-
Αυτός ο Σπανούλης εκβιάζει κάτι απίστευτα σουτ.
Δεν είναι τυχαίο ότι απέτυχε στο NBA.Ο Καλάθης θα είναι το πλεϊμέικερ της Εθνικής μας στο μέλλον...
-
Καλαθης παιχταρα...Δικαιωση...
Δν ειναι τυχαιο οτι οι Ισπανοι εχουν τοσους παικτες στο NBA και δικος μας παικτης δν μπορει να σταυρωσει πανω απο 5 παιχνιδια εκει... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ο Καλάθης θα είναι το πλεϊμέικερ της Εθνικής μας στο μέλλον...
με πιασε η καρδια μου...
-
Καλά και οι Γάλλοι έχουν παίχτες στο ΝΒΑ, δεν λέει κάτι. Οι Ισπανοί έχουν απλά παιχταράδες.
Ώραιος ο Καλάθης, αν έβαζε και κανένα λέι απ θα ήταν καλύτερος.
-
Το να γίνεται κριτική στον Σπανούλη μετά από τέτοιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (με κεφαλαία γράμματα) τουρνουά είναι εντελώς αστείο κατά τη γνώμη μου.
-
Τους Ισπανούς δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε καλά με Διαμαντίδη και Παπαλουκά, τι περιμέναμε σήμερα;
Επιτυχημένοι είμαστε έτσι κ αλλιώς.
Οι Ισπανοί άλλη κλάση..σε αυτό το τουρνούα κάνουνε πραγματικά πλάκα -
Για το προπονητή (μας) δεν θα πείτε τίποτα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τους Ισπανούς δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε καλά με Διαμαντίδη και Παπαλουκά, τι περιμέναμε σήμερα;
Οι Ισπανοί άλλη κλάση..σε αυτό το τουρνούα κάνουνε πραγματικά πλάκαΜα το 99.9% εδώ μέσα από χθες κιόλας λέγαμε ότι σήμερα δεν έχουμε ελπίδα. Νταξ θα θέλαμε να γίνει κανα θαύμα αλλά δεν είμαστε κ αγνώμονες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι Ισπανοί άλλη κλάση..σε αυτό το τουρνούα κάνουνε πραγματικά πλάκαΜα το 99.9% εδώ μέσα από χθες κιόλας λέγαμε ότι σήμερα δεν έχουμε ελπίδα. Νταξ θα θέλαμε να γίνει κανα θαύμα αλλά δεν είμαστε κ αγνώμονες!
Eννοείται!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
.......................
Περπερογλου γίδι μεγάλο.Όχι γίδι, απλώς μέγας χέστης. Χέστης από τους λίγους. Χειρότερος και από τον Χαβίτο (του Άρη). Μ' άρεσε που έκραζα πέρσι το Γιαννάκη που πήρε το Πελεκάνο (αυτός όντως γίδι) αντί του Χ-μαν.
Μπουρούσης . Αν ήμουν ξένος ίσως και να γέλαγα με τη πάρτη του. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το να γίνεται κριτική στον Σπανούλη μετά από τέτοιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (με κεφαλαία γράμματα) τουρνουά είναι εντελώς αστείο κατά τη γνώμη μου.Να σου πω την άποψή μου:
Καλός παίκτης (πολύ καλός θέλεις? ΟΚ), αλλά σε καμμιά περίπτωση όσο νομίζει αυτός για τον εαυτό του (και νομίζει για να σουτάρει τόσο τραβηγμένα σουτ) και επίσης ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ.
Οι κινήσεις του συγκεκριμένες.
Αυτό το μπάσιμο στην base-line και οι λάθος πάσες του προς στην περιφέρεια ίσως μας κόστισαν το παιχνίδι.
Δεν είναι τυχαίο ότι έφαγε τα μούτρα του στο ΝΒΑ.
Σε ποιόν άλλον να βασιστούμε ? ΟΚ, δεν έχουμε (ίσως κάποια στιγμή ο Κουφός).
Αλλά δεν μπορούμε και να μην το παραδεχτούμε...-Κάτι παικτάκια Καλαμπόκης-Περπέρογλου κ.α, είναι απλώς της σειράς και δεν μπορούν να συγκριθούν με τους αντίστοιχους των Ισπανών.
Κακά τα ψέμματα.
Ο Μπουρούσης είναι επίσης ένας καλός παίκτης αλλά απέχει μακράν απ' τα σέντερ των Ισπανών (Γκασόλ κ.α)
Μόνο ο Σχορτσανίτης μπόρεσε να παίξει στην δύναμη τα σέντερ τους και ας είχε μειονέκτημα ύψους. -
Δεν μπορείς να κοντράρεις μια ομάδα πρωταθλήτρια στο γρήγορο παιχνίδι και τον αιφνιδιασμό με τον ίδιο τρόπο , έχοντας επι 13 λεπτά συνέχεια ένα play maker να βγάζει φωτιές χωρίς βοήθεια!
Εντάξει γενικά η πορεια κρίνεται επιτυχημένη αλλα σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται περισσότερο τακτική και γιατι όχι ρίσκο .
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι τακτικές του Γιαννάκη με τους παίχτες που θα έπαιζαν αν ήταν αυτός στην έθνικη!
