-
Ακόμα τα ίδια σκ@τά είναι. Αίσχος.
-
Χαχαχα...εγώ ,μία φορά, όταν ήμουν φαντάρος στην Χίο... και ενώ επέστρεφα με το αυτοκίνητό μου στο χωριό που έμενα, βρήκα σε μία στροφή πάνω σε ανηφορικό δρόμο (μιλάμε για ανάβαση κανονική...σε βουνό!) πολλές κούτες,γεμάτες με σκ@τόχαρτο!!! Ήταν από φορτηγό μάλλον που πήγαινε προμήθειες στο super market του χωριού... περιττό να σας πώ πως δεν χρειάστηκε να αγοράσω σκ@τόχαρτο για κανένα χρόνο περίπου!!!
-
Προς στιγμή νόμιζα πως επρόκειτο περί χρησιμοποιημένου ass-paper μιας και ήρθε στο μυαλό μου η περίφημη σκουπιδιάρα (ξεσκέπαστο ανατρεπόμενο) που είχαμε στη Μύκονο (στην 6η ΜΣΕΠ) από την οποία τα μισά σκουπίδια δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους (χωματερή)...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Χαχαχα...εγώ ,μία φορά, όταν ήμουν φαντάρος στην Χίο... και ενώ επέστρεφα με το αυτοκίνητό μου στο χωριό που έμενα, βρήκα σε μία στροφή πάνω σε ανηφορικό δρόμο (μιλάμε για ανάβαση κανονική...σε βουνό!) πολλές κούτες,γεμάτες με σκ@τόχαρτο!!! Ήταν από φορτηγό μάλλον που πήγαινε προμήθειες στο super market του χωριού... περιττό να σας πώ πως δεν χρειάστηκε να αγοράσω σκ@τόχαρτο για κανένα χρόνο περίπου!!!Όχι τίποτα άλλο δεν φοβάσαι να μην λερωθείς για να κάνεις και οικονομία λόγω της οικονομικής κρίσης!
Φαντάσου τώρα να περνάς από κει και να βλέπεις κάποιον να έχει σταματήσει στο πουθενά σχεδόν και να φορτώνει κούτες με κ@λ@χαρτα στο αμάξι του Άλλοι κλέβουν τράπεζες και άλλοι την βιοχαρτική!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προς στιγμή νόμιζα πως επρόκειτο περί χρησιμοποιημένου ass-paper μιας και ήρθε στο μυαλό μου η περίφημη σκουπιδιάρα (ξεσκέπαστο ανατρεπόμενο) που είχαμε στη Μύκονο (στην 6η ΜΣΕΠ) από την οποία τα μισά σκουπίδια δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους (χωματερή)...Τώρα που το λές...μια φορά, η σκουπιδιάρα μας στην Χίο είχε βάλει φωτιά σε ένα δάσος (ευτυχώς πήγαμε αμέσως οι ίδιοι και την σβήσαμε) καθώς ένας μ@λ@κ@ς φαντάρος είχε πετάξει στην καρότσα αναμένο τσιγάρο, και όπως η σκουπιδιάρα 'έτρεχε' (και καλά!) πετάγονταν από εδώ και από εκεί λαμπαδιασμένα σκ@τοχ@ρτ@!!!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Χαχαχα...εγώ ,μία φορά, όταν ήμουν φαντάρος στην Χίο... και ενώ επέστρεφα με το αυτοκίνητό μου στο χωριό που έμενα, βρήκα σε μία στροφή πάνω σε ανηφορικό δρόμο (μιλάμε για ανάβαση κανονική...σε βουνό!) πολλές κούτες,γεμάτες με σκ@τόχαρτο!!! Ήταν από φορτηγό μάλλον που πήγαινε προμήθειες στο super market του χωριού... περιττό να σας πώ πως δεν χρειάστηκε να αγοράσω σκ@τόχαρτο για κανένα χρόνο περίπου!!!
Όχι τίποτα άλλο δεν φοβάσαι να μην λερωθείς για να κάνεις και οικονομία λόγω της οικονομικής κρίσης!
Φαντάσου τώρα να περνάς από κει και να βλέπεις κάποιον να έχει σταματήσει στο πουθενά σχεδόν και να φορτώνει κούτες με κ@λ@χαρτα στο αμάξι του Άλλοι κλέβουν τράπεζες και άλλοι την βιοχαρτική!
