-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ρε συ G60 ακομα με το linux παιδευεσαι?σου δινω ...2 μηνες το πολυ!
O άλλος με τις 3 μέρες εξαφανίστηκε
Καλά μιλάμε για πολύ πόρωση το ρημάδι
Θα κοπανήσω τα ultimate edition 1.8 μου φαίνετε -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ρε συ G60 ακομα με το linux παιδευεσαι?
σου δινω ...2 μηνες το πολυ!
O άλλος με τις 3 μέρες εξαφανίστηκε
Καλά μιλάμε για πολύ πόρωση το ρημάδι
Θα κοπανήσω τα ultimate edition 1.8 μου φαίνετεβαλε βαλε, εχε και το cd για τα ΧΡ προχειρο καπου κοντα ομως!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βαλε βαλε, εχε και το cd για τα ΧΡ προχειρο καπου κοντα ομως!
Ποιά εξπι ρε συ,που άμα βάλω και τα 3D να δουλεύει το σύστημα πλήρες θε να με πληρώνετε κι από πάνω για το δείτε
Θε να πα να τυπώσω και εισητήρια εδώ που τα λέμε -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιά εξπι ρε συ,που άμα βάλω και τα 3D να δουλεύει το σύστημα πλήρες θε να με πληρώνετε κι από πάνω για το δείτε
Θε να πα να τυπώσω και εισητήρια εδώ που τα λέμεβαλε βαλε σου λεω τωρα που εισαι πορωμενος, γιατι μετα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θε να πα να τυπώσω και εισητήρια εδώ που τα λέμεβαλε βαλε σου λεω τωρα που εισαι πορωμενος, γιατι μετα...
......γιατί μετά βλέπω να τα βάζετε κι εσεις
Αμα έχετε τπτ αρχεία και θέλετε να τα φυλάξτε σε ασφαλές μέρος σας νοικιάζω και χώρο -
G60 η αδυναμία σου να προστατέψεις το σύστημα σου με XP, δεν σημαίνει ότι τα XP είναι κακό ή ανασφαλές λειτουργικό. Απλά απέδειξες ότι δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς την δύναμη που σου δίνει (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία). Στο linux την γλιτώνεις πιστεύω επειδή οι hackers δεν ενδιαφέρονται αφενός για τους linux users και αφετέρου επειδή δεν έχεις δύναμη για να κάνεις όσα έκανες στα XP.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
G60 η αδυναμία σου να προστατέψεις το σύστημα σου με XP, δεν σημαίνει ότι τα XP είναι κακό ή ανασφαλές λειτουργικό. Απλά απέδειξες ότι δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς την δύναμη που σου δίνει (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία). Στο linux την γλιτώνεις πιστεύω επειδή οι hackers δεν ενδιαφέρονται αφενός για τους linux users και αφετέρου επειδή δεν έχεις δύναμη για να κάνεις όσα έκανες στα XP.Aδυναμία ΜΟΥ?
Τι λε ρε μεγάλε.
Θα κάνω και το χάκερ στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ υπολογιστή?Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα και ευκολότερα το linux απ τα windows κι αυτό μου αρκεί.
Κάνω ότι έκανα και δε μου λείπει τίποτα.
Ποτέ πια πίσω...... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποτέ πια πίσω......Καλά, πάντως το K810i συγχρονίζει ωραία με το Microsoft Outlook.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ποτέ πια πίσω......
Καλά, πάντως το K810i συγχρονίζει ωραία με το Microsoft Outlook.
Τα μηχανήματα τα έχετε για να κάνετε μαλακίες?
Η η λειτουργία του συγχρονισμού που θέτεις είναι απ τις καίριες προτεραιότητες των χρηστών υπολογιστών?
Δεν ξέρω τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή και δεν αφορά.
Εχω απαλαχτεί από άλλα ουσιαστικά προβλήματα και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.
Ο υπολογιστής πάει ρολόι
Ζωή σε λόγου σας -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...... και αφετέρου επειδή δεν έχεις δύναμη για να κάνεις όσα έκανες στα XP.φαγωθήκατε απ την αρχή 'δύσκολο λειτουργικό' 'ο αρχαριος θα τα παρατήσει' 'ναι μεν καλό αλλά για δυνατούς λύτες'.......
