-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Youtube Videoεδώ κόστισε κάτι παραπάνω!
ε τον βλάκα στα λασπόνερα το ριξε
-
και κτηνοτροφος και φαινομενο
-
-
-
-
Αυτος η πηγε να αλλαξει λαστιχα στις κανονικες ζαντες και δεν ηθελε να περιμενει η πουλησε τις παλιες,περιμενει τις καινουργιες και απλα τις εβαλε προσωρινα αυτες.Ξερω πολλους λαστιχαδες που σου δινουν προσωρινα απλες ζαντες για να κανεις τη δουλεια σου,απλα αυτος μαλλον ηταν λιιιιιγο και του δωσε αναγκης.
-
Να υποθέσω οτι πήγαινε μέχρι 80km/h ε;
-
Μπαρκαρισμένος ήταν.
-
Mας κάνεις πλάκα τώρα
επικό
-
Ήταν μια ηλιαχτίδα στην κατά τα άλλα μίζερη μέρα μου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήταν μια ηλιαχτίδα στην κατά τα άλλα μίζερη μέρα μου...Έλα στο Παρίσι να λες τέτοια χαριτωμένα σε καφέ στέκια διανοουμενων. Η μέρα σου θα πάψει να είναι μίζερη σύντομα
-
Θα τα λέω και με πγοφογά εννοείται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα τα λέω και με πγοφογά εννοείται -
+croissant
-
Έβαλαν απαγορευτικό σε μια γέφυρα πάνω από την ΑΟ κοντά στο Mall. Είχα να περάσω κανα μήνα από εκεί ερχομενος από Μαρούσι και μάλιστα κοίταγα πιο πολύ που πήγε το stop για τους αντίθετα ερχόμενους.
Το αποτέλεσμα είχε μπλόκο έξω από το Υπ Παιδείας και ήθελε να με γράψει
-Πότε άλλαξε? και τέτοια... έδειξα δίπλωμα, ταυτότητα, άδεια, άσφάλεια και ΚΤΕΟ και με άφησε να φύγω!ΥΓ. Στο Μαρούσι έχουν βάλει κάτι λάμπες που κάνουν πραγματικά την νύχτα μέρα. Προσοχή στις διασταυρώσεις γιατί πλέον το βράδυ δεν βλέπεις τα φώτα του ερχόμενου αυτοκινήτου καθώς χάνονται στο πολύ φως! Θα γίνουν τρελές στούκες!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έβαλαν απαγορευτικό σε μια γέφυρα πάνω από την ΑΟ κοντά στο Mall. Είχα να περάσω κανα μήνα από εκεί ερχομενος από Μαρούσι και μάλιστα κοίταγα πιο πολύ που πήγε το stop για τους αντίθετα ερχόμενους.
Το αποτέλεσμα είχε μπλόκο έξω από το Υπ Παιδείας και ήθελε να με γράψει
-Πότε άλλαξε? και τέτοια... έδειξα δίπλωμα, ταυτότητα, άδεια, άσφάλεια και ΚΤΕΟ και με άφησε να φύγω!Ναι, είναι η κλασική γέφυρα, όπου εδώ και κανα τρίμηνο (μπορεί και παραπάνω) την έχουν μονοδρομήσει. Επίσης κλασικό είναι το τσούρμο των μπάτσων ακριβώς στα αριστερά όπως ξεπροβάλλεις πηγαίνοντας ανάποδα. Προχθές πήγα στο Mall μετά τη δουλιά, και πήγα ανάποδα στη συγκεκριμένη γέφυρα (μη ξέροντας εναλλακτικό δρόμο για να βγω απέναντι). Με πολλή προσοχή λοιπόν, μόλις φτάνω στο άλλο άκρο, βγάζω κανονικά φλας αριστερά, και ξαφνικά ακούω από τον συνοδηγό 'όχι ρε γαμώτο, μπάτσοι'. Όπως το ακούω αυτό, παρατάω φλας, παρατάω τα πάντα και κόβω το τιμόνι όλο δεξιά, και στρίβω απο την άλλη επιδεικτικά μπροστά στα μάτια τους (με το αριστερό φλας ακόμα να αναβοσβήνει)... Ναι, σύμφωνοι, παρανόμησα (η κενωνία με ανάγκασε κύριε δικαστά), αλλά είχε πολύ πλάκα το όλο σκηνικό του αδιάφορου σφυρίγματος...
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μονοδρομήθηκε αυτή η γέφυρα. Μάλλον θα έγινε για να συνδυαστεί με το γενικότερο αποκλεισμό της περιοχής (πολλά απαγορευτικά, δεν μπορείς να πας πουθενά πλέον στο Ψαλίδι), άσχετα αν τα αγνοούν όλοι (μαζί τους κι εγώ, δηλαδή πώς διάολο θα πάω στο φιλαράκι μου που μένει στην Ηλία Μηνιάτη πχ; Μόνο οι μόνιμοι έχουν αυτό το δικαίωμα; ).
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]