-
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Το βασικό που δεν καταλαβαίνετε όσοι ασπάζεστε μια τέτοια αντιμετώπιση είναι ότι άμα σε αγγίξει με το μυστρί και αντιδράσεις χτυπώντας τον, είσαι το ίδιο ή και περισσότερο καραγκιόζης/κάφρος απ' αυτόν. Το ίδιο επίπεδο μοιράζεστε, δλδ.
Κι ο Παττακός που κυκλοφορούσε χρόνια με μυστρί καραγκιόζης/κάφρος κι αυτός????
Χτιστης ηταν αυτος;
-
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Κι ο Παττακός που κυκλοφορούσε χρόνια με μυστρί καραγκιόζης/κάφρος κι αυτός????Δεν το 'πιασα.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Θα θα θα... θα του'κλανες λέω εγώ. Δολοφόνοι του πληκτρολογίου.Tι με λες ρε φίλε; Με ξέρεις κι από χθες...
edit:
Και επειδή έχω καλή μνήμη, ορίστε κάτι που είχες γράψει στο thread 'Ζώα, ζώα, ζώα.....' στις 09/06/11 21:01:
viewtopic.php?f=5&t=47983&p=2246037#p2246037
τελευταίο ποστ:
Δεν είμαι για να κάνω τον παιδαγωγό στο κάθε τσογλάνι. Ούτε θέλω αλλά ούτε έχω την εκπαιδευση/υπομονή να ασχοληθώ. Γι'αυτό υπάρχουν οι δάσκαλοι και οι γονείς.
Δεν είπα να δέρνουμε όποιον κάνει μαλακία. Είπα να δέρνουμε όποιον κάνει μαλακία και ζητάει και τα ρέστα επειδή έτσι του έμαθε ο μ@λ@κ@ς ο πατέρας του και η μλκισμένη η μάνα του. Οκ;
Επίσης να προσθέσω, για τον φίλο που είπε τι θα μου κάνουν οι γονείς του. Οι γονείς του λοιπόν θα κάτσουν να ακούσουν τι μλκιες κάνει το βλαστάρι τους και αν δω ότι ντρέπονται ειλικρινά για την συμπεριφορά του(όπως κάθε φυσιολογικός γονιός θα έκανε στην θέση τους) τότε θα κατεβάσω τους τόνους και θα τους μιλήσω ανθρώπινα. Αν δω ότι το μήλο έπεσε κάτω απ'την μηλιά ε τότε τα λόγια είναι περιττά.
Ενναλακτικά να πω ότι θα πάρουν φόρα και θα μου....
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το βασικό που δεν καταλαβαίνετε όσοι ασπάζεστε μια τέτοια αντιμετώπιση είναι ότι άμα σε αγγίξει με το μυστρί και αντιδράσεις χτυπώντας τον, είσαι το ίδιο ή και περισσότερο καραγκιόζης/κάφρος απ' αυτόν. Το ίδιο επίπεδο μοιράζεστε, δλδ.Σοβαρα? Αυτη η ηλιθια λογικη ειναι που εχει κανει τους καφρους να βασιλευουν, κ τους σωστους να τον τρωνε παντα απο τον κωλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το βασικό που δεν καταλαβαίνετε όσοι ασπάζεστε μια τέτοια αντιμετώπιση είναι ότι άμα σε αγγίξει με το μυστρί και αντιδράσεις χτυπώντας τον, είσαι το ίδιο ή και περισσότερο καραγκιόζης/κάφρος απ' αυτόν. Το ίδιο επίπεδο μοιράζεστε, δλδ.
Σοβαρα? Αυτη η ηλιθια λογικη ειναι που εχει κανει τους καφρους να βασιλευουν, κ τους σωστους να τον τρωνε παντα απο τον κωλο.
άσε ρε δολοφόνε του πληκτρολογίου
-
Ok.
