-
και στις πόλεις τα ίδια χάλια και ας μη ξέρουν το γενεαλογικό σου δέντρο!!!
Ειδικά αυτό με τα παιδάκια στα smart ..............θέλει αυτόφωρο -
Τι εχω δει....
1)αμαξι στη νεα σμυρνη χρεπι το οποιο πισω πανω στο πορτ μπαγκαζ ειχε ενα κιβωτιο μπανανες ΧΩΡΙΣ να ναι δεμενο καπου. Ο τυπος απλα πηγαινε σα τη κοτα.
2)χτες στη Γλυφαδα. Στο υψος του city plaza υπαρχει φαναρι για δεξια Γρηγοριου Λαμπρακη με το δρομο να πηγαινει προς τα κατω.
Ε εκει ενας τυπος μπηκε ΑΝΑΠΟΔΑ και ανεβηκε αυτο το ρευμα επειδη ηθελε να στριψει σ ενα στενο. Ε σου λεει που να κανω γυρους....Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγροτικο datsun με ξυλα οικοδομής πάνω απο ενα μετρο πάνω απο τον ουρανό της καμπίνας να πηγαίνει με 160χλμ....
-
Κλούβα- τσαντήρι Toyota.
Οδηγούσε και είχε βάλει ο αθεόφοβος ένα ζευγάρι παπούτσια κάτω από τον ένα υαλοκαθαριστήρα και ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια κάτω από τον άλλο για να τα αερίσει.Όταν τον είδα, πεζός εγώ, με έπιασε ένα δυνατό γέλιο και το κακό είναι ότι γύρω μου με κοιτούσαν καλά καλά οι άνθρωποι με απορία. Ποιος ξέρει τί πέρασε από το μυαλό τους...
Ωραία ιδέα πάντως, αν κάνεις πολλά χλμ και δεν έχεις περιθώρια για πολλά πολλά. Αερίζει τα παπούτσια πολύ καλά λογικά.
-
Μηχανακι με οστεοφυλακιο για μπαγκαζιερα....
-
-
Σήμερα στην Ηλιουπολη
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ποσο βλαμμενος θεε μου... 2 λεπτα υποθεση να τα βγαλει απο το καροτσακι και να το διπλωσει.. σκεψου σε τι παραλληλο συμπαν ζει, σε τι σκατα εχει βουλιαξει ο εγκεφαλος του για να βαρεθει να μη το κανει.. 500 λιτρα πορτμπαγκαζ εντωμεταξυ το octavia 5 ισως το παιρνε οπως ηταν 'ξαπλωμενο'.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Σήμερα στην Ηλιουπολη
Sent from my iPad using Tapatalk
Επαγγελματίας με αεροτομή.
Είστε σίγουροι μην δεν είναι καν αεροτομή
αλλά αερόφρενο; -
-
Χαχαχα καλό!!
-
http://www.pronews.gr/portal/20161115/g ... histopoiei
το έβαλα εδω επειδή δεν θα το δούμε ποτέ στους ελληνικούς δρόμους!!! -
Datsun δυόροφο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στοίχημα οτι έστριβε δεξιά για λαχαναγορά
-
Τζενγκα η φαση
-
Μαύρο-ματ-χιούμορ... [emoji14]
-
Βαλε μωρε τη xantia δεξια να γουσταρουμε καλυτερα..
-
Ρε μάγκες έχει παραγίνει το κακό με τους πιτσιρικάδες και τα κινητά.
Το πρωι που ήμουν με το μηχανάκι ο άλλος με Daihatsu Terios στη Νέα Ιωνία, έγραφε μήνυμα στο κινητό, έφυγε στη νησίδα, έκανε γκελ στο πεζοδρόμιο, επανήλθε και συνέχισε και την πορεία του και να γράφει στο κινητό.
Το απόγευμα που ήμουν στο ταξί στην Κηφισίας, ο διπλανός με κάποιο σούπερμίνι πάλι έγραφε στο κινητό, κόντεψε δυο τρεις φορές να πέσει στον μπροστινό του.
Το υπερθέαμα το είχα δει την Άνοιξη όταν κάποιος γκατζετάκιας είχε ολόκληρο τάμπλετ επάνω στο τιμόνι που το χειριζόταν κανονικά, ένα κινητό με το δεξί χέρι και το τιμόνι το ακουμπούσε με τους βραχίονες των χεριών, μιλάμε για -
Αυτη ειναι η καταντια των διποδων ζωντανων,συναρτησει της παντελους ελειψης αστυνομευσης. Αν γνωριζαν τα ζωα οτι οι πιθανοτητες να τους δει το οργανο και να ακουμπισουν κανα 300€ επι τοπου,ηταν στο 50% το λιγοτερο,μαλλον θα ακυρωναν το σερφαρισμα και τα sms.
-
Έτσι ειναι, αλλα ουτε το κράτος ενδιαφέρεται και κατα συνέπεια ουτε και τα όργανα του. Έχει τύχει να μαι μέσα σε ταξί και να φυγει με κόκκινο σε λεωφόρο. Πιο πίσω ηταν δυο μηχανές Δίας οι οποίες αμέσως πλησίασαν. Του την είπαν λοιπόν του οδηγού , αυτος ηταν σε φάση έτοιμος να πει 'δεν έγινε και τίποτα'. Αυτοί του τη χάρισαν λοιπόν κι όταν έφυγαν, ο ταρίφας τους κορόιδευε και τους έλεγε κλαστε μου τ @@ ρε κωλοπαιδα.
Ολα αυτά μ εμενα μέσα!!!! Ευτυχως μετά απο λιγο κατέβηκα απο τον 'επαγγελματία'. Αυτος ο τύπος λοιπόν αν είχε φάει τα πρόστιμα του δε θα ηταν τοςο κουραδόμαγκας και θα μαζευόταν, αλλα ποιος νοιάζεται.Sent from my iPad using Tapatalk
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]