-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
οτι υπερβάλεις HF
Τι μας λες; Αποκλείεται!
Φιρί φιρί το πας, αλλά δεν έχω χρόνο , τσακώνομαι με άλλους τώρα!
Περιμένω απειλητικό pm το μεσημέρι, έξω απ' το saloon
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
οτι υπερβάλεις HF
Τι μας λες; Αποκλείεται!
Φιρί φιρί το πας, αλλά δεν έχω χρόνο , τσακώνομαι με άλλους τώρα!
Περιμένω απειλητικό pm το μεσημέρι, έξω απ' το saloon
Ο Σερίφης θα σας περιμένει και τους 2
-
-
Kαλοταξιδο!!!
-
με γεια !!!!
-
Φτου φτου μη στο ματιάσουμε...
σαν καινούριο είναι -
Tζιτζι φαινεται!
Καλα χιλιομετρα!
-
μια χαρά αλλά βγάλτο ρε συ και μία πλάγια....
-
Καλά και ασφαλή χλμ και να το χαρείς !!!!
-
Oι προσπάθειές μας έπεσαν στο κενό, αλλά απ' ότι φαίνεται το άξιζε!
Καινουργίλα είναι αυτό ρε!
Καλοτάξιδο και τώρα που έχεις μεγάλο πορτμπαγκαζ ( ) να κανεις πολλά ταξιδάκια και πάντα με καλή παρέα σου εύχομαι! -
Καταλάβατε ότι σας έβαλε τρεις φωτό με το πορτ-μπαγκάζ, έτσι;
Καλοτάξιδο, aserf!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μια χαρά αλλά βγάλτο ρε συ και μία πλάγια....Ο ήλιος δε μου επέτρεψε πλάγιες φωτο που να φαίνονται. Τώρα έχουν παρκάρει άλλοι δίπλα μου και πάλι είναι αδύνατο να βγει φωτο. Από αύριο...
Καταλάβατε ότι σας έβαλε τρεις φωτό με το πορτ-μπαγκάζ, έτσι;
Όλα βαίνουν βάση σχεδίου
-
Ανδρέα εμείς τα είπαμε από το τηλέφωνο...
Κατεβάζω τις φωτο αν και από τις (ακριβείς) περιγραφές σου από το τηλεφώνο, ξέρω τι θα δωΥΓ:Πάντως ξηγήθηκε καλά ο δικός σου ο bro...Ο δικός μου πάλι όχι...(με άφησε χωρίς μικτή )
-
να πας να βάλεις τα νίκελ στους αεραγωγού ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!
ΡΕ hifi τί λέγαμε όλη μέρα;
πήρα το 106 xsi να πάω μέχρι το Σούνιο. Μικρά παιχνίδια στο δρόμο, και πριν τη δεξιά πριν τη τρύπα του καραμανλή παραλίγο να με εμβολίσει από το αντίθετο ρεύμα 206 60αρι ή 75αρι (είδα τα τάσια) που είχε και άτομο ή άτομα στο πίσω κάθισμα.
το αμάξι κάθετα στο ρεύμα του κοιτώντας προς το δικό μας, με την τρελλή κλίση που έχουν οι βάρκες και ακριβώς όταν αποφορτίζονται και είναι έτοιμα ο κώλος να πάει από την άλλη. Σε μια τέτοια φάση παλιά το σουιφτ με είχε πετάξει πάνω στο τζάμι του οδηγού ! Ευτυχώς που έκανε full ανάποδο, οπότε του γύρισε από την άλλη, περνώντας το πίσω μέρος του 206 ξυστά από την πόρτα μου (είχα τραβηχτεί δεξιά εγώ αλλά κάπου ήταν και ένα παπί δίπλα μου). Αυτό έγινε άλλες δυο φορές από ότι μου είπε η συνοδηγός μου, που γύρισε να τον δει,και τελικά σταμάτησε με τη μούρη στο βουνό.
καλός ήταν 4 πλήρη ανάποδα ο τύπος, ειδικά το πρώτο που έσωσε εμένα Βέβαια, ετεροχρονισμένα (υπερδιορθώσεις) ως προς την κίνηση του αυτοκινήτου αφού και οι κλίσεις-μεταφορά βάρους δεν βοηθάνε . -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το Cordob-άκι είναι από σήμερα στα χέρια μου ασφαλισμένο με μικτή ασφάλεια (να ΄ναι καλά ο bro) για παν ενδεχόμενοΩραιο!Οντως βαλε τα χρωμια γυρω απο το μπροστα κεντρικο αεραγωγο και μονο σε αυτον,ΟΧΙ στου πλαινους!
Επισης ειδα οτι εχει αναψει η ενδειξη για συντηρηση.
Το ιμπιζακι μου εχει ακριβως τα ιδια καθισματα.Προσεχε τα λιγο γιατι λερωνουν σχετικα ευκολα.
Καλοταξιδο!Θα του κανεις service ή εχει γινει ηδη? -
To σημείο πριν την τρύπα του Καραμανλή που αναφέρει ο chemic, ιδίως στην απέναντι κατεύθυνση που πήγαινε το 206, είναι ιδιαίτερα γλυστερό σημείο και θέλει προσοχή είτε είσαι εκεί είτε είσαι στην απέναντι και βλέπεις άλλον να έρχεται ζωηρά.
Η προστακτική 'βάλε τα χρώμια ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ' μεταφέρει έναν καταναγκασμό, μια προσταγή με έναν τρόπο που αν και μάλλον δείχνει τον ενθουσιασμό είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, να θεωρήσει ο άλλος ότι προσπαθείς να του επιβληθείς και να τον μειώσεις....(δυστυχώς τα συμπλέγματα και οι μύγες αφθονούν στη χώρα μας αλλά και στο forum αυτό). Καλύτερα οι προτάσεις μας να είναι πιο ήπιες, να είναι όντως πρόταση και όχι προσταγή, μια παρότρυνση, μια ιδέα. Πχ Μπορείς να βάλεις και χρώμια.... που εμένα και της φιλενάδας μου μας φαίνονται πολύ ωραία. Μερικά emoticons μπορούν να μεταδώσουν τον ενθουσιασμό!
Το συγκεκριμένο σχόλιό μου δεν απευθύνεται ειδικά στην πρόταση του chemic αλλά γενικά. Αν κάποιος δεν γνωρίζει τον άλλον είναι εύκολο να παραξηγήσει τις προτάσεις/προθέσεις του αν γίνονται με τέτοιο τρόπο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Επισης ειδα οτι εχει αναψει η ενδειξη για συντηρηση.
Το ιμπιζακι μου εχει ακριβως τα ιδια καθισματα.Προσεχε τα λιγο γιατι λερωνουν σχετικα ευκολα.
Καλοταξιδο!Θα του κανεις service ή εχει γινει ηδη?Ναι, έχει ανάψει. Σέρβις έκανε πριν από 5000 χλμ, αλλά ήταν πριν από 1 χρόνο και 4 μήνες αυτό, οπότε θα το πάω να το δουν. Στάνταρ θ' αλλάξω λάδια και βλέπουμε.
Το πίσω κάθισμα έχει δυο λεκέδες. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το πάω για καθαρισμό με ατμό(?) μήπως και βγαίνουν. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το πίσω κάθισμα έχει δυο λεκέδες.
χρώματος
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πίσω κάθισμα έχει δυο λεκέδες.
χρώματος
Tι κάφρος
Αναζητείται μικρό - μικρομεσαίο μέχρι 8000 €