-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τι τον κάνει να πιστεύει οτι θα βρεθεί αγοραστής;;;;;;
Αφου βρεθηκε ενας που του αρεσε η παραλλαγη, θα βρεθει κ δευτερος...
Haters gonna hate.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ο τυπος απλα σταμάτησε εκει οπου φαινεται (Μεσογείων κάθοδος λιγο μετα την Αγ. Παρασκευή) για να κανει την δουλεια του.
στα ζώα δεν είναι απίθανο συμβάν, αντίθετα σχεδόν καθημερινό
Μου φαίνεται πρέπει να σκεφτούν εκεί στη διοίκηση να βάλουν κολωνάκια παντού όπως στον Βόλο. Δε γίνεται διαφορετικά
-
Στους σχετικά μεγάλους δρόμους το κολονάκι είναι μια μαλακία και μισή.
Ο Ελληναράς θα το αφήσει το αμάξι όλο κάτω εφόσον χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο. -
ή πολύ απλά θα παρκάρει πάνω στα κολωνάκια........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ή πολύ απλά θα παρκάρει πάνω στα κολωνάκια........Μιλαει για σταθερα κολωνακια (το οποιο ειναι πολυ επικινδυνο). Αν μιλαμε για πλαστικα ευκαμπτα, τοτε ειναι πεταμενα λεφτα.
-
Σε τοπικούς δρόμους όπως πχ την Χαροκόπου θα μπορούσαν να μπουν κολωνάκια. Δεν έχω περάσει μία φορά και να μη βρω διπλοπαρκαρισμένο. Πλέον το κάνουν από συνήθεια νομίζω
-
Πως θα αποτρεψει το διπλοπαρκαρισμα το κολονακι? που θα μπει? Γενικα, πως θα αποτρεψει οποιοδηποτε παρκαρισμα επι του δρομου το κολονακι, χωρις να καταργησει και το κομματι του δρομου πανω στο οποια θα στεκεται/βιδωθει? Κατι δεν πιανω καλα?
-
Κολωνακια εχει και στην Παπαναστασιου στη Λαρισα για παραδειγμα που διαχωριζουν τις 2 λωριδες.
Ο κλασσικος παπαρας κλεινει τη μια λωριδα γιατι σκεφτεται 'τι εγινε μωρε? υπαρχει η 2η...'.
ΞΗΛΩΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΙΜΟ. Simple as that!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πως θα αποτρεψει το διπλοπαρκαρισμα το κολονακι? που θα μπει? Γενικα, πως θα αποτρεψει οποιοδηποτε παρκαρισμα επι του δρομου το κολονακι, χωρις να καταργησει και το κομματι του δρομου πανω στο οποια θα στεκεται/βιδωθει? Κατι δεν πιανω καλα?Το κολονακι μπαινει στην διαχωριστικη γραμη και με αυτον τον τροπο απαγορευει το παρκαρισμα γιατι κλεινει η λωριδα.
Οπου το εχω δει, Βολο, Λαρισα, Καλαματα κανει δουλεια, αφου αναγκαζει τον Ελληναρα να παρκαρει καπου αλλου για να κανει την δουλεια του. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Πως θα αποτρεψει το διπλοπαρκαρισμα το κολονακι? που θα μπει? Γενικα, πως θα αποτρεψει οποιοδηποτε παρκαρισμα επι του δρομου το κολονακι, χωρις να καταργησει και το κομματι του δρομου πανω στο οποια θα στεκεται/βιδωθει? Κατι δεν πιανω καλα?
Το κολονακι μπαινει στην διαχωριστικη γραμη και με αυτον τον τροπο απαγορευει το παρκαρισμα γιατι κλεινει η λωριδα.
Οπου το εχω δει, Βολο, Λαρισα, Καλαματα κανει δουλεια, αφου αναγκαζει τον Ελληναρα να παρκαρει καπου αλλου για να κανει την δουλεια του.ΟΧΙ Δεν κανει δουλεια. Αυτη τη στιγμη στην Παναναστασιου, 2 κοπανοι παρκαραν στη μια λωριδα αφου πολυ απλα υπαρχει δευτερη!! Το ιδιο και για τα φορτηγα που με ενα κουμπακι για τα αλαρμ λυνουν το προβλημα τους!
