-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για τον poutso ρε παιδί μου....Χαλκιά;
Το κορυφαίο είναι ότι για να πάει η συγκεκριμένη κυρία στο Πεκίνο, αποκλείστηκε άλλη αθλήτρια, που είχε καλύτερες επιδόσεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για τον poutso ρε παιδί μου....Χαλκιά;
Λες ?
αν είναι αλήθεια καλύτερα να μην πηγαίναμε καθόλου στο Πεκίνο...... -
και όλοι τους μετά το παίζουν θιγμένοι κυνηγώντας φαντάσματα όπως ο άλλος ο 200αρης που εβαλε την ουρά στα σκέλια με το 2ο θετικό και όλοι χαπακώνονται ακριβώς με το ίδιο αναβολικό....ΜΑ ΟΛΟΙ!
Σ-α-π-ι-λ-α! έχω αηδιάσει....
-
-
ακριβώς! Ζει κανένας από αυτούς;
-
και η επιβεβαίωση:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=19295' target='_blank -
μόνο μια Χρυσοπηγή....κρατά την σημαία ψηλά κ μπράβο της! (από στίβο)
-
Πέφτω από τα σύννεφα
http://uk.youtube.com/watch?v=Eam_XScivh8 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μόνο μια Χρυσοπηγή....κρατά την σημαία ψηλά κ μπράβο της! (από στίβο)περίμενε μην στο τέλος βγει και αυτή θετική........
-
δεν μου το βγάζετε πλέον από το μυαλό ότι το 2004 ήταν όλοι στην ντόπα με γνώση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού.........
-
Μουσικές καρέκλες στην παιδική χαρά 'WADA'
Όλοι οι ντοπαρισμένοι αθλητές γυρίζουν γύρω γύρω από τις καρέκλες (σε αριθμό κατά μία λιγότερες από τον αριθμό των ντοπαρισμένων αθλητών) όσο ακούγεται ο ολυμπιακός ύμνος. Όταν αυτός σταματήσει πρέπει όλοι οι ντοπαρισμένοι να προλάβουν να κάτσουν σε μία καρέκλα προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Πεκίνο. Όποιος δεν προλάβει και περισσεύει, χάνει και φεύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη ρετσινιά του ντοπαρισμένου (και επισήμως ).
Φωτο από αρχείο 'Αθήνα 2004' (Στο βάθος δεξιά όρθιος διακρίνεται ο Κώστας Κεντέρης ο οποίος - από την πολλή ντόπα εκτός τόπου και χρόνου- δείχνει να ψάχνει απεγνωσμένα καρέκλα...για να κρυφτεί, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στα αριστερά με το γαλάζιο μπλουζάκι διακρίνεται η Κατερίνα Θάνου, η οποία αν και προλαβαίνει να βρει καρέκλα στη συνέχεια σηκώνεται για να του δείξει που κάθεται μπας και στριμωχτούν κ οι δύο με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτή.)
ΥΓ:Οι Αμερικανοί αθλητές δεν λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αγωνίζονται σ' ένα αντίστοιχο όμως, όπου σε κάθε αθλητή αναλογούν δύο καρέκλες...
-
Μείναμε πίσω και τεχνολογικά. Αν δεν έχεις στενό κονέ με τις τελευταίες εργαστηριακές έρευνες - ανακαλύψεις(με ουσίες που προς το παρόν, δεν ανιχνεύονται ούτε είναι γνωστές), πού πας ρε καραμήτρο στα αγγούρια;
Α ρε Τζέκο επιστήμονα, εσύ μόνον ήξερες να κάνεις τη δουλειά...
