-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ποσο ζωο και χορτοκεφαλος εισαι για να καπνιζεις μαυρο την ωρα που οδηγεις ?Σίγουρα μέσα στο κρανίο τους δεν υπάρχει αθώο γκαζόν!!! Κρίμα!
Ενας ΔΙΑΣ δεν παιρνούσε απο εκεί να τους κάνει από Διόνυσους ... γελάδια!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και αν τον σταματησουν για ελεγχο και ανοιξει το τζαμι και ερθει ολο το ντουμανι και ο καπνος στα μουτρα του μπατσου τι θα πει ? ΄΄κυριε αστυνομικε να σας εξηγησω ! δεν ειναι αυτο που νομίζετε ΄΄ -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
και αν τον σταματησουν για ελεγχο και ανοιξει το τζαμι και ερθει ολο το ντουμανι και ο καπνος στα μουτρα του μπατσου τι θα πει ? ΄΄κυριε αστυνομικε να σας εξηγησω ! δεν ειναι αυτο που νομίζετε ΄΄
χαχαχα κατι τετοιο φανταζόμουν
-
-
Ρε συ! Ενα πεος πανω σε μηχανη!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν λίγο στην Κηφησίας είδα μια Βαρκαντέρο με προσαρμοσμένο στο δεξί κάγκελο έναν πυροσβεστήρα! Έχουν καμια κακή φήμη αυτές οι μαούνες?
Μπορεί να το είχε μπας κ σβήσει κανένα άλφα ρομέο...
F458
Σωστό και αυτό!
-
Χθες ζητάς (δίας? ) άλλαξε μπροστά μου δύο φορές λωρίδα και δεν θα το πιστέψετε ...άναψε φλας!!!!! Δεν είχα ξαναδεί φλας σε μηχανή αστυνομίας!
-
Το ερώτημα είναι, πόσοι από εμάς έχουν δει οποιαδήποτε μηχανή να αλλάζει λωρίδα αφού πρώτα προειδοποιήσει με φλας.
-
φαντασου οτι το να αναψει μηχανη φλας κατα την διαρκεια αλλαγης λωριδας μπαινει στα απιθανα των Ελληνικων δρομων
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το ερώτημα είναι, πόσοι από εμάς έχουν δει οποιαδήποτε μηχανή να αλλάζει λωρίδα αφού πρώτα προειδοποιήσει με φλας.Εγω, με το παπι.
-
Κι αν εγώ τώρα σας πω ότι βγάζω φλας με τη μηχανή, ενώ κινούμαι πίσω από αυτοκίνητα, για να ειδοποιήσω τους μηχανάκηδες που κάνουν ήδη διήθηση ότι χώνομαι κι εγώ μαζί τους;
(Edit:) Πραγματικά είναι τόσο απλή η κίνηση με τον αντίχειρα, που εάν το κάνεις συστηματικά, γίνεται αυτόματη συνήθεια μετά από λίγο, όπως π.χ. το κατέβασμα με συμπλέκτη ενώ ταυτόχρονα φρενάρεις. Εάν όλοι αυτοί οι μηχανάκηδες είχαν μάθει σωστά εξ'αρχής, θα το έκαναν όλοι. Αλλά πού...
-
Να μην αναβουν το φλας..παει κ ερχετε.Να το εχουν ξεχασει αναμενο και να πανε απο την αλλη??!!!
-
Εντάξει, αυτό είναι το συνήθες, δεν κατατάσσεται στα απίθανα.
Η διαδικασία της ακύρωσης του φλας στη μηχανή θέλει κάποια πειθαρχεία και είναι ακόμα περισσότερο ένα θέμα συνήθειας, σε σχέση με το να θυμάται κανείς να το βάζει εξ αρχής.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εντάξει, αυτό είναι το συνήθες, δεν κατατάσσεται στα απίθανα.Η διαδικασία της ακύρωσης του φλας στη μηχανή θέλει κάποια πειθαρχεία και είναι ακόμα περισσότερο ένα θέμα συνήθειας, σε σχέση με το να θυμάται κανείς να το βάζει εξ αρχής.
Η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που θα επρεπε να εχουν κανει κατι γιαυτο(Αυτοματη ακυρωση φλας).
Δεν ειναι λεπτομερια!Θα επρεπε εδω και χρονια να το εχουν λυσει. -
Μία κουφή μεταφορά σε ώρα που φυσούσε μάλιστα (παρότι καλοκαίρι) και το παπάκι δεν πάει και με λίγα (40-50km/h).
ΥΓ: η στυλική λεπτομέρεια ελπίζω να σας αρέσει. Έγινε με μία νέα (ωραία) εφαρμογή στο iphone και είχα όρεξη να παίξω
ΥΓ2: Θα είχε 'πλάκα' να φυσούσε για 2 sec ψιλοδυνατά ενώ πήγανε με '50' να βλέπαμε ιπτάμενο άνθρωπο με την αδερφή Ράιτ (και όχι αδερφούς Ράιτ )**από ΑΜΑΝ, για όσους θυμούνται.
-
-
Μλκ αυτό θέλει δύναμη Θεός.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ2: Θα είχε 'πλάκα' να φυσούσε για 2 sec ψιλοδυνατά ενώ πήγανε με '50' να βλέπαμε ιπτάμενο άνθρωπο με την αδερφή Ράιτ (και όχι αδερφούς Ράιτ )**από ΑΜΑΝ, για όσους θυμούνται.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για 1 δευτερολεπτο νομιζα οτι ηταν ο οδηγος...
να σημειώσω επίσης ότι είναι Η συνοδηγός που το κρατάει και ότι το κρατούσε η κοπέλα για τουλάχιστον 30 λεπτά όπως τη βλέπετε.
Στην αρχή (κοιτώντας από μακρυά) εγώ νόμιζα ότι δεν το κρατούσε αλλά μετά παρατήρησα ότι όλη την ώρα είχε τα χέρια σε διάταση...2 ώρες μασαζάκι θέλει μετά για να συνέλθει από το πιάσιμο. Τυχαίο???
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]