-
Πάντως κάποιος από δω μέσα που χε πει ότι ο Φώτσης είναι παίχτης ρυθμού επιβεβαιώνεται πλήρως. Στα 2-3 τελευταία σοβαρά παιχνίδια (Euroleague+ΟΣΦΠ) που παίζει 30 λεπτά βγάζει μάτια. Στο τελικό μόνο στα ριμπάουντ υστέρησε κάπως και αυτό μόνο στο β' δεκάλεπτο που ο ΠΑΟ έχασε 7-8 μαζεμένα.
Έχει προσθέσει μετά τα πατατράκ του Δεκεμβρίου-Γενάρη και άλλα plays τόσο αμυντικά (κυρίως) όσο και επιθετικά. Μ' άρεσε αυτή η ζώνη με προσαρμογές που έπαιξε ο ΠΑΟ στο α' δεκάλεπτο και πήρε την αρχική διαφορά. Δεν άφηνε ελεύθερα σουτ και δεν έχανε και τα ριμπάουντ(!!!), πράγμα που απλά δε γίνεται! Το έχουμε ξαναδεί και από τους ιταλούς προπονητές (Μπλατ, Σκαριόλο) μου φαίνεται. Φυσικά τέτοιο ρυθμό άντε να τον ακολουθήσει μια ομάδα το πολύ για 7-8 λεπτά. 'Εκανε το ΔΔ να πάρει προσπάθειες γιατί είτε ο Μιλόσεβιτς είτε ο Παπαλουκάς δε μπορούσαν να τον μαρκάρουν. Τον 1ο τον ποστάριζε για πλάκα, τον δεύτερο τον περνούσε πριν καν στηθεί το πικερό, ο δε Βούισιτς απλά δεν έμπαινε στη διαδικασία να κινηθεί. Το αποτέλεσμα ή τρίποντα εντελώς αμαρκάριστα ή μπάσιμο και καλάθι μπροστά στον, λίγο στην άμυνα, Κροάτη. Ούτε στη ζώνη βρήκε ο ΟΣΦΠ προκοπή καθώς οι του ΠΑΟ είχαν ζεσταθεί για τα καλά. Γενικότερα μου αρέσει που η ομάδα προσπαθεί επιθετικά να βγάλει ξεμαρκάριστα τρίποντα και με σκριν εκτός μπάλας. Το τελευταίο διάστημα (που επιτέλους άρχισαν να μπαίνουν τα σουτ που πρέπει) φαίνεται συχνά αυτό, ιδίως με Σπανούλη, που σα να χει δεχτεί (έστω και κατά διαστήματα) το ρόλο του sg.
Το 2ο μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ΠΑΟ έναντι του ΟΣΦΠ είναι ότι έχει 4-5 πολυδιάστατους παίχτες, εξίσου καλούς στην άμυνα και στην επίθεση(ΔΔ, Σπανούλης, Μπατίστ, εσχάτως και Φώτσης), ενώ ο ΟΣΦΠ έχει 1-2 (Μπουρούσης). Έτσι είναι πιο εύκολο για το πρώτο να επιβάλει το ρυθμό του. Τα περί διαιτησίας είναι απλά για τοπίκια-ρεντάρμικη κατανάλωση. Ουδείς ασχολήθηκε -αλήθεια έγινε κάτι; Γενικά δε το κρύβω πως είχα απογοητευτεί λίγο από Ομπράντοβιτς φέτος και είχα πειστεί πώς δεν είχαμε τύχη στη Euroleague. Αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος συνεχώς εξελίσσεται και δεν είναι τόσο ξεροκέφαλος όπως άλλοι 'πατριάρχες' του μπάσκετ.PS1: Το μέγιστο πλεονέκτημα του ΠΑΟ ακούει στο όνομα Ζοτς=COATCH.
PS2: Ναι ρε ρεντάρμυ βρώμισε σκ@τό όλη η παραλιακή όταν μπήκε μέσα ο Μπουλντόζας. -
Δεν ειδα το ματς,αλλωστε θεωρουσα βεβαιη την νικη του βαζελου,οτι και αν εκανε ο Γιαννακης.
Για να κερδισει ο ΟΣΦΠ πρεπει καποια στιγμη να ξεπερασει την καταρα με τον πιο ακριβοπληρωμενο παιχτη-σκορερ να ειναι τραυματιας (τον Σχορτσιανιτη τον θεωρω outsider και δεν περιμενω απολυτως τιποτα απο αυτον πλεον,στον πρωτο μακροχρονο τραυματισμο θα γυρισει πισω 300 κιλα).
