-
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Βουκολικές στιγμές, στη λεωφ. Λαυρίου, έξω από την... Ίντρακομ
Ο κύριος μετά της συζύγου του να υποθέσω;
Xoρτασαν βολτα στη Μαρκοπουλου σημερα,τα βρηκα 2 φορες μπροστα μου στο υψος του Μεγαγιαννη πριν την Ιντρακομ.Αυριο το πρωι θα εχω το νου μου για να δω κανα προφυλακτηρα φαναρι αλλα και καμια προβατινα ανασκελα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βουκολικές στιγμές, στη λεωφ. Λαυρίου, έξω από την... Ίντρακομ
Πίσω από τον ΟΤΕ στη Κηφισίας υπάρχει ένα πρώην ρέμα (κάπως έτσι φαινεται). Εκεί μέσα υπάρχει ένα αυθαίρετο χαμόσπιτο και στην αυλή του είναι παρκαρισμένος ένας γάιδαρος (πραγματικός, τετράποδος!). Περνώντας αναρωτιόμασταν αν εκεί είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή το τεχνικό τμήμα..
-
focus του κουτιού, καλογυαλισμενο κυκλοφορουσε με τον οδηγο να φοράει τα 'τρεντυ' γυαλιά ηλίου να έχει τη μουσικη στη διαπασών, να χαμογελάει και να πειράζει τις γκομενιτσες που περπατουσαν αμέριμνες στην άκρη του δρομου αλλά δεν ειχε προσέξει μία κλήση κάτω απο τον μπροστινο υαλοκαθαρηστηρα!!!
-
Τι θελει να πει ο ποιητης???
-
-
-
-
Μια απορία που έχω από παλιά. Βλέπουμε συχνά στις ταινίες με πιστολίδια να κάθεται κάποιος πίσω από την ανοιχτή πόρτα ενός αυτοκινήτου και να τη χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μια πόρτα μπορεί να σταματήσει σφαίρα; Ειδικά 'μεγάλου' όπλου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια απορία που έχω από παλιά. Βλέπουμε συχνά στις ταινίες με πιστολίδια να κάθεται κάποιος πίσω από την ανοιχτή πόρτα ενός αυτοκινήτου και να τη χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μια πόρτα μπορεί να σταματήσει σφαίρα; Ειδικά 'μεγάλου' όπλου;Οχι!
Σε 1 από τα καλύτερα mythbusters το είχανε δοκιμάσει και δε σταμάτησε καμια σφαίρα!
Ειδικά κάτι 'κανόνια' διαπερνούσαν ολόκληρο το αυτοκίνητο, από πόρτα σε πόρτα και έβγαιναν απ' την άλλη. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια απορία που έχω από παλιά. Βλέπουμε συχνά στις ταινίες με πιστολίδια να κάθεται κάποιος πίσω από την ανοιχτή πόρτα ενός αυτοκινήτου και να τη χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μια πόρτα μπορεί να σταματήσει σφαίρα; Ειδικά 'μεγάλου' όπλου;Οι Mythbusters το ειχαν δοκιμασει και νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι οτι δεν προσφερουν καμια προστασια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια απορία που έχω από παλιά. Βλέπουμε συχνά στις ταινίες με πιστολίδια να κάθεται κάποιος πίσω από την ανοιχτή πόρτα ενός αυτοκινήτου και να τη χρησιμοποιεί ως κάλυψη. Μια πόρτα μπορεί να σταματήσει σφαίρα; Ειδικά 'μεγάλου' όπλου;δεν το λες στους mythbusters?
εντιτ, με πρόλαβε ο Μπιλ...
-
Πολύ μόδα πρέπει να είναι αυτά τα αυτοκόλλητα. Έχω δει αρκετές φορές!
-
Αυτό φανταζόμουν κι εγώ. Μια λαμαρινούλα και μερικά πλαστικά πώς θα μπορούσαν να σταματήσουν βλήμα πυροβόλου όπλου. Μεγάλα παπατζιλίκια έχουμε δει λοιπόν. Ειδικά σε σκηνές όπως αυτή στη ληστεία τράπεζας του 'Heat'...
-
Οι ανοιχτες πόρτες των αυτοκινητων,εαν βληθούν υπο γωνία,μπορούνε να εξοστρακισουν μια σφαίρα* και να σωσουν αυτον που στεκεται πίσω της.
Το βιντεο με αυτο το μίνι-γκαν,δεν ειναι καποιας μορφης εξακριβωσης αυτου,μιας και αυτο το όπλο δεν αποτελει ούτε το ένα στα εκατομύρρια που θα κληθει να αντιμετωπίσει ενας αστυνομικός*μιλάμε για σφαίρες πιστολιών και περιστροφων,οι οποίες δεν φημιζονται ούτε για τη διατρητικότητά τους,ούτε για την κινητική τους ενεργεια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό φανταζόμουν κι εγώ. Μια λαμαρινούλα και μερικά πλαστικά πώς θα μπορούσαν να σταματήσουν βλήμα πυροβόλου όπλου. Μεγάλα παπατζιλίκια έχουμε δει λοιπόν. Ειδικά σε σκηνές όπως αυτή στη ληστεία τράπεζας του 'Heat'...Μπορει να ειναι απο εκεινα τα αμαξια που κλεινουν τις πορτες με πρεμιουμ τροπο και ηχο
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Οχι!
Σε 1 από τα καλύτερα mythbusters το είχανε δοκιμάσει και δε σταμάτησε καμια σφαίρα!
Ειδικά κάτι 'κανόνια' διαπερνούσαν ολόκληρο το αυτοκίνητο, από πόρτα σε πόρτα και έβγαιναν απ' την άλλη.Και ο Clarkson το ανέφερε αυτό στο 'Inventions That Changed the World: Τhe gun'. Επίσης, ένας ακόμη μύθος των ταινιών είναι ότι οι γεμιστήρες κρατάνε για όλη τη διάρκεια της σκηνής, εκτός και αν ο σκηνοθέτης χρειαστεί να βάλει τον πρωταγωνιστή να πει καμιά βαθυστόχαστη ατάκα σε εκείνο το διάστημα. Πχ. ο John McClane 'Σήμερα βρέθηκαν οι τρομοκράτες ρε π**τη μου, έχω πονοκέφαλο!'
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]