Ο Γιαννάκης δεν νομίζω ότι θα άφηνε τους ισπανούς να φτάσουν 80 πόντους!
Μπράβο σε όλα τα νέα παιδιά που τα έδωσαν όλα και δεν φοβήθηκαν κανέναν!Καλα ,πως γίνεται να' βγαίνουν' όλα στους ισπανούς?
Που είσαι βρε Γιαννάκη! -
παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος αν σας παίζει καλά αυτό το λινκ??
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος αν σας παίζει καλά αυτό το λινκ??Κανονικά παίζει από ότι είδα.
-
Τι βαζει ο Τεοντοσιτς;;!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι βαζει ο Τεοντοσιτς;;!!!δεν τα κανει αυτα με την ολυμπιακαρα να καψουμε το οακα....
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
.......................
Περπερογλου γίδι μεγάλο.Όχι γίδι, απλώς μέγας χέστης. Χέστης από τους λίγους. Χειρότερος και από τον Χαβίτο (του Άρη). Μ' άρεσε που έκραζα πέρσι το Γιαννάκη που πήρε το Πελεκάνο (αυτός όντως γίδι) αντί του Χ-μαν.
Μπουρούσης . Αν ήμουν ξένος ίσως και να γέλαγα με τη πάρτη του.Στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ πάντως δε μας χάλασαν οι ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΙ πόντοι που μας κράτησαν όρθιους.
Να σου πω την άποψή μου:
Καλός παίκτης (πολύ καλός θέλεις? ΟΚ), αλλά σε καμμιά περίπτωση όσο νομίζει αυτός για τον εαυτό του (και νομίζει για να σουτάρει τόσο τραβηγμένα σουτ) και επίσης ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ.Τα 'τραβηγμένα' σουτ τα πήρε ακριβώς επειδή έπρεπε να τα πάρει και δε γινόταν τίποτε άλλο. Το αν έφαγε ή όχι τα μούτρα του σε μια λίγκα με άλλους κανόνες, άλλο στυλ δε λέει και πολλά πράγματα για την ικανότητα του να παίξει εδώ. Άλλωστε τα μούτρα του έφαγε και ο Σάρας, τα μούτρα του θα έτρωγε και ο Μητσος αν πήγαινε, την ίδια ώρα που διαπρέπει εκεί ο.....Γκόρτατ και ένα σωρό Γάλλοι, όπως επίσης διέπρεψε και ο Τόνι Ντελκ
-
O Γιόνας Καζλάουσκας ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου και γι αυτό μίλησε ελάχιστα. Ομως λίγο μετά, στους Λιθουανούς δημοσιογράφους είπε περισσότερα. Και προσπάθησε να εξηγήσει τα αίτια της ήττας από την Ισπανία.
“Λείπουν από την Εθνική Ελλάδας, οι δύο ηγέτες της, ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς, που βοηθούσαν στο ροτέισον της ομάδας. Παλιότερα υπήρχαν πολλοί παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο, έδιναν ενέργεια και άλλαζαν το παιχνίδι. Τώρα το ροτέισον είναι πολύ μικρότερο και δεν έχουμε την ίδια ενέργεια ως ομάδα”.
Γενικά μου είναι συμπαθής ως προσωπικότητα ο κόουτς, αλλά κάτι τέτοιες δηλώσεις είναι ΠΟΛΥ φάουλ. Αφού έχεις πάρει 12 παίκτες, ΠΙΣΤΕΨΕ τους ως το τέλος, ζήσε και πέθανε μ' αυτούς!
Και ναι, το rotation μίκρυνε αλλά ποιός επέλεξε να μην πάρει 5ο κοντό; Έστω Τσαλδάρη να έπαιρνε ώστε στα εύκολα ματς να έπαιρναν ξεκούραση(ακόμα περισσότερη) οι βασικοί. Ποιός επέλεξε ουσιαστικά να κρατήσει εντελώς εκτός τον Καλάθη, κάτι που αφενός μεν στέρησε ξεκούραση από τον Σπανούλη, αφετέρου στέρησε από τον πρώτο τη δυνατότητα να ενσωματωθεί περαιτέρω.
Και στην τελική πρακτικά δεν του έλλειψε ΚΑΝΕΙΣ ψηλός. Εκεί ποιός τον ανάγκασε να παίξει πρακτικά με 3 ψηλούς, εκ των οποίων ο ένας(Σόφο) δεν μπορουσε να βγάλει πάνω από 20λεπτο;
-
Χίλια μπράβο στους Σέρβους.
Διαψεύστηκα πανηγυρικά.Ποιος ακούει τον Asimov τώρα
-
'Εχω δύο απορίες:
-Γιατί ο Καλάθης χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και αντ' αυτού σήκωσε το κύριο βάρος ο ντεφορμέ Ζήσης ?
-Γιατί δεν παίξαμε καθόλου τον Κουφό που υποτίθεται ότι θα ήταν το ατού μας απ' την στιγμή που είναι ο μοναδικός μας ψηλός που τυχαίνει να ξέρει και μπάσκετ ?Μήπως ο (συμπαθής και για μένα) Καζλάουσκας πόνταρε στα σίγουρα χαρτιά (Ζήσης-Σπανούλης στην περιφέρεια), οι οποίοι ναι μεν μας έφτασαν στα ημιτελικά, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα έμεναν απο καύσιμα ?
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)