-
Aυτά ακριβώς μου έλεγε.
Άφησε όλους τους δήθεν απ το ΝΒΑ που το παίζαν βαριά πεπόνια και μάζεψε όλη την πιτσιρικαρία (μέσος όρος 22 μου φαίνεται?)΄
λογικό είναι να μην έχεις τρελές απαιτήσεις απ αυτή την ομάδα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aυτά ακριβώς μου έλεγε.
Άφησε όλους τους δήθεν απ το ΝΒΑ που το παίζαν βαριά πεπόνια και μάζεψε όλη την πιτσιρικαρία (μέσος όρος 22 μου φαίνεται?)΄
λογικό είναι να μην έχεις τρελές απαιτήσεις απ αυτή την ομάδαδεν ξέρω ακριβώς αλλά είναι πολλοί μικροί. Ο μεγαλύτερος είναι 26. Αν ο Πέροβιτς μπορούσε να κινηθεί αξιοπρεπώς κοντά στο καλάθι, θα πήγαιναν για μεγάλα πράματα.
Το Ματσβαν τον θέλω στο βάζελο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Α να σου πω αυτον τον εχω προλαβει εγω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Υπηρχε ομαδα στον ομιλο μας που μπορουσε να τους κερδισει;Έμεις και οι Γάλλοι.
Βγήκαν τρίτοι αντί για τέταρτοι, επειδή οι Ισπανοί στην αρχή βαριόντουσαν και τους έκατσε το λαχείο της Ρωσίας. Καθαρή κολοφαρδία.64 πόντους είχαν με τους Τούρκους τέσσερα λεπτά πριν τελειώσει, 64 είχαν και μετά το τέλος της παράτασης! Ντιπ άσχετοι
Εσύ περιμένεις να μην βγουν τέταρτοι;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εσύ περιμένεις να μην βγουν τέταρτοι;
Λογικα θα βγουν τεταρτοι λογω απειριας αλλα σε διαβεβαιωνω οτι δεν τους εχουμε ουτε εμεις ουτε οι Γαλλοι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α να σου πω αυτον τον εχω προλαβει εγω
Ένα σκασμό φοργουορντ έχεις άπληστε
Καλά πάρτον, θα πάρουμε το Μούσλι
-
Ρε παιδιά είδα στην εφημερίδα το κουπόνι του στοιχήματος. Στη Τουρκία δίνουν πλεονέκτημα 2,5 πόντους για το ματς σήμερα!!! Τι διάολο;
-
Έφαγες την προπαγάνδα του Asimov;
Όλοι οι μπουκ φαβορί μας δίνουν.
-
Εδώ κόντεψε να με πείσει για το πόσο παλτό είναι ο Χατζηβρέττας και πόσο άδικα έφαγε τη θέση του αρχιεπισκόπου στην εθνική , για αυτό δε θα τη πάταγα. Ευτυχώς που γρέο και τραβ υπερασπίστηκαν τα ιερά και τα όσια . Πάντως και οι Γάλλοι σκίζονται πώς οι δικοί μας πάλευαν για να χάσουν.
-
E! Κι εγώ υπερασπίστηκα, βάλε με μέσα
Στο πρώτο ματς ΠΑΟ - ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ προβλέπω τρελλή αποθέωση
-
Πρέπει να δω το ματσάκι πάση θυσία σήμερα, κατα προτίμηση με κανά φίλο τούρκο για να έχει τζέρτζελο .
Είναι τραγική η κατάσταση με το μπάσκετ εδώ πάντως, δεν το παίζουν πουθενά σε καφέ Την τελευταία φορά που πήγα να streamαρω ήταν ήδη full
-
Η Τουρκια δεν ειναι ευκολη. Αλλα δεν ειναι και ακατορθωτη. Απλά πρεπει να την παιξεις με 12 παικτες. Να φας με 5 φαουλ Καλαμποκη, Μπριντιζι, Καϊμακογλου να δειρουν και να εκνευρισουν τον Τουρκογλου και τον Ουζμπεκογλου και να παιξεις γρηγορα στους ψηλους. Ολα αυτα βεβαια προϋποθετουν οτι θα εχεις 1 που θα τα οργανωνει και απο οτι θυμαμαι εχουμε μονο ενα απειρο αμερικανακι. Υπαρχει λοιπον προμπλιεμα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πρέπει να δω το ματσάκι πάση θυσία σήμερα, κατα προτίμηση με κανά φίλο τούρκο για να έχει τζέρτζελο .Είναι τραγική η κατάσταση με το μπάσκετ εδώ πάντως, δεν το παίζουν πουθενά σε καφέ Την τελευταία φορά που πήγα να streamαρω ήταν ήδη full
Eίσαι μακριά από το Den Bosch??? Eκεί λογικά όλο και κάποιο καφέ θα βρεις που να έχει ανοιχτή τηλεόραση σε αγώνα μπάσκετ. Πετάξου μια βόλτα
-
ρε απ το den bosch δίπλα είμαι αλλά δεν υπάρχει καφέ που να παίζει μπάσκετ στην Ολλανδία
στην καλύτερη αν δεν έχει ποδόσφαιρο, θα έχει τέννις
(αν και για τον den bosch δεν παίρνω κι όρκο) -
καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
-
Απανω τους ωρεε!!!
δριφτερ καιω λαδια (ο θυμιος στο βγαλε ) να γραφτεις στο bet365 εγω εκει θα το δω
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Απανω τους ωρεε!!!δριφτερ καιω λαδια (ο θυμιος στο βγαλε ) να γραφτεις στο bet365 εγω εκει θα το δω
Eγώ το βλέπω στα Κινέζικα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απανω τους ωρεε!!!
δριφτερ καιω λαδια (ο θυμιος στο βγαλε ) να γραφτεις στο bet365 εγω εκει θα το δω
Eγώ το βλέπω στα Κινέζικα
2 sta 14 kala pame
-
Ρε μηπως εχουν ξυπνησει λίγο?
-
Οχι άλλο κάρβουνο ρε Ζήση ...Ελεος
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)