-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια απορία που έχω από παλιά. Βλέπουμε συχνά στις ταινίες με πιστολίδια να κάθεται κάποιος πίσω από την ανοιχτή πόρτα ενός αυτοκινήτου και να τη χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μια πόρτα μπορεί να σταματήσει σφαίρα; Ειδικά 'μεγάλου' όπλου;Ένα σημείο του αυτοκινήτου που πιθανόν να σε σώσει από σφαίρες είναι στο ύψος του μπροστινού τροχού. Μεσολαβεί ο κινητήρας και άλλα μηχανικά μέρη ανάμεσα στο όπλο και το στόχο.
-
Μέρος της εκπαίδευσης των αστυνομικών (στις χώρες που τους εκπαιδεύουν φυσικά και όχι εδώ!!! ) είναι και η κάλυψη μέσα στο αμάξι. Τους λένε λοιπόν να ρίχνουν την πλάτη του καθίσματος τους και να προστατεύουν το κεφάλι και τον κορμό του σώματος (τα ζωτικά τους όργανα δηλαδή) πίσω από την μεσαία κολόνα.
Φυσικό είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να τους προστατεύσει από μεγάλα διαμετρήματα. Τζάμπα πληρώνουν οι πρωθυπουργοί και οι μαφιόζοι (τι σύμπτωση ε; ) τα θωρακισμένα αμάξια; -
Προφανος φορανε αλεξισφαιρο, και μειψνουν με την πορτα τον 'στοχο' που δινουν στον κλεφτη, εξαλου τις πιο πολλες φορες δεν εχουν απεναντι απο την πορτα τους τον κλεφτη αλλα αναμεσα σε πορτα και αμαξωμα
-
-
Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι πρέπει να μένω στο πιο (χαζο)χαρούμενο συγκρότημα ... Το παρκινγκ μπροστά αποτελείτε από ...
Micra, Splash, Swift, Ford Ka, Agila (το καινούριο), Picanto, Yaris (σε φυστικι?), Fiat 500 (σε κόκκινο (πολύ όμορφο με την μαυρη ηλιοροφή)), Panda 4x4, Beetle, όλα σε ανοιχτά ή έντονα ή 'χαρούμενα' χρώματα ... με πιο σοβαρό ένα καινούριο μαυρο Tigra ενός γείτονα ... Σαν παιδική χαρά φαίνεται!!! -
-
-
Γιατί παραξενεύεσαι; Έτσι έχει μάθει να αφήνει τον γάιδαρο στην πλατεία του χωριού του, έτσι αφήνει και το αμάξι που κατάφερε να πάρει. Να λες καλά που δεν το είχε δέσει κιόλας.
-
-
Μπροστα μου στο φαναρι χθες πιτσιρικας (~17-18) με παπι και γυψο στο δεξι χερι απο καρπο (χαμηλα) μεχρι τον αγκωνα. Το περιεργο? Δεν μπορουσε να 'σπασει' τον καρπο του και για να ανοιγοκλεινει το γκαζι και κουνουσε περιστροφικα ολοκληρο το χερι του! Και το καλυτερο? Μαρσαρε συνεχως και εμοιαζε σα να παιζει κανα οργανο!
-
Αυτό πιο πολύ στα 'ζώα' θα το κατέτασσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:Kάτι σαν αυτό δλδ:
To 'geek coffee' είναι κάτι σαν το 'nerd coffee', έχει μέσα Java;
-
-
Δεν το έχω δει αλλά μου το περιέγραψαν χθες και ξεσκιστηκα στα γέλια!!!
Τί σκ'εφτεται το μυαλό του ανθρωπου για να πάρει εκδικηση όταν καποιος παρκαρει κάτω απο το μπαλκονι του και απλά δεν γουσταρει.
Το κόλπο απλό. Αν ξέρεις καλό σημαδι πετάς πάνω στον ουρανο του αυτοκινητου ψαροκόκκαλα και γενικα αποφάγια απο ψάρια.
Ταυπόλοιπα τα αφηνω στην φαντασία σας... -
Βρε Μανώλη, αυτό στα ζώα πάει...
-
-
-
-
Και το εντομοαπωθητικό!!!
http://www.fsc.gr/bulletproof_GR.htm -
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]