-
Επειδη βλεπω οτι σε πολλα θεματα αναφερουμε το πιθανο παντρεμα Αλονσο Φερραρι ανοιγω αυτη την δημοσκοπηση για να τα λεμε εδω για αυτο το θεμα αλλα και να δουμε τι θελουν τα περισσοτερα μελη πανω σε αυτο!!!
Αν ειναι περιτο μπορει καποιος mod να το διαγραψει!!!
-
Επειδη βλεπω οτι σε πολλα θεματα αναφερουμε το πιθανο παντρεμα Αλονσο Φερραρι ανοιγω αυτη την δημοσκοπηση για να τα λεμε εδω για αυτο το θεμα αλλα και να δουμε τι θελουν τα περισσοτερα μελη πανω σε αυτο!!!
-
-
Αν ήμουνα φεράρι δεν θα τον ήθελα με τίποτα στην ομάδα μου γιατί είναι κωλοχαρακτήρας αλλά σαν φίλος της ΜακΛάρεν που'μαι θα με βόλευε να πάει στη Φεράρι.
-
... εγω θα τον ηθελα παρα πολύ στην Scuderia ...
-
Ο γαμος ειναι αναποφευκτος
-
Και ο Σουμι σκατοχαρακτήρας είναι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει ότι έκανε!!! Καλοδεχούμενος!!!
-
Επιλογή 'ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ' γιατί δεν έχει?
-
Το παρελθόν έχει δείξει ότι η ομάδα πάει καλύτερα (δλδ να παίρνουμε το πρωτάθλημα οδηγών, άντε και κάνα κατασκευαστών ) όταν είναι βασισμένη γύρω από έναν εγωίσταρο οδηγό, με υπεραναπτυγμένο ΕΓΩ. Τον Χάμιλτον τον έχουν καπαρωμένο, δεν βλέπω κάποιον άλλον με παρόμοια προσόντα.
Επίσης μ΄αρέσει που ο Ιθπανός μάχεται (τουλάχιστον τώρα που τα παίζει όλα για όλα), οπότε ίσως να δούμε και θέαμα.
-
Η πλέον ορθολογική επιλογή με τα σημερινά δεδομένα.
Για μένα ούτε κρύο, ούτε ζέστη εφόσον -λογικά- τότε δεν θα βρίσκεται στην F1 ο Raikkonen. -
Με τίποτα στη Ferrari. Απαπαπαα
-
Με τίποτα στη Ferrari!
-
καλυτερα να μην παει γιατι τα πραγματα θα δυσκολεψουν πολυ για ολους τους αλλους
ΥΓ. να κανουν καμια γκελα ακομα οι οδηγοι της φεραρι και θα τον ζητατε οπως οι θαυμαστριες τον Σακκη.
-
Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη .................
-
Δε νομίζω ότι η απάντηση στα όποια προβλήματα της Ferrari (τα οποία έδειξαν στο τελευταίο GP να είναι λιγότερα από το προηγούμενο) είναι ο Αλόνσο.
Υπάρχουν τόσοι καλοί και νεότεροι οδηγοί, με περισσότερα χρόνια μπροστά τους στη πίστα απ'ότι ο Αλόνσο, με καλύτερο attitude και με περισσότερο ταλέντο! Π.χ. Vettel και Kubica.
Ο Αλόνσο ζήτημα αν θα τρέχει τα επόμενα 3-4 άντε 5 χρόνια στη F1. Να τον πάρει η Φερράρι να τον κάνει τι για 1-2 χρόνια?
-
Οχι αλλος κοιμησης ραικκονεν. Βαρεθηκαμε 6ες θεσεις ακομα και σε ευκολους αγωνες - γιαυτο κιμι παρε το σκαφος σου και αιντε να μεθυσεις
Μονο ο Αλονσο μπορει να μας φερει εκει που ανοικουμε: στην κορυφη -
ΝΙκο και στα 3 λαθος εισαι , τι ναπω...
δηλαδη δε χρειαζεται η φερραρι τον αλονσο οταν ειναι απο τους πιο αλανθαστους οδηγους?
vettel και kubica, το θεμα vettel ειναι για γελια τραβα με τον vettel να παρεις πρωταθλημα....
ο kubica εχει κανει καλους και σταθερους αγωνες...αυτα Και ο heidfeld, ο trulli και ο webber καλοι οδηγοι ειναι.ενω τον κιμι τον πηρε μακροπροθεσμα... τι να τον κανει τον αλονσο? δε ξερω, για πιο λογο ειναι η φερραρι στην f1?
ΥΓ. και κατι καινουργιο... ο αλονσο ποτε ειπε 'χμ... δε μου ταιριαζει αυτο το αμαξι..'?
-
Σκοτιστήκαμε που θα πάει ο Αλόνσο
-
Μια χαρά οδηγούς έχει η Ferrari, τα περισσότερα λάθη έχουν γίνει από την ομάδα και όχι τους οδηγούς αν το σκεφτείτε. Εγώ νομίζω πως το 2009 το δίδυμο θα είναι το ίδιο.
Αν πάλι έρθει ο Alonso, καλώς να έλθει, εξαιρετικός οδηγός και στα @@ μου για τον χαρακτήρα του.
Παρακαλώ, αν κάποια στιγμή κάνουν πως φέρνουν τον Hamilton (αν και δεν το νομίζω...), στο συμβόλαιο να γράφεται με σαφήνεια πως υποχρεούται ν'αφήνει την οικογένεια (μπαμπά, μαμά, αδερφό) σπίτι και του επιτρέπεται να φέρνει μόνον την γκόμενα κι αυτήν ΑΝ είναι ωραία στα pit!
Είναι η πρώτη φορά που δεν πάω κάποιον για τέτοιον ηλίθιο λόγο, αλλά ειλικρινά δεν τους αντέχω άλλο! -
Και βέβαια να πάει στην ferrari είναι κρίμα να χαραμίζεται στην Renault.
ΥΓ: Ελπίζω μόνο να μην μας πάει καμιά honda του χρόνου όπως ακούγεται τελευταία.
Αλονσο-Ferrari..η γνωμη σας!