-
Το βασικό που δεν καταλαβαίνετε όσοι ασπάζεστε μια τέτοια αντιμετώπιση είναι ότι άμα σε αγγίξει με το μυστρί και αντιδράσεις χτυπώντας τον, είσαι το ίδιο ή και περισσότερο καραγκιόζης/κάφρος απ' αυτόν. Το ίδιο επίπεδο μοιράζεστε, δλδ.Πλάκα κάνεις, έτσι; Πρέπει πρώτα να σου βγάλει το μάτι με το μυστρί για να θεωρηθεί 'επιθετικό όπλο' και μετά να τον χτυπήσεις; Το ότι αρχικά σε ακουμπάει με αυτό δεν είναι καλή αφορμή; Είναι αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο εμφανώς απειλεί και μπορεί να προκαλέσει ζημιά!
Στα πλαίσια της καλής διαγωγής, μη-πρόκλησης, κτλ μην φτάνουμε στο άλλο άκρο!
-
Ναι, προφανώς δε λέω να κάτσεις να φας ξύλο. Ok, εδώ με το μυστρί προφανώς και ο άλλος έρχεται με 'άγριες διαθέσεις'. Κατάλαβες πάντως τι εννοώ.
-
Ναι, προφανώς δε λέω να κάτσεις να φας ξύλο. Ok, εδώ με το μυστρί προφανώς και ο άλλος έρχεται με 'άγριες διαθέσεις'. Κατάλαβες πάντως τι εννοώ.Αν μιλάμε γενικά για ξύλο χωρίς να έχει απειληθεί η σωματική μας ακεραιότητα, πάσο
-
Sinanai, θα σε ρωταγα ΠΩΣ πρεπει να αντιμετωπισεις αυτον που σου επιτιθεται, με ευγενικα λογακια ας πουμε? Αλλα αφου το διευκρινησες πιο πανω, σε ρωταω: πως αντιμετωπιζεις αυτον που σε απειλει με βια ενω εχει αδικο?
lokatzis
πας πασσο? Τι εννοεις? Πρωτα περιμενεις να δεις αν θα τις φας, ποσες θα φας κ ποσες σοβαρες θα ειναι, κ μετα αποφασιζεις αν θα ανταποδωσεις? Εχασες...Αλλα κατι μου λεει οτι αυτο το ξερεις απο μονος σου, κανω λαθος? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Sinanai, θα σε ρωταγα ΠΩΣ πρεπει να αντιμετωπισεις αυτον που σου επιτιθεται, με ευγενικα λογακια ας πουμε? Αλλα αφου το διευκρινησες πιο πανω, σε ρωταω: πως αντιμετωπιζεις αυτον που σε απειλει με βια ενω εχει αδικο?lokatzis
πας πασσο? Τι εννοεις? Πρωτα περιμενεις να δεις αν θα τις φας, ποσες θα φας κ ποσες σοβαρες θα ειναι, κ μετα αποφασιζεις αν θα ανταποδωσεις? Εχασες...Αλλα κατι μου λεει οτι αυτο το ξερεις απο μονος σου, κανω λαθος?Μα η απειλή της σωματικής μας ακεραιότητας (στην οποία αναφέρομαι) δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μας χτυπήσει ο άλλος πρώτα!!!
Από την άλλη, το να σε λέει κάποιος 'μαλάκα' δεν είναι (για μένα) ικανή αιτία για ξύλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Sinanai, θα σε ρωταγα ΠΩΣ πρεπει να αντιμετωπισεις αυτον που σου επιτιθεται, με ευγενικα λογακια ας πουμε? Αλλα αφου το διευκρινησες πιο πανω, σε ρωταω: πως αντιμετωπιζεις αυτον που σε απειλει με βια ενω εχει αδικο?Προφανώς όχι με ευγενικά λογάκια, αλλά μέχρι να διαισθανθείς άμεσο κίνδυνο αποφεύγεις πράξεις που μπορεί να είναι εις βάρος σου. Αυτό, τουλάχιστον, πράττω εγώ.
-
Όταν ο άλλος σου βγάζει με απειλητικό τρόπο οποιοδήποτε μαραφέτι έχεις ήδη αισθανθεί άμεσο κίνδυνο και δικαιούσαι να αντιδράσεις με οποιονδήποτε αντίστοιχο τρόπο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σοβαρα? Αυτη η ηλιθια λογικη ειναι που εχει κανει τους καφρους να βασιλευουν, κ τους σωστους να τον τρωνε παντα απο τον κωλο.
Αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Ποτέ στην ιστορία η απειλή σωματικής βίας δεν έχει αποτρέψει τις παρανομίες. Αν ήταν έτσι, στις χώρες που εφαρμόζεται η σαρία κανείς δεν θα έκανε τίποτα κι όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Αντιθέτως, η οργανωμένη μη ανοχή σε συγκεκριμένες συμπεριφορές είναι πολύ πιο αποτελεσματική.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Θα θα θα... θα του'κλανες λέω εγώ. Δολοφόνοι του πληκτρολογίου.
Tι με λες ρε φίλε; Με ξέρεις κι από χθες...
edit:
Και επειδή έχω καλή μνήμη, ορίστε κάτι που είχες γράψει στο thread 'Ζώα, ζώα, ζώα.....' στις 09/06/11 21:01:
viewtopic.php?f=5&t=47983&p=2246037#p2246037
τελευταίο ποστ:
Δεν είμαι για να κάνω τον παιδαγωγό στο κάθε τσογλάνι. Ούτε θέλω αλλά ούτε έχω την εκπαιδευση/υπομονή να ασχοληθώ. Γι'αυτό υπάρχουν οι δάσκαλοι και οι γονείς.
Δεν είπα να δέρνουμε όποιον κάνει μαλακία. Είπα να δέρνουμε όποιον κάνει μαλακία και ζητάει και τα ρέστα επειδή έτσι του έμαθε ο μ@λ@κ@ς ο πατέρας του και η μλκισμένη η μάνα του. Οκ;
Επίσης να προσθέσω, για τον φίλο που είπε τι θα μου κάνουν οι γονείς του. Οι γονείς του λοιπόν θα κάτσουν να ακούσουν τι μλκιες κάνει το βλαστάρι τους και αν δω ότι ντρέπονται ειλικρινά για την συμπεριφορά του(όπως κάθε φυσιολογικός γονιός θα έκανε στην θέση τους) τότε θα κατεβάσω τους τόνους και θα τους μιλήσω ανθρώπινα. Αν δω ότι το μήλο έπεσε κάτω απ'την μηλιά ε τότε τα λόγια είναι περιττά.
Ενναλακτικά να πω ότι θα πάρουν φόρα και θα μου....
Δεν σε ξέρω αλλά ξέρω πως αυτοί που λένε 'μ'ακουμπησε; τον σκότωσα' είναι κότες και μονο να βρίζουν ξέρουν. Άν δεν βλέπεις τι διαφορά ανάμεσα σε αυτό που έγραψα στο quote μου που παραθέτεις και αυτό που λες εσύ, λυπάμαι αλλά έχασες τον χρόνο σου σκαλίζοντας τα παλιά μου posts.
-
Λάθος ξέρεις... Όπως επίσης ότι συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις... Πως το λέτε εσείς εκεί πάνω; Ντεμέκ μαγκιές...
Επίσης, δεν σκάλισα τα ποστ σου, σου είπα, έχω καλή μνήμη
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μα η απειλή της σωματικής μας ακεραιότητας (στην οποία αναφέρομαι) δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μας χτυπήσει ο άλλος πρώτα!!!
Από την άλλη, το να σε λέει κάποιος 'μαλάκα' δεν είναι (για μένα) ικανή αιτία για ξύλο.
Οχι, το να σε λεει μαλακα ενω εχει κανει μαλακια ειναι. Γενικα, οποιοσδηποτε με πειραζει ενω δεν τον εχω πειραξει, ειναι υποψηφιο θυμα.
Sinanai, θα σε ρωταγα ΠΩΣ πρεπει να αντιμετωπισεις αυτον που σου επιτιθεται, με ευγενικα λογακια ας πουμε? Αλλα αφου το διευκρινησες πιο πανω, σε ρωταω: πως αντιμετωπιζεις αυτον που σε απειλει με βια ενω εχει αδικο?
Προφανώς όχι με ευγενικά λογάκια, αλλά μέχρι να διαισθανθείς άμεσο κίνδυνο αποφεύγεις πράξεις που μπορεί να είναι εις βάρος σου. Αυτό, τουλάχιστον, πράττω εγώ.
Φιλικη συμβουλη:
Το να περιμενεις να αισθανθεις αμεσο κινδυνο, ειναι ΠΟΛΥ κακο για σενα.
