-
προγραμμα---> http://www.express.gr/news/sports/54264 ... 54264.php3
-
Δηλώσεις έκανε και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση:* 'Δεν παίζω στο επίπεδο που ήμουν πριν από δύο χρόνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού έχω να παίξω μπάσκετ περίπου έναν χρόνο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να επανέλθω'.*
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=19128
Eντάξει μεγάλε , θα επανέλθεις (λέμε τώρα...) Γι αυτό σε πήρε και ο Πάνος *'για να επανέλθεις' *χρησιμοιώντας την Ε.Ο Στου κασίδη το κεφάλι που λέμε...
-
Απλα σας λεω το εξης: Μετα το τελος του αγωνα ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ ολοι οι Αμερικανοι στα forums λοιδορουσαν την Ελλαδα και παρα πολλοι ελεγαν οτι ο childress θα μας φανει Jordan εδω. Επειδη προφανως αυτοι δεν τα παιρνουν οπως πολλοι εδω στην Ελλαδα τους πιστευω. Ετοιμαστειτε να βλεπετε 30αρες απο τον Τζος και καρφωματα πανω απο τους αντιπαλους
Υ.Γ Ο Τζος δεν ειναι Ακερ (που δεν επαιξε ποτε πραγματικα στο nba ή Γουντς που ηταν τελειωμενος) αλλα ο καλυτερος 6 παικτης του nba. Θα δουμε μαγικα πραγματα φετος.
Y.Γ Το μονο που φοβαμαι ειναι η πρασινη διαιτησια μαζι με τους αβανταδορους ΑΡΔ (Παπαδογιανης ,Σκουντης και Χατζηπαπαρας)
-
Sorry red αλλά χοντρές μαλακίες έγραφαν οι αμερικανοί στα forums.
Να υποθέσω ότι λοιδωρούσαν την εθνική και μετά τον ημιτελικό του μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας,όπου τον ήπιαν χωρίς ζάχαρη;
Αν είναι δυνατόν να βγαίνει μια ομάδα άχρηστη από ένα παιχνίδι.Δηλαδή η Ισπανία που έφαγε σήμερα 37 πόντους στο κεφάλι,είναι για τα μπάζα και πρέπει να της απαγορεύσουν να ξαναπαίξει μπάσκετ,γιατί δυσφήμησε το άθλημα.Όσο για τον Τσίλντρες,μπορεί να είναι καλός παίκτης,αλλά άσε να τον δούμε πρώτα σε συνθήκες αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.
-
http://gawker.com/assets/images/gawker/ ... ll_ad.jpeg
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Y.Γ Το μονο που φοβαμαι ειναι η πρασινη διαιτησια μαζι με τους αβανταδορους ΑΡΔ (Παπαδογιανης ,Σκουντης και Χατζηπαπαρας)
To μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι το 'πίνω μπάφους και παίζω pro'....
Αλλά απο την άλλη, τότε θα έχεις και δικαιολογία για την επόμενη σφαλιάρα που έρχεται και θα είναι και αεροπλανική...
Με full roster απο την αρχή του καλοκαιριού κτλ... έχετε να φάτε καλά και φέτος, γιατί πέρισυ σας είχαμε στην δίαιτα -
Η Λιθουανία κάθεται και τρώει κοντά 40 πόντους από την Αυστραλία. Γιατί? αλλάζει τώρα τίποτα στην κατάταξη του 1ου ομιλου και περνάει πρώτη η Αργεντινή? Εάν κερδίσουμε τους Κινέζοι με ποιυς θα παίξουμε τελικά??
-
Με Αργεντινή...
-
Δεν μπορεί, κάποιος χάκεψε το λογαριασμό σου!
-
Χτες έτρωγα κοψίδια σε σπίτι από τις 13.00 έως τις 01.00 όπου ήταν μαζί μας φίλος ο οποίος είναι φανατικός μπασκετόφιλος (Χημικός μηχανικός του ΕΜΠ τώρα καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και ιδιαιτέρως ευφυής, γι αυτό τον συγχωρώ ) και γενικώς φίλος όλων των sports, με γυναίκα Αργεντίνα και φίλαθλη επίσης
Ε αναγκάστηκα να μάθω τα στοιχειώδη μέσα σε 12 ώρες -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Χτες έτρωγα κοψίδια σε σπίτι από τις 13.00 έως τις 01.00 όπου ήταν μαζί μας φίλος ο οποίος είναι φανατικός μπασκετόφιλος (Χημικός μηχανικός του ΕΜΠ τώρα καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και ιδιαιτέρως ευφυής, γι αυτό τον συγχωρώ ) και γενικώς φίλος όλων των sports, με γυναίκα Αργεντίνα και φίλαθλη επίσης
Ε αναγκάστηκα να μάθω τα στοιχειώδη μέσα σε 12 ώρεςΚαλά εντάξει τότε, σε...συγχωρώ!
-
του έκανε ένα ποστάρισμα του Γιάο, τον έστειλε δυο μέτρα αριστερά
46 πόντους ημίχρονο, μια χαρά, ότι κάνουμε μας πιάνει εκείνος ο Σπανούλης μπας και γνωρίστηκε με τον Phelps στην Αμερική???
-
Θελουμε Αργεντινή δηλαδή? Οχι Λιθουανία?!?!
-
Γεια χαρα σ'ολο τον κοσμο. Απο διακοπες στην σπυριαρα.
Νταξ τι να πουμε; Ρεσιταλ ανωριμοτητας για αλλη μια φορα. Σημερα επρεπε να χασουμε οπως και να εχει.
Οι μεγαλες ομαδες παντα πανε για τη νικη και τ'αρχιδια μου στη γλαστρα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Θελουμε Αργεντινή δηλαδή? Οχι Λιθουανία?!?!
Προσωπικά δεν την θέλω τη Αργεντινή , θα μας σακατέψουν στο ξύλο θα πέσουν πολλά μπουκέτα
Γεια χαρα σ'ολο τον κοσμο. Απο διακοπες στην σπυριαρα.
Νταξ τι να πουμε; Ρεσιταλ ανωριμοτητας για αλλη μια φορα. Σημερα επρεπε να χασουμε, [b]κονσέρβα το'χει ? πόσο ήρθε?[/b] οπως και να εχει.
Οι μεγαλες ομαδες παντα πανε για τη νικη και τ'αρχιδια μου στη γλαστρα. -
Κι εγώ Λιθουανία θα προτιμούσα. Θα κάνουμε και χατήρι στους Τσιντσινέζους, να δουν την ομάδα τους να μας κερδίζει!
-
Πανω που ελεγα οτι ξυπναμε, καναμε 6-0... Ηλιθιοι
-
Χαρωπα τα δυο μου χερια παιζει στα τάιμ
-
Ωπα! Αν χάναμε θα παίζαμε με τους Αμερικάνους. Οχι με τους Λιθουανούς! Αρα, καλά κάναμε!
-
Δε στα'πανε καλά. Αργεντινη - ΗΠΑ - τελικος ειναι ο δρομος τωρα, ενω αλλιως θα ηταν Λιθουανια - Ισπανια (Κροατια) - ΗΠΑ. Επιλεξαμε (βλακωδως) το πρωτο. Οταν κερδισει η Κροατια την Ισπανια θα χτυπαμε τον αδειο (ως συνηθως) κεφαλι μας.
Αν παιζαμε με τις ΗΠΑ δε θα λεγονταν χιαστί, αλλα σταυροβελονια
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)