-
Που είναι το κακό σε όλα αυτά??
edit
Τώρα το έπιασα... -
χρησιμοποίησε φλας για να δείξει την πρόθεσή του (εις διπλούν κι όλας)
έφυγε από την αριστερή ενώ είχε premium αμάξι
άλλαξε το τι έκανε μέχρι ώρας για να διευκολύνει κάποιον άλλοΕ τι διάλο... αυτός είναι ικανός να σταματάει στα πορτοκαλί ή να αφήνει τους πεζούς να περνάνε στις διαβάσεις
-
Πως ξεχωρίζει η 3,2 Brera από την 2,2;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ε τι διάλο... αυτός είναι ικανός να σταματάει στα πορτοκαλί ή να αφήνει τους πεζούς να περνάνε στις διαβάσειςΑυτό είναι ηθική κατάπτωσης! Που βαδίζομεν κύριοι; Η χώρα οδεύει προς τον Κομουνισμό (όχι, λάθος, αυτό είναι απ' αλλού).
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πως ξεχωρίζει η 3,2 Brera από την 2,2;η μία μόνο καταφέρνει να κινείται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πως ξεχωρίζει η 3,2 Brera από την 2,2;
η μία μόνο καταφέρνει να κινείται
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πως ξεχωρίζει η 3,2 Brera από την 2,2;Απο το πως σου φευγει ενω και εσυ εισαι τερμα γκαζι, απλο δεν ειναι? Επισης νομιζα οτι τα δυο διπλα 'sτρογγυλοτετραγωνα' εξατμισονια εχει μονο η 3.2, και νομιζω οτι οταν την πλησιαζα ειδα το πισω διαφορικο.
-
Ναι οντως, το γκαζι (και ο ηχος) είναι κριτήρια.
Απλα, τις εξατμίσεις τις έχουν ολες (εκτός αν πετυχαίνω παντα 3,2 στο δρόμο ) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ακομα δεν εχω συνελθει...Πρέπει να οδηγήσεις μια φορά σε autobahn. Θα πάθεις πολιτισμικό σοκ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ακομα δεν εχω συνελθει...
Πρέπει να οδηγήσεις μια φορά σε autobahn. Θα πάθεις πολιτισμικό σοκ.
+10000000
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ναι οντως, το γκαζι (και ο ηχος) είναι κριτήρια.
Απλα, τις εξατμίσεις τις έχουν ολες (εκτός αν πετυχαίνω παντα 3,2 στο δρόμο )Όλες έχουν τετράμπουκο...
-
οκ ακυρο για το τετραμπουκο. Εχω βρεθει σε autobahn, επιβατης. Το θεμα ειναι οτι εκει το περιμενεις και το θεωρεις 100% σιγουρο το παραπανω σκηνικο, στο ellada ομως...
-
-
Σκουπιδαριό
-
Τι στο καλό, βόλτα τα είχε βγάλει; Περάσαμε αρκετούς κάδους όσο ήμουν πίσω του...
Ήταν αδύνατον να τα είχε ξεχάσει εκτός αν δεν είχε ή δεν κοιτούσε τον αριστερό καθρέπτη...
TAG ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σκουπίδια_
-
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Λοιπον μια ιδιοκατασκευη που υποθετω οτι ειναι χουφτες επειδη απο μπροστα ηταν κενες,αν βεβαια εχει το συγκεκριμενο κουβαδακι τον κινητηρα πισω,μου κανει βεβαια εντυπωση το μεγεθος αλλα και οτι εχει και απο τις δυο μεριες
Απο οσα μας δειχνει πρεπει να'ναι το (πισομηχανο) 600ρακι της φιατ που απαιτει μπολικο αερα για τη ψυξη της μηχανης.
-
Δύο τράκες σε απόσταση 100-200 μέτρα.
Στον κόμβο της Αλικαρνασσου στο ρεύμα προς Ηράκλειο λίγο πριν τον κόμβο ένας αγρότης είχε κάνει τετακε στην εξωτερικη λωριδα και ένα Κόρσα είχε πέσει στην μπάρα στην εσωτερικη λωρίδα.
Κατεβαινω από κάτω στα φανάρια και είχαν τρακάρει 2 τράκτορες ανεβαινοντας την ράμπα προς την εθνικη.
Και να φανταστει κανεις ότι τη στιγμη που πέρασα είχε ελάχιστη κινηση. -
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]