-
Για την εθνικη εμεινε ενα παιχνιδι αυτο που απο το 89 ειναι το κριτηριο για το αν ειμαστε 'καλοι' ή 'κακοι'.Αν παμε ημιτελικα ο καζλαουσκας θα αποφυγει τη μουρμουρα και ισως το ξηλωμα.Θα εχουμε να απολαυσουμε ενα ακομα κωμικοτραγικο παιχνιδι με τους Ισπανους και μαλλον ενα ωραιο μικρο τελικο με τα σερβακια.
Οι τουρκοι ομως εχω δει σχεδον ολα τους τα ματς στο ευρωμπασκετ δεν θα μασησουν.
1.Ο Τανιεβτιτς αμα παει το παιχνιδι στο ποντο ειναι πιο αλεπου απο τον γιονας
2.Οταν παιζουν με Ιλιασοβα 4 και Τουρκογλου 3 εμεις εχουμε προβλημα στο μαρκαρισμα.
3.Ο Τουρκογλου εχει σε ενα ματσακι 1/12 και σε αλλο ενα 2/9 (αν δεν κανω λαθος)που θα παει θα ξεμπουκωσει (αυτο μπορουμε να το πουμε και για το ζηση βεβαια αλλα μαλλον απιθανο)
4.Τη ζωνη την παιζουν πολυ καλα αν και τους ψιλοπροδοσε με τους σλοβενους(απο την αλλη σιγα μην εχουμε 50% στα τριποντα την παρασκευη)Το μονο + για μενα ειναι αν παιξει ο κουφος και εχουμε καλες αλλαγες στους ψηλους τους κουρασουμε...και ο Μπουρουσης κανει το ματς της αρκουδας
Η ισπανια με τον ρικι να βρισκει ρυθμο και τον μαλακα τον ναβαρο να βρισκει το χερι του την βλεπω απο τωρα τελικο, ο γκασολ παντα καλος οποτε αμα βαλεις και οτι ο γερογκαρμαχοθα αρχισε να πιανει μπαλα..
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
και τον μαλακα τον ναβαρο να βρισκει το χερι τουτι έβαζε χθες!!!!
Ξυλοκόποι οι Τούρκοι. Ξύλο ο Τούρκογλου... ΟΚ...
Δεν περνάμε Τουρκία με τη καμία παίδες. Ως εδώ (και πολύ) ήταν...
an den περάσουμε , αντε να βρουν κουράγιο να χτυπήσουν το ματς για την 5η θέση....
Πρέπει να τα δώσουν ολα για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.
Μέχρι τώρα δε δείχνει καμια ομάδα να είναι φόβητρο αλλά το κακό είναι ότι οι δικοί μας ψωλαρμενίζουν. Μάλλον είναι αυτό που είπε ο greo περί κινήτρου ή μη.
-
Χθες οι Τούρκοι εδωσαν παρα πολυ ξυλο στο -19 που κανεις δεν ειδε τιποτα και γλιτωσαν απο ημιχρονο -30. Ετσι παιζει καλά τη ζωνη και ο Ερμης Λαγκαδά. Ξαναλεω ότι έτσι (λεμε έτσι) και πεσουν σε ψείρα διαιτητή θα έχουν τρελά προβληματα. Τα νομοτελειακά του στυλ 'που θα παει θα ξεμπουκωσει', 'του το χρωσταει' κλπ κλπ κλπ δεν τα καταλαβαινω. Πιο λογικο μου φαινεται οτι θα κανει ο Τουρκογλου και τρίτο κακο παιχνιδι, ισως γιατι η Ισπανία, η Σλοβενία και η Ελλαδα δεν ειναι Βουλγαρία ή η φετινή Λιθουανία.
Τωρα στα μαρκαρισματα: Αν δεν 'ξοδεψει' ο Γιόνας τον Καϊμακογλου ή τον σαρανταπηχο (τις κοψαν φετος αυτες τις μαλακιες) να ξυλοφορτώσουν τον Τουρκο, τον Ουζμπεκο ή τους ψηλους, απορω γιατί τους πηρε. Ο Κουφος χέζεται ξεχέζεται δεν πιστεύω ότι είναι για τέτοιο παιχνίδι.
-
@γρεο
Δε λεω οτι ξαφνικα θα ξεκωλιαστει, δεν νομιζω οτι θα παρει και απειρες τελικες προσπαθειες , αλλωστε απο την φετινη τουρκια δεν ειδα και πολυ βιρτουοζιτε παιχνιδι, αλλα οπως βλεπεις λογικο εσυ να συνεχισει το κακο το δρομο αλλο τοσο λογικο θεωρω να μας γραψει 2-3 κρισιμα τριποντακια σε 5-6 σουτ.Αλλωστε δεν ερχεται απο καθολου κακη χρονια και αφησε με να εχω βασιμες αμφιβολιες για το αν τετοιοι παιχτες κολωνουν σε μεγαλα ματς μαλλον το αντιθετο.απο την αλλη μακαρι να κερδισουμε τους τουρκους οχι τιποτε αλλο αλλα να πεσουν μπουκετα με τους ισπανους ...αφου δεν τους εχουμε στο μπασκετ ,δεν μπορουσε να τον ξαπλωσει κατω τον ναβαρο ο διαμαντιδης να ετρωγε και καμια φαπα ο ποντικομαμης ο φερναντες στην ισπανια να εκτονωνοταν εκει η φαση να ησυχαζαμε... με τα τσικος ντε ορο την καταδικη μου...
