-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αυτό το τραγικό φαινόμενο συναντάται ολοένα και πιο συχνά.
Μα δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τί σκ@τ@ κουβαλάνε στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποιΤο έγραψες τι κουβαλάνε...
Προχθες Σάββατο βράδυ μηχανή τύπου Transalp (δεν τις ξέρω κιόλας) τρικάβαλη από Φλοίσβο μέχρι Κηφισσό. Φυσικά και οι 3 (οδηγός και 2 γυναίκες) ξεκράνωτοι και σε αυτή τη διαδρομή δεν πας με λίγα χλμ.
-
δυο μαζι τις ειχε ο μαγκας ?
-
καληνυχτακιας
-
'Η όπως λέει και ένας κολλητός:
- Έχω ένα πρόβλημα, μου αρέσετε και οι δύο...
- Αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα.
- Ωραία φεύγουμε...!!!
Από τότε που αυτός ο σουρεαλιστικός διάλογος έλαβε χώρα, δεν ικανοποιείται παρά μόνον με 2 γυναίκες και μάλιστα ταυτόχρονα. Πολλές φορές μάλιστα, βγαίνουμε και ξεκινάμε από φαγητό. Ρωτάω:
- Πού ήσουν;
- Στη δουλειά, δουλεύω μέχρι αργά.
- Χμμμ, μάλλον προς Β.Π. σε κόβω γιατί αν ήσουν δουλειά θα γκρίνιαζες τώρα για την ταλαιπωρία του να δουλεύεις 12 ώρες για 4 ψωροχιλιάρικα.
- Εντάξει και αυτό δουλειά είναι...!!!
Τελειώνει το φαγητό, πηγαίνουμε για ποτάκια και σε κάποια φάση, αν δε γνωρίσει κάποια για το βράδυ, μου λέει ότι πρέπει να φύγει για να πιάσει πρωινή βάρδια. Πηγαίνει στη 2η στα Β.Π. με την οποία ξημερώνει κιόλας, πριν φύγει για το σπίτι του που κοιμάται 1 ώρα, κάνει μπάνιο και φεύγει ξανά για δουλειά κοκ...!!!
Με λίγα λόγια, ο ακάλυπτος πριν παντρευτεί σε live έκδοση. Πού ξέρεις, λοιπόν, ίσως και ο τύπος με τη μηχανή να κάνει το ίδιο. Είναι της μόδας τελευταία και ειδικά πέρσι το καλοκαίρι ήταν must αυτές οι φάσεις.
Ευχαριστώ.
-
Όλο στους άλλους τυχαίνουν αυτά ρε πστ μου . Να πηδάνε 2 γκόμενες συγχρόνως να παίρνουν 4 χιλιάρικα τον μήνα και να αντέχουν με 1 ώρα ύπνο κοκ ... Κάπου έκανα κάτι λάθος δεν γίνεται ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Όλο στους άλλους τυχαίνουν αυτά ρε πστ μου . Να πηδάνε 2 γκόμενες συγχρόνως να παίρνουν 4 χιλιάρικα τον μήνα και να αντέχουν με 1 ώρα ύπνο κοκ ... Κάπου έκανα κάτι λάθος δεν γίνεται ...Τι περίμενες δηλαδή με τέτοιο avatar?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Όλο στους άλλους τυχαίνουν αυτά ρε πστ μου . Να πηδάνε 2 γκόμενες συγχρόνως να παίρνουν 4 χιλιάρικα τον μήνα και να αντέχουν με 1 ώρα ύπνο κοκ ... Κάπου έκανα κάτι λάθος δεν γίνεται ...
Τι περίμενες δηλαδή με τέτοιο avatar?
Ελπίζω και εγώ ο καημένος τι να κάνεις ....
-
Τι περίμενες δηλαδή με τέτοιο avatar?
Ελπίζω και εγώ ο καημένος τι να κάνεις ....
Πως το έλεγαν οι Αρχαίοι'συν Αθηνά και χείρα κείνα'...
(τι να πούμε και εμείς οι παντρεμένοι....μια γυναίκα , λιγότερα από 4 χιλιάρικα , 5 ώρες ύπνου... αλλά ) -
Ενώ εγώ είμαι ελεύθερος, με 4κ + και παραπάνω από 5 ώρες ύπνο ..... Ποια χείρα και ποια Αθηνά ...
-
Ενώ εγώ είμαι ελεύθερος, με 4κ + και παραπάνω από 5 ώρες ύπνο ..... Ποια χείρα και ποια Αθηνά ...Αααα!!!....μάλλον κοιμάσαι πολύ φίλε μου
(τωρα βγαίνουμε ) -
Όλο στους άλλους τυχαίνουν αυτά ρε πστ μου . Να πηδάνε 2 γκόμενες συγχρόνως να παίρνουν 4 χιλιάρικα τον μήνα και να αντέχουν με 1 ώρα ύπνο κοκ ... Κάπου έκανα κάτι λάθος δεν γίνεται ...Δυστυχώς, συμβαίνουν και αυτά, τι να κάνεις; Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τη φύση. Κι εγώ τον ζηλεύω που παίρνει τόσα χωρίς ουσιαστικά να έχει κάποιο παραπάνω προσόν από εμένα, εκτός από λίγο θράσος όταν βρήκε τη δουλειά και μεγάλη τύχη (περισσότερα δεν λέω, αλλά κάτι έκανε για να ξεκινήσει στα 26 με 1500€). Για ύπνο δεν το συζητώ γιατί κι εγώ τα ίδια κάνω, άλλωστε, τώρα θα διαβάσω για 2 h και αύριο το πρωί θα σηκωθώ στις 7.00 για να δουλέψω (έχω ήδη πιεί 3 ποτά και 3 σφηνάκια). Για τις κοπέλες δεν μπορώ να πω τίποτε. Είναι θέμα να κάνεις μ...ιες και τότε, πέφτουν και όχι μόνο χαζές, αλλά άνετα πανέμορφες με μαυρισμένα λαδωμένα πόδια. Μαζί μου, ποτέ δεν καταφέρνει κάτι γιατί είμαι πολύ σοβαρός. Με άλλους όμως... μια χαρά τα πάει, αν τον ακολουθούν στις βλακείες. Και προσοχή, ρεζίλι δε γίνεται, απλά κάνει αυτό που πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει ντόρο και να στρέψει την προσοχή πάνω του.