αποφασίστε επιτέλους τι είναι το linux για σας και γιατί τόση έχθρα αλήθεια?
Δεν έχω πρόβλημα εγώ έχετε εχείς?
Μην το βάλτε,δε σας το έδωσε κανείς με το ζόρι.
Πάρτε τα εξαρτήματα εξι υπολογιστών μαζί φτιάξτε έναν κι εγκαταστήστε τα vista σας να παίξτε παιχνίδια -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα μηχανήματα τα έχετε για να κάνετε μαλακίες?Το να χαρακτηρίζεις τα organizer μαλακίες ενώ τα χρησιμοποιούν πολλοί...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το να χαρακτηρίζεις τα organizer μαλακίες ενώ τα χρησιμοποιούν πολλοί...
Ε ναι βλέπω,κάθε μέρα απ το πρωί μέχρι το βράδυ με τα organizer είναι όλοι,δεν έχοουν άλλη δουλειά.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...... και αφετέρου επειδή δεν έχεις δύναμη για να κάνεις όσα έκανες στα XP.
φαγωθήκατε απ την αρχή 'δύσκολο λειτουργικό' 'ο αρχαριος θα τα παρατήσει' 'ναι μεν καλό αλλά για δυνατούς λύτες'.......
αποφασίστε επιτέλους τι είναι το linux για σας και γιατί τόση έχθρα αλήθεια?
Δεν έχω πρόβλημα εγώ έχετε εχείς?
Μην το βάλτε,δε σας το έδωσε κανείς με το ζόρι.
Πάρτε τα εξαρτήματα εξι υπολογιστών μαζί φτιάξτε έναν κι εγκαταστήστε τα vista σας να παίξτε παιχνίδιαΠροφανώς και δεν είπα ότι είναι δύσκολο λειτουργικό. Αυτό που είπα είναι ότι εσύ βλέπεις οφέλη επειδή δεν έχεις δικαιώματα root και επειδή δεν υπάρχουν ιοί για linux συστήματα. Αν υπήρχαν, τότε σίγουρα θα είχες τα ίδια προβλήματα που έχεις και στα XP.
Προσωπικά, έχω και τα 3 λειτουργικά. Δυστυχώς το linux έχει παραγκωνιστεί επειδή χρησιμοποιώ πολύ συχνά photoshop. Πέραν τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσεις XP. Ούτε πιο γρήγορο είναι, ούτε πιο ελαφρύ αλλά ούτε και πιο φθηνό. Ίσως μόνο ότι αναγνωρίζει περισσότερες συσκευές και επιτρέπει το gaming, αλλά ούτε το ένα με ενδιαφέρει (εφόσον αναγνωρίζει τις συσκευές ΜΟΥ) ούτε το άλλο μιας και έχω Xbox.
Αυτό όμως δεν το κάνει σε καμία περίπτωση ανασφαλές ή επικίνδυνο λειτουργικό. Ίσως η ανικανότητα των χρηστών του να ευθύνεται για όλα αυτά που του καταλογίζεις. Έχω να κάνω format δεν ξέρω κι εγώ από πότε. Σίγουρα πάνω από 1.5 χρόνο ενώ antivirus/firewall δεν έχω εδώ και 2.5 χρόνια.. Guess what, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
Απλά ποτέ δεν φταίμε εμείς, πάντα φταίνε οι άλλοι για την δική μας αδυναμία.
PS. μην το παίρνεις προσωπικά, δεν αφορά εσένα συγκεκριμένα αλλά όλους τους χρήστες που αδυνατούν να καταλάβουν τι πραγματικά φταίει..
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ε ναι βλέπω,κάθε μέρα απ το πρωί μέχρι το βράδυ με τα organizer είναι όλοι,δεν έχοουν άλλη δουλειά.....