-
Πριν από 5-6 μέρες σε διάλογο που είχα με τον φίλο tazz του είχα γράψει το εξής :
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ε ναι, αφού και αυτοί τα ίδια κάνουν Ο Ιακωβάκης (που είναι αυτός??? έχει πάει Πεκίνο?) 'προπονητή' έχει/είχε (?) τον Παναγιωτόπουλο, τον παλιό 200άρη αν θυμάσαι. Παναγιωτόπουλος = Τζέκος, τον είχε ...'προπονητή'
Πάντως η Χαλκιά πρέπει να την έχει ψιλιαστεί τη δουλειά, φέτος όλη τη χρονιά σέρνεται, την έστειλαν σκανδαλωδώς στο Πεκίνο να κάνει τη βολτα της (έκοψαν μια άλλη που είχε πιάσει το όριο) αλλά δεν την βλέπω παραπάνω από τον προ-προκριματικο
Σημερα :
'Ο έλεγχος έγινε από τον WADA κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Χαλκιά στο Φουκούι της Ιαπωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της Χαλκιά είναι ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ήταν προπονητής και του Δημήτρη Ρέγα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην ίδια ουσία. Η ελληνίδα αθλήτρια έχει φύγει ήδη από το ολυμπιακό χωριό.'
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=19295' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Συμπέρασμα :Στα περί ντόπας, διαβάζετε TRAV , για να είστε ενήμεροι για το τι θα επακολουθήσει
Πέρα από το χαβαλέ:Το πώς το χάρηκα που την έπιασαν αυτήν την καρα-ντοπάρα, δε λέγεται και όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα μείνει ορφανό κι εκείνο 'το DNA του Έλληνα'και όλοι τους μετά το παίζουν θιγμένοι κυνηγώντας φαντάσματα όπως ο άλλος ο 200αρης που εβαλε την ουρά στα σκέλια με το 2ο θετικό **και όλοι χαπακώνονται ακριβώς με το ίδιο αναβολικό....ΜΑ ΟΛΟΙ!
**
Σ-α-π-ι-λ-α! έχω αηδιάσει....ε ναι, με group buy , τους έρχεται μισοτιμής
-
Σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Sport+ της ΕΡΤ, πάντως, το χρυσό μετάλλιο της Αθήνας δεν κινδυνεύει, και θα παραμείνει στην κατοχή της Χαλκιά.
ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
δεν μου το βγάζετε πλέον από το μυαλό ότι το 2004 ήταν όλοι στην ντόπα με γνώση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού.........άντε ντε!!! και έλεγα ποιος θα το γράψει...ποιος θα το γράψει...Και βέβαια τα ξέρουν, είναι δυνατόν να μην τα ξέρουν??? όσο θυμάμαι εκείνο το καρα-λαμόγιο το Λιάνη , να εκθειάζει τον Πύρρο και τον Ιακώβου και να χαριεντίζεται με τα 'πουλέν' του Τζέκου
'Αίολος Κεντέρης ' ε?
Να! -
θες να δεις αλλο λαμογιο;; απο τον τυπο πριν λιγο καιρο:
''Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στο αγώνισμα των 400μ. με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Με δηλώσεις υποστηρίζει ότι ο ΣΕΓΑΣ είχε να πάρει μια δύσκολη απόφαση μεταξύ της Χαλκιάς και της Χαντζή και ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας 'πρέπει να έχει την δυνατότητα να απαντήσει σε αυτούς που προσπαθούν να αποτρέψουν ή να δυσκολέψουν την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με τον τρόπο αυτό'.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή:'Η Ολυμπιακή Ομάδα του Στίβου αριθμεί 36 Αθλητές - Αθλήτριες. Η επιλογή των Αθλητών - Αθλητριών έγινε με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την IAAF και την ΔΟΕ. Στο αγώνισμα των 400μ με εμπόδια τα πράγματα δεν ήταν απόλυτα ξεκαθαρισμένα και χρειάσθηκε η αρμόδια επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ να πάρει μια αναμφίβολα, δύσκολη απόφαση.
Μεταξύ δύο αθλητριών με μεγάλη προσφορά, που δεν έπιασαν φέτος το όριο πρόκρισης, αλλά το 2007, έπρεπε να επιλεγεί η μία. Επιλέχθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας Φανή Χαλκιά. Στηρίζω την απόφαση της ΕΠΥΑ της Ομοσπονδίας, γιατί τελικά επιλέχθηκε η Αθλήτρια που:
- Έχει σαφώς την μεγαλύτερη προσφορά στην Εθνική Ομάδα.
