-
ΘΕΟΣ
-
Ομάδα ουρανός η Πανάθα!!!
Συγχαρητήρια στους παικταράδες του Ομπράντοβιτς -
-
Katalavate twra tin diafora meta3y gavrou k pragmatika megalwn evrwpaikwn omadwn? O siska sikwthike g triponto stin teleftaia fash..
Kata ta alla, PAO OLEEEEEE k pame g to ekto..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Katalavate twra tin diafora meta3y gavrou k pragmatika megalwn evrwpaikwn omadwn? O siska sikwthike g triponto stin teleftaia fash..Η διαφορά είναι ότι δύο αντίπαλες ομάδες με εξαιρετικούς σουτέρ είχαν 0/2 buzzer beater.
-
Αει στα διαλα κοντεψα παλι να παθω εγκεφαλικο
Κατα τα αλλα δειξαμε ποιος ειναι το απολυτο αφεντικο στο ευρωπαικο στερεωμα του μπασκετ
Respekt σε ολη την ομαδα που παρολο την κοιλια ΝΑ που καναμε στο β,σε κρισιμα σημεια βρηκε το σθενος να κρατησει την διαφορα
Τελικα απο αυτην την ομαδα δεν ξερεις απο που θα την φας.Περιμενεις στα κρισιμα να παρουν επιθεση σαρας,μητσος ,μπιλ μπατιστ...και ξαφνου παρε 6 ποντακια απο τον περπεΑφου επιζησαμε και απο το σημερινο θριλερ(που εμεις το καναμε θριλερ) παλι καλα
Παμε για κανα ποτακι τωρα
-
Μπραβο στον ΠΑΟ.
Απλα τεραστια ομαδα.
-
Και φυσικα να αναφερουμε και το τρελλο σπρωξιμο στο β της τσσκα,διοτι ενας τελικος με 15-20 ποντους οπως και να το κανουμε δεν ειναι εμπορευσιμος.
Οσοι βλεπουν σοβαρα μπασκετ ας με διαψευσουν -
αχ βρε Παναθα....
οντως οι διαιτητες ηταν αν μη τι αλλο τραγικοι...
στο τελος οχι αδικα παει ο Ομπραντοβιτς στην γραμματεια του αγωνα καρφωτος και τον σταματα ο Ιτουδης. -
Πραγματι, δεν ξερω στο δευτερο αν τα σφυριγματα ηταν δικαια ,
δεν με ενδιαφερει κιολας μιας και σηκωθηκε και το 5ο !Αντε πενταστεροι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Katalavate twra tin diafora meta3y gavrou k pragmatika megalwn evrwpaikwn omadwn? O siska sikwthike g triponto stin teleftaia fash..
Η διαφορά είναι ότι δύο αντίπαλες ομάδες με εξαιρετικούς σουτέρ είχαν 0/2 buzzer beater.
Η αντίστοιχη φώτο για το γαύρο έχει και ένα ανδρικό μόριο στη θέση της καρέκλας. Right?
-
Ετσι, με τυχη τα παιρνουμε
-
&
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ετσι, με τυχη τα παιρνουμετα σαλιγκάρια τα τρώμε, δεν κάνουμε διάλογο μαζί τους.
-
Πολλά μπράβο στα παιδιά και στον κόουτς. Η ομάδα αυτή με την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της ήταν φτιαγμένη να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και τα κατάφερε παίζοντας μεγάλο μπάσκετ.
18/21 τελικούς είναι ένα μάλλον εξωπραγματικό ρεκόρ.Το μπάσκετ που παίξαμε στο 1ο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό. Το μπάσκετ πάνω από όλα είναι θέαμα και δε νομίζω να έχει δει κανείς μας παρόμοια απόδοση ομάδας.
Στο 2ο ήταν αναμενόμενη η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ, προσωπικά δεν την περίμενα σε τέτοιο σημείο αλλά δεν είναι και καμια τυχαία ομάδα. Για την ακρίβεια είναι ομαδάρα και γι αυτό η επιτυχία μας είναι πολύ μεγάλη.Να εκφράσω κι εγώ την απορία μου με τη σειρά μου στο 'γιατί' μας σφύριξαν έτσι στο 2ο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν αντάξια του 2ου ματς με τη Σιένα αλλά πολύ καθαρή. Είναι η πρώτη φορά που σε τελικό Ευρωλίγκας δε μοιράζεται στη 'μέση το καρπούζι' . Πιθανόν λόγω της παρουσίας του Μεσίνα που είναι ένα σημαντικό μέγεθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πιθανόν και όχι των καλών μας σχέσεων με τον Μπερτομέου, σε ότι αφορά το μοίρασμα των εσόδων.
Mπράβο και πάλι σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλη επιτυχίας
-
Υπερβολή το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια.