Εγώ πάλι βλέπω κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ να ΕΙΝΑΙ όλοι με ένα organizer μπροστά τους, ακριβώς επειδή το χρειάζονται για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους σωστά. Και το πόσο εύκολα θα συγχρονίσει με το κινητό τους, τα mail τους και ένα σωρό άλλες μαλακίες είναι η μέρα με τη νύχτα για το χρόνο που έχουν. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον ελεύθερο χρόνο τους. Αναφέρομαι στο χρόνο που χρειάζονται για να κάνουν να λειτουργεί η μαλακία το κινητό σου, να μπορείς με τη μαλακία την κάρτα σου να σηκώνεις λεφτά, να μπορείς να στείλεις τη μαλακία το mail σου με τη μαλακία τη DSL τη σύνδεσή σου, να μπορεί η μαλακισμένη VAG αν το προτιμάς να σχεδιάσει τη μαλακία κινητήρα της που τόσο περηφανεύεσαι για κάποιο λόγο, και ένα σωρό Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ που απολαμβάνεις εσύ σήμερα και όχι κάποιος άλλος 50 χρόνια πριν.
Νταξ χαλάρωσε λίγο, ο μικρόκοσμός σου και η προσωπική σου χρήση ενός υπολογιστή δεν είναι ο κόσμος όλος. Ανακάλυψες ένα νέο παιχνίδι και χαίρεσαι -και μπράβο σου-, αλλά ενδέχεται για σένα -συγκριτικά με άλλους- ένας υπολογιστής να μην είναι τπτ παραπάνω από ένα παιχνίδι. Συγκρατήσου λίγο στο πως εκφράζεσαι για ένα αντικείμενο, τη μεγαλύτερη έκταση του οποίου απλώς αγνοείς.
[post is largely edited]
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
G60 η αδυναμία σου να προστατέψεις το σύστημα σου με XP, δεν σημαίνει ότι τα XP είναι κακό ή ανασφαλές λειτουργικό. Απλά απέδειξες ότι δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς την δύναμη που σου δίνει (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία). Στο linux την γλιτώνεις πιστεύω επειδή οι hackers δεν ενδιαφέρονται αφενός για τους linux users και αφετέρου επειδή δεν έχεις δύναμη για να κάνεις όσα έκανες στα XP.
Aδυναμία ΜΟΥ?
Τι λε ρε μεγάλε.
Θα κάνω και το χάκερ στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ υπολογιστή?Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα και ευκολότερα το linux απ τα windows κι αυτό μου αρκεί.
Κάνω ότι έκανα και δε μου λείπει τίποτα.
Ποτέ πια πίσω......δεν διαφωνω, απλα ειναι αλλες οι αναγκες σου!
αν θες απλα πραγματακια το λινουξ ειναι μια χαρα (και δυσκολα να θες παλι καλο ειναι, απλα θελει πιο πολυ ψαξιμο).απο την αλλη, αυτα τα απλα πραγματακια μπορεις να τα κανεις εξισου καλα (και για μενα, με καλυτερο ελεγχο) και με τα ΧΡ.
ο συγχρονισμος που λεμε ειναι πολυ χρησιμος για πολυ κοσμο, ακομα και ο kouk τον χρησιμοποιει!
παντως, ειναι ΠΟΛΥ νωρις για να βγαζεις συμπερασματα για το λινουξ, ακομη και αν δε ξαναγυρισεις ποτε σε windows...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προφανώς και δεν είπα ότι είναι δύσκολο λειτουργικό. Αυτό που είπα είναι ότι εσύ βλέπεις οφέλη επειδή δεν έχεις δικαιώματα root και επειδή δεν υπάρχουν ιοί για linux συστήματα. Αν υπήρχαν, τότε σίγουρα θα είχες τα ίδια προβλήματα που έχεις και στα XP.
Προσωπικά, έχω και τα 3 λειτουργικά. Δυστυχώς το linux έχει παραγκωνιστεί επειδή χρησιμοποιώ πολύ συχνά photoshop. Πέραν τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσεις XP. Ούτε πιο γρήγορο είναι, ούτε πιο ελαφρύ αλλά ούτε και πιο φθηνό. Ίσως μόνο ότι αναγνωρίζει περισσότερες συσκευές και επιτρέπει το gaming, αλλά ούτε το ένα με ενδιαφέρει (εφόσον αναγνωρίζει τις συσκευές ΜΟΥ) ούτε το άλλο μιας και έχω Xbox.
