-
-
Το μεσημέρι είδα ένα αυτοκίνητο προς πώληση.
Είχε πωλητήρια σε όλα τα τζάμια μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά και το καλύτερο ήταν πως τα είχε κολλήσει όλα στραβά -
1ον
ειδα bmw 3αρα προηγούμενης σειρας καμπριο 'βελτιωμενη' με αυτοκόλλητο Μ3 αλλά και typeR. πως λέμε δύο σε ενα..
2ον. Στη διαδρομη θεσσαλονικη-Καβάλα σήμερα το μεσημερι στην εγνατία είδα 4 (τεσσερα) αυτοκινητα σταματημενα στην άκρη απο τους οποιους οι δύο κάνα οτοστοπ παρακαλοντας Τα τρια ήταν στο αντίθερο ρευμα. Τα δύο σίγουρα πάθαν κάτι γιατι ήταν είτε πάνω στη μπαριερα είτε δίπλα στο New jersey. Παρατηρηση: ¨ΟΛΟΙ ήταν μελαμψού χρώματος πιθανότατα αθιγγανοι.
Σκέφτηκα να καλέσω τη τροχαία για να το ελεγχει το πράμα, αλλά δεν το έκανα... -
Σήμερα πιθανολογώ ότι παραλίγο να πέσω θύμα ληστείας. Πηγαίνω σε ένα μάθημα στην Αργυρούπολη. Βρίσκω θέση, παρκάρω στην αριστερή πλευρά του δρόμου και την στιγμή που είμαι έτοιμος να σβήσω και να βγω, ακούω κορνάρισμα δίπλα μου. Είναι ένα mini cooper (το καινούργιο) με δυο μελαψούς τύπους μέσα το οποίο σταματά δίπλα μου κλείνοντας με (έχει σημασία αυτό). Κατεβάζω το παράθυρο και μου λέει ο οδηγός:
-Καλά μιλάμε φιλαράκι έχω πάθει πλάκα με το αυτοκίνητο, να το χαίρεσαι.
-Ε... ευχαριστώ.
-Και 325, ε; καλά μιλάμε φοβερό!
-Να 'σαι καλά.
-Πρέπει να βγάζεις μου@#ιά κάργα με το εργαλείο, ε;-Έχω ένα κόσμημα φοβερό (βγάζει μια σακούλα και μου δείχνει ένα χρυσαφικό) ( )
- Όχι... δεν με ενδιαφέρει.
-Κάνε μας τουλάχιστον ένα δωράκι, λίγη βενζίνη να βάλουμε. ( )
-Δεν έχω το πορτοφόλι μου μαζί, δεν έχω χρήματα.
-Έλα μωρέ τώρα (ο φίλος του ανοίγει την πόρτα του και πάει να βγει), Rolex δεν είναι αυτό που φοράς;
Κλείνω το παράθυρο και ετοιμάζομαι να βγω για να μην είμαι περιορισμένος μέσα στο αυτοκίνητο και ευτυχώς εκείνη την στιγμή έρχεται αυτοκίνητο από πίσω και κορνάρει, οπότε οι τύποι ξαναμπαίνουν στο αμάξι τους και φεύγουν.
-
Στην τρίχα τη γλίτωσες.
