-
Οπότε τι προτείνεις να κάνουμε με τον Ομπράντοβιτς; Δημόσια διαπόμπευση και μετά εκτελεστικό απόσπασμα; Πες μας άμα είναι για να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό σου. Από την άλλη όταν σου λένε για αλητεία παραγόντων του ΟΣΦΠ (Σαλονίκης, Ιωαννίδης κτλ) γύρνα το στο καλαματιανοζεϊμπέκικο. ΩΡΑΙΟΣ .
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Οπότε τι προτείνεις να κάνουμε με τον Ομπράντοβιτς; Δημόσια διαπόμπευση και μετά εκτελεστικό απόσπασμα; Πες μας άμα είναι για να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό σου. Από την άλλη όταν σου λένε για αλητεία παραγόντων του ΟΣΦΠ (Σαλονίκης, Ιωαννίδης κτλ) γύρνα το στο καλαματιανοζεϊμπέκικο. ΩΡΑΙΟΣ .Είπα εγώ να του κάνουμε τπτ; Γιατί προσπαθείτε να βάλετε λόγια;
Εγώ το περιστατικό ανέφερα. Ότι ήταν να του κάνουμε του το κάνανε με παπά και με κουμπάρο (δικαστές και εισαγγελείς).
Τι έκανε ο Σαλονίκης και ο Ιωαννίδης (τον «ξανθό» εννοείτε; ); -
ρε αδερφέ δε λέω τπτ. Απλώς το αναφέρεις 2-3 φορές στο τιφόζι και μετά του ζητάς επανειλημμένως τη γνώμη του ή κάποιο σχόλιο πάνω σ'αυτό το γεγονός. ΟΚ, τι περιμένεις να σου πει δλδ; Χωρίς παρεξήγηση βέβαια και σόρρυ αν φαίνομαι επιθετικός.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
ρε αδερφέ δε λέω τπτ. Απλώς το αναφέρεις 2-3 φορές στο τιφόζι και μετά του ζητάς επανειλημμένως τη γνώμη του ή κάποιο σχόλιο πάνω σ'αυτό το γεγονός. ΟΚ, τι περιμένεις να σου πει δλδ; Χωρίς παρεξήγηση βέβαια και σόρρυ αν φαίνομαι επιθετικός.Ναι, επειδή κατάλαβα ότι αγνοούσε το γεγονός και ήθελα να τον κοινωνό αυτής της πληροφορίας.
Nothing more or less...
No hard feelings, κουβέντα να γίνεται -
Είχα ακουσει ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Και τωρα που το έμαθα βέβαια δεν αλλάζει κάτι....
-
Για να δούμε τι θα μας πει και ο Σερπαντίνης.....
Βασικά δεν παίζει να είναι 17 χρονών, 20+ τον κόβω, και μάλλον γύρω στο 2.12
-
To goalday.gr που διάβασα 19 τον λέει. Ότι και να'ναι το 2.12 είναι ...2.12. Καλός θα βγει, θα τον δουλέψει και ο άλλος και όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς ο Πέκοβιτς θα μας φύγει νωρίς. Να ταϊσουμε λίγο όμως , να πλακωθεί και στα βάρη, γιατί είναι σαν παχύς σκελετός , που έλεγε και ο Βουτσάς
-
Πάντως πρέπει να μπήκε πολύ φοβισμένος και τρακαρισμένος. Φαινόταν στα πατήματά του. Ελπίζω να του δώσουν και άλλες ευκαιρίες σε τέτοια εύκολα παιχνίδια, όπως και στο Βεργίνη.
Καλά πιο πολύ παίζει φέτος ο Αλβέρτης στο ΠΑΟ παρά ο captain Hook στη Ρεάλ. Άντε να τελειώνει το παραμύθι με τον μποέμ -μη χέσω- υπερσέντερ. Ούτε πάγκο δε βλέπει το 5άρι των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Του χρόνου τον βλέπω σε κανά ΠΑΟΚ άμα μείνει ο Δρόσος, άντε σε κανά Ρώσο κορόιδο. -
Εγω παντως την αμφισβητω την αξια του. Ας μου πουν τα βαζελακια τι εκανε με την εθνικη ομαδα της Σερβιας. Ας μου πουν τι εκανε χωρις την διαιτησια. Ας μου πουν τι εκανε απεναντι στον Ιωαννιδη που με κατι Μπλου Εντουαρντς επαιρνε διπλα στο Οακα. Ας μου πουν τι εκανε οταν τον απεκλειε ο Ολυμπιακος με μονο καλο παικτη τον Αλφονσο Φορντ. Πλεον εχουν τεραστια παραγκα οι νανοι σε Ελλαδα και Ευρωπη και καταστρεφουν το μπασκετ. Δυσκολα θα αλλαξουν τα πραγματα. Μπασκετακι παντως δεν βλεπουμε και ουτε θα δουμε ποτε απο την ομαδα του Βαο. Το συστημα ειναι γιουρια και δωστε πασα εξω για τριποντο. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ
-
Απευθείας μετάδοση Κεφαλλονιά - Αργος αυτή την στιγμή στο http://www.askefalonia.gr
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω παντως την αμφισβητω την αξια του. Ας μου πουν τα βαζελακια τι εκανε με την εθνικη ομαδα της Σερβιας. Ας μου πουν τι εκανε χωρις την διαιτησια. Ας μου πουν τι εκανε απεναντι στον Ιωαννιδη που με κατι Μπλου Εντουαρντς επαιρνε διπλα στο Οακα. Ας μου πουν τι εκανε οταν τον απεκλειε ο Ολυμπιακος με μονο καλο παικτη τον Αλφονσο Φορντ. Πλεον εχουν τεραστια παραγκα οι νανοι σε Ελλαδα και Ευρωπη και καταστρεφουν το μπασκετ. Δυσκολα θα αλλαξουν τα πραγματα. Μπασκετακι παντως δεν βλεπουμε και ουτε θα δουμε ποτε απο την ομαδα του Βαο. Το συστημα ειναι γιουρια και δωστε πασα εξω για τριποντο. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑΓια τον αγώνα της περασμένης βδομάδας θα σχολιάσεις κάτι?