-
απο την αλλη μακαρι να κερδισουμε τους τουρκους οχι τιποτε αλλο αλλα να πεσουν μπουκετα με τους ισπανους ...αφου δεν τους εχουμε στο μπασκετ ,δεν μπορουσε να τον ξαπλωσει κατω τον ναβαρο ο διαμαντιδης να ετρωγε και καμια φαπα ο ποντικομαμης ο φερναντες στην ισπανια να εκτονωνοταν εκει η φαση να ησυχαζαμε... με τα τσικος ντε ορο την καταδικη μου...
Ρε συ μα τω θεω κατι τετοια γουσταρω κι εγω αλλα μας εχει φαει ο καθωσπρεπισμος
Δε μπορεις να φανταστεις τι πανηγυρια εκανα τοτε που πλακωνοτανε ο Τομιτς με τον λαπα τον Αλβερτη κι ο Γουντς περιμενε στη φυσουνα τον Τομασεβιτς για να τον κοπανησει
Σαν κατι ωραια σκηνικα στο επαγγελματικο χοκει που ξερεις οτι εχεις αυξημενες πιθανοτητες να πας στο γηπεδο να δεις κλωτσομπουνιδια...
Ευτυχως φετος με συνδυασμο Κλειζα-Τεοντοσιτς εχουμε αυξημενες πιθανοτητες να δουμε κανα τετοιο
(+ οτι γυαλιζει το ματι του Γουειφερ )οσον αφορα το ματς να συμφωνησω με τον Γηραιο σε κατι (και να δωσω κι ενα ελαφρυντικο στην εθνικη) οτι ο Κουφος που ελλειψε επιθετικα απο την ομαδα τα δυο τελευταια παιχνιδια θα εχει μοναδικη ευκαιρια να ξεδιπλωσει το επιθετικο του αστρο (αν και αμυντικα θα εχει προβλημα). Μου δινει την εντυπωση παικτη που αν του πιασουν 1-2 προσπαθειες στην αρχη μπορει να σκοραρει ασταματητα μεχρι να πρεπει να βγει' ιδανικος για να ξεκολλαει ζαλισμενες ομαδες οπως η δικια μας και να μην ψαχνουν ολοι προβλεψιμα τον Σχορτσιανιτη (και να βγαζει απο τη δυσκολη θεση τον Γιονας που λογω νυστας αδυνατει να βοηθησει αυτος απο τον παγκο)
-
Πρεπει να το μετανιωσε για τα καλα ο Ντε Κολο που ευστοχησε στον μεταξυ μας αγωνα
Οι Ισπανοι πηραν μπρος για τα καλα και τους θεωρω φαβορι για το χρυσο,μαζι με τους Σλοβενους. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε μπορεις να φανταστεις τι πανηγυρια εκανα τοτε που πλακωνοτανε ο Τομιτς με τον λαπα τον Αλβερτη κι ο Γουντς περιμενε στη φυσουνα τον Τομασεβιτς για να τον κοπανησει
Σαν κατι ωραια σκηνικα στο επαγγελματικο χοκει που ξερεις οτι εχεις αυξημενες πιθανοτητες να πας στο γηπεδο να δεις κλωτσομπουνιδια...
Ευτυχως φετος με συνδυασμο Κλειζα-Τεοντοσιτς εχουμε αυξημενες πιθανοτητες να δουμε κανα τετοιο
(+ οτι γυαλιζει το ματι του Γουειφερ )Kαλά είναι γεγονός ότι εσείς οι γαύροι είστε πολύ σερνικά
Πάντως προσωπικά δεν έχω πρόβλημα : Να παίρνουμε εμείς τις κουπίτσες κι εσείς τις μαύρες ζώνες στις πολεμικές τέχνες
-
Φύλλο και φτερό τους κάνανε τους λε φλόρ οι Ιθπανοί.
6-0 είχαν κάνει οι Γάλλοι και με την πρώτη φάπα, σπίτι. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα διεξαγωγής.Και οι Σέρβοι άνετα, δεν το περίμενα.
-
Φυσιολογικα πραγματα. Ο αλλος ομιλος ηταν κλασεις ανωτερος απο τον δικο μας. Νομιζω οτι και οι 4 ομαδες θα ειναι απο αυτον.
