-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποτε, λέγαμε, ότι κάτω από 9,80 δεν μπορεί να τρέξει ο άνθρωπος. Βέβαια, το 1930, ένας Αμερικανός επιστήμονας, υποστήριζε, ότι κανένας πύραυλος δεν μπορεί να ξεφύγει από την γήινη βαρύτητα!
Ο Thunder-Bolt μπορεί να κάνει, χαλαρά, κάτω από 9,60. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται για προιόν φαρμάκων. Μάλλον είναι γνήσιο ταλέντο, που έριξε απίστευτη δουλειά!
Αστεια πραγματα. Κι η Marion Jones ηταν φαινομενο. Μικρη σε ηλικια, ψηλη με μεγαλο διασκελισμο κτλ κτλ κτλ...neeeext..
-
Σωστό κι αυτό. Αλλά, αυτός ΔΕΝ είναι Αμερικάνος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σωστό κι αυτό. Αλλά, αυτός ΔΕΝ είναι Αμερικάνος...
το πιάσε ο Νικ ...ακριβώς αυτό!
-
Ασχετο. Ωραίο avatar Σάββα!
-
κι ο κεντερης κι η θανου ΔΕΝ ηταν αμερικανοι μαγκες...και πολλοι αλλοι. η ντοπα δεν ειναι αμερικανικη αποκλειστικοτητα.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΚΑΙ αυτη η αμερικανικη ομαδα δεν μενει στο ολυμπιακο χωριο;πως το επιτρεπουν ρε πουστη μου...;Υπαρχει κανονισμος που απαγορευει να μενεις σε ξενοδοχειο 5 αστερων;
-
Yeap, η Jamaica εχει περισσοτερα λεφτα για φαρμακα για να προμηθευσει τους sprinters της απο το φτωχο Αμερικα ( )
Φοβερος ο Bolt και τρομερη επιδοση.
btw ο Phelps ισοφαρισε και το ρεκορ του Σπιτς (παροτι στο τελευταιο 50αρι πηγε να παιχτει γκινια -ηταν ντοπαρισμενος ο αλλος κολυμβητης γι αυτο ), αλλο ενα χρυσο του εμεινε για να το σπασει δλδ
-
Τρελός χρόνος όμως έτσι? - ασχέτως των νόμιμων ή μη φαρμάκων...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΚΑΙ αυτη η αμερικανικη ομαδα δεν μενει στο ολυμπιακο χωριο;πως το επιτρεπουν ρε πουστη μου...;
Υπαρχει κανονισμος που απαγορευει να μενεις σε ξενοδοχειο 5 αστερων;
υπαρχει κανονισμος που λεει οτι οσοι αθλητες μενουν στο ολυμπιακο χωριο ειναι στη διαθεση της WADA για ελεγχο αντιντοπινγκ.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Yeap, η Jamaica εχει περισσοτερα λεφτα για φαρμακα για να προμηθευσει τους sprinters της απο το φτωχο Αμερικα ( )Φοβερος ο Bolt και τρομερη επιδοση.
btw ο Phelps ισοφαρισε και το ρεκορ του Σπιτς (παροτι στο τελευταιο 50αρι πηγε να παιχτει γκινια -ηταν ντοπαρισμενος ο αλλος κολυμβητης γι αυτο ), αλλο ενα χρυσο του εμεινε για να το σπασει δλδ
η λογικη του υπερπεραν. φτωχη χωρα=οχι ντοπα. ειμαι σιγουρος οτι ειχες μεινει το ιδιο αναυδος στα ρεκορ της Jones ε;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
η λογικη του υπερπεραν. φτωχη χωρα=οχι ντοπα. ειμαι σιγουρος οτι ειχες μεινει το ιδιο αναυδος στα ρεκορ της Jones ε;
Πρωτον, να μαθεις να σεβεσαι τους συνομιλητες σου εκτος και αν πηγαινεις ακομα δημοτικο.
Δευτερον, δεν ανεφερα πουθενα την ασχετη ισοτητα την οποια ο ιδιος αναφερεις. Προφανως υπαρχει ελλειψη κατανοησης γραφικου κειμενου.
