-
Φοραγε ερπυστριες για τον δρομο, ή θα πληρωνουμε ασφαλτοστρωση παλι εμεις?
-
όλα φοράνε ερπύστριες με πέλματα για το δρόμο!!
Μονο τα tor δεν φοράνε, γιαυτό άλλωστε πάνε και πάνω στα stayer στις παρελάσεις! ( από που είναι και η φωτογραφία) -
Ο χρήστης avel έγραψε:
WTF?Δε θα ήθελα να είμαι με δίτροχο εκεί κοντά...
Γιατί μέσα στο αμάξι θα είχε διαφορά.
Φίλος όταν ήταν στρατό έκαναν κόντρες με τα άρματα και το πρώτο άρμα απέφυγε μια (γεωργική) καρότσα. Το επόμενο της έριξε ένα σουτ και την εκσφενδόνισε πολλά μέτρα μακριά μέσα στα χωράφια (φυσικά καταστρέφοντάς την ολοσχερώς) - το αυτοκίνητο θα είχε την ίδια μοίρα ή και χειρότερη αν περνούσε από πάνω το άρμα. Μέσα στο άρμα από τη φοβερή φασαρία και τους κραδασμούς δεν κατάλαβαν ότι χτύπησαν τη καρότσα (μόνο ο οδηγός το ήξερε).
-
Εντυπωσιακο αυτοκινουμενο πολιτικο επιχειρημα των 120 mm αν δεν κανω λαθος, ενα τετοιο με ειχε ριξει κατω μονο και μονο με την εξατμιση των καυσαεριων του οταν περνουσα διπλα πεζος και ετυχε να ξεκινησει ( φυσικα μεσα σε στρατοπεδο)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
WTF?
Δε θα ήθελα να είμαι με δίτροχο εκεί κοντά...
Γιατί μέσα στο αμάξι θα είχε διαφορά.
Φίλος όταν ήταν στρατό έκαναν κόντρες με τα άρματα και το πρώτο άρμα απέφυγε μια (γεωργική) καρότσα. Το επόμενο της έριξε ένα σουτ και την εκσφενδόνισε πολλά μέτρα μακριά μέσα στα χωράφια (φυσικά καταστρέφοντάς την ολοσχερώς) - το αυτοκίνητο θα είχε την ίδια μοίρα ή και χειρότερη αν περνούσε από πάνω το άρμα. Μέσα στο άρμα από τη φοβερή φασαρία και τους κραδασμούς δεν κατάλαβαν ότι χτύπησαν τη καρότσα (μόνο ο οδηγός το ήξερε).
Παρόμοιο περιστατικό όταν ο ξάδερφος ήταν στην Κω!
Περάσανε κανονικά με το άρμα πάνω από το datsun ενός γύφτου, ο οποίος συνήθιζε να αφήνει το αυτοκίνητο μέσα στο πεδίο βολής, μάζευε παλιοσίδερα κτλ!
Το επόμενο πρωί που το είδαν, ήταν απλά ένα κομμάτι λαμαρίνα -
-
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Εντυπωσιακο αυτοκινουμενο πολιτικο επιχειρημα των 120 mm αν δεν κανω λαθος, ενα τετοιο με ειχε ριξει κατω μονο και μονο με την εξατμιση των καυσαεριων του οταν περνουσα διπλα πεζος και ετυχε να ξεκινησει ( φυσικα μεσα σε στρατοπεδο)155mm το συγκεκριμένο, pZH2000 panzer!
-
Χθες κάπου στην Ηλιούπολη είδα μια νεαρά με Audi A3 η οποία οδηγούσε με ακουστικά στα αυτιά. Όχι μικρά κινητού τηλεφώνου ή 'ψείρες', αλλά με κανονικού-μεγάλου μεγέθους ανοικτού τύπου.
Ελπίζω να μην είναι άλλη μια νέα ηλίθια μόδα. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9081030.012/speeding-muppet'Βρεττανός με καλό χιούμορ! Και γερμανοί που κατάλαβαν το αστείο!