Ο Παργκα ειναι σκορερ αλλα οπως σωστα αναφερθηκε ειναι επιρρεπης σε λαθη.Παρόλα αυτα πιστευω οτι στο ματς που ερχεται ο ΟΣΦΠ θα κερδισει,γιατι θα το θελει ΠΟΛΥ.Αν βαλει τον βαζελο απο κατω στην βαθμολογια θα εχει τον χρονο και την ευκαιρια να βελτιωθει και να του παρει το πρωταθλημα στα πλευ-οφ, σωζοντας ετσι την χρονια.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Πάντως κάποιος από δω μέσα που χε πει ότι ο Φώτσης είναι παίχτης ρυθμού επιβεβαιώνεται πλήρως. Στα 2-3 τελευταία σοβαρά παιχνίδια (Euroleague+ΟΣΦΠ) που παίζει 30 λεπτά βγάζει μάτια. Στο τελικό μόνο στα ριμπάουντ υστέρησε κάπως και αυτό μόνο στο β' δεκάλεπτο που ο ΠΑΟ έχασε 7-8 μαζεμένα.Σωστό, αλλά δε θα αντέξει! Γι' αυτό σήμερα προβλέπω να παίζει αρκετά ο Τσαρτσαρής, και ίσως δούμε και Air-Σάκοτα
Γενικότερα μου αρέσει που η ομάδα προσπαθεί επιθετικά να βγάλει ξεμαρκάριστα τρίποντα και με σκριν εκτός μπάλας.
Πολύ-πολύ σωστή παρατήρηση
PS1: Το μέγιστο πλεονέκτημα του ΠΑΟ ακούει στο όνομα Ζοτς=COATCH.
Όπως λέει και μια υπογραφή σε άλλο φόρουμ: In Ζοτς we trust
Κατά τα άλλα, το δίδυμο του ομίλου μας είναι δεδομένο, και πολύ το χάρηκα και για την Παρτιζάν. Απλώς έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε 3 ντέρμπι σε 10 μέρες(ΟΣΦΠ κύπελλο, ΟΣΦΠ πρωτάθλημα καπάκι μετά από ταξίδι, Παρτιζάν Βελιγράδι), οπότε δε θα μου κάνει καμμια εντύπωση αν χάσουμε στο ΣΕΦ, ίσως και εύκολα
-
To παιχνίδι του κυπέλλου το βλέπαμε σε μια βαζελοκαφετέρια. Καθόμαστε σε ένα τραπέζι τρεις γνωστοί. Δυο βάζελοι κι ένας γαύρος. Ο άλλος βάζελος είχε -ο άρρωστος- το ακουστικό στο αυτί και το άκουγε και από το ραδιόφωνο!!!
Σε μας τους δύο που καθόμαστε δίπλα του το είχε πει οι άλλοι δεν το ήξεραν. Άλλωστε είναι μάλλον μόδα να κρέμεται το καλώδιο από το αυτί σου, δεν πήγε το μυαλό κανενός ότι θα το άκουγε και ραδιοφωνικά.Ξεκινάει το ματς κάνει το πρώτο τρίποντο ο Νίκολας 'Μέσα' φωνάζει ο τύπος πριν καν φτάσει η μπάλα στα χέρια του!!! Ε, δεν έδωσε εκανείς σημασία. Όσο συνέχιζε τις μαντεψιές άρχισαν να τον κοιτάνε περίεργα
Πετάει ένα τούβλο ο Μήτσος στη λήξη του ημιχρόνου 'Δεν το βαλες που δεν το βαλες, τρώμε και αιφνιδιασμό ρε Μήτσο' και η μπάλα ήταν ακόμα στη σέντρα (Γκριρ)Το αποκορυφωμα ήταν το τρίποντο το μακρινό του Φώτση και του Μήτσου. Πριν κάνει ακόμα το σκριν ο Πέκοβιτς στο πρώτο τρίποντο, ο τύπος είχε πεταχτεί και πανηγύριζε. Είχε γυρίσει το μάτι στους άλλους.