-
Προβλέπω να κάνουμε πάρτι εναντίον των Τουρκων, με 30άρα του Ζήση με 7/7 τρίποντα.
-
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Φύλλο και φτερό τους κάνανε τους λε φλόρ οι Ιθπανοί.
6-0 είχαν κάνει οι Γάλλοι και με την πρώτη φάπα, σπίτι. Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα διεξαγωγής.Και οι Σέρβοι άνετα, δεν το περίμενα.
Εμ στα λεγαμε αλλα εσυ δεν ακουγες(πλακα κανουμε ), χαλαρωσε να δουμε τους τουρκους τωρα...
@__Τραβελλερ__ ελα ρε ελα στο φαληρο να σε κερασουμε καμια μπυριτσα με τον ασιμωφ ,ελα να δεις τι καλοι που ειμαστε με τους φιλους μας .
(θα περιμενω να δω ποτε θα αγανακτησει απο το φιλοβαζελικο σχολιασμο σου ο ασιμωφ)Ε Ασιμωφ να τον παρουμε στο σεφ ή ειναι μαυρογατα ο δασκαλος?
btw ειδε κανενας το σερβια- ρωσια? δεν το προλαβα ρε γμτ...κερδιζανε αερα σε ολο τον αγωνα τα σερβακια?
-
btw ειδε κανενας το σερβια- ρωσια? δεν το προλαβα ρε γμτ...κερδιζανε αερα σε ολο τον αγωνα τα σερβακια?
Εγω (η κοπελα μου δε μου μιλαει την εχω γραμμενη τις τελευταιες 2 βδομαδες )
Κερδιζανε αερα σε ολο το ματς τα Σερβακια και οταν ο καλυτερος παικτης των ρωσων ο Τεπιτς πηγε να γυρισει το ματς (σχετικο αυτο το πηγε απο τους 20 στους 10) εβαλε 1 διποντο και 2 τριποντα ο Μιλος και καθαρισε
Ο TRAV δεν ειναι μαυρογατα μωρε, απλα αγαπαει και ξερεις τωρα πως ειναι με τους ερωτευμενους -
μην πείράζετε τον μπαρμπα τραβ
ο σέρβος είναι μες στην τρελή χαρά, μακάρι να βρεθούμε να παίξουμε κόντρα σε δαύτους, θα κάνουμε τρελή κερκίδα στο eindhoven
πάντως μου έλεγε ότι γενικά είναι αρκετά πεσμένη η ομάδα τους, δεν περίμενε τπτ ιδιαίτερο...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πάντως μου έλεγε ότι γενικά είναι αρκετά πεσμένη η ομάδα τους, δεν περίμενε τπτ ιδιαίτερο...
μαλλον ο φιλος σου δεν ξερει και πολλα απο μπασκετ η ομαδα τους φαινοτανε απο το Ακροπολις κιολας οτι θα παει τετραδα
-
μπα, εγώ το αποδίδω στην κλασσική εσωστρέφεια που μαστίζει τους νικητές
θα σε φέρω να παίξουμε κανα μπασκετάκι με τον άλλον τον γάβρο (η μάλλον τους άλλους τους γάβρους τράβ help )
-
Στο ΣΕΦ έχω κατέβει πολλές φορές αλλά οχι τα τελευταία 10 χρόνια. Πλέον είναι αρκετά δύσκολο και σίγουρα δεν το βλέπω για φέτος.
Ο Τέπιτς παρουσιάζεται 'βαρύς κι ασήκωτος' στα τελευταία ματς. Εχω δει όλα τα παιχνίδια των Σέρβων και ποτέ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μπα, εγώ το αποδίδω στην κλασσική εσωστρέφεια που μαστίζει τους νικητέςθα σε φέρω να παίξουμε κανα μπασκετάκι με τον άλλον τον γάβρο (η μάλλον τους άλλους τους γάβρους τράβ help )
Ο Ιβκοβιτς καθάρισε την ομάδα από τις αλητόφατσες, πήρε μόνο τον Κρίστις από το ΝΒΑ και να τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μαλλον ο φιλος σου δεν ξερει και πολλα απο μπασκετ η ομαδα τους φαινοτανε απο το Ακροπολις κιολας οτι θα παει τετραδαΜια χαρά ξέρει από μπάσκετ.
Σίγουροι τέταρτοι είναι οι Σερβοι.
Τους έκατσε λαχείο στον προημιτελικό και προκρίθηκαν. -
Αντεροβγαλτη εισαι αμετανοητος
Υπηρχε ομαδα στον ομιλο μας που μπορουσε να τους κερδισει; Ετσι οπως ηταν η κληρωση, απο τη στιγμη που εξασφαλισαν θεση στον προημιτελικο (απο τον πρωτο κιολας γυρο) η τετραδα ηταν δεδομενη
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)