-
οοοοοοοοοολλεεεεεεεεε!!!!!!
-
-
Ρε παιδια με το βωβο χορηγο δε θα υπηρχε μασα
-
εδώ καράβια χάνονται....
..βαρκούλες αρμενίζουν !
-
για μένα είναι απλά τα πράματα. τόσο καιρό ήταν διαλυμένη η ΕΘΕΑ, ε έκατσαν και έκαναν το Ιστορικό και μετά είδαν στο καλεντάρι ότι έρχεται το ΕΛΠΑ.
'..Αρχές Ιουλίου λοιπόν απευθύνθηκα στο κράτος, και συγκεκριμένα στον υπουργό Εσωτερικών για οικονομική βοήθεια.'
αφού ο οικονομικός σχεδιασμός για τον δεύτερο μεγαλύτερο αγώνα ράλλυ έγινε ψάχνοντας στα Υπουργεία τον Ιούλιο νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω ε?
τα μπάνια μας μη χάσουμε μόνο παιδιά!!
-
Πάντως μπράβο στον Άρη Βωβό που στη δύσκολη ήθελε να βοηθήσει.
Την οικονομική διαχείριση των αγώνων του 2007 και του 2008 την είχε αναλάβει η εταιρεία Alman Sport του κ. Αλέξανδρου Μανιατόπουλου.
Αυτό;
Παρουσίασε και ζημιά; -
ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ!!! -
Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια στιγμή να φύγουν όλοι αυτοί οι γέροι καρεκλοκένταυροι από τη μέση και να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με περισσότερη διάθεση και νέες ιδέες που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ενδιαφέρονται για την πρόοδό του και όχι για να γεμίσουν τις τσέπες τους.
-
Επί ένα μήνα τηλεφωνούσαμε καθημερινά στον ΟΠΑΠ. Μέχρι και το πρωί της 8 Αυγούστου, την ημέρα που ανακοινώσαμε την απόφαση ματαίωσης του αγώνα, παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, δεν μας ενημέρωσαν αν εγκρίθηκε ποσό και τι ύψους.
Εεεεεεεε καλά!!!!
Μόνο αν ήθελε να ΜΗΝ πάρει χρήμα θα απευθυνόταν στο λάκκο με τα φίδια...
Ρε πάτε καλά???? Χρήμα από τον ΟΠΑΠ για το μηχανοκίνητο σπορ των πλουσίων???? Ρε θα πέσει η κυβέρνηση με τέτοιες ΜΑΜΑΚΙΕΣ!!!!
Σοβαρευτείτε ρε γ....το.!!!Speedy
-
...παντως μην χασετε την ιντερνετικη ραδιοφωνικη εκπομπη του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. αυριο Τεταρτη 20 Αυγουστου
ωρα 7.00μμ.Ολα τα γεγονοτα και οι εξελιξεις για το ραλλυ Χαλκιδικης.Θα ακουσετε πολλα.... -
Συγνώμη αλλα εχουμε να κάνουμε με μεγαλους σε ηλικια αντρες που κρατουν το τιμόνι ΟΛΩΝ των αγωνων στην Ελλάδα, αλλα απο οτι διαβαζουμε μάλλον εχουμε να κάνουμε με ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
- Ο αγώνας μας κοστιζει 300.000 ευρώπουλα, ΘΑ περναμε 150.000 απο το υπουργειο, 150.000 απο τον ΟΠΑΠ και 100.000 (περιπου) απο τις συμμετοχες ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 400.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ τα περισευαμενα 100.000 ΓΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΕΠΗ ΕΙΝΑΙ? δεν θα μας πει κανεις.
- Ρε οργια πάτε και ζητατε λευτα απο το κρατος τον Αυγουστο που ΟΛΟΙ ειναι στα νησια ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
- plati, μπορεις να μου δωσεις καποια χορηγεια (οτι ες ρε παιδι μου) οποτε θες , αλλα μεσα στον Αυγουστο, να τ ακανω οτι θελω εγω. Και μην σου διαφευγει οτι εγω ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ τα δωσεις δεν τα δωσεις ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. (αυτο περι ΟΠΑΠ)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΕΙΑ ΕΔΑΦΗ, ΑΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ.... ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΜΑΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ....... ΔΡΟΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
-
[quote='deggman']
3) plati, μπορεις να μου δωσεις καποια χορηγεια (οτι ες ρε παιδι μου) οποτε θες , αλλα μεσα στον Αυγουστο, να τ ακανω οτι θελω εγω. Και μην σου διαφευγει οτι εγω ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ τα δωσεις δεν τα δωσεις ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. (αυτο περι ΟΠΑΠ)quote]
Τι θες να φοραω, Μαγιω, σορτσακι η σκελεα?
