-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
καθαρισε ο Μιλος20 ποντους, 12 ασιστ (χωρια τα έτοιμα καλάθια που έχαναν).
Ωραιος ο Τεο. -
Εχει το μεγαλο μειονεκτημα της ελλειψης ταχυτητας αλλα σ' αυτο το τουρνουα δειχνει αξιοσημειωτες ηγετικες ικανοτητες που ειναι πραγμα που δε μπορεις να προβλεψεις στην εξελιξη ενος παικτη και εν τελει ξεχωριζει τους αμνους απο τα εριφια
Μενει να δουμε αν η επιλογη Γιαννακη να στηριχτει σε αυτον εξαιτιας αυτου του προσοντος, θα βγει
(αν ναι, θα τον αποθεωσουμε, αν οχι, θα τον λιθοβολησουμε, εγω ειλικρινα δεν εχω αποφασισει ακομα)ΥΓ. Δεν ξερω ποιος θεος μας φυλαξε παντως απο το να διωξουμε τον Μιλος να παρουμε τον.... Ζηση, αλλα οποιος κι αν ειναι του οφειλω αιωνια λατρεια
-
Από σουτέρ μου έρχεται στο μυαλό και ο νυν προπονητής της Σλοβενίας,αν και ήταν σε πιο μικρή ομάδα...
Είναι και κάποιες άλλες φυσιογνωμίες των 90's που επαίζαν σε μικρομεσαίες ομάδες και πρέπει να ξεθάψω τα Τρίποντα για να τα θυμηθώ!Ο Ζντοβτς είχε το πιο φετιχιστικό στυλ που έχω δει ποτέ μου. Ψηλά τεντωμένα σχεδόν και τα 2 χέρια και δεδομένου ότι ήταν 2 μέτρα παρά κάτι ψιλά, μόνο κανάς 2,30 μπορούσε να τον κόψει.
Νομίζω ότι στις αρχές των 90s ένας ήταν ο σουτέρ που οι αντίπαλοι αμυντικοί έκλαναν μέντες.
Michael Young (αν έγραψα σωστά το όνομα) της θρυλικής Λιμόζ. ΒΡΩ-ΜΟ-ΧΕ-ΡΟ...
Και λίγα χρόνια αργότερα ένας Williams αν θυμάμαι καλά στη Benetton.
Και φυσικά ο ένας και μοναδικός ΚΟΥΝΤΕΛΙΝ (ανατρίχιασα που έγραψα το όνομα)...
Στο NBA...http://www.youtube.com/watch?v=AXEkqbab ... re=related
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από σουτέρ μου έρχεται στο μυαλό και ο νυν προπονητής της Σλοβενίας,αν και ήταν σε πιο μικρή ομάδα...
Είναι και κάποιες άλλες φυσιογνωμίες των 90's που επαίζαν σε μικρομεσαίες ομάδες και πρέπει να ξεθάψω τα Τρίποντα για να τα θυμηθώ!Ο Ζντοβτς είχε το πιο φετιχιστικό στυλ που έχω δει ποτέ μου. Ψηλά τεντωμένα σχεδόν και τα 2 χέρια και δεδομένου ότι ήταν 2 μέτρα παρά κάτι ψιλά, μόνο κανάς 2,30 μπορούσε να τον κόψει.
Νομίζω ότι στις αρχές των 90s ένας ήταν ο σουτέρ που οι αντίπαλοι αμυντικοί έκλαναν μέντες.
Michael Young (αν έγραψα σωστά το όνομα) της θρυλικής Λιμόζ. ΒΡΩ-ΜΟ-ΧΕ-ΡΟ...
Και λίγα χρόνια αργότερα ένας Williams αν θυμάμαι καλά στη Benetton.
Και φυσικά ο ένας και μοναδικός ΚΟΥΝΤΕΛΙΝ (ανατρίχιασα που έγραψα το όνομα)...