Βασικά, πρέπει να το σκεφτείς ως εξής: Ο ένας είναι πιο ψηλός, ο άλλος πιο δυνατός κτλ. Έτσι κι αυτός, αντέχει στο ποτό και την αϋπνία*. Κάναμε πολύ παρέα παλιά, αλλά τώρα που έκοψα το ποτό μαχαίρι (πίνω 1 φορά την εβδομάδα, όπως σήμερα), έχουμε κόψει λίγο.
- Από την παρέα, 3 άτομα πίναμε και οι 3 πήγαμε στο γιατρό και μας έβγαλε από 5 μέχρι 15 χρόνια ζωής max. Αν νιώθεις ότι θες να ακολουθήσεις τέτοια ζωή, δοκίμασέ το, απλά μην το ειρωνεύεσαι και μην το βλέπεις ως urban legend. Τα έχω δει με τα μάτια μου, τα έχω κάνει και τα γνωρίζω καλά (όχι τις 2-2 γυναίκες, αυτό δεν μου αρέσει, παρά μόνο σαν φαντασίωση). Το να μην σε 'πειράζει' το αλκοόλ και η αυπνία, είναι πρόβλημα γιατί όταν νιώσεις κάτι, είναι ήδη αργά... ρώτα και το συκώτι μου, κάτι ξέρει κι αυτό. Ρώτα και τον φίλο μου τον ... που τα έχει καταστρέψει όλα, συκώτι, στομάχι, πνεύμονες, τραχίες, λάρυγγες και ό,τι άλλο υπάρχει για να πάθει ζημιά από αλκοόλ και τσιγάρο. Και πρόσεξε, μιλάμε, όχι για τελειωμένο άτομο. Phd, καλή θέση σε εταιρεία, υψηλός μισθός, γυναίκες, οδηγάρα που έσκιζε αμάξια κτλ και δεν είναι αυτός που ανέφερα στο προηγούμενο post. Απλά, η αντοχή στο αλκοόλ τον έφτασε να ανακαλύψει αργά τις ζημιές, ακριβώς όπως την πατήσαμε όλοι μας.
Ευχαριστώ.
-
Είναι θέμα να κάνεις μ...ιες και τότε, πέφτουν και όχι μόνο χαζές, αλλά άνετα πανέμορφες με μαυρισμένα λαδωμένα πόδια.
-
Μηπως να γυρισουμε στο θεμα μας ; [mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να γυρισουμε στο θεμα μας ; [mod]Μια χαρά είναι το θέμα**...'οδηγάρα που σκίζει αμάξια έχοντας πιεί τον άμπακα και έχοντας μπιπ 2-3 τύπισες τη βραδιά , κυκλοφορεί στους δρόμους'**
Πόσοι τέτοιοι 'απίθανοι' τύποι κυκλοφορούν στους δρόμους?
-
Μια χαρά είναι το θέμα**...'οδηγάρα που σκίζει αμάξια έχοντας πιεί τον άμπακα και έχοντας μπιπ 2-3 τύπισες τη βραδιά , κυκλοφορεί στους δρόμους'**
Πόσοι τέτοιοι 'απόθανοι' τύποι κυκλοφορούν στους δρόμους?
Παρών!!!!
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μια χαρά είναι το θέμα**...'οδηγάρα που σκίζει αμάξια έχοντας πιεί τον άμπακα και έχοντας μπιπ 2-3 τύπισες τη βραδιά , κυκλοφορεί στους δρόμους'**
Πόσοι τέτοιοι 'απόθανοι' τύποι κυκλοφορούν στους δρόμους?
Παρών!!!!
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκαΑπενεργοποιείται το esp στο scirocco σου?
-
Moνο που δεν ειπε κατι τετοιο. Μη βγαζουμε δικα μας συμπερασματα.
Υπαρχουν ατομα που θελουν να πινουν πολυ οταν βγαινουν και γι'αυτο επιλεγουν να βγαινουν κοντα στο σπιτι τους. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Moνο που δεν ειπε κατι τετοιο. Μη βγαζουμε δικα μας συμπερασματα.
Υπαρχουν ατομα που θελουν να πινουν πολυ οταν βγαινουν και γι'αυτο επιλεγουν να βγαινουν κοντα στο σπιτι τους.Μπορεί.
Όλοι αυτοί που σκοτώνονται με υπαιτιότητα τη μέθη που συγκαταλέγονται?
Σ αυτούς που πίνουν και μένουν μακρυά? -
Δεν ειδα να γραφει καπου οτι οδηγησε μεθυσμενος.
Το μηνυμα περι να σταματησουν τα ηταν γιατι δεν μας ενδιαφερουν τα λαδωμενα ποδια ,τα συκωτια και τα ποτα αφου εδω γραφουμε για τα απιθανα των ελληνικων δρομων και οχι για τις κραιπάλες .
-
Το οδηγαρα και το ποτο παντως δεν το εβαλε στην ιδια προταση. Ουτε αφησε να εννοηθει οτι οδηγει υπο την επηρεια αλκοολ.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]