Βρε deggman καντο μου λιανο, δεν καταλαβα τι γραφεις και τι σχεση εχω με τον ΟΠΑΠ
Καλημερα. -
Δε γραφει για σενα γιατρε απλα του αρεσε η ταπεινη και μετρημενη νοοτροπια που εκφραζει ο Δεσποτοπουλος, με αυτο το εξαισιο: 'Θα μου δωσετε τα λεφτα θελετε, δε θελετε και ασχετως ποτε σας τα ζηταω, αν δεν το κανετε θα σας ξεμπροστιασω δημοσιως'.
Εχουμε απαντηση και απο ΣΧ, αναμενομενη βεβαια:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=14988Φανταζομαι οτι σε αναλογο κλιμα θα υπαρξει αντιδραση και απο ΑΟΘ.
-
Παράλληλα εδώ στο φόρουμ υπήρξε και αντίδραση από τον Ιάσωνα Φωτόπουλο,όσον αφορά την απάντηση περί του κινδύνου για το ιστορικό ακρόπολις, στο υποφόρουμ για το ράλλυ ακρόπολις.
Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου γενικώς. -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ!!!ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??????????????????Μπα, για τον μονο λογο οτι, ασχετως αν θα υπαρξει δημοσια τοποθετηση, ολοι ξερουμε πως νοιωθει οποιου το εργο μηδενιζετε με τετοιο τροπο. Τι διαλο, στην Ελλαδα δουλευουμε, ολοι το εχουμε νοιωσει αυτο το υπεροχο συναισθημα. Εξαιρουνται οσοι ειναι αφεντικα του εαυτου τους βεβαια.
Το πραγματικα ενδιαφερον ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος οποτε ανοιγει το στομα του καιει και απο μια γεφυρα, με αυτο το ρυθμο ισως εχει δικιο ο dimos οτι ισως ειναι θεμα χρονου να τελειωσει η σεμνη τελετη.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
- plati, μπορεις να μου δωσεις καποια χορηγεια (οτι ες ρε παιδι μου) οποτε θες , αλλα μεσα στον Αυγουστο, να τ ακανω οτι θελω εγω. Και μην σου διαφευγει οτι εγω ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ τα δωσεις δεν τα δωσεις ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. (αυτο περι ΟΠΑΠ)
quote]
Τι θες να φοραω, Μαγιω, σορτσακι η σκελεα?
Βρε deggman καντο μου λιανο, δεν καταλαβα τι γραφεις και τι σχεση εχω με τον ΟΠΑΠ
Καλημερα.Αν καταλαβα καλα δεν ζητησαν ακριβες ποσο επισημα απο τον ΟΠΑΠ, επιπλεον δεν ειπαν γιατι ακριβως τα θέλουν αλλα και τι θα τα κανουν.
Επειδη ομως δεν καιγοντε στον ΟΠΑΠ τους εγραψαν και τωρα προεδροι αντιπροεδροι γραμματεις και φαρισαιοι τρεχουν να βρουν ποιος φταιει.
Αρα αν εχεις τιποτα περισευαμενα ευρωπου δωστα σε εμενα και εγω θα φρωντησω να τα επενδησω καταληλα. -
Ειναι πραγματικα κριμα να υπαρχει η ωρημοτητα η εμπειρια των παλαιοτερων, να εχουν φρεσκαδα 20αρη τα ονειρα τους για το σπορ και να πηγαινει το σπορ που αγαπαμε, οχι απο το κακο στο χειροτερο ή να οδηγηται απλα σ ενα τελμα αλλα να το πουλανε γιατι ετσι.
Αφου τους δωσατε-δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με αυτο που αγαπαμε, καλα να παθουμε.. Δεν ξερω αν η λυση ειναι η αποχη απο τους αγωνες η απλα να δουμε λιγο πιο ψυχρα οτι δινω λεφτα και περιμενω. Πως ειναι δυνατον αυτα τα ουφα να ψαχνουν χορηγιες Ιουλιο.. και εσεις να κανετε ολον τον οικονομικο-οικογενιακο προγραματισμο για να τρεξετε ενα σπριντ, μια αναβαση η ενα ραλλυ μηνες πριν.
