-
γεια σου ρε Ελληνάρα
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τί δικαιολογία θα έλεγε αν τον σταματούσαν;Καμία δικαιολογία, είναι 300€ πρόστιμο.
-
Και θα του ελεγαν οι αστυνομικοι .........300 ευρω το προστιμο .....και θα απαντουσε ....... ρε παιδια να δωσω 400 να ανεβειτε και εσεις στο καπω να παμε λιγο καλυτερα τη διαδρομη γιατι δεν παταει καλα και λειπει βαρος??!
-
Σημερα το πρωι στη Νεα Σμυρνη ειχα την τυχη να πετυχω ενα Nissan Qashqai που ο πονετικος ιδιοκτητης του ειχε ντυσει τους δυο καθρεπτες του με πολυχρωμα ριγε πουλοβερακια.
Κριμα που δεν ειχα μαζι μου ενα μεσο για να κρατησω για παντα αυτη την εμπειρεια. -
Έχω την εντύπωση πως είναι ξάδερφος αγαπητού μέλους του φόρουμ.
-
-
Είδα ένα ΣΚΑΡΑΒΈΟ ε περιφερειακό δρόμο να προσπερνάει ένα BMW M5 βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. ΕΛΕΟΣ.
-
Μήπως ήταν ο ίδιος σκαραβαίος που είδα σήμερα σταθμευμένο και είχε ζάντες με το σήμα της Porsche πάνω?? Οι ζάντες ήταν οι κάτωθι:

-
Μακάρι να ταν άλλα όχι. Ήταν ο ορίτζιναλ του 60 χωρίς καθρέπτες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σημερα το πρωι στη Νεα Σμυρνη ειχα την τυχη να πετυχω ενα Nissan Qashqai που ο πονετικος ιδιοκτητης του ειχε ντυσει τους δυο καθρεπτες του με πολυχρωμα ριγε πουλοβερακια.
Κριμα που δεν ειχα μαζι μου ενα μεσο για να κρατησω για παντα αυτη την εμπειρεια. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν έχετε αλυσίδες; Χρησιμοποιήστε τη γυναίκα σας!
Την Καθαρή Δευτέρα με την μεγάλη κακοκαιρία , κάπου στην Εθνική οδό κοντά στην Λαμία είχε χιονοθύελλα. Τα αυτοκίνητα χρειαζόντουσαν αλυσίδες διότι ο δρόμος γλιστρούσε. Ο οδηγός του SEAT με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΤ-35ΧΧ δεν είχε αλυσίδες.
Και τότε ο γίγαντας, ο ένας, ο μοναδικός, ο Θεός, ο... τι σκέφτηκε;
Έντυσε καλά την γυναίκα του, της έβαλε κασκόλ γύρω από το κεφάλι και την έβαλε να κάτσει πάνω στο καπό ώστε να πατάνε καλά οι ρόδες του αυτοκινήτου του.
Η διαδρομή κράτησε περίπου 7 χιλιόμετρα όσο ήταν και το πρόβλημα του δρόμου. Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από αυτόν τον εφευρετικό συνάδελφο οδηγό...
Κρίμα που δεν έχουμε την φωτό και από μπροστά.
Αυτες ειναι γυναικες ! ουτε γκρινια ουτε να αντιμιλήσει , τιποτα !
-
Νομίζεις!
Ας μην είχε η ΤV την Ζωη της άλλης... και σου ελεγα εγω! -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μακάρι να ταν άλλα όχι. Ήταν ο ορίτζιναλ του 60 χωρίς καθρέπτες.Έτσι εξηγήτε λοιπόν.
Έβγαλε τους καθρέπτες και κέρδισε σε ταχύτητα τόσο ώστε να μπορεί να περάσει την Μ5.Mάλλον πέτυχες κάτι τέτοιο:

-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Είδα ένα ΣΚΑΡΑΒΈΟ ε περιφερειακό δρόμο να προσπερνάει ένα BMW M5 βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. ΕΛΕΟΣ.Kαναν ανοιγματα η απλα βγηκε για προσπεραση σε λογικες ταχυτητες??
-
πριν μερικους μηνες πετυχα σκαραβαιο στον περιφερειακο που εκανε ωραιο γλυκο Boxer ηχο. τον ακολουθουσα και μολις στριψαμε στην εθνικη τον κολλησα λιγακι για να το πατησει να τον ακουσω. μολις πατησε, σανιδωσα και εγω και ξαφνικα αρχισα να μετραω κολονες....
οταν σταματησαμε (αφου του επαιζα φωτα σαν τρελος ) για να μιλησουμε,γελουσε ποση ωρα μεχρι που ανοιξε το καπω του και τοτε μου κοπηκε ο βηχας. φορουσε τον ιδιο κινητηρα με μενα ej20 απο impreza sti....απλα ειχε το μισο μου βαρος και δεν πιανοταν στον δρομο
-
δηλαδη εβαλε κινητηρα ζουμπαρου σε σκαραβαίο??
εγω γατί το βλέπω
-
Ο οδηγός του SEAT με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΤ-35ΧΧ ....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είδα ένα ΣΚΑΡΑΒΈΟ ε περιφερειακό δρόμο να προσπερνάει ένα BMW M5 βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα. ΕΛΕΟΣ.
Kαναν ανοιγματα η απλα βγηκε για προσπεραση σε λογικες ταχυτητες??
Κάτσε ρε το Μ5 πήγαινε με 90 το λιγότερο και το σκαραβέικο πετάχτηκε στην αντίθετη περνόντας το Μ5. Αυτό που δεν ανέφερα είναι ότι ο τυπάς πέρασε και εμένα με τον ίδιο τρόπο. Τώρα ο σκαραβαίος ήταν γκρι σε μέτρια κατάσταση τουλάχιστο εμφανισιακά και είχε πινακίδες με GR αρα ήταν φερμένο από το εξωτερικό. Τώρα αν οι Σκαραβαίοι πάνε πάνω από 90 δεν το ξέρω. Ασ με διαφψτίσει κάποιος λέγοντας τα εργοστασιακά νούμερα του σκαραβαίου και αν πάει πάνω από 90. ΑΥΤΑ
-
Καλα ας φοραγε κανα 1800αρι subaru πανω ή κατι απο 911 της εποχης και ελα να τα ξαναπουμε..
Κι εμενα με περασε πριν καποιους μηνες με 140-150 lada 2105 αλλα δε θιχτηκα.. -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
δηλαδη εβαλε κινητηρα ζουμπαρου σε σκαραβαίο??εγω γατί το βλέπω
καθεται κουτι καθως ειναι boxer και χωραει ανετα. υπαρχουν αρκετα beetle με μοτερ subaru
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]