Αυτό όμως δεν το κάνει σε καμία περίπτωση ανασφαλές ή επικίνδυνο λειτουργικό. Ίσως η ανικανότητα των χρηστών του να ευθύνεται για όλα αυτά που του καταλογίζεις. Έχω να κάνω format δεν ξέρω κι εγώ από πότε. Σίγουρα πάνω από 1.5 χρόνο ενώ antivirus/firewall δεν έχω εδώ και 2.5 χρόνια.. Guess what, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
εσυ δεν εισαι που ηθελες να παρεις το mac air;
πλακα πλακα συμφωνω
-
Why would anyone choose Windows over Linux?
Ακόμα, κάτι άκουσα για $100 εκατομμύρια που δίνει η Microsoft στη Novell (SUSE linux). Λες η επόμενη έκδοση του SUSE linux να έχει START και το σηματάκι των Windowz?
Microsoft and Novell Collaboration -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ πάλι βλέπω κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ να ΕΙΝΑΙ όλοι με ένα organizer μπροστά τους, ακριβώς επειδή το χρειάζονται για να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους σωστά. Και το πόσο εύκολα θα συγχρονίσει με το κινητό τους, τα mail τους και ένα σωρό άλλες μαλακίες είναι η μέρα με τη νύχτα για το χρόνο που έχουν. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον ελεύθερο χρόνο τους. Αναφέρομαι στο χρόνο που χρειάζονται για να κάνουν να λειτουργεί η μαλακία το κινητό σου, να μπορείς με τη μαλακία την κάρτα σου να σηκώνεις λεφτά, να μπορείς να στείλεις τη μαλακία το mail σου με τη μαλακία τη DSL τη σύνδεσή σου, να μπορεί η μαλακισμένη VAG αν το προτιμάς να σχεδιάσει τη μαλακία κινητήρα της που τόσο περηφανεύεσαι για κάποιο λόγο, και ένα σωρό Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ που απολαμβάνεις εσύ σήμερα και όχι κάποιος άλλος 50 χρόνια πριν.
Νταξ χαλάρωσε λίγο, ο μικρόκοσμός σου και η προσωπική σου χρήση ενός υπολογιστή δεν είναι ο κόσμος όλος. Ανακάλυψες ένα νέο παιχνίδι και χαίρεσαι -και μπράβο σου-, αλλά ενδέχεται για σένα -συγκριτικά με άλλους- ένας υπολογιστής να μην είναι τπτ παραπάνω από ένα παιχνίδι. Συγκρατήσου λίγο στο πως εκφράζεσαι για ένα αντικείμενο, τη μεγαλύτερη έκταση του οποίου απλώς αγνοείς.
[post is largely edited]
H VAG σχεδιάζει τους κινητήρες με τη βοηθεια του organizer εε?
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα
Παρεπιπτώντως μιας και επικαλέστηκες τη VAG,η εταιρία δουλεύει με linux.
Τη δική σου επιλογή δεν την ασπάζετε ο κόσμος όλος κι εφόσον αναφέρεις και βάζεις στο στόμα σου μεγάλες εταιρίες εε παραδειγματίσου από αυτές και ξαναβγάλε τα συμπεράσματά σου.Και ναι ρε φίλε για μένα το organizer είναι μια μ@λακία και μισή.
Ολα όσα επικαλέστηκες ποιό πάνω μπορώ/ει ένας μέσος χρήστης να τα κάνει μέσω υπολογιστή ΑΜΕΣΑ.
Δε γουστάρω να κυκλοφορώ στο δρόμο ή να κάθομαι για καφέ και να είμαι αποβλακωμένος με ένα κινητό μη αντιλαμβάνοντας τι συμβαίνει γύρω μου.Αν θέλω να αποβλακωθώ έχει κι άλλα μέσα.
Ολη τη μέρα ο υπολογιστής είναι διαθέσιμος,φεύγεις για δέκα λεπτά κι αρρωσταίνεις απ το άγχος μην ήρθε κάνα mail και αργήσεις να το δεις εε?
Αν κρίνεις κι επιλέγεις λειτουργικό με αυτά τα κριτήριοα είσαι Θεός Πανμέγιστος.
Ασε λοιπόν κι εμένα που είμαι βλάκας και δεν αντιλαμβάνομαι (μόλις 6 μήνες ασχολούμαι με υπολογιστή,τώρα μαθαίνω το ender)) τπτ απ όλα αυτά να επιλέξω με βάση τα δικά μου κριτήρια.Τεσπα, το λέω και πάλι για μένα,προσωπική μου άποψη.
