-
Ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν το βρίσκω αστείο. Γιατί σε αυτή την χώρα γελάμε (για να μην πω ενδόμυχα χαιρόμαστε) όταν βλέπουμε να καταστρέφεται κάτι που οι ίδιοι επιθυμούμε, αλλά δεν μπορούμε να αποκτήσουμε. Και μετά -για να μην το έχουμε και βάρος στην συνείδηση μας- βρίσκουμε δικαιολογίες του στυλ 'δεν έχει ανάγκη αυτός', ή 'έχει σίγουρα μικτή, και αν δεν είχε ας πρόσεχε (ο τσιγκούνης )' ... λες και θα το κυκλοφορούσε στην Βαγδάτη, ή στην Γάζα.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεικτη,αν δεν ειχε λογω βλακειας η τσιγγουνιας ας προσεχε.Aν ειχε μικτη, δε θα εβαζε αγγελια...
-
καθως ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεικτη,αν δεν ειχε λογω βλακειας η τσιγγουνιας ας προσεχε.Δηλαδή θες να μου πεις ότι όποιος δίνει 60.000+€ για να πάρει ένα αμάξι, έχει και 2.000-2.500€* (για να μην πω και πολύ παραπάνω) κάθε χρόνο για να τα ακουμπάει μόνο στην ασφαλιστική μόνο για το αμάξι του (πέρα από τα υπόλοιπα τρέχοντα έξοδα-υποχρεώσεις κτλ)?
Είπαμε...ευκατάστατος είναι ο τύπος.Όχι Ωνάσης.
*εδώ στο δικό μου 'χρέπι' η μικτή ασφάλεια έχει 1780€ που είναι 1.800 κυβικά και δεν 'πέφτει' σε κάποια περίεργη κατηγορία (βλέπε πχ 'γρήγορα-ειδικά αμάξια' όπως C2 VTS, Saxo VTS, 106-207 rallye, golf GTI, S3, S5, Astra OPC, corsa OPC, ibiza cupra κ.ο.κ.) και όχι 2,7lt και συγκεκριμένα porsche boxter (που καταλέγεται μάλλον στα 'γρήγορα αμάξι). Επιπλέον το δικό μου αμάξι κάνει αρκετά λιγότερο 60.000+€ (που για να έχει του κόσμου τα έξτρα η porsche, σίγουρα μιλάμε για 70.000€ τουλάχιστον).Οπότε μην κρίνουμε έτσι τσα ξεκάρφωτα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν το βρίσκω αστείο. Γιατί σε αυτή την χώρα γελάμε (για να μην πω ενδόμυχα χαιρόμαστε) όταν βλέπουμε να καταστρέφεται κάτι που οι ίδιοι επιθυμούμε, αλλά δεν μπορούμε να αποκτήσουμε. Και μετά -για να μην το έχουμε και βάρος στην συνείδηση μας- βρίσκουμε δικαιολογίες του στυλ 'δεν έχει ανάγκη αυτός', ή 'έχει σίγουρα μικτή, και αν δεν είχε ας πρόσεχε (ο τσιγκούνης )' ... λες και θα το κυκλοφορούσε στην Βαγδάτη, ή στην Γάζα.Καλά ναι, στάνταρ, γελάμε επειδή δεν μπορούμε να έχουμε boxster. Αφενός σιγά το αμάξι, αφετέρου πού ξέρεις εσύ ρε Χρήστο τι επιλογές έχει κάνει ο καθένας στο πού θα διαθέσει τα λεφτά του; Νομίζω ότι το έχεις πάρει υπερβολικά σοβαρά το ζήτημα, τι έγινε, δεν δουλεύει το facebook καλά;
-
Όχι, βαρέθηκα να ξυπνήσω ( ) και έχασα μάλλον πολύ καλή μέρα στο βουνό.
Και τώρα θα την πληρώσετε εσείς
-
Λοιπον δεν ζηλευω κανεναν και ξεκολληστε,και να μου το εδιναν αυτο το αμαξι κατευθειαν θα το πουλουσα,χεστηκα για την πορσε και το καθε νεοελληνικο κομπλεξ.
Παμε στο θεμα αν δεν ειχε μεικτη το ξαναλεω ΚΑΛΑ να παθει,δηλαδη εχεις 100k στο δρομο και δεν εχεις να πληρωσεις την ασφαλεια,τοτε η εισαι τσιγκουνης η ξερανες το σκατο σου για να το παρεις και απλα εισαι γελιος.Τερμα αμαξι πανω απο 20-30k κατευθειαν μεικτη,δηλαδη μια στραβοτιμονια μια χαζομαρα,μια ατυχεια οπως αυτη ειναι σαν να χανεις τα παντα? -
...μια ατυχεια οπως αυτη ειναι σαν να χανεις τα παντα?Μπορεί να σου μείνουν τα θερμαινόμενα καθίσματα...
-
...αν δεν ειχε μεικτη το ξαναλεω ΚΑΛΑ να παθει,δηλαδη εχεις 100k στο δρομο και δεν εχεις να πληρωσεις την ασφαλεια,τοτε η εισαι τσιγκουνης η ξερανες το σκατο σου για να το παρεις και απλα εισαι γελιος... -
Εγω παντως γελαω με τα 26 χιλιαρικα που ζηταει...