Βρε φίλε μου...δεν τα έκλεψα... τα βρήκα
Να πήγαιναν χαμένα;
είχα γεμίσει όλο το Uno από κάθισμα συνοδηγού μέχρι πορτμπαγκάζ με σκ@τοχ@ρτ@... αφού όταν έφτασα στο σπίτι που είχα νοικιάσει... η σπιτονοικοκυρά μου είχε γουρλώσει τα ματια από το 'θέαμα'
Ε...τις έδωσα μερικα και αυτηνής! (καλή σου ώρα Μαρίκα και Κυρ Στέλιο όπου και εν είστε ) -
Χαχαχα...εγώ ,μία φορά, όταν ήμουν φαντάρος στην Χίο... και ενώ επέστρεφα με το αυτοκίνητό μου στο χωριό που έμενα, βρήκα σε μία στροφή πάνω σε ανηφορικό δρόμο (μιλάμε για ανάβαση κανονική...σε βουνό!) πολλές κούτες,γεμάτες με σκ@τόχαρτο!!! Ήταν από φορτηγό μάλλον που πήγαινε προμήθειες στο super market του χωριού... περιττό να σας πώ πως δεν χρειάστηκε να αγοράσω σκ@τόχαρτο για κανένα χρόνο περίπου!!!Ντάξει αυτό θα πει ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ
-
Προ ολίγου -καθώς επέστρεφα σπίτι με τη μηχανή- με κέρασε
ένα Golf Mk2 CL!Ήμουν σταματημένος δίπλα του στο φανάρι (πρώτη σειρά), ανάβει πράσινο και καθώς ξεκινάω εγώ νωχελικά παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου τον μπροστινό του τροχό να σπινάρει αλύπητα. Ανεβάζω βαριεστημένα 2α και 3η στις 2500 στροφές, το δικό του μοτεράκι ουρλιάζει σαν να του πατήσαν τον κάλο!
Λέτε να έφταιγε το ότι στο φανάρι κοιτούσα (διακριτικά ) την συνεπιβάτιδα του; Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, αλλά τόσο απελπισμένη προσπάθεια δεν έχω ξαναδεί. Το παρτάλι του πρέπει να είχε συνολικά λιγότερους ίππους από το δικό μου παρτάλι!
-
-
Καθώς περπατούσα σήμερα βάζει ένα αυτοκίνητο δίπλα μου μπροστά και ξεκινάει (πιθανότατα το τελευταίο Opel Kadett)...
Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο κινητήτας ακουγόταν ένας θόρυβος σαν τενεκεδάκι...
Συνέχισα την πορεία μου (αντίθετα από αυτή του αυτοκινήτου), ωστόσο κοίταζα προς το μέρος του...
Όταν κοίταξα το οδόστρωμα στο σημείο που είχε παρκάρει είδα ένα μεταλλικό αντικείμενο που φάνηκε να πετιέται από το αυτοκίνητο...
Γύρισα πίσω και σήκωσα ένα μεταλλικό καπάκι, που πολύ πιθανόν να ήταν η τάπα του ψυγείου...
Δυστυχώς μέχρι να καταλάβω περι τίνος πρόκειται είχε βρεθεί αρκετά μακριά ώστε να τον προλάβω...
Ελπίζω να μην πάθει/έπαθε σοβαρή ζημιά... (άφησα το καπάκι στην άκρη του πεζοδρομίου μήπως γυρίσει να το ψάξει)...
_
-
δεν ξέρω αν το χει ξαναποστάρει κανείς, πάντως είναι το πιο απίστευτο/ελεινό/απαράδεκτο/επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ελληνικό δρόμο. Είναι στην Αττική Οδό, απολαύστε...
-
Ο χρήστης mythos1 έγραψε:
δεν ξέρω αν το χει ξαναποστάρει κανείς, πάντως είναι το πιο απίστευτο/ελεινό/απαράδεκτο/επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ελληνικό δρόμο. Είναι στην Αττική Οδό, απολαύστε...Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες μου για τον τρόπο που θα γράψω, αλλα...
μπορεί κανείς να μου πεί τί σκατά είχε στο κεφάλι του αυτός ο παλιομ@λ@κ@ς όταν έκανε αυτή την κίνηση; Αυτές οι γ@μημένες οι κάμερες γιατί υπάρχουν; Άραγε έκανε κανείς υπεύθυνος το χρέος του να τον πιάσει και να του μαμήσει ότι έχει και δεν έχει; Είναι η μεγαλύτερη ανευθυνότητα και μία από τις χειρότερες δολοφονικές ενέργειες που έχω δεί στην ζωή μου! Και όσο σκέφτομαι ότι είναι ένας δρόμος από τον οποίο περνάω και εγώ αρκετές φορές τον χρόνο ανατριχιάζω ακόμα και περισσότερο! Μόνο να πετύχω κανέναν τέτοιο στον δρόμο... το μόνο που μπορεί να σκεφτώ για να μην τον χώσω 2 μέτρα μέσα στην γή, είναι ότι μετά η κορούλα μου θα έχει έναν μπαμπά πίσω από τα σίδερα! Έλεος, αν είναι δυνατόν! Θέλω να γράψω λέξεις...τις οποίες δεν μπορώ! -
δεν ξέρω αν το χει ξαναποστάρει κανείς, πάντως είναι το πιο απίστευτο/ελεινό/απαράδεκτο/επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ελληνικό δρόμο. Είναι στην Αττική Οδό, απολαύστε...