Είναι στάνταρ σύστημα αυτό, προσπαθούν να σου πουλήσουν κάτι αρχικά για να σε σταματήσουν και να σου βγάλουν μαχαίρι/σιδερικό. Αν δουν ότι δεν τσιμπάς βρίσκουν οτιδήποτε άλλο για να σε κρατήσουν σε διάλογο μέχρι να σε πλησιάσουν αρκετά ώστε να σε ακινητοποιήσουν (επίσης με μαχαίρι/σιδερικό). Συνήθως 'μελαμψοί' (είμαστε και δημόσιο φόρουμ και δεν μπορώ να βρίσω). Την έχω πάθει κι εγώ - μέχρι να γυρίσω να φύγω από αυτόν που προσπαθούσε με το ζόρι να μου πουλήσει ένα κινητό είχε βγει άλλος από πίσω μου με σουγιά. Γενικώς η μόνη λύση είναι να φεύγετε με τη μία. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα πιθανολογώ ότι παραλίγο να πέσω θύμα ληστείας. Πηγαίνω σε ένα μάθημα στην Αργυρούπολη. Βρίσκω θέση, παρκάρω στην αριστερή πλευρά του δρόμου και την στιγμή που είμαι έτοιμος να σβήσω και να βγω, ακούω κορνάρισμα δίπλα μου. Είναι ένα mini cooper (το καινούργιο) με δυο μελαψούς τύπους μέσα το οποίο σταματά δίπλα μου κλείνοντας με (έχει σημασία αυτό). Κατεβάζω το παράθυρο και μου λέει ο οδηγός:-Καλά μιλάμε φιλαράκι έχω πάθει πλάκα με το αυτοκίνητο, να το χαίρεσαι.
-Ε... ευχαριστώ.
-Και 325, ε; καλά μιλάμε φοβερό!
-Να 'σαι καλά.
-Πρέπει να βγάζεις μου@#ιά κάργα με το εργαλείο, ε;-Έχω ένα κόσμημα φοβερό (βγάζει μια σακούλα και μου δείχνει ένα χρυσαφικό) ( )
-Κάνε μας τουλάχιστον ένα δωράκι, λίγη βενζίνη να βάλουμε. ( )
-Δεν έχω το πορτοφόλι μου μαζί, δεν έχω χρήματα.
-Έλα μωρέ τώρα (ο φίλος του ανοίγει την πόρτα του και πάει να βγει), Rolex δεν είναι αυτό που φοράς;
Κλείνω το παράθυρο και ετοιμάζομαι να βγω για να μην είμαι περιορισμένος μέσα στο αυτοκίνητο και ευτυχώς εκείνη την στιγμή έρχεται αυτοκίνητο από πίσω και κορνάρει, οπότε οι τύποι ξαναμπαίνουν στο αμάξι τους και φεύγουν.
Αυτα παθαινεις αμα θες bmw και rolex
περα απο την πλακα φτηνα την γλυτωσες
Να σε δωσω κανα σπρει για την κακια στιγμη - Όχι... δεν με ενδιαφέρει.
-
Χωρίς πλάκα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Στην τρίχα τη γλίτωσες.
Γενικώς η μόνη λύση είναι να φεύγετε με τη μία.Και που να πας?????Το αυτοκινητο σου το εχουν κλεισει και ειναι σε πολυ κοντινη αποσταση ωστε να το βαλεις στα ποδια.Νταξει αν εισαι σε σημειο με κοσμο δεν φοβασαι,αλλα εκει ειναι λιγο αποθανο να το κανουν αυτο αν εισαι ομως σε κανενα ερημικο μερος τι γινεται?????
Μου φαινεται πως πλεον πρεπει να βαζουμε και αλεξισφαιρα τζαμια. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Στην τρίχα τη γλίτωσες.
