-
μηπως το κανει για να 'ακουει' οταν παρκαρει αυτος??? και να μην κανει ζημεια στο δικο του.. σε καθε περιπτωση ειναι απαραδεκτο να μην τον βλεπουν και να μην τον 'υποχρεωνουν' να το βγαλει... δεν χρειαζεται να περναει καποιος κτεο, ο καθε τροχονομος οταν το βλεπει πρεπει να ενεργησει.... και σε περιπατο να ειναι....που λεει ο λογος.....
-
Κακώς έσβησες την πινακίδα του.
Ας την να φαίνεται μπας και τον εντοπίσουν τον χάρο.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
. δεν χρειαζεται να περναει καποιος κτεο, ο καθε τροχονομος οταν το βλεπει πρεπει να ενεργησει.... και σε περιπατο να ειναι....που λεει ο λογος.....Οπως κοτσαδορος .
-
Στο κέντρο του Πειραιά είναι ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Στο κέντρο του Πειραιά είναι ;yep, λιγους δρομους πισω απτο καρφουρ
-
Nα βάλει και έναν πολιορκητικό κριό μπροστά!
-
Παππου στην εθνικη να έχει κολλήσει με 50 χλμ στην αριστέρη βράδυ,τι φώτα,τι κόρνες,τιποτα ο παππους εκει κολλημενος μπροστα στην κοσμάρα του
Χμ και το άλλο,κάπου στην λαμία ήταν?κάπου εκεί,χωρίς διαχωριστικό διάζωμα,μπροστά ένα άλλο αμάξι,και πήγαινε κάπου με 80 90,του παιζει φωτα να κανει δεξια τιποτα,κορνες,τιποτα,βγαίνει αντίθετο ρέυμα να τον προσπεράσει (επιτρέπονταν) και αρχίσει και μας κλείνει....
Ανάβει αλαρμ,ανάβει και ο άλλος,μετά η μάνα μου τον συγκράτησε και συνεχίσαμε....
-
Ζωακι 50 και βαλε την ειχα μπροστα μου περιπου 10 λεπτα οπως παρατηρειτε στην φωτογραφια ο εσωτερικος καθρεφτης χρησιμοποιηθηκε ανελιπως για περιποιηση προσωπου μακιγιαζ τον καθρεφτη τον ειχε ετσι οση ωρα ημουνα απο πισω της εν κινησει και σε 4 φαναρια που σταματησαμε εφτιαχνε και το μακιγιαζ της επιτελους εμαθα και την χρησιμοτητα του καθρεφτη
-
-
-
Πέραν της γυφτιάς, δείχνει και ακαματοσύνη. Υπάρχουν τρόποι να επισκευάσεις και μόνος σου κάποιες μικροζημιές, προσωρινά τουλάχιστον, και να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά .
Με τη φτώχεια πάντως που έρχεται, θα ειναι κάθε μέρα και περισσότερες αυτού του είδους οι περιπτώσεις, θα γεμίσει ο τόπος ρημάδια. -
-
-
-
H κοπέλα παίρνει το ποδήλατο για την δουλειά της αλλά το τακουνάκι δεν το αποχωρήζεται....

-
...και όμως κυκλοφορεί ακόμη....

-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H κοπέλα παίρνει το ποδήλατο για την δουλειά της αλλά το τακουνάκι δεν το αποχωρήζεται....
Θέλω τα δικαιώματα της φωτό για ένα chain mail που ετοιμάζω.
-
Μόλις μου ήρθε φωτό στο yahoo μου. Μία Corvette με πινακίδες ΑΝ.Π
Είναι δυνατόν? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι δυνατόν?Δεν διαβαζεις το φορουμ;Την δευτερα με τον κηδεμονα σου!!!
Εχει μπει καμποσες φορες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είναι δυνατόν?Δεν διαβαζεις το φορουμ;Την δευτερα με τον κηδεμονα σου!!!
Εχει μπει καμποσες φορες
Προφανώς έχω χάσει επεισόδια. Είναι αληθινή η φωτό? Δεν είναι 'πειραγμένη' ?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]