-
Την Τρίτη το απόγευμα περπατούσα στον παράδρομο της Συγγρού όταν έγινα μάρτυρας του παρακάτω σκηνικού. Το αμάξι Νο1 ήρθε από τον κάθετο δρόμο και στρίβοντας δεξιά πάρκαρε πίσω από το αμάξι Νο3. Αμέσως μετά ένα ταξί (αμάξι Νο2) βγήκε από τον κάθετο, συνέχισε ευθεία και σταμάτησε πίσω από το αμάξι Νο1 κλείνοντας του κάθε έξοδο διαφυγής καθώς και κλείνοντας τον παράδρομο. Έμεινε εκεί για μερικά δευτερόλεπτα, καβάλησε το διαχωριστικό παραδρόμου/λεωφόρου , έστριψε και πάρκαρε επί της λεωφόρου (ίσως να είναι εσοχή για στάση λεωφορείου, δεν πρόσεξα) σχεδόν παράλληλα στο αμάξι Νο1. Ο οδηγός του ταξί, κατέβηκε, κατευθύνθηκε προς το αμάξι Νο1 και - προς μεγάλη μου ανακούφιση - άρχισαν να συζητούν για ένα μικροτρακάρισμα που είχαν λίγο νωρίτερα.
-
Aπίστευτο!!!
Αχθες το βράδυ με ακολουθει αγνωστου μάρκας τετρατροχο με αναμένα τα φώτα ομίχλης!!! Με είχε στραβώσει σε σημειο να μην μπορω να οδηγησω!!! Ανάβω κι εγω τα πίσω δικά μου!!! Αρχίζει να μου αναβοσβηνει τα μεγάλα για μερικα δευτερόλεπτα αλλά ξαφνικα ως δια μαγείας.......ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι είναι γεγονος, αλήθεια το λέω τα έσβησε!!!!
-
Σήμερα έκανα 50 λεπτά από Νέα Σμύρνη μέχρι την εκκλησία στην Αγία Παρασκευή συμπεριλαμβανομένου του παρκαρίσματος!!! Θα πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ πιο μετά Ανέβηκα από Νέο Κόσμο & Υμηττό, έπιασα την Περιφερειακή, μπήκα Αττική Οδό, βγήκα στην έξοδο στην πρώην αερογέφυρα και γύρισα προς τα πίσω.
Βέβαια, αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο σήμερα είναι ότι δύο μηχανόβιοι μου είπαν και ένας μου έγνεψε ευχαριστώ επειδή τους άνοιξα δρόμο να περάσουν ενώ ήμουν σταματημένος λόγω κίνησης
Είχα πολλλλύυυυυυ καιρό να ακούσα ευχαριστώ από αναβάτη μηχανής. -
Κάθε φορά που κάποιος μου παραχωρεί χώρο λέω ένα ευχαριστώ σηκώνοντας συμβολικά το χέρι. Είτε είμαι με αυτοκίνητο είτε με μηχανή. Πολλές φορές δε σε μποτιλιάρισμα όπου κινούμαι ανάμεσα από αυτοκίνητα έχω τύχει σε οδηγούς να κλείνουν τον καθρέπτη για να περάσω είτε να κάνουν μικρό ελιγμό για να χωρέσω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ λέω. Δεν κοστίζει τπτ απεναντίς δίνει ένα αίσθημα χαράς και σεβασμού τόσο σε αυτόν που το λέει όσο και σε αυτόν που το εισπράττει. Αν όλοι σκεφτόματαν και πράτταμε ανάλογα ίσως παλευόταν πολλά από τα καθημερινά περίεργα των δρόμων.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κάθε φορά που κάποιος μου παραχωρεί χώρο λέω ένα ευχαριστώ σηκώνοντας συμβολικά το χέρι. Είτε είμαι με αυτοκίνητο είτε με μηχανή. Πολλές φορές δε σε μποτιλιάρισμα όπου κινούμαι ανάμεσα από αυτοκίνητα έχω τύχει σε οδηγούς να κλείνουν τον καθρέπτη για να περάσω είτε να κάνουν μικρό ελιγμό για να χωρέσω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ λέω. Δεν κοστίζει τπτ απεναντίς δίνει ένα αίσθημα χαράς και σεβασμού τόσο σε αυτόν που το λέει όσο και σε αυτόν που το εισπράττει. Αν όλοι σκεφτόματαν και πράτταμε ανάλογα ίσως παλευόταν πολλά από τα καθημερινά περίεργα των δρόμων.Έτσι...το ότι κάνει ο άλλος τον κόπο να σε εξυπηρετήσει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε : Ένα ευχαριστώ κάνει την ημέρα μας καλλίτερη. Και εγώ γνέφω ή λέω ευχαριστώ σε κάθε τέτοια κίνηση , είτε με τη μηχανή είτε με το αυτοκίνητο.