Είναι στάνταρ σύστημα αυτό, προσπαθούν να σου πουλήσουν κάτι αρχικά για να σε σταματήσουν και να σου βγάλουν μαχαίρι/σιδερικό. Αν δουν ότι δεν τσιμπάς βρίσκουν οτιδήποτε άλλο για να σε κρατήσουν σε διάλογο μέχρι να σε πλησιάσουν αρκετά ώστε να σε ακινητοποιήσουν (επίσης με μαχαίρι/σιδερικό). Συνήθως 'μελαμψοί' (είμαστε και δημόσιο φόρουμ και δεν μπορώ να βρίσω). Την έχω πάθει κι εγώ - μέχρι να γυρίσω να φύγω από αυτόν που προσπαθούσε με το ζόρι να μου πουλήσει ένα κινητό είχε βγει άλλος από πίσω μου με σουγιά. Γενικώς η μόνη λύση είναι να φεύγετε με τη μία.Aφου ντρεπεσαι εσυ, να το πω εγω
ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ του κερατα ηταν
Αυτος ο λαος ειναι μια πληγη παγκοσμιως, οπου και αν πανε, τα κανουν μπαχαλο και γενικα ειναι ενα βαρος της κοινωνιαςΑ, και κατι αλλο, για καποιους που πιστευουν οτι αλλο ειναι οι γυφτοι και αλλοι οι τσιγγανοι
Τα ιδια σκατα ειναι και οι δυο, γιατι πολυ απλα ειναι το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως, μην ψαρωνετε απο σειρες στην τηλεοραση -
Μμμμ, γύφτοι... Η αδυναμία μου. Καλοί άνθρωποι...αν δεν κλέβουν/ληστεύουν, βρωμίζουν (πχ καίγοντας πλαστικά σε κατοικημένες περιοχές), εκπορνεύουν/εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους, κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ζητιανεύουν κατ' επάγγελμα. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ χαρούμενος λαός, χορευταράδες, υπέροχοι μουσικοί, υπερήφανοι, όμορφοι...έτσι είδα στην ΤιΒι.
-
Πω πω, με έβαλες σε σκέψεις τώρα...
Προχτές που είχα πάει στο Praktiker πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο φεύγοντας και ενώ είχα ήδη μπει μέσα και είχα ανοίξει το παράθυρο σκάει ένας τύπος που με πλησιάζει και μου βγάζει ένα ρολόι και μου λέει: 'Φίλε θες ένα Rolex;' Του λέω όχι και αυτός επιμένει, πλησιάζει πιο κοντά και πάει να βγάλει κάτι από μέσα από το μπουφάν του λέγοντας: 'Έχω και αρώματα Armani αν θες'. Επειδή ένοιωσα κάπως άβολα έκλεισα το παράθυρο, έβαλα γρήγορα μπροστά και έκανα όπισθεν με αυτόν να είναι κολλημένος πάνω στο αμάξι.
-
Αυτός πουλούσε μαϊμούδες και μπορεί να έκλεβε κάτι ενώ δεν κοίταζες. Του Χρήστου όμως μάλλον θα του έβγαζαν με τη βία το ρολόι από το χέρι.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πω πω, με έβαλες σε σκέψεις τώρα...Προχτές που είχα πάει στο Praktiker πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο φεύγοντας και ενώ είχα ήδη μπει μέσα και είχα ανοίξει το παράθυρο σκάει ένας τύπος που με πλησιάζει και μου βγάζει ένα ρολόι και μου λέει: 'Φίλε θες ένα Rolex;' Του λέω όχι και αυτός επιμένει, πλησιάζει πιο κοντά και πάει να βγάλει κάτι από μέσα από το μπουφάν του λέγοντας: 'Έχω και αρώματα Armani αν θες'. Επειδή ένοιωσα κάπως άβολα έκλεισα το παράθυρο, έβαλα γρήγορα μπροστά και έκανα όπισθεν με αυτόν να είναι κολλημένος πάνω στο αμάξι.
Κλασσικος τυπος χλιμιτζουρα που ευδοκιμεί σε γκουντις,πρακτικερ κλπ.Πουλαει μαιμουδες και κλεμμενα .
-
Mπράβο πάντως οι γύφτοι...
Από μέσα από το αμάξι τους κατάλαβαν ότι είναι Rolex... -
Έλα ντε, με αυτή την απορία είμαι και εγώ από χτες. Πως το είδε ο πού$thς; Το ρολόι δεν φωνάζει με τίποτα από μακριά λόγω χρώματος και μεγέθους -το έχω σε intermediate- και φορούσα μακρυμάνικο πουκάμισο που το έκρυβε.
-
ε, φαντάσου τί λαθραίο και κλεμμένο περνάει από τα χέρια τους και έχουν γίνει ειδικοί...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Στην τρίχα τη γλίτωσες.