-
αν λετε αυτα τα πλαστικα πορτοκαλι κολωνακια, δεν κανουν δουλεια. πεταμενα λεφτα και μονο που τα βαζουν.
με το που τα βαλουν σε 1 μηνα εχουν ξυλωθει ολα γιατι τα πατανε! ο ελληνας θα διπλοπαρκαρει οσο κολωνακια
και να βαλουν. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ή πολύ απλά θα παρκάρει πάνω στα κολωνάκια........
Μιλαει για σταθερα κολωνακια (το οποιο ειναι πολυ επικινδυνο). Αν μιλαμε για πλαστικα ευκαμπτα, τοτε ειναι πεταμενα λεφτα.
Μόνο ευκαμπτα επιτρέπεται.. ...
-
Στον Ελληναρα οσες λωριδες και να δωσεις στο κεντρο της πολης, θα κλεισει τοσες ωστε να μεινει μονο μια ελευθερη, ετσι για το γαμωτο.
Λάρισα παλι, αρχη Μ. Αλεξανδρου ... ξερουν οι ντοπιοι απεναντι απο την κεντρικη πλατεια.
1 λωριδα ταξι -> πιανουν 2 και ξυνουν τα @@ τους.
Θεσεις παρκινγκ στην αλλη μερια, παρκαρισμενοι σε θεση αναπηρων ολοι μια λωριδα, αλλη μια λωριδα τα διπλοπαρκαρισμενα μπροστα απο θεσεις για δικυκλα και ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ καποιοι ακομα κοπανοι που 'θα λειψουν 2 λεπτα για να πανε εδω μωρε...'Τις τελευταιες μερες ειχα αρπαξει κρυωμα και μου εμειναν κατι φλεμματα σπεσιαλ, στο τσακ ημουν να ριξω ροχαλα σε ενα καραβλαχο που δεν ηθελε να φυγει για να βγαλω τη μηχανη απο τη θεση της. Επεμενε οτι μπορω να καβαλησω το πεζοδρομιο και να κατεβω πιο κατω. Τρεις φορες του ειπα τσακισου απο 'δω μη σου βαλω το καρτερ στον πατο αν βρει στο πεζοδρομιο και του φανηκε λες και ζηταω την κορη του για γυρισμα τσοντας...
Τα πραγματα ειναι απλα: Ποσες λωριδες εχουμε? 2? Ωραια, τι ΕΙΧΑΜΕ? Μια γαμημενη δημοτικη αστυνομια...
Βαλε τους τσοπανηδες λοιπον της δημοτικης αστυνομιας να κοβουν κλησεις σε οποιον εμποδισει την κυκλοφορια... αλλα ουτε εκεινο το βασικο πραγματακι δεν εκαναν! Εξυναν τα παπαρια τους δεξι αριστερο εναλλαξ επειδη ο εκαστοτε δημαρχος, περιφερειαρχης, πλανηταρχης ζητησε να χαιδευουν την τοπικη κοινωνια για να μην 'ξεσπασει' σε καιρο κρισης.
Μπουρδελο!Ευκαμπτα και πιπες... κολωνες να βαλουν, ναρκες δεν ξερω 'γω τι... αλλα τι να λεμε για παρκαρισμα και συμπεριφορα οταν ενω αναβει πρασινο περιμενεις 2 δευτερολεπτα++ για να περασεις με σιγουρια επειδη ο αλλος ο πανιβλακας θεωρει πως το κοκκινο λειτουργει οπως και με τις απουσιες στο σχολειο 'ελα μωρε 1 λεπτακι αργησα και τι εγινε θα με βαλει στην ταξη ο καθηγητης'.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τι τον κάνει να πιστεύει οτι θα βρεθεί αγοραστής;;;;;;
Αφου βρεθηκε ενας που του αρεσε η παραλλαγη, θα βρεθει κ δευτερος...