Και στο 1ο όπου ο ΠΑΟ πήγε σε υπερφυσικά επίπεδα την διαφορά και στο 2ο όπου λές εντάξει το +20/22 είναι τρελό, αλλά όχι και να πάει η διαφορά στος 1-2 πόντους. Η διαιτησία νομίζω ήταν αναμενόμενη. Οι Ρώσοι κάποια εύνοια πάντα την είχαν αλλά δεν νομίζω ότι το ροκάνισμά της διαφοράς ήταν θέση διαιτητών.
Τέλος καλό, όλα καλά. Το σύμπτωμα παραμένει-απώλεια διαφοράς πόντων-, και μένει να δούμε το πρωτάθλημα τώρα.
-
Για τον MVP τι λέτε?? Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και ο Φώτσης.
@εδιτ : Πρώτη φορά βλέπω τόσο αποστασιοποιημένο / φουρκισμένο τον Ομπράντοβιτς στην P.C. Σίγουρα κάτι παίζει στα παρασκήνια. Δεν ήταν διαιτησία τελικού αυτή.
-
Μπράβο στον Παναθηναϊκό...
Εκείνο το 56, έπρεπε κάπως να σπάσει... ευτυχώς έβαλε το τρίποντο ο Φώτσης... Έχω την εντύπωση πως δεν πήγε καλά ο Τσαρτσαρής σήμερα. Δεν πειράζει, υγεία να έχουμε και για του χρόνου...
Μπράβο και στον Έλληνα ταβερνιάρη που είχε το ματς σε γιγαντοοθόνη... Μας έβλεπαν οι Γερμανοί και δώσ' του στις μπύρες...Όσο για τους διαιτητές, πόσα σφυρίγματα θα έδιναν κατά του Παναθηναϊκού... ειδικά εκείνο το 8'' καθυστέρηση δεν ήταν... στα 8 δεύτερα που σταμάτησε να γράφει, είχε ήδη περάσει ο Διαμαντίδης...
Υγεία πάνω απ' όλα... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πολλά μπράβο στα παιδιά και στον κόουτς. Η ομάδα αυτή με την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της ήταν φτιαγμένη να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και τα κατάφερε παίζοντας μεγάλο μπάσκετ.
18/21 τελικούς είναι ένα μάλλον εξωπραγματικό ρεκόρ.Το μπάσκετ που παίξαμε στο 1ο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό. Το μπάσκετ πάνω από όλα είναι θέαμα και δε νομίζω να έχει δει κανείς μας παρόμοια απόδοση ομάδας.
Στο 2ο ήταν αναμενόμενη η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ, προσωπικά δεν την περίμενα σε τέτοιο σημείο αλλά δεν είναι και καμια τυχαία ομάδα. Για την ακρίβεια είναι ομαδάρα και γι αυτό η επιτυχία μας είναι πολύ μεγάλη.Να εκφράσω κι εγώ την απορία μου με τη σειρά μου στο 'γιατί' μας σφύριξαν έτσι στο 2ο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν αντάξια του 2ου ματς με τη Σιένα αλλά πολύ καθαρή. Είναι η πρώτη φορά που σε τελικό Ευρωλίγκας δε μοιράζεται στη 'μέση το καρπούζι' . Πιθανόν λόγω της παρουσίας του Μεσίνα που είναι ένα σημαντικό μέγεθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πιθανόν και όχι των καλών μας σχέσεων με τον Μπερτομέου, σε ότι αφορά το μοίρασμα των εσόδων.
Mπράβο και πάλι σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλη επιτυχίας
Το απαντησα πιο πανω,ενας τελικος με 20 ποντους στο ημιχρονο διαφορα,ειναι αντιεμπορικος
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Το απαντησα πιο πανω,ενας τελικος με 20 ποντους στο ημιχρονο διαφορα,ειναι αντιεμπορικος
Τι θα πει αυτό φιλάρα?? σόρυ αλλά δεν... γράψε αν δε βαριέσαι.
-
Όσο για τους διαιτητές, πόσα σφυρίγματα θα έδιναν κατά του Παναθηναϊκού... ειδικά εκείνο το 8'' καθυστέρηση δεν ήταν... στα 8 δεύτερα που σταμάτησε να γράφει, είχε ήδη περάσει ο Διαμαντίδης...
Υγεία πάνω απ' όλα...Το θεϊκό για μένα ήταν εκείνο το αμυντικό φάουλ στον Σπανούλη που πήγε να πάρει επιθετικό αλλά έκανε τη βουτιά πιο νωρίς. Αν δεν κάνω λάθος είναι ο ορισμός του δεν σφυρίζεται τίποτα εκτός αν έχει αλλάξει ο κανονισμός.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)