-
Κάθε φορά που κάποιος μου παραχωρεί χώρο λέω ένα ευχαριστώ σηκώνοντας συμβολικά το χέρι. Είτε είμαι με αυτοκίνητο είτε με μηχανή. Πολλές φορές δε σε μποτιλιάρισμα όπου κινούμαι ανάμεσα από αυτοκίνητα έχω τύχει σε οδηγούς να κλείνουν τον καθρέπτη για να περάσω είτε να κάνουν μικρό ελιγμό για να χωρέσω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ λέω. Δεν κοστίζει τπτ απεναντίς δίνει ένα αίσθημα χαράς και σεβασμού τόσο σε αυτόν που το λέει όσο και σε αυτόν που το εισπράττει. Αν όλοι σκεφτόματαν και πράτταμε ανάλογα ίσως παλευόταν πολλά από τα καθημερινά περίεργα των δρόμων.Aυτο ακριβως
Ειναι αγενεια να μην λες ευχαριστω, εγω παντα λεω, οπως και το ιδιο περιμενω οταν κανω εγω στην ακρη οταν οδηγαω αμαξιΛοκατζη στην αρχη δεν καταλαβα γιατι πανιγυριζες λογω των 50 λεπτων Ν.Σμυρνη-Αγ.Παρασκευη
Νομιζα οτι το ελεγες αρνητικα -
Κάθε φορά που κάποιος μου παραχωρεί χώρο λέω ένα ευχαριστώ σηκώνοντας συμβολικά το χέρι. Είτε είμαι με αυτοκίνητο είτε με μηχανή. Πολλές φορές δε σε μποτιλιάρισμα όπου κινούμαι ανάμεσα από αυτοκίνητα έχω τύχει σε οδηγούς να κλείνουν τον καθρέπτη για να περάσω είτε να κάνουν μικρό ελιγμό για να χωρέσω. Και πάλι ευχαριστώ πολύ λέω. Δεν κοστίζει τπτ απεναντίς δίνει ένα αίσθημα χαράς και σεβασμού τόσο σε αυτόν που το λέει όσο και σε αυτόν που το εισπράττει. Αν όλοι σκεφτόματαν και πράτταμε ανάλογα ίσως παλευόταν πολλά από τα καθημερινά περίεργα των δρόμων.+inf! Κι εγώ το κάνω. Μερικές φορές μόνο όμως παλεύεις με το συμπλέκτη και δεν σου περισσεύουν χέρια..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
+inf! Κι εγώ το κάνω. Μερικές φορές μόνο όμως παλεύεις με το συμπλέκτη και δεν σου περισσεύουν χέρια..Έστω και ένα νεύμα κουνώντας το κεφάλι αρκεί! Κι εγώ ως οδηγός αυτοκινήτου προσπαθώ να κάνω χώρο όταν είναι εφικτό, και η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας με οποιοδήποτε τρόπο από τους μοτοσυκλετιστές με ευχαριστεί ιδιαίτερα, αλλά δυστυχώς έρχεται σπάνια.
-
Στην Ελβετία παρατήρησα ότι οι αναβάτες απλώνανε το δεξί πόδι για να σε ευχαριστήσουν.
-
Έτσι είναι Κων/νε για να μην παίρνουν τα χέρια τους από το τιμόνι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]