-
Aντε ρε μπουρουση κοτα
-
Σαν το πρασο
-
Μπραβο
-
ρε gto δεν καίω λάδια, απ το ράδιο το ακούω γμτ, έχω ανεβάσει πίεση 24
-
Τα έχουμε φτύσει προ πολλού οι δικοί μας.
Άλλη μια έξοχη διαχείριση υλικού από τον κόουτς
-
Βυζιά βγάλαμε με τον Σπανούλη το κέρατο μου μέσα.
Από γκάφα σε γκάφα! -
Δεν υπάρχειιιι
καλά με πόση καθυστέρηση το ακούω
-
μας έβγαλαν την παναγία με τα παιδαριώδη λάθη
-
-
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΤΙ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ....
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ
-
-
κάναμε τα πάντα για να χάσουμε και όμως....ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!
-
Kόλλησε και το στριμ στις βολές την τρέλα μου
-
αθάνατη ελληνική ψυχή!
χοντρά λάθη στο τέλος, αλλά τέλος καλό όλα καλά
Τους δικαιολογώ για τα λάθη. Άγχος τρομερό, ελλείψεις πολλές αλλά τα παλικάρια το πάλεψαν. Όποιος τα κάνει καλύτερα, ας κάνει αίτηση για να γίνει μέλος της εθνικής!
Μπράβο ρε Σπανούλη, Ζήση, Πρίντεζη, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση
και η κ@λοδιαιτησία αντιμέτωπή μας
Μπράβο στα παλικάρια μας -
Έτσι... έτσι... είναι πιο γλυκό να σκοτώνεις τον αντίπαλο.
Και τώρα το πιο δύσκολο ματς. Δίνω πάντως πιθανότητα στην Ελλάδα για να σιγουρέψει ένα μετάλλιο και φευ για το Χρυσό!!!
-
Σπανούλης:Εκεί που τον έχεις τρελάνει στα μπινελίκια βάζει το τρίποντο και σε καλμάρει και μετά ξανακάνει λάθος πάσα και σε ξαναφουντώνει και τούμπαλιν.
Να πούμε ένα μπράβο και σε αυτόν τον ''άγιο'' άνθρωπο τον Oguz Savas που ,όσο έπαιξε,όποτε πλησίαζαν οι Τούρκοι στη κανονική διάρκεια όλο και κάτι θα έκανε (επιθετικά ή αμυντικά φάουλ ή λάθη γενικώς) και ξανα φεύγαμε στο σκορ.
Ο Τούρκογλου τελικά μπορεί να κάνει και τρίτο σερί κακό παιχνίδι.
Ζήσης:
Ο Τάνιεβιτς ήταν στα πρόθυρα για εγκεφαλικό.
Ευτυχώς που στα 50 δεύτερα έχασε και ο Τουντσερί το τρίποντο ενώ ήταν τελείως ελεύθερος.Κατά τα άλλα:
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έτσι... έτσι... είναι πιο γλυκό να σκοτώνεις τον αντίπαλο.Και τώρα το πιο δύσκολο ματς. Δίνω πάντως πιθανότητα στην Ελλάδα για να σιγουρέψει ένα μετάλλιο και φευ για το Χρυσό!!!
δε με νοίαζει τί θα κάνουμε από εδώ και πέρα.
αφού κερδίσαμε σήμερα, είμαι τρελά ικανοποιημένος -
Πάντως όπως είδα την Ισπανία να παίζει χτες ... μας βλέπω για αχαλίνωτο σ ξ
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Σπανούλης:Εκεί που τον έχεις τρελάνει στα μπινελίκια βάζει το τρίποντο και σε καλμάρει και μετά ξανακάνει λάθος πάσα και σε ξαναφουντώνει και τούμπαλιν.
Να πούμε ένα μπράβο και σε αυτόν τον ''άγιο'' άνθρωπο τον Oguz Savas που ,όσο έπαιξε,όποτε πλησίαζαν οι Τούρκοι στη κανονική διάρκεια όλο και κάτι θα έκανε (επιθετικά ή αμυντικά φάουλ ή λάθη γενικώς) και ξανα φεύγαμε στο σκορ.
Ο Τούρκογλου τελικά μπορεί να κάνει και τρίτο σερί κακό παιχνίδι.
Ζήσης:
Ο Τάνιεβιτς ήταν στα πρόθυρα για εγκεφαλικό.
Ευτυχώς που στα 50 δεύτερα έχασε και ο Τουντσερί το τρίποντο ενώ ήταν τελείως ελεύθερος.Κατά τα άλλα:
Αυτός ο προπονητής τους πρέπει να είναι με τα υπογλώσσια συνέχεια
Δεν εξηγειται ιατρικώς πως γλιτώνει το εγκεφαλικό -
Πως ΔΕ θα κάνει λάθος ο Σπανούλης κι ο Φώτσης κι ο Ζήσης όταν το ανύπαρκτο rotation του Καζλάουσκας τους έχει ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ(ειδικά τους δύο πρώτους);
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)