-
όχι Golf ήταν ...
-
-
Είδα Seat Leon με σηματάκι G-TR.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Είδα Seat Leon με σηματάκι G-TR.εχει στη γειτονια μου citroen c3,το σηματακι της nissan λες?του skyline πχ?
-
Κι εγώ είδα smart fortwo με νίκελ σηματάκι V8 στο πίσω μέρος..... ό,τι να ΄ναι να κολλάει.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εχει στη γειτονια μου citroen c3,το σηματακι της nissan λες?του skyline πχ?
Ναι το σήμα του Skyline και από κάτω άλλο σήμα 20V.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εχει στη γειτονια μου citroen c3,το σηματακι της nissan λες?του skyline πχ?
το C3 έβγαινε στην έκδοση VTR...ένα γράμμα θα άλλαξε.
-
Στον Ισθμο ειναι;
Ναι...
kubiak[/url:3lwlpffp]':3lwlpffp]
_
TΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ;
Ε, λοιπόν εχθές το πρωί (Σάββατο), πήγαινε άλλος ένας μπροστά μου έχοντας κρεμασμένη μία σακούλα σκουπιδιών (όχι το ίδιο αυτοκίνητο, αυτή τη φορά ένα μωβ citroen xantia)...
Πίσω εγώ με το Panda και πίσω μου κολλημένο ένα νέο Opel Corsa (τι μλκς και αυτός)...
Τεσπα για να μην πολυλογώ, σε αριστερή ανηφορική στροφή (σημείο όπου έχουν τουμπάρει ουκ ολίγοι, για όσους γνωρίζουν δέλτα κορίνθου προς ισθμό), φεύγει η ευμεγέθης σακούλα και σκάει μπροστά μου.
Αυτομάτως, κόψιμο δεξιά προς το εξωτερικό της στροφής, αλάρμ, κόρνα και σινιάλο...
Ο πίσω με το Corsa το μόνο που έκανε ήταν να κόψει αριστερά προς το εσωτερικό της στροφής...
Τουλάχιστον σταμάτησε και τη μάζεψε από ό,τι είδα...Το σπαστικό είναι ότι την πέμπτη το πρωί έφυγαν 5 άδεια πλαστικά τελάρα από την καρότσα αγροτικού πάλι μπροστά μου (ευτυχώς που είχα απόσταση ασφαλείας)...
Φρένο, αλάρμ, κατέβηκα τα μάζεψα και του τα έδωσα...
Είναι απογοητευτικό...
_
-
-
E.L.E.O.S!!!!!!
-
Σκέψου τους ξένους τι γέλιο θα ρίχνουν...
-
Μάλλον θα κλαίνε,ειδικά αν μπουν μέσα στο σταθμό....
-
Για να γελάσουν θα πρέπει να ξέρουν το ότι έκδοση βιβλίου=edition=έκδοση εισιτηρίου
-
Ρε παιδια μπας και ειναι τιποτα limited edition tickets με φωτογραφια του Καραμανλη, και τους εχουμε παρεξηγησει τους ανθρωπους?
-
Εγώ το είχα δει σε φωτό και δεν το πίστευα. Περνούσα από Κόρινθο και πέρασα επίτηδες για να επιβεβαιώσω...
-
Atos 8-9 ετών.
Πίσω αριστερά έχει φάει μια γερη 'στούκα' μπροστά προφυλακτήρας και καπώ θέλουν άλλαγμα, το παρμπριζ είναι ραγισμένο σε δύο σημεία και στο πίσω τζάμι υπάρχει κρεμασμένο ένα μικρό μπλουζάκι απο αυτά τα 'χαριτωμένα που βάζουν οι νέοι οδηγοι, πού λέει
'Είμαι στοΝ κόσμο μου' -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Atos 8-9 ετών.
Πίσω αριστερά έχει φάει μια γερη 'στούκα' μπροστά προφυλακτήρας και καπώ θέλουν άλλαγμα, το παρμπριζ είναι ραγισμένο σε δύο σημεία και στο πίσω τζάμι υπάρχει κρεμασμένο ένα μικρό μπλουζάκι απο αυτά τα 'χαριτωμένα που βάζουν οι νέοι οδηγοι, πού λέει
'Είμαι στοΝ κόσμο μου'Ε!! Που είδες το παράξενο. Το αναφέρει ο άνθρωπος ( ; ) είναι στο κόσμο του.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Atos 8-9 ετών.
'Είμαι στοΝ κόσμο μου'είχε κ σηματάκι ΚΤΕΟ;
-
-
πολυ καις
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]