-
Mην γράφετε γιατί εχω γράψει πιο πάνω...
-
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΑΡΓΟΣ 71-61
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΑΡΓΟΣ 71-61kaνένα παίχτη δικό σας έχετε ή τα περιμένετε όλα από τον Παναγιωταράκο και τον Τσιριγωτάκη?
-
Εχουμε ομαδάρα!
Ενας για όλους και όλοι για έναν!Και ναι έχουμε και δικούς μας παίκτες!
Το μπάσκετ στην Κεφαλλονιά έχει γερά θεμέλια! -
Να δω πως θα καταφερουμε να χασουμε και σημερα απο τον Πανιωνιο..
εδιτ: Και ομως κερδισαμε, 90-81!!
Πρωτη και ιστορικη νικη για τον ΑΣ Τρικαλα 2000 στην Α1, απεναντι σε εναν πολυ καλο αντιπαλο!
Κριμα, αν δεν χαναμε 2-3 ματς στον ποντο, θα μπορουσαμε να ειχαμε εξασφαλισει απο τωρα την παραμονη.
Φαβορι για υποβιβασμο βλεπω το Αιγαλεω, ενω Καβαλα, ΑΕΛ και εμεις θα παλεψουμε για 2 θεσεις -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω παντως την αμφισβητω την αξια του. Ας μου πουν τα βαζελακια τι εκανε με την εθνικη ομαδα της Σερβιας. Ας μου πουν τι εκανε χωρις την διαιτησια. Ας μου πουν τι εκανε απεναντι στον Ιωαννιδη που με κατι Μπλου Εντουαρντς επαιρνε διπλα στο Οακα. Ας μου πουν τι εκανε οταν τον απεκλειε ο Ολυμπιακος με μονο καλο παικτη τον Αλφονσο Φορντ. Πλεον εχουν τεραστια παραγκα οι νανοι σε Ελλαδα και Ευρωπη και καταστρεφουν το μπασκετ. Δυσκολα θα αλλαξουν τα πραγματα. Μπασκετακι παντως δεν βλεπουμε και ουτε θα δουμε ποτε απο την ομαδα του Βαο. Το συστημα ειναι γιουρια και δωστε πασα εξω για τριποντο. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑΡε σύ εδώ σε περιέλαβε με Μπανταλόνα!!!! και ΡΕΑΛ και ακόμα να το συνηθήσεις...
Μάλλον το γουστάρεις, απλώς θέλεις να το παίζεις ζόρικος και ναζιάρης!
Αλλιώς γιατί τόσα χρόνια αυτή η προτίμηση!
Δεν με πείθεις!!!!
-
Άσε μην ασχολείσαι. Έχει για αβατάρ τη γροθιά-airball ακόμα. . Το επόμενο θα είναι το 'μεγάλο ΚΕΦΑΛΑΙΟ του ελληνικού μπάσκετ' να εκτελεί βολές.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εχουμε ομαδάρα!
Ενας για όλους και όλοι για έναν!Και ναι έχουμε και δικούς μας παίκτες!
Το μπάσκετ στην Κεφαλλονιά έχει** γερά θεμέλια**!χρόνια τώρα. Αυτό το ξέρω. Για το παρόν ρώτησα. Άμα περάσετε και από τα Γιάννενα, θα έχετε τύχη για κάτι καλό.
-
Τώρα που είπες για Γιάννενα, πριν αρκετά χρόνια σαν φοιτητής έπαιζα στον Κρόνο (Γ)..Υπάρχει ακόμα? Ακόμα στο κλειστό της Λίμνης παίζει?
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)