Haters gonna hate.
Στολή παραλαγής με άσπρο φερμουάρ που κάνει μπαμ από μακρυά
-
Τι το τυραννάμε ρε παιδιά με κολονάκια παλουκάκια κλπ. Τροχαία. Να περνάει τακτικά όχι για να τους βλέπουν οι διπλοπαρκαρισμένοι και να φεύγουν, αλλά για να τους γράφουν. Αλλά αυτό δε γίνεται γιατί διαμαρτύρονται στον υπουργό, στο δήμαρχο, στο νομάρχη, στους βουλευτές οι καταστηματάρχες.
-
Στη Βεϊκου στο Γαλατσι απ οπου περναω συνεχως γινεται της πουτανας απο διπλοπαρκαρισμενα ειδικα στο ρευμα προς Κυμης...εγω ειμαι μαλακας που οταν θελω να κανω μια δουλεια/να ψωνισω πηγαινω και ψαχνω πισω στα στενα να παρκαρω? Ακομα και αν κανω 1 λεπτο. 'Η θα με χαλασει το 5λεπτο περπατημα?
Χρωσταγε κανεις θεση σε ολους αυτους που απαιτουν να παρκαρουν απ εξω απ τα μαγαζια? Ουτε τα στενακια που ανεβαινουν δεξια δεν φαινονται. Και το αστυν.τμημα ειναι ακριβως εκει -
Δεν έχετε κατανοήσει μια απλή και πικρή αλήθεια. Στο θέμα της τροχαίας αστυνόμευσης των πόλεων η αστυνομία είναι με τους παραβάτες.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το κολονακι μπαινει στην διαχωριστικη γραμη και με αυτον τον τροπο απαγορευει το παρκαρισμα γιατι κλεινει η λωριδα.
Οπου το εχω δει, Βολο, Λαρισα, Καλαματα κανει δουλεια, αφου αναγκαζει τον Ελληναρα να παρκαρει καπου αλλου για να κανει την δουλεια του.Δεν εχεις δει τον Ελληναρα πολυ απλα να περναει απο πανω του, μεχρι να το διαλυσει κ να μεινει μονο η γνωστη εξαγωνικη βαση να μας θυμιζει την αιωνία του η μνήμη του κολονακιου?
-
Χρειάζονται τσιμεντένια η σιδερένια τέτοια να τελειώνει η υπόθεση. Ίσως σε τυφλες στροφές να βάλουν λαστιχένια που ίσως χρειαστεί εκείνο το σημείο. Αλλά δε τα χαλάνε και τόσο τα αυτοκίνητα. Ξέρεις πόσες φορές έχω δει πεζούς να τα πατάνε και πιτσιρίκια να προσπαθούν να τα ξεριζοσουν?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Χρειάζονται τσιμεντένια η σιδερένια τέτοια να τελειώνει η υπόθεση. Ίσως σε τυφλες στροφές να βάλουν λαστιχένια που ίσως χρειαστεί εκείνο το σημείο. Αλλά δε τα χαλάνε και τόσο τα αυτοκίνητα. Ξέρεις πόσες φορές έχω δει πεζούς να τα πατάνε και πιτσιρίκια να προσπαθούν να τα ξεριζοσουν?φαντασου ομως και τον καθε συνετο οδηγο που θα αναγκαστει να αλλαξει πορεια πχ. για την αποφυγη ατυχηματος, τι θα παθει το οχημα του...
ουτε κολωνακια ουτε αλλες κακογουστες και αχρηστες λυσεις....αντι να πινουν αμετρητους καφεδες τα οργανα, ας κανουν το αυτονοητο...
στα νιατα μου εκανα 3 παραβασεις ( και ωρες που κυκλοφορανε μονο νυχτοφυλακες) και εφαγα 3 κλησεις και δικαστηρια λες και πατησα νηπιαγωγειο....(70ς)...
σημερα το να τριπλοπαρκαρεις για να βρεις τη παρεα σου στο καφε ειναι φυσιολογικο...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]