Αν σε θίγει πρόβλημά σου.
ΔΕ θα μου απαγορέψει κανένας να εκφράσω την άποψή μου.
Εσύ καλά κάνεις και διαλέγεις το λειτουργικό με τα δικά σου κριτήρια.Οπως δεν μπορώ να πείσω τον gamer ότι μια κοσνόλα κάνει 300 ευρώ και είναι μαλακία να δώσεις 300 για κάρτα γραφικών (στην καλύτερη περίπτωση) + RAM κλπ και να φτάσεις ένα pc στα 2000 μόνο και μόνο για να παίζεις παιχνίδια.
Μαγκιά τους και καλά κάνουν και δεν παίρνουν linux.
Την άποψή μου όμως θα την εκφράσω κι αν είναι μαλακία ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάλι θα το εκφράσω.
Αλλο πράγμα η άποψη κι άλλο η επιβολή της άποψης και κάπου εδώ νομίζω χάνεις τη μπάλα.Εσύ όμως τι ζόρι τραβάς και επαναφέρεις τη συζήτηση στο ίδιο επίπεδο.
Εχεις να προτείνεις κάτι θετικό για linux?
Αν όχι μη μας πρήζεις τ @ρχίδι@ με το τι κάνεις (ή τι κάνουν γενικότερα) στα windows.
Ρώτησα κάποια πράγματα,πήρα γνώμες έβγαλα τα συμπεράσματά μου, κατέληξα κάπου και δεν το μετάνιωσα.
ΤΕΛΟΣ.
Τι προσπαθείτε να αποδείξτε και πετάγεστε σαν τσόντες με αναφορές του στυλ το ένα κάνει αυτό ενώ το άλλο όχι?
Οτι εργάζεστε σε ένα λειτουργικό που είναι υπεράνω όλων?
Εντάξει μ' έπεισες, πάω να κάνω φορματ πάλι. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ίσως η ανικανότητα των χρηστών του να ευθύνεται για όλα αυτά που του καταλογίζεις..
Αντε πάλι τα ίδια.
ΔΕ ΘΕΛΩ ρε kid να ασχοληθώ με το κομμάτι της ασφάλειας του λειτουργικου.
Είτε γιατί δεν είναι και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι στην αρμοδιότητά μου ως χρήστης,είτε γιατί τους πληρώνω και ΑΠΑΙΤΩ να είναι ασφαλή το λειτουργικό τους (το πως ας κόψουν το λαιμό τους δε με ενδιαφέρει,αν και κάτι μου λέει πως είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι μαζί με τις εταιρίες antivirus για τους ολοένα και νέους ιούς σε καθημερινή βάση) ,είτε για χίλιους δύο άλλους λόγους.
Εχουμε μάθει της παναγιάς τα μάτια και θα σηκώσω τα χέρια στην ασφάλεια ενός λειτουργικού?
Ε όχι.
Θα χάσω χρόνο απ τη ζωή μου να μάθω κάτι θετικό αλλά για τους μαφιόζους της microsoft ΕΓΩ δεν το κάνω.Και ξεκολήστε επιτέλους και δείτε και τα υπόλοιπα + του linux.
Aν τα είδατε τα βάλατε στη ζυγαριά και καταλήξατε στη microsoft πάλι μαγκιά σας.
Ουτε μετοχές να είχατε.... -
Κανείς δεν σου είπε να σηκώσεις στα χέρια την ασφάλεια του λειτουργικού. Επίσης, δεν κάνεις τίποτα για τους 'μαφιόζους της Microsoft', για σένα το κάνεις και για το δικό ΣΟΥ σύστημα. Αν αδυνατείς όμως να καταλάβεις ότι οι υπολογιστές και τα λειτουργικά συστήματα είναι δυναμικά και όχι στάσιμα, τότε καλύτερα βάψτο μπλε + πέτα το στην θάλασσα.
Δεν είναι θέμα μετοχών, όπως είδες εγώ χρησιμοποιώ και Linux, αλλά λες κάποια πράγματα τα οποία είναι υπερβολικά και μέσα στον ενθουσιασμό σου για το 'καλό' linux και τα 'κακά' XP αδυνατείς να καταλάβεις.
Linux vs Windows