Ζητώ συγνώμη από τους συμφορουμίτες μου για τον τρόπο που θα γράψω, αλλα...
μπορεί κανείς να μου πεί τί σκατά είχε στο κεφάλι του αυτός ο παλιομ@λ@κ@ς όταν έκανε αυτή την κίνηση; Αυτές οι γ@μημένες οι κάμερες γιατί υπάρχουν; Άραγε έκανε κανείς υπεύθυνος το χρέος του να τον πιάσει και να του μαμήσει ότι έχει και δεν έχει; Είναι η μεγαλύτερη ανευθυνότητα και μία από τις χειρότερες δολοφονικές ενέργειες που έχω δεί στην ζωή μου! Και όσο σκέφτομαι ότι είναι ένας δρόμος από τον οποίο περνάω και εγώ αρκετές φορές τον χρόνο ανατριχιάζω ακόμα και περισσότερο! Μόνο να πετύχω κανέναν τέτοιο στον δρόμο... το μόνο που μπορεί να σκεφτώ για να μην τον χώσω 2 μέτρα μέσα στην γή, είναι ότι μετά η κορούλα μου θα έχει έναν μπαμπά πίσω από τα σίδερα! Έλεος, αν είναι δυνατόν! Θέλω να γράψω λέξεις...τις οποίες δεν μπορώ!Την πρωτη φορα που το ειδα(πριν αρκετο καιρο), απο τα νευρα μου μονο που δεν εσπασα τον υπολογιστη
Τετοιοι οδηγοι ειναι απλα ΦΟΝΙΑΔΕΣ, εκ προμελετης
Κρεμαλα κατευθειαν, τιποτα αλλο -
Καλά, κάνει αναστροφή και πάει αντίθετα στην αριστερή?!
Και μετά κόβει ξανά όλο το δρομο για να μπει στην έξοδο!
Το 'χει κάψει δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Λέω νταξ μωρέ πως κάνουν έτσι, θα ναι κανας μαλακας που κάνει όπισθεν στη βοηθητική γιατί έχασε την έξοδο (όχι ότι αυτό δεν είναι ήδη τεράστια παπαριά) αλλά αυτος θέτει νέα όρια στη μαλακία. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:yikes:
Καλά, κάνει αναστροφή και πάει αντίθετα στην αριστερή?!
Και μετά κόβει ξανά όλο το δρομο για να μπει στην έξοδο!
Το 'χει κάψει δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Λέω νταξ μωρέ πως κάνουν έτσι, θα ναι κανας μαλακας που κάνει όπισθεν στη βοηθητική γιατί έχασε την έξοδο (όχι ότι αυτό δεν είναι ήδη τεράστια παπαριά) αλλά αυτος θέτει νέα όρια στη μαλακία.Όχι απλά θέτει νέα όρια...αλλά στην περίπτωσή του... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όρια στην μ@λ@κί@ του!
-
Καλα αυτος ειναι παλιος θεουλης και 1 στο 1.000.000, αυτοι που δεν παιζονται ειναι οσοι πληρωνουν διοδια και οπως μπαινουν στην ΑΟ, βγαινουν μεσαι ή αριστερη (ουτε καν στην δεξια) λες και τα 2,70 που δωσανε ηταν για αποκλειστικη χρηση της ΑΟ. Ρε μαλακες ειμαστε και εμεις εδω
-
Μπαίνω στο αμάξι πηγαίνω στη δουλειά μου. Έκανα κάπου 20-30 χιλιόμετρα. Δεν πέρασα κάτω απο δέντρα, στύλου΄ς, μπαλκόνια κλπ κλπ.
Φτάνω, παρκάρω και αφήνω το αμάξι πάλι σε ακάλυπτο χώρο. Μετά απο 20 λεπτά ένα σαλιγκάρι έκοβε βόλτες πάνω στο καπώ. Μου λέτε πως βρέθηκε εκεί? Ανέβηκε απο το τροχό, σκαρφάλωσε απο τον άξονα/ αμορτισέρ, στο εσωτερικό του φτερού και μετά στο καπώ? -
Νεκροφόρα 'γεμάτη' κι αυτοκίνητα μπρος και πίσω που κορνάριζαν διαρκώς σαν να πήγαιναν σε γάμο.
Τελικά όλα τα αυτοκίνητα συνοδείας ήταν εκπαιδευτικά (με L). Μάλλον κάποιος συνάδελφός τους. -
Lada Samara ανέβαινε - μιλάμε για μεγάλη ανηφόρα - τη Λ. Καζαντζίδη σέρνοντας τράκτορα φορτωμένο τεράστια ποσότητα παλιοσίδερων, ο οποίος τράκτορας ήταν δεμένος με σχοινί και έσερνε με τη σειρά του το κουφάρι ενός Peugeot 205 CC
-
Η Πρωταπριλιά πέρασε
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]