Επισης, πιο πανω ειπες 'αν σε αγγιξει με το μυστρι κ αντιδρασεις χτυπωντας τον εισαι το ιδιο ή και χειροτερος'. Δηλαδη θεωρεις οτι, οχι μονο η πραξη του να εμφανισει κατι τετοιο αλλα ακομα κ να σε ακουμπησει με αυτο, δεν συνιστα αμεσο κινδυνο ωστε να αντιδρασεις . Ευτυχως τουλαχιστον που πιο κατω το αλλαξες.
Αυτό που γράφεις δεν ευσταθεί. Ποτέ στην ιστορία η απειλή σωματικής βίας δεν έχει αποτρέψει τις παρανομίες. Αν ήταν έτσι, στις χώρες που εφαρμόζεται η σαρία κανείς δεν θα έκανε τίποτα κι όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Αντιθέτως, η οργανωμένη μη ανοχή σε συγκεκριμένες συμπεριφορές είναι πολύ πιο αποτελεσματική.
α) Εγω δεν ειπα για 'απειλη σωματικης βιας', ειπα για αμεση σωματικη βια. Εκανες μλκια κ βριζεις? Σφαλιαρα πριν προλαβεις να πεις 2η λεξη. Αμεσως κ απο ολους σε οσους το κανεις. Σε παω οτι στοιχημα θες οτι μετα την τριτη αντε τεταρτη, θα το ξανασκεφτει να το κανει*****.
β) Ποια μπορει να ειναι η 'οργανωμενη μη ανοχη σε συγκεκριμενες συμπεριφορες' που προκρινεις, απεναντι στον τσογλανο που πχ ερχεται αναποδα στον μονοδρομο κ σου λεει 'κανε ακρη να περασω γιατι θα σε γαμησω'? Δεν μπορω να σκεφτω καποια.
Το μονο 'οργανωμενο', εννοωντας οτι ειναι το 'συνηθες' σεναριο κ η συνηθισμενη αντιδραση απο τους πολλους, ειναι οτι εννια στους δεκα απο εσας στο παραπανω ενδεχομενο θα κανεται πισω.
Α και που΄σαι, ΟΠΟΙΟΝ κ να ρωτησεις που ασχολειται με συμπεριφορες, απο εκπαιδευτες σκυλων μεχρι νηπιαγωγους κ τον πιο διασημο ψιχολογο, θα σου πουν ΟΛΟΙ οτι οταν υποχωρεις σε καποια λαθος/αδικη συμπεριφορα που σου παρουσιαζεται, το ΜΟΝΟ που επιτυγχανεις ειναι να επιβραβευεις αυτον που καταφευγει σε τετοια συμπεριφορα
***** Γιατι δεν την λετε σε μπραβους νυχτερινων μαγαζιων οταν μαλακιζονται στην πορτα, ή σε παρκαδορους οταν μαλακιζονται σε δημοσιο δρομο? Γιατι ΞΕΡΕΤΕ οτι στην δευτερη κουβεντα θα σας σαπισουν στο ξυλο. Αν λοιπον ο καθε τσογλανος σε καθε μλκια του ΗΞΕΡΕ (αφου το εχει παθει) οτι τρωει κ 5 σφαλιαρες, να εισαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα σταματουσε.
ΥΓ Αναφερεις την Σαρια. Λαθος παραδειγμα, εκει εχουμε παλι τον μηχανισμο 'οι υπευθυνοι πρεπει να βρουν τον ενοχο, να τον πιασουν, να τον δικασουν, κ αν γινουν ολα αυτα ΤΟΤΕ να τον τιμωρησουν'. Αυτο δημιουργει την ελπιδα οτι μπορει κ να μην σε πιασουν, για αυτο συνεχιζουν οι παραβατικες συμπεριφορες. Στα δικα μας σεναρια εχεις εναν εναντιον ενος, απεναντι του, με ΑΜΕΣΗ την αποδοση της τιμωριας, σε ΚΑΘΕ περιπτωση. Ε καποια στιγμη θα πιασουν το νοημα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Λάθος ξέρεις... Όπως επίσης ότι συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις... Πως το λέτε εσείς εκεί πάνω; Ντεμέκ μαγκιές...Επίσης, δεν σκάλισα τα ποστ σου, σου είπα, έχω καλή μνήμη
Μακάρι να κάνω λάθος. Ειλικρινά θα χαρώ αν στο forum υπάρχουν άτομα που βάζουν το κάθε ζώο που συναντάμε στον δρόμο στην θέση του. . Παίρνω πίσω λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και ζητώ δημόσια συγνώμη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα η απειλή της σωματικής μας ακεραιότητας (στην οποία αναφέρομαι) δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μας χτυπήσει ο άλλος πρώτα!!!