Είναι στάνταρ σύστημα αυτό, προσπαθούν να σου πουλήσουν κάτι αρχικά για να σε σταματήσουν και να σου βγάλουν μαχαίρι/σιδερικό. Αν δουν ότι δεν τσιμπάς βρίσκουν οτιδήποτε άλλο για να σε κρατήσουν σε διάλογο μέχρι να σε πλησιάσουν αρκετά ώστε να σε ακινητοποιήσουν (επίσης με μαχαίρι/σιδερικό). Συνήθως 'μελαμψοί' (είμαστε και δημόσιο φόρουμ και δεν μπορώ να βρίσω). Την έχω πάθει κι εγώ - μέχρι να γυρίσω να φύγω από αυτόν που προσπαθούσε με το ζόρι να μου πουλήσει ένα κινητό είχε βγει άλλος από πίσω μου με σουγιά. Γενικώς η μόνη λύση είναι να φεύγετε με τη μία.Aφου ντρεπεσαι εσυ, να το πω εγω
ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ του κερατα ηταν
Αυτος ο λαος ειναι μια πληγη παγκοσμιως, οπου και αν πανε, τα κανουν μπαχαλο και γενικα ειναι ενα βαρος της κοινωνιαςΑ, και κατι αλλο, για καποιους που πιστευουν οτι αλλο ειναι οι γυφτοι και αλλοι οι τσιγγανοι
Τα ιδια σκατα ειναι και οι δυο, γιατι πολυ απλα ειναι το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως, μην ψαρωνετε απο σειρες στην τηλεορασηΕισαστε αδικοι !!! Η τηλεωραση μας λέει συνεχεια για το ποσο καλοι ανθρωποι ειναι και πόσο κακοι ανθρωποι ειμαστε εμεις που μολις λέμε τα αυτονοητα τρωμε την ταμπελα στην μαπα οτι ειμαστε ρατσιστες Και επειδη η τηλεωραση εχει παντα δικιο και ξερουν παντα καλυτερα απο μας, καλο θα ειναι, να μαζεψουμε το γυφταριο απο οπου εχει κανει καταυλισμους και να το στειλουμε να το φιλοξενησουν στους τεραστιους κηπους των σπιτιων τους, οι προεδροι και οι μεγαλοδημοσιογραφοι των καναλιων . Αν δεν χωρανε στους κηπους ας κανουν καταυλισμο εξω απο τα σπιτια τους. Σιγουρα απο αυτα που λενε στην τηλεωραση καταλαβαινω οτι δεν τους πειραζει καθόλου, αφου αυτοι ειναι φωτισμενοι και ανωτεροι ανθρωποι απο εμας τα ρατσιστομουτρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πω πω, με έβαλες σε σκέψεις τώρα...
Προχτές που είχα πάει στο Praktiker πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο φεύγοντας και ενώ είχα ήδη μπει μέσα και είχα ανοίξει το παράθυρο σκάει ένας τύπος που με πλησιάζει και μου βγάζει ένα ρολόι και μου λέει: 'Φίλε θες ένα Rolex;' Του λέω όχι και αυτός επιμένει, πλησιάζει πιο κοντά και πάει να βγάλει κάτι από μέσα από το μπουφάν του λέγοντας: 'Έχω και αρώματα Armani αν θες'. Επειδή ένοιωσα κάπως άβολα έκλεισα το παράθυρο, έβαλα γρήγορα μπροστά και έκανα όπισθεν με αυτόν να είναι κολλημένος πάνω στο αμάξι.
Κλασσικος τυπος χλιμιτζουρα που ευδοκιμεί σε γκουντις,πρακτικερ κλπ.Πουλαει μαιμουδες και κλεμμενα .