Στο NBA...http://www.youtube.com/watch?v=AXEkqbab ... re=related
Ο Γουίλιαμς ήταν αυτός που συνυπήρχε με Ρέμπρατσα και Ομπράντοβιτς?Νομίζω τον υπερεκτιμάς!
Ο παλαβός ο Κουντέλιν δε χωρά σε αυτή τη λίστα!Μια κατηγορία μόνος του,όταν ήταν στη βραδιά του μπορούσε να βάλει τα πιο αψυχολόγητα και δύσκολα σουτ...διαλύοντας κάθε σύστημα!ΙΓΚΟΡ RESPECT!
-
O τελευταίος μεγάλος σουτέρ του Ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ο Στογιάκοβιτς.
-
Πλακα πλακα ο ΠΑΟΚ εχει παραδοση σε σουτερ...
Μπανε,πετζα,βασιλειαδης(δν μπαινει σε συγκριση με τους αλλους)
-
ε συστημα σταυρος παντα ειμασταν...
εκτος απο μπανε, πετζα βαλε και τον σουμποτιτς αν και οι 2 πρωτοι το δημιουργουσαν το σουτ απο μονοι τους ανευ σκριν πολλες φορες (παοκ και σκριν καλο ε?)
χενρι ουιλιαμς και μαικλ γιανγκ καλοι αριστεροχειρες με τον πρωτο να ειναι αρκετα επικινδυνος γενικα με μειον το υψος
ο ζντοβτς ηταν επισης αρκετα φαρμακοχερης οποτε ηθελε...
ιγκορ γκουντελιν φοβερος σουτερ αλλα τπτ αλλο...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
με συνεπεια παικτες της ομαδας να μην ανταλλασσουν πλεον ουτε ματια
.Το φοβόμουν αυτό, είχα την ελπίδα ότι παίζαμε τον ψόφιο κοριό στα τελευταία παιχνίδια αλλά αν ισχύει είμαστε χαμένοι από χέρι.
Κάτι άλλαξε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με την Κροατία. Ο ζήσης στα πρώτα παιχνίδια ενώ ήταν εξαιρετικός και άνοιγε διαδρόμους ξαφνικά 'κάθισε'. Ο Μπουρούσης την είδε Στογιάκοβιτς κι άρχισε τις ατομικές τραβηγμένες ενέργειες.
Όσο για τις άλλες ομάδες με λύπη διαπιστώνω οτι οι Ισπανοί άρχισαν ξανά την ντόπα ενώ και η απόδοση του Τεόντοσιτς δεν είναι φυσιολογική. -
Ας το κάνουμε λίγο Λαμπίρη, ποιοι λέτε να τσακώθηκαν;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
.........................................
Και παμε και στον πιο ποιοτικο μας παικτη. Τον παικτη που απο πλευρας ταλεντου και μπασκετικων προσοντων θελει γυρω στους 300 Πεκοβιτς. Ειναι αστειο να συγκρινουν μερικοι το αργοκινητο καραβι, τον παικτη χωρις εκρηξη, τον παικτη χωρις ταχυτητα, τον παικτη που εχει μονο μουσκουλα(για λευκο) με τον Σχορτσανιτη. Ακομα και 300 κιλα να παει ο Σοφο και να εχει να προπονηθει 200 μηνες και παλι καλυτερος ειναι απο οποιονδηποτε Πεκοβιτς και Μπατιστ.Δεν υπαρχει παικτης στην Ευρωπη και στο nba με τις δυνατοτητες και το μπασκετικο ταλεντο του Σοφοκλη. Τον βλεπω τον κακομοιρη να παλευει να παρει μια σωστη πασα απο τα ζωα και να μην του βγαζουν ουτε μια. Τον βλεπω να εκνευριζεται οταν δεν κανει φαουλ και καθεται ακινητος και παρ'ολα αυτα λογω του ογκου του ,του σφυριζουν φαουλ. Δεν περιμενω κατι καλυτερο βεβαια απο την στιγμη που ο Βορεαδης θεωρειται καλος διαιτητης απο την Ευρωλιγκα.....