- Έχει αναμφίβολα μεγαλύτερες δυνατότητες διάκρισης στο Πεκίνο.
- Έχει άριστη φυσική κατάσταση, που επιβεβαιώθηκε όσες φορές έτρεξε φέτος σε δρομικά αγωνίσματα χωρίς εμπόδια.
- Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το πέρασμα των εμποδίων, όπως φάνηκε στο τεστ του περασμένου Σαββάτου.
- Έχει περάσει τους περισσότερους ελέγχους από όλους τους Αθλητές Στίβου όλων των Αγωνισμάτων στον κόσμο το 2007, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IAAF και το ίδιο επαναλαμβάνεται το 2008, αφού μέχρι στιγμής έχει περάσει δεκατρείς (13) αιφνίδιους ελέγχους. Φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να αποτρέψουν ή να δυσκολέψουν την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με τον τρόπο αυτό.
Η Φανή πρέπει να έχει την δυνατότητα να απαντήσει. Είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας και διεκδικεί το δικαίωμα της αξιοπρεπούς παρουσίας και στο Πεκίνο, κάτω μάλιστα από αυτές τις συνθήκες.
Oσοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι η επιλογή της Ολυμπιονίκου μας ήταν άδικη, κάνουν λάθος ή εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.
Ο ΣΕΓΑΣ θα υπερασπισθεί με κάθε θεμιτό τρόπο τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του, που έχουν τιμήσει την Πατρίδα στους Διεθνείς Στίβους.
Στον Αθλητισμό, εκτός από τους γραπτούς Νόμους και κανονισμούς, υπάρχουν και οι άγραφοι. Όταν πρόκειται να κρίνεις έναν Ολυμπιονίκη, αυτό που μετράει είναι τα ουσιαστικά και όχι τα τυπικά κριτήρια. Η Φανή δικαιούται να είναι στο Πεκίνο και πρέπει να έχει μαζί της την σκέψη και τις ευχές όλων.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την συμπάθειά μου στην Χριστίνα Χατζή και να ζητήσω την κατανόηση της ίδιας, του Προπονητή της, του Σωματείου της και του Προέδρου του και Συναδέλφου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ κ. Βαγγέλη Μελιγγουνάκη».
Η Χριστίνα Χαντζή, η αθλήτρια που διεκδικούσε το εισιτήριο για το Πεκίνο πρόεβη σε δηλώσεις σχετικά με την ανακοίνωση του ονόματος της Φανής Χαλκιάς από την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού. Η δήλωση της αθλήτριας της Ενωσης Ατρομήτου Ρεθυμνιακού είναι η εξής:
'Με στεναχωρεί βαθύτατα το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ονειρο κάθε αθλητή είναι να ζήσει τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (όπου ένας σοβαρός τραυματισμός δε μου επέτρεψε να είμαι εκεί) μέσα από σκληρή δουλειά, φέτος ακούμπησα αυτό το όνειρο. Η απόφαση της ΕΠΥΑ του ΣΕΓΑΣ είναι σεβαστή. Εύχομαι στους συναθλητές και συναθλήτριες μου να μας κάνουν υπερήφανους για ακόμη μια φορά'.
-
παρε ρε αλητη τωρα τα σκατα και φατα. μπραβο στην χατζη για την αξιοπρεπη σταση της [ειμαι σιγουρος οτι κυλιεται στο πατωμα αυτη τη στιγμη απο τα γελια!!!]
-
Κολυμπάνε στο σκατό όλοι Ηλία .&-
-
Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι πανηγυριζουν,ειναι η ιστορια με την κατσίκα του γείτονα;
-
παντα οταν ενα μεγαλο ψεμα αποκαλυπτεται και η αληθεια βγαινει προς τα εξω πρεπει καποιος να χαιρεται. αν η κατσικα του γειτονα δεν ηταν κατσικα τελικα αλλα κουναβι που ντυνοταν κατσικα, ε τοτε ναι, χαιρομαι που ψοφησε η κατσικα.
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008