Στις διακοπες ειχα την ευκαιρια να διαβασω 4τροχους απο αρχες 90... οτι ειχε σχεση με τους αγωνες.
Back to the future εμπειρια..
Ισως ειναι καλυτερα που πεφτει τετοιο επισημο ξεκατινιασμα. Μπας και ξυπνησουν και οι τελευταιοι... -
Και η φράση κλειδί από το δελτίο τύπου του Κου. Βωβού.
...πρόθεση μας να βοηθήσουμε τον αγώνα οικονομικά καλύπτοντας ότι ανοίγματα τυχόν θα είχαν αφού συγκέντρωναν το ποσόν από τις συμμετοχές και από την οποία κρατική χορηγία.
Αυτός είναι ο σωστός και τίμιος τρόπος σε μια κίνηση καλής θέλησης... μόνο που είναι γνωστό σε όλους ότι τα 'πράγματα' δεν γίνονται έτσι σε αυτό το χώρο...
...αλλά έτσι:
'Δώσε το χρήμα και θα κανονίσουμε εμείς από εκεί και πέρα...'.
Στο Elladistan ζούμε δυστυχώςSpeedy
-
ωραία ρε παιδιά, στράβωσε το θέμα, πάει το Χαλκιδικής, ο Δεσπο ήθελε να πάει διακοπές, ο ΟΠΑΠ και τα υπουργεία δεν ήθελαν να δώσουν ο δείνα δεν ήθελε να τα πάρει και τρέχα γύρευε, ιστορίες για αγρίους.
**το θέμα όμως είναι εμείς τι θα κάνουμε; **
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.; Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΣ;
αφού τίποτα απο όλα αυτά δεν θα συμβεί ποτε, και απο τη στιγμή που εδώ και πολυ καιρό η σχέση εθεα-αγωνιζόμενου είναι ανάλογη με ναρκοεμπόρου-ναρκοχρήστη κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Και πείτε εσείς ο,τι απολύτως νομίζετε, αποκαλύψτε, κατηγορήστε. Αφού έχουμε το μικρόβιο και κάποιοι το εκμεταλλεύονται...θα πούμε θα πούμε εδώ μέσα, στα πηγαδάκια, θα πεί ο Φωτεινέλης, θα πεί ο Μαυροματίδης και μηδέν εις το πηλίκο.Και στο κάτω-κάτω της γραφής πότε η πολιτεία στήριξε τον αθλητισμό, πόσο μάλλον τον μηχανοκίνητο που δεν φέρνει μετάλλια σε παγκόσμιο επίπεδο για να προσδίδει στο γόητρο της χώρας, όσο ντοπέ και αν είναι; γιατι να βασιστεί εκεί;
Μπορεί να Καββαθίζω, αλλά εδώ ρε παιδιά δεν μπορούμε να συντηρήσουμε την Ολυμπιακή περιουσία που χρυσοπληρώσαμε πρίν απο λίγα χρόνια, διεθνείς αγώνες θα κάνουμε; Μόνο οτι ιδιωτικοποιείται επιβιώνει σ'αυτόν τον τόπο, γιατί ο Έλληνας κοιτάει μόνο την πάρτη του και κοινωνική συνείδηση δεν υφίσταται ούτε ως δείγμα στο σύγχρονο ελληνικό πολιτισμο.
Ας κάνει λοιπόν όλους τους αγώνες μια Start Line ή μια AlMan sport λ.χ. (αν είμαστε τυχεροί δηλαδή και δεν αρπάξουν την ευκαιρία τίποτα Άγγλοι ή Γάλλοι ή δεν ξέρω και γώ τι) να είμαστε σίγουροι οτι θα διεξαχθούν, να ξέρουμε εκ των προτέρων οτι θα έχoυν επαγγελματική υπόσταση και να μην αναμασάμε την καραμέλα τύπου 'Η ΕΛΠΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και δεν έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει έναν αγώνα χωρίς χορηγίες.' αλλά να έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις.
δεν θέλω να θίξω πρόσωπα, μόνο καταστάσεις και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για όποια παρεξήγηση,
Ευχαριστώυ.γ. οφείλουμε εύσημα σε Κυρίους που χωρίς να έχουν καμμία υποχρέωση προτίθενται να βοηθήσουν για να μείνει κάτι όρθιο στο χώρο που αγαπάνε και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.
-
Απάντηση και από Παρταλιό
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?