'Η επίθεση των κλώνων';;; Το βρήκα;
-
Καλά το Ζήση πρώην δεν το λες (ακόμα) αλλά θυμίζει έντονα Αλβέρτη. Άμα το συνεχίσει έτσι θα γίνει και αυτός παλαίμαχος απ' τα 27.
Ρε Ασίμοφ άντε χάριν κουβέντας να δεχτώ ότι ο Χατζηβρέττας είναι φούσκα, κτλ. Δλδ το '05 και το '06 ποιος θα μπορούσε να ναι στη θέση του; Ο Διαμαντόπουλος που βολόδερνε στις μικρομεσαίες της Ιταλίας. Θυμάσαι πόσο αθλητικός παίχτης ήταν το Κιτσάκι (αααχχχ ...) και κάτι καρφώματα που έκανε. Τον λάτρευα όταν έπαιζε Πανιώνιο και τώρα δε μπορεί ούτε να καρφώσει . Ποιος, ο Διαμαντόπουλος!
Όσον αφορά τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα απ' ότι θυμάμαι και το '07 τριμπούρδελο ήταν η ομάδα. Ναι έβαλαν το χεράκι τους και άλλοι αλλά που ήταν εκεί ο Γιαννάκης να κρατήσει ισορροπίες. Μήπως το έχασε λίγο τότε; Τέσπα, για να μην αδικήσω και το έργο του Δράκου και πέρα από οπαδικές προτιμήσεις, πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος κάνει το κύκλο του. Το '05 και '06 έκανε σπουδαία δουλειά εκμεταλλευόμενος τα σπουδαία γκαρντ που είχαμε. Το '07 εκτός από τις τότε υπερομάδες είχε να αντιμετωπίσει και τις ... γνωστές . Το '08 δέχτηκε απίστευτο πόλεμο λόγω ΟΣΦΠ. Θεωρείς ότι είχε να δώσει κάτι παραπάνω;
Τέλος, αν ο Γιαννάκης ήταν φέτος στο πάγκο της εθνικής είσαι σίγουρος ότι θα καλούσε Βασιλειάδη, το παίκτη που κόντεψε να θάψει προπερσυ (οκ είχε βάλει το χεράκι του και ο Πίνι); -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια χαρα διαφημισε τη eurobank τοτε που επαιζε ακομα στην εθνικη και να εισαι σιγουρος οτι ΑΝ του ειχε προταθει συμβολαιο με το wind θα το εκανε μετα χαρας: αλλα ποιος θα του το προτεινει;
Ts τς έχεις γίνει ο πρώτος προβοκάτορας μιλάμε!! Η eurobank ήταν χορηγός της Εθνικής, όλοι ήταν στη διαφήμιση, όχι μόνο ο Νικόλας.
Τωρα οσον αφορα τον Παπαλουκα ειναι ιεροσυλια να πεις οτι κρυβεται, οταν σε ολοκληρο ευρωπαικο τελικο εδω στην Αθηνα ειχε κοντεψει να σας κερδισει μονος του, παιρνοντας ολοκληρη CSKA στην πλατη του...
Τεσπα ο Χ''βρεττας ηταν το πουλεν του Βασιλακοπουλου και ειναι γνωστο αυτο, προσφερε λιγα στην εθνικη κι εκοψε τον δρομο σε πιο ταλαντουχους παικτες' και μονο γι' αυτο με εκνευριζειΕδώ δε θα διαφωνήσω αλλά εγώ αναφέρομαι στον Παπαλουκά του Ολυμπιακού κι εσύ στον Παπαλουκά της ΤΣΣΚΑ. Το ότι την πέταξε τη μπάλα από πάνω στο Βερολίνο λες και ήταν χειροβομβίδα είναι γεγονός. Όμως για κάτι τέτοια παιχνίδια τον πήρες, την Ολύμπια την κερδίζεις και με το Μιλόσεβιτς.