Οχι, το να σε λεει μαλακα ενω εχει κανει μαλακια ειναι. Γενικα, οποιοσδηποτε με πειραζει ενω δεν τον εχω πειραξει, ειναι υποψηφιο θυμα.
Προφανώς όχι με ευγενικά λογάκια, αλλά μέχρι να διαισθανθείς άμεσο κίνδυνο αποφεύγεις πράξεις που μπορεί να είναι εις βάρος σου. Αυτό, τουλάχιστον, πράττω εγώ.
Φιλικη συμβουλη:
Το να περιμενεις να αισθανθεις αμεσο κινδυνο, ειναι ΠΟΛΥ κακο για σενα.
Επισης, πιο πανω ειπες 'αν σε αγγιξει με το μυστρι κ αντιδρασεις χτυπωντας τον εισαι το ιδιο ή και χειροτερος'. Δηλαδη θεωρεις οτι, οχι μονο η πραξη του να εμφανισει κατι τετοιο αλλα ακομα κ να σε ακουμπησει με αυτο, δεν συνιστα αμεσο κινδυνο ωστε να αντιδρασεις . Ευτυχως τουλαχιστον που πιο κατω το αλλαξες.
α) Εγω δεν ειπα για 'απειλη σωματικης βιας', ειπα για αμεση σωματικη βια. Εκανες μλκια κ βριζεις? Σφαλιαρα πριν προλαβεις να πεις 2η λεξη. Αμεσως κ απο ολους σε οσους το κανεις. Σε παω οτι στοιχημα θες οτι μετα την τριτη αντε τεταρτη, θα το ξανασκεφτει να το κανει*****.
Α και που΄σαι, ΟΠΟΙΟΝ κ να ρωτησεις που ασχολειται με συμπεριφορες, απο εκπαιδευτες σκυλων μεχρι νηπιαγωγους κ τον πιο διασημο ψιχολογο, θα σου πουν ΟΛΟΙ οτι οταν υποχωρεις σε καποια λαθος/αδικη συμπεριφορα που σου παρουσιαζεται, το ΜΟΝΟ που επιτυγχανεις ειναι να επιβραβευεις αυτον που καταφευγει σε τετοια συμπεριφορα
***** Γιατι δεν την λετε σε μπραβους νυχτερινων μαγαζιων οταν μαλακιζονται στην πορτα, ή σε παρκαδορους οταν μαλακιζονται σε δημοσιο δρομο? Γιατι ΞΕΡΕΤΕ οτι στην δευτερη κουβεντα θα σας σαπισουν στο ξυλο. Αν λοιπον ο καθε τσογλανος σε καθε μλκια του ΗΞΕΡΕ (αφου το εχει παθει) οτι τρωει κ 5 σφαλιαρες, να εισαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα σταματουσε.
δηλαδη αμα ξερεις οτι μπορεις να κανεις ζημια στον αλλον θα κατσεις να πλακωθεις ? δεν θα καταφερεις τιποτα παρα μονο να σου περασουν λιγο τα νευρα
το να περιμενεις να σε χτυπησει πρωτος ειναι το μονο που πρεπει να κανεις σε οποιαδηποτε κατασταση..(εξαιρουμενων καμμενων με οπλα μαχαιρια..)χανεις το οποιο δικιο εχεις με το να κανεις ΕΣΥ την πρωτη κινηση
και απο ποτε η υποχωρηση ισουται με επιβραβευση? με το να τον σαπισεις νομιζεις οτι θα αλλαξει μυαλα? χαμενος κοπος και χαμενη ενεργεια ειναι αφου ξερεις οτι παλι την βλακεια θα την κανει γιατι ετσι εχει μαθει ΧΡΟΝΙΑ τωρα..
