-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Oποιος βλέπει το μπάσκετ, ας κάνει καμια ενημέρωση..+11 εμείς στο ημίχρονο.
-
-
thanks!
manosk είμαι στη δουλειά και έχουν φίλτρο για τα αθλητικά σάιτ!
-
κερδίσαμε τους Γερμανούς στο μπάσκετ, περιμένω (εύχομαι.....) να νικήσουμε και τους Αμερικανούς (για να τους μπούμε στο μάτι.......)
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
κερδίσαμε τους Γερμανούς στο μπάσκετ, περιμένω (εύχομαι.....) να νικήσουμε και τους Αμερικανούς (για να τους μπούμε στο μάτι.......)Στο μάτι τους έχουμε μπει ήδη. Το θέμα είναι μη μας (τον) σκίσουν για εκδίκηση
-
Αν φάμε λιγότερους από 20 πόντους από τους Αμερικάνους, καλά θα είναι. Άλλωστε σε αυτό το στάδιο δεν μας συμφέρει να τα δώσουμε όλα για μια νίκη. Στην επόμενη φάση είναι όλο το ζουμί.
-
Ο Γρηγοριαδης, μετα τη 17η θεση στα 100 μ. υπτιο (οπου εχει 2 μεταλλια σε πανευρωπαϊκα πρωταθληματα, το ενα φετος), πηρε την 48η στα 100 μ. ελευθερο, μενοντας και παλι αρκετα μακρυα απο το ατομικο του ρεκορ.
Γενικα η κολυμβηση πατωσε στους Ολυμπιακους.
Μαλλον θα τους εχει στοιχισει ψυχολογικα ο αδικος αποκλεισμος και η συνομωσια σε βαρος του Δρυμωνακου... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κερδίσαμε τους Γερμανούς στο μπάσκετ, περιμένω (εύχομαι.....) να νικήσουμε και τους Αμερικανούς (για να τους μπούμε στο μάτι.......)
Στο μάτι τους έχουμε μπει ήδη. Το θέμα είναι μη μας (τον) σκίσουν για εκδίκηση
Θα τους ξεσκίσουμε...
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσβησες το ποστ μου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν φάμε λιγότερους από 20 πόντους από τους Αμερικάνους, καλά θα είναι. Άλλωστε σε αυτό το στάδιο δεν μας συμφέρει να τα δώσουμε όλα για μια νίκη. Στην επόμενη φάση είναι όλο το ζουμί.O σκοπος ειναι να μπαινει η ομαδα με το σκοπο να νικησει οχι με το σκοπο να μην χασει με μεγαλη διαφορα.
Η ομαδα των ΗΠΑ 'λεει' οτι εχει διαφορετικη ψυχολογια και σκοπο απο το 2004 και απο το 2006. Οποτε θα δουμε. Η Κινα και η Αγκολα δεν ηταν προβλημα αλλα τα αντιμετωπιζουν ολα τα παιχνιδια σοβαρα και πανε για την νικη. Ειδωμεν την Πεμπτη.
Εγω λεω ο καλυτερος να νικησει και καλη τυχη και στους δυο.
Νικος
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Maria Valentina Vezzali
http://news.xinhuanet.com/english/2008- ... 191465.htm' target='_blankΤον είδα τον αγώνα, αν και παρά λίγο να το χαλάσει στο τέλος.
Τρια χρυσά και ένα ασημένιο σε Ολυμπιακούς αγώνες δείχνουν τουλάχιστον (ειδικότερα σε διάρκεια) μια κορυφαία αθλήτρια.
Η απορία μου είναι η εξής, αν κι επειδή φεύγω αύριο δε θα έπρεπε να κάνω το θέμα άνω κάτω, αλλά δε βαριέσαι . Αν δεν ήταν Ιταλίδα θα ποστάριζες σε αυτό το θέμα και μάλιστα χωρίς σχόλιο; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η απορία μου είναι η εξής, αν κι επειδή φεύγω αύριο δε θα έπρεπε να κάνω το θέμα άνω κάτω, αλλά δε βαριέσαι . Αν δεν ήταν Ιταλίδα θα ποστάριζες σε αυτό το θέμα και μάλιστα χωρίς σχόλιο;
Καλές διακοπές λοιπόν.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Η απορία μου είναι η εξής, αν κι επειδή φεύγω αύριο δε θα έπρεπε να κάνω το θέμα άνω κάτω, αλλά δε βαριέσαι . Αν δεν ήταν Ιταλίδα θα ποστάριζες σε αυτό το θέμα και μάλιστα χωρίς σχόλιο;
Καλές διακοπές λοιπόν.
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
έχασε και ο Ηλιάδης στο τζούντο......
-
έχασε και ο Ηλιάδης στο τζούντο...... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
έχασε και ο Ηλιάδης στο τζούντο......
περιμένει την δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση που ο Ολλανδός (με αυτόν έπιαξε) νικήσει στον επόμενο αγώνα για να παίξει κια αυτός.....
http://www.sport24.gr/html/ent/310/ent.247310.asp -
έχασε και ο Ηλιάδης στο τζούντο......Καλά αυτός δεν μετράει...
Δεν ξέρει να πει ούτε γειά στα Ελληνικά...
Κόπηκαν και τα φάρμακα... -
Δεν ξέρει να πει τίποτα στα ελληνικά γιατί δεν έχει καμία σχέση η οικογένειά του με την Ελλάδα. Βέρος Γεωργιανός, ούτε κατά διάνοια ομογενής, ελληνοποιήθηκε άρον-άρον για να τσιμπήσει το τζούντο κανένα μετάλλιο (και τις σχετικές επιχορηγήσεις βεβαίως). Δεν είναι η μοναδική περίπτωση φυσικά.
-
Αποκλειστηκε οριστικα ο Ηλιαδης (εχασε ο μαλακας ο Ολλανδος ).
(ξανα)εχασαν και οι γυναικες στο πολο.Ξεφουσκωνει αποτομα η φουσκα των μεταλλιων της Αθηνας (και του Σιδνει και της Ατλαντα). Εγω, που χαιρομαι, ειμαι ανθελληνας γιατρε μου;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αποκλειστηκε οριστικα ο Ηλιαδης (εχασε ο μαλακας ο Ολλανδος ).
(ξανα)εχασαν και οι γυναικες στο πολο.Ξεφουσκωνει αποτομα η φουσκα των μεταλλιων της Αθηνας (και του Σιδνει και της Ατλαντα). Εγω, που χαιρομαι, ειμαι ανθελληνας γιατρε μου;
μόνο το μπάσκετ μας έμεινε.......
-
Κρίμα...
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008