Ποιών το δρόμο έκοψε ο Νικόλας?? Το Κιτσάκι κι αν έχει ταλέντο είναι ζαβό. Είναι 30 χρονών και έχει αλλάξει 30 ομάδες. Ούτε ο Λιαδέλης έτσι. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου στο Βασιλειάδη. Από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Και σε σας κανείς δεν κατάλαβε ότι έπαιξε.
Και για να επανελθουμε on topic: Ο Γιαννακης στον οποιον αναφερεσαι, να σαι σιγουρος οτι αν μη τι αλλο μπορουσε να εμπνευσει ακομα και αυτη τη μετρια εθνικη (και το θυμουνται πολυ καλα οι Σλοβενοι, που πολυ πιθανον θα ξαναβρουμε αντιπαλους, οταν ενω ημασταν 16 ποντους πισω και ηθελε 4 λεπτα ελεγε ολο αυτοπεποιθηση 'μην αγχωνεστε, εχουμε πολυ χρονο' και ο Παπαλουκας -που κρυβεται - τους πηρε μονος του), ενω ο Καζλαουσκας (οι κακες γλωσσες λενε οτι) τις τελευταιες μερες εχει χασει εντελως τον ελεγχο στ' αποδυτηρια
Αν ηταν κατι που ξεχωριζε την εθνικη επι ημερων Γιαννακη απο τις εθνικες ομαδες αλλων χωρων δεν ηταν το ταλεντο (που υπαρχει πολυ -ισως και περισσοτερο- και εκτος Ελλαδας για να μη νομιζουμε οτι εχουμε το προνομιο ή αλλιως DNA της Φανης της Χαλκια), αλλα η ηγετικη φυσιογνωμια του Γιαννακη, η εμπνευση που εδινε στους παικτες του και η συνοχη της ομαδας, μια συνοχη που ενω οταν ξεκινησε η προετοιμασια υπηρχε, κεκτημενο των παλιων καλων ημερων, προιοντος του χρονου κατεληξε στα σκουπιδια με συνεπεια παικτες της ομαδας να μην ανταλλασσουν πλεον ουτε ματια
Αυτα φυσικα δε θα τα πουν οι φουστανελαδες γλυφτες του Βασιλακοπουλου, ασχετοι σχολιαστες, οι οποιοι δεν πηραν χαμπαρι ή εκαναν οτι δεν πηραν χαμπαρι τι ακριβως παιχτηκε χτες.Εσύ έχεις το προνόμιο να ξέρεις πράγματα από μέσα. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι παίχτηκε προχθές. Ούτε πολυδιαβάζω. Αν θες πες.
Προβλήματα στα αποδυτήρια έχουν όλες οι ομάδες και σε επίπεδο συλλόγων και παραπάνω. Το θέμα είναι να μην παίρνουν διαστάσεις.
Ο Γιαννάκης ότι ήταν να δώσει το έδωσε στην Εθνική. Και καλώς έφυγε. Αν ήθελε να μείνει μπορούσε να μείνει. Δεν τον έδιωξε κανείς. Μόνος του προτίμησε τα πακέτα του Ολυμπιακού. Δε μπορούσε να είναι και τα δύο όπως δε μπορεί και ο τωρινός προπονητής της Εθνικής.
“γλύφτες” υπάρχουν παντού. Ο Γιαννάκης έκανε εγκλήματα στο ματς με την Αργεντινή και ο Παπαδογιάννης που συμπαθείς αρκέστηκε στο “δεν πολεμάς πυρηνικά όπλα με συμβατικά”. Σου αναφέρω ενα δημοσιογράφο με χρόνια πολλά στο χώρο , όχι χθεσινούς. Μόνο ο Φίλιππας βρίζει
Σε πολλά παιχνίδια πονάγανε τα ματάκια μας με το μπάσκετ που παίζαμε. Ούτε ήταν κανένα κατόρθωμα που πήγαμε την τότε Γαλλία στο σουτ και την Κροατία στο buzzer.Αν είχε δαπανήσει ο Ολυμπιακός τόσα πολλά πακέτα και το ταμείο στο τέλος της χρονιάς έλεγε 2-8 υπέρ του αιωνίου και είχε άλλο προπονητή …θα είχαν σηκωθεί και οι πεθαμένοι. Θα είχε έρθει 3 χρόνια γρηγορότερα ο Νουμπίρι (πώς διάολο τον λένε?) τώρα δεν άνοιξε μύτη. Κιχ. Γλύφτες υπάρχουν παντού.