οι μπραβοι ειναι μουσκουλα χωρις μυαλο αυτο ειναι.. μην κρινεις ατομα που πλαστοποιουν χαρτια σχολης krav maga με το τι γινεται εκει εξω -
α) η υποχωρηση μπροστα σε οποιαδηποτε λαθος συμπεριφορα, ΕΙΝΑΙ επιβραβευση κ ενισχυση της. Αυτο το λεει οποιοσδηποτε ασχολειται με θεματα συμπεριφορας, οπως σου ειπα απο νημπιαγωγο μεχρι τον μεγαλυτερο ψυχολογο. Δεν χρειαζεται να πιστεψεις εμενα.
Σκυλος γρυλιζει οταν πανε να του παρουν το φαγητο κ δαγκωνει το χερι που του το παιρνει. Το χερι κανει πισω κ του αφηνει το φαγητο. Συγχαρητηρια, μολις εμαθες στον σκυλο οτι για να κρατησει το φαγητο του, ΠΡΕΠΕΙ να δαγκωνει. Αντιθετα, αν του παρεις το φαγητο κ τον κλειδωσεις σε ενα δωματιο (= συνεπεια της πραξης του κ τιμωρια), τοτε θα μαθει να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
6χρονο παιδακι κλαιει κ ουρλιαζει αν δεν περασει το δικο του. Του κανεις το χατηρι, για να σταματησει να κλαιει. Μολις επιβραβευσες την κακη συμπεριφορα του κ αυτοματα το εμαθες οτι το να κλαιει κ να ουρλιαζει ειναι ο τροπος για να πετυχαινει αυτο που θελει, εννοειται οτι θα το κανει συνεχεια κ πιο εντονα, κ οταν σταματησει να φαινεται φυσιολογικο κ χαριτωμενο ('σιγα μωρε, παιδακι ειναι'), θα ειναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ πιο δυσκολο να του το κοψεις.
Τραμπουκος κανει οτι γουσταρει στον δρομο, κ σε οποιον δεν το δεχεται, βγαινει εξω τσαμπουκαλεμενος κ σου λεει 'θα γινει το δικο μου ή θα σε δειρω'. Κ κανεις ακρη κ τον αφηνεις να γινει το δικο του. Συγχαρητηρια, μολις επιβραβευσες την τραμπουκικη συμπεριφορα κ του εδειξες οτι με το να συμπεριφερεται ετσι πετυχαινει αυτο που θελει, κ φυσικα θα συνεχισει να το κανει. Μονος σου λες οτι ετσι εχει μαθει τοσα χρονια. Εννοειται ρε φιλε, αφου ολοι εχουν κανει πισω κ τον εχουν αφησει να τα κανει, αυτα θα κανει. Οταν φαει την πρωτη, θα ταρακουνηθει λιγακι. Οταν φαει την δευτερη, θα αρχισει να το σκεφεται.
Ειναι ΤΟΣΟ απλο (σου ειπα, οχι επειδη το λεω εγω αλλα επειδη το λενε ΟΛΟΙ οσοι ασχολουνται με τετοια θεματα), κ αν δεν το καταλαβαινεις τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω περαιτερω.
β) ΘΕΛΩ να κανω ζημια σε αυτον που πουλαει τσαμπουκα ενω εχει κανει μλκια. Απο κει κ επειτα:
γ) το ποιος εχει δικιο κ ποιος αδικο ενωπιον του νομου, ειναι μια ολοκληρη διαδικασια με πολλες πτυχες. Ελαχιστη σημασια εχει το ποιος εκανε την πρωτη κινηση, οσο κ αν φαινεται παραλογο αυτο. Πως τα ξερω? Δια της δικαστικης οδου . Ειμαι στα δικαστηρια αυτη την στιγμη με αυτον που μου εσπασε το σαγονι, κ να εισαι σιγουρος οτι ΘΑ καταδικαστει κ ΘΑ με πληρωσει.
ΥΓ Μην δινεις συμβουλες στον κοσμο γιατι ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ακου εκει 'να περιμενεις να σε χτυπησει πρωτος'. Δεν πατε καθολου καλα...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]