-
Δεν έχουμε πει 500 φορές ότι απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελιών;
-
Λοιπον το αυτοκινητο ηταν φιλου ,ηταν παρα πολυ καλο αυτοκινητο (με σουπερ εξτρα κλπ κλπ ) πανεμορφο ,αλλα ο φιλος μου μεγαλος κοπανος που δεν του ειχε μια ασφαλεια που να τον καλυπτει για τρομοκρατικες επιθεσεις κακοβουλες ενεργειες κλπ κλπ ........ τελικα το πουλησε με χαμηλο τιμημα στο μαντρα που εβαλε την αγγελια που ........ασχετα αν ξερω την περιπτωση (και γενικα με στεναχωρει οτι ο φιλος μου εχασε τοσα χρηματα τσαμπα απο τη μαλ@κια που δερνει καποια Κ@λοπαιδα κομπλεξικα και οχι και πολυ καταφρονεμενα ,στο ψυχικο ηταν παρκαρισμενο το αυτοκινητο εξω απο το σπιτι του) βγαζει πολυ γελιο η διατυπωση της!
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
στο ψυχικο ηταν παρκαρισμενο το αυτοκινητο εξω απο το σπιτι τουΕγινε την περιοδο των επισοδειων του Δεκεμβριου;
Οπως και να χει μου κανει μεγαλη η εντυπωση η περιοχη που εγινε το περιστατικο... -
Και εμενα ..... ναι εγινε την περιοδο των ταραχων κατα τις 2 το βραδυ .Εκαψαν αυτο και ενα GT2 που ηταν στη ραμπα του parking .....1 ενα τετραγωνο μακρια απο το πρωτο.
-
ΗΛΙΘΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ
Στον περιφερειακό των Σπάτων στην κατεύθυνση για Αθήνα, για τους οδηγούς που θέλουν να μπούν στην Αττική Οδό για Ελευσίνα υπάρχει πινακίδα που τους καθοδηγεί να στρίψουν δεξιά λίγο πρίν βγούν απο τα Σπάτα. Όσοι κάνουν τον σφάλμα να ακολουθήσουν την συμβουλή της πινακίδας αναγκάζονται να κάνουν έναν κύκλο 20 και περισσότερων χιλιομέτρων Σπάτα - Πικέρμι - Παλλήνη για να μπούν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση για Ελευσίνα, ενώ μπορούν να μπούν άνετα στην Αττική Οδό μέσα απο την ίδια την πόλη των Σπάτων.
Απαιτείται αμέσως ξήλωμα στην γνωστή παραπλανητική πινακίδα -
Να διευκρινιστεί ότι ο βανδαλισμος/ κακόβουλη βλάβη δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μεικτή.
Είναι κάλυψη άσχετη ως προς τα περι μεικτής ασφάλισης.
Όσοι έχουν κάλυψη βανδαλισμών ας τσεκάρουν μέχρι ποιο ποσό τους καλύπτει το ασφαλιστήριο τους -
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Και εμενα ..... ναι εγινε την περιοδο των ταραχων κατα τις 2 το βραδυ .Εκαψαν αυτο και ενα** GT2 **που ηταν στη ραμπα του parking .....1 ενα τετραγωνο μακρια απο το πρωτο.Δεν μπορουσε να συμβει καμια 'ατυχια' και αντι για τα αμαξια, να λαμπαδιαζαν τα κωλόπαιδα .
Εκει να δεις γέλια μετά -
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να διευκρινιστεί ότι ο βανδαλισμος/ κακόβουλη βλάβη δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μεικτή.
Είναι κάλυψη άσχετη ως προς τα περι μεικτής ασφάλισης.
Όσοι έχουν κάλυψη βανδαλισμών ας τσεκάρουν μέχρι ποιο ποσό τους καλύπτει το ασφαλιστήριο τουςΑκριβώς !!!!! Εγώ έχω ασφαλιστική κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες, τρομοκρατικές επιθέσεις ,
φυσικές καταστροφές και ολική μερική κλοπή...Κάτι σαν πακετάκι μου κάνει...
Το ποσό που καλύπτει η ασφάλεια όπως και τα ετήσια ασφάλιστρα μεταβάλλονται (καθοδικά !!!) με τη μείωση της αξίας του αυτοκινήτου.
Πχ στο καινούριο συμβόλαιο με ασφαλίζουν για το ποσό των 12500 ευρώ μετά από 5 χρόνια κυκλοφορίας…
Δεν έχω ιδέα από που αντλούν πληροφορίες για την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα από που αντλούν πληροφορίες για την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου...autotriti τελεία τζι-άρ.
-
Mercedes Ε station wagon προηγούμενης γενιάς.............Περιπολικό.
Μην ρωτάτε λεπτομέρειες παιδιά...ήταν σταθμευμένη στο αντίθετο ρεύμα της Πατρών-Κορίνθου (στο έρεισμα) Την είδα ενώ οδηγούσα προς Αθήνα, οπότε (δυστυχώς) δεν είδα πορτ-παγκάζ.
Και όταν λέω περιπολικό, εννοώ full pant-job...
Μέχρι και φάρους είχε πάνω (αυτούς τους μόνιμους τους τεράστιους που βιδώνουν με μπάρες στον ουρανό)!!!ΥΓ:Κάποιοι μπάτσοι τελικά είναι κωλόφαρδοι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]