Τε σπα, τέλος. Πρέπει να ομονοήσουμε διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε των εξ’ Ανατολών κίνδυνο την Παρασκευή. Θα πάω στην Καλόλυμνο να το δω. Κείνη την κουφάλα τον Τουντσερί δεν τον χωνεύω
(άσχετο : Ο Τσιαντάκης δε μοιάζει με τον Χάρυ Κλυν???)
-
Με την Τουρκία λοιπόν:
Youtube Video -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Με την Τουρκία λοιπόν:
Youtube Videoa να σου πω : δημιουργήθηκε ομάδα μπάσκετ με την επωνυμία 'Πανηλειακός'??? και εάν ναι σε ποια κατηγορία??? Γ' τοπική , από την αρχή δηλαδή???
-
Ο ΓΑΣ Πύργου μετονομάστηκε σε Πανηλειακός ΓΑΣ και θα συμμετάσχει στη Α1 ΕΣΚΑΗ.
Εγώ πάντως είμαι με τη ΓΕΠ. Παπαδόπουλος και Κιούφης rullezzzzzzzzzzz....
Πανηλειακός είμαι στο ποδόσφαιρο. -
θενκς
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
@greo πες του τίποτα πριν με πεθάνει
Ο Γιαννακης στον οποιον αναφερεσαι, να σαι σιγουρος οτι αν μη τι αλλο μπορουσε να εμπνευσει ακομα και αυτη τη μετρια εθνικη (και το θυμουνται πολυ καλα οι Σλοβενοι, που πολυ πιθανον θα ξαναβρουμε αντιπαλους, οταν ενω ημασταν 16 ποντους πισω και ηθελε 4 λεπτα ελεγε ολο αυτοπεποιθηση 'μην αγχωνεστε, εχουμε πολυ χρονο' και ο Παπαλουκας -που κρυβεται - τους πηρε μονος του),
Πλάκα κάνεις!!!!
Ο τύπος απλώς δεν ξέρει τι να κάνει και λέει όλο το ίδιο....Φέτος στον 2ο τελικό (νομίζω), ήταν πίσω 30-35 πόντους, καλεί time out και λέει 'Δεν σταματάμε! Πάμε όπως παίζουμε!!!'
Έλεος
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
@greo πες του τίποτα πριν με πεθάνει
Ο Γιαννακης στον οποιον αναφερεσαι, να σαι σιγουρος οτι αν μη τι αλλο μπορουσε να εμπνευσει ακομα και αυτη τη μετρια εθνικη (και το θυμουνται πολυ καλα οι Σλοβενοι, που πολυ πιθανον θα ξαναβρουμε αντιπαλους, οταν ενω ημασταν 16 ποντους πισω και ηθελε 4 λεπτα ελεγε ολο αυτοπεποιθηση 'μην αγχωνεστε, εχουμε πολυ χρονο' και ο Παπαλουκας -που κρυβεται - τους πηρε μονος του),
Πλάκα κάνεις!!!!
Ο τύπος απλώς δεν ξέρει τι να κάνει και λέει όλο το ίδιο....Φέτος στον 2ο τελικό (νομίζω), ήταν πίσω 30-35 πόντους, καλεί time out και λέει 'Δεν σταματάμε! Πάμε όπως παίζουμε!!!'
Έλεος
Προφανώς και κάνει πλάκα ο φίλος Ασίμοφ. Μιλάει επίσης για τον υπερπαίκτη Παπαλουκά που είπε 'Coach, άσε σε μένα τον Διαμαντίδη, τον έχω'.
