι πολύ ωραία, αν και κάποια 'θέματα' στα φορουμς τους για την 116 δεν είναι ανάλογα του ονόματος BMW και για μικρή ξαδέρφη της ... 750!!! -
Δεν έχεις άδικο, το είχα ζήσει το σκηνικό με το κουπέ και πόσο απαξίωναν τις υπόλοιπες μάρκες. Είναι και ένας από τους λόγους που δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή. Γιατί θα πέσω πάλι σε περίεργους και αυτά μου την δίνουν.
...Το καλό είναι ότι έχω τα μάτια μου ανοιχτά, κοιτάω και τα μοντέλα που θα έρθουν, κοιτώ και μεταχειρισμένα, το ψάχνω γενικότερα... Ακούω προτάσεις, διαβάζω προτάσεις...
Άλλωστε δεν με έπιασαν και οι βιασύνες ξαφνικά...
Renault/Dacia Sandero Stepway