Τριτον, δεν με απασχολει τι κανουν οι γυναικες στον αθλητισμο περα απο το beach volley (για προφανεις λογους φυσικα - ναι εδω μπορεις να με αποκαλεσεις και φαλλοκρατη αν θες ) -
1ον δεν χρειαζεται να μαθω τιποτα. τα ξερω ολα!
2ον '007 έγραψε:Yeap, η Jamaica εχει περισσοτερα λεφτα για φαρμακα για να προμηθευσει τους sprinters της απο το φτωχο Αμερικα' αρα καλα καταλαβα και καλα απαντησα.
3ον μην κοιτα τις γυναικες. κοιτα ben johnson, κεντερη, τζελιλη και σια (ο πυρος προλαβε) chambers και so many others... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ωραια..το ειδαμε κι αυτο. 9.69 στα 100μ περπατωντας στα τελευταια 20 μετρα.Εφτασε η ωρα πλεον νομιζω να καταργηθει το αγωνισμα αυτο και να αντικατασταθει με κουρσα με μηχανακια παπια.Κάτι πιο spicy,
Bolt vs golf Tsi 140 vs alfa romeo 147 2.0
-
Τσόντα από τις παλιές καλές εποχές όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, είδαμε στο παιχνίδι που τελείωσε προ ολίγου. Περίμενα τους Ισπανούς κάτι περισσότερο σαν αντίσταση να προβάλλουν, αλλά....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ωραια..το ειδαμε κι αυτο. 9.69 στα 100μ περπατωντας στα τελευταια 20 μετρα.Εφτασε η ωρα πλεον νομιζω να καταργηθει το αγωνισμα αυτο και να αντικατασταθει με κουρσα με μηχανακια παπια.
Κάτι πιο spicy,
μόνο που ο Bolt δεν έπιασε τα 100 χλμ
οι αμερικανοί τα πιασαν όμως 119-82
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραια..το ειδαμε κι αυτο. 9.69 στα 100μ περπατωντας στα τελευταια 20 μετρα.Εφτασε η ωρα πλεον νομιζω να καταργηθει το αγωνισμα αυτο και να αντικατασταθει με κουρσα με μηχανακια παπια.
Κάτι πιο spicy,
μόνο που ο Bolt δεν έπιασε τα 100 χλμ
Σωστό κι αυτό!
Τελικά η alfa romeo δεν έχει κανένα αντίπαλο!
-
μα και στην σκοποβολή; :
ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Από Βορειοκορεάτη σκοπευτή - Αφαιρέθηκαν τα δύο πρώτα μετάλλια
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΚΑΙ αυτη η αμερικανικη ομαδα δεν μενει στο ολυμπιακο χωριο;πως το επιτρεπουν ρε πουστη μου...;
Υπαρχει κανονισμος που απαγορευει να μενεις σε ξενοδοχειο 5 αστερων;
υπαρχει κανονισμος που λεει οτι οσοι αθλητες μενουν στο ολυμπιακο χωριο ειναι στη διαθεση της WADA για ελεγχο αντιντοπινγκ.
Ως γνωστό τα αμερικανά ΔΕΝ ελέγχονται απο τη WADA. Αυτά είναι για τους πληβείους. Εχουν τη δική τους USADA, η οποία είναι τίμια, αξιόπιστη, σουπερ τεχνολογικά προηγμένη κλπ κλπ και της οποίας τα αποτελέσματα δεν είναι ανάγκη να τα μαθαίνουν και οι άλλοι.
Άρα ποιός ο λόγος να μένουν με την πλέμπα;elteo
μα και στην σκοποβολή;
Σκέψου όμως οτι στη σκοποβολή δεν έχεις περιθώρια λάθους. Στο μήκος πχ πηδάς 6 φορές και πιάνεται η καλύτερη. Στη σκοποβολή αθροίζονται οι προσπάθειές σου, άρα υπάρχει και κει κίνητρο.
-
Αρχαίο πνεύμα αθάνατο:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=19295' target='_blank
Πάμε τα στοιχήματα ποιος ή ποια μπορεί να είναι;
-
για τον poutso ρε παιδί μου....
Χαλκιά;
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008