-
ο διαμαντοπουλος (που τον θυμηθηκατε κιολας) ηταν πρωτος σε μια δικη του κατηγορια ασιστ απο δεξι σε αριστερο χερι και τουμπαλιν...πολυ καλος για playground παντως!
το βασιλειαδη να μην τον βρισω...τον χαντακωσαμε προφανως και μεις γιατι μικρο τον βαλαμε να βαραει τριποντα και δε ξερει καλα καλα τριπλα με το αριστερο...
προτιμω να παιζει ο τζον κορν που ειναι και φιλοτιμο παιδι...και ο τσαλδαρακος το ιδιο!
ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!
-
Ναι εκοψε το δρομο του Διαμαντοπουλου (μονοδιαστατος, ξεμονοδιαστατος, παραμενει ο καλυτερος ελληνας σκορερ και πολυ καλος σουτερ και θα εδινε σε μια εθνικη μια πολυ διαφορετικη επιλογη απο τις υπολοιπες που εχει), του Βασιλειαδη (ο καλυτερος ελληνας σουτερ τωρα που δεν εχουμε ουτε εναν), ακομα ακομα και του Λιαδελη που ανεφερε καποιος πιο πριν. Γιατι δλδ επρεπε να συμπληρωνει τη δωδεκαδα ο αχρωμος Χ''βρεττας επειδη ηταν καλο παιδι (για το συστημα) και οχι ενας απ' αυτους που θα εδιναν αλλο χρωμα (ακομα και με τις αδυναμιες τους); Και που ξερουμε οτι δε θα ειχε παρει αλλον δρομο η καριερα τους αν τους ειχε δοθει η ευκαιρια; Εδω τον Βασιλειαδη που αρεσει δεν αρεσει εκανε καλυτερη σεζον απο τον Καλαμποκη και τον Ζηση φυσικα, δεν τον καλεσανε ΟΥΤΕ στη 18αδα
ΑΝ ο Γιαννακης ηταν στην εθνικη (εξακολουθω να μη βλεπω το ασυμβιβαστο), χωρις βετο απο την ομοσπονδια για το ποιους θα φωναξει, πιστευω πως ναι στην προεπιλογη θα ηταν σιγουρα κι απο κει και περα θα επρεπε να αποδειξει μονος του οτι αξιζει φυσικα.
Τωρα ρε Αποστολη λεγοντας οτι κερδισε τη Γαλλια και την Κροατια στο buzzer απαξιωνεις εναν ανθρωπο που εφερε δυο μεταλλια και φυσικα δεν κερδισε μονο αυτους... Φανταζομαι αν κερδιζε το Ισραηλ 30 ποντους και μετα εχανε με κατω τα χερια στον προημιτελικο θα ησουν ευχαριστημενος γιατι το μπασκετ θα ηταν επιπεδου; Να ξαναπω οτι το ταλεντο που ειχε στα χερια του δεν ηταν τοσο σπουδαιο οσο θελουμε να νομιζουμε κι οτι σε ενα τουρνουα ισαξιων ομαδων κερδιζουν (τελικα) αυτες που εχουν μια ταυτοτητα και μια συνοχη σαν αυτη που εφερε ο Γιαννακης; Δλδ ν' απαξιωσω κι εγω και να πω οτι ο ΠΑΟ κερδισε στον ποντο στο Βερολινο αρα σκατα υπεροχη ειχε και σιγα τον προπονητη; Θα ηταν λογικο να πιανεσαι απο τετοια επιχειρηματα σ' αυτο το επιπεδο;
Απο τοτε που εφυγε η ομαδα για Πολωνια (και λιγο πριν) δεν εχω ιδεα τι εχει παιχτει. Λεω αυτο που βλεπω και σε ο,τι αφορα τις σχεσεις στο εσωτερικο ο,τι ακουσα προχτες που σιγα σιγα βγηκαν 2-3 (κι ο Παπαδογιαννης αναμεσα τους) και πεταξαν τις σποντες τους. Οταν με το καλο γυρισουν θα ξερω περισσοτερα.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)