Mου ηρθε τις προαλες εκει που περιμενα εξω απο το σπιτι μου, ενας Ελληνας αυτην την φορα
Ομολογουμενως ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ .....ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ μιας καμερας sony, που το καταλαβα με το που επεσε στα χερια μου(μου το αφησε με το ζορι)
Του λεω ΠΑΡ'ΤΟ ρε φιλε και φυγε, ποσο δινεις μου λεει
Του λεω ρε φιλε ΠΑΡ'ΤΟ δεν θελω, αντε παλι αυτοςΣου δινω 3€ του λεω
Ελα λεγε ποσα μου λεει
3€ δινω για αυτο το παιχνιδι του λεω, θα το δωσω στο ανηψι μου
Εκει εφυγε...Πιστευω οτι βρηκα καλο τροπο να τους ξεφορτωνομαι, πειτε 3€ και θα φυγουν αμεσως
Υ.Γ. Ο πατερας μου την πατησε απο πλανωδιο, και αγορασε φακι και καλα LED, αλλα με λαμπακι σε χωρο ΚΑΤΩ απο τα led
Φυσικα δεν φωτιζει τιποτα , μπραβο ρε του λεω ωραια αγορα!!!Παντως ομολογω οτι βρηκα πρασινο lazer να πουλαει μαυρος, το οποιο ειναι ισως το καλυτερο lazer που εχω δει
Τρομερα δυνατο, φωτιζει σε πολλα χιλιομετρα σιγουρα, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο, βγαζει και κατι σχεδια σαν τα φωτορυθμικα lazer
25€ το εδινε, αλλα δεν το πηρα
Παντως αν καποιος αφαιρουσε το φιλτρο σε κατι τετοιο, σιγουρα θα εκανε ζημια σε επαφη με την ακτινα(ψαξτε στο youtube) -
Εγω παντα λεω οτι δεν εχω λεφτα πανω μου.Την προηγουμενη βδομαδα μου ηρθε ενας γυφτος στα ΚΤΕΛ με ρολοι diesel η καποιας αλλης ακριβης μαρκας(δε το εδωσα και πολυ σημασια) και ακολουθει ο εξης διαλογος
-Γυφτος:φιλαρακι 300 ευρω ρολοι με 70 γινεται δικο σου
-Εγω:δεν εχω τιποτα να σου δωσω
-Γυφτος:ελα ρε συ,κοιταξε το ολοκαινουργιο στη θηκη του
-Εγω:μα δεν εχω λεφτα πανω μου
-Γυφτος:ελα ρε,ουτε 60 ευρω δεν εχεις????
-Εγω:Οχι
-Γυφτος:70?????
-Εγω:????????
-Γυφτος:Ποσα εχεις πανω σου που μπορεις να μου δωσεις????
-Εγω:50 λεπτα
-Γυφτος:Τωρα με σκοτωσες
Και εφυγε.Αν μου ρθουν και ειμαι με το αυτοκινητο τους λεω:φιλαρακι μολις το φουλαρα οποτε εχω 5 ευρω πανω μου αν θες τα θες καλως,και σηκωνονται και φευγουν.
-
με αυτα τα τελευταια που εχω διαβασει αν ποτε ερυω Αθηνα μαλλον θα βγαλω μια ταυτοτητα αστυνομικου ετσι να υπαρχει...
μπανανια...
λογικο ομως εχω 2 φιλους αστυνομικους στην Αθηνα το παιζουν δημοσιοι υπαλληλοι περιμενουν ποτε θα παει 30 του μηνος να παρουν τον μισθο και ασχολουνται ολη μερα με γκομενετε/κινητα/και ομαδες ποδοσφαιρου...
συν το οτι στην βαρδια τα πινουν...
και μετα λεμε για αστυνομια....
σορρυ το οφφ τοπικ...
ΥΓ. με απογοητευεις με το Ρολεξ Χρηστο...περιμενα κατι πιο σπανιο...ενα Jaeger LeCoultre ενα Ulysse Nardin...
καλα κανω και δεν φοραω 7 χρονια ρολοι...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]