Μιλάμε για πολύ γέλιο. Μέχρι που άρχισαν να τον ρωτάνε ...πόσο θα λήξει. Έγινε της πουτ@νας από το χαβαλέΥ.Γ ...σε αντίθεση με το Βαγγέλη εγώ δε χάρηκα καθόλου που κέρδισε η Παρτιζάν. Είναι ανάγκη να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με άγχος??? Θέλουμε νίκη πάση θυσία απόψε γιατί αλλιώς , τρεχάτε ποδαράκια μου
-
Εννοώ ότι χάρηκα επειδή τους συμπαθώ, και τον προπονητή τους, και την ομάδα τους
-
Eπειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις ,εφτιαξα ενα βιντεακι με ΜΕΡΙΚΕΣ φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Οταν εχω χρονο θα βαλω και αλλες.
Και να φανταστειτε οτι ο Ολυμπιακος αδικηθηκε σε 20-25 φασεις και ολοι λενε οτι η διαιτησια ηταν καλη.....
Υ.Γ Δεν με νοιαζει αν βαλετε χαμηλο rating. Ξερω οτι η αληθεια ποναει. Θελω απλα να το δειτε και να καταλαβετε πως παιρνετε τιτλους
-
Υπάρχει καμια φορά από μεταπολίτευση και δώθε που χάσατε στα ίσα, χωρίς την παρέμβαση της διαιτησίας???
Α, μην το ξεχάσω : Ο Ομπράντοβιτς σκότωσε άνθρωπο, ο Μήτσος παίζει με τους αγκώνες, οι κοντοί κατέστρεψαν το μπάσκετ .... -
Academy award winner............red army
Επί του θέματος τώρα, νομίζω TRAV ότι κακώς ανησυχείς. Σήμερα πιστεύω θα κερδίσουμε, και εκτιμώ ότι θα χάσουμε στο ΣΕΦ(και ελάχιστα με απασχολεί).
-
μακάρι να επαληθευτείς για το πρώτο σκέλος όσων γράφεις
για το 2ο, θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Υπάρχει καμια φορά από μεταπολίτευση και δώθε που χάσατε στα ίσα, χωρίς την παρέμβαση της διαιτησίας???
Α, μην το ξεχάσω : Ο Ομπράντοβιτς σκότωσε άνθρωπο, ο Μήτσος παίζει με τους αγκώνες, οι κοντοί κατέστρεψαν το μπάσκετ ....Aστα αυτα και δες το βιντεακι. Και που να δεις τι ετοιμαζω τωρα. Εχω τους αγωνες των play offs επι Πινι Γκερσον. 5ωρη ταινια ετοιμαζω. Αυτα που εγιναν δεν εχουν ξαναγινει ποτε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Α, μην το ξεχάσω : Ο Ομπράντοβιτς σκότωσε άνθρωπο, ο Μήτσος παίζει με τους αγκώνες, οι κοντοί κατέστρεψαν το μπάσκετ ....:
Aστα αυτα και δες το βιντεακι. Και που να δεις τι ετοιμαζω τωρα. Εχω τους αγωνες των play offs επι Πινι Γκερσον. 5ωρη ταινια ετοιμαζω. Αυτα που εγιναν δεν εχουν ξαναγινει ποτε
εάν βάλεις και την εποχή Ζούρου μέσα, θα το δω
Φέτος κλείνουν και 10 χρονάκια από τότε που το σηκώσαμε μέσα στο ΣΕΦ με Ντίνο , Ντέγιαν, Νάντο . Λες να ξαναδούμε το ίδιο έργο???? -
Νωρίς είναι, όντως. Σκέψου όμως
- Με το ποδοσφαιρικό ματς 3 ωρες νωρίτερα, το γήπεδο θα είναι κόλαση (και φοβάμαι πως δε θα καταλήξουμε καλά)
- Το κίνητρο του Ολυμπιακού είναι τεράστιο
- Εμείς έχουμε ενα ταξίδι πριν και ουσιαστικά μια προπόνηση το Σάββατο πριν τον αγώνα + ενα ταξίδι για ντέρμπι με την Παρτιζάν μετά
Δε νομίζω πως θα κερδίσουμε, και ειλικρινά δε με νοιάζει κιόλας αν χάσουμε το πλεονέκτημα, μαζί και το πρωτάθλημα.
-
Mia 20αρα με σβηστές τις μηχανές , έστω και σε κουλούς , είναι κάτι πολύ καλό νομίζω.
Τον Μήτσο δεν τον λυπάται καθόλου ο Ομπράντοβιτς. Ήταν ανάγκη να παίξει τόσο πολύ σήμερα?? Λιώμα ήταν ο φουκαράς.
Μεγάλο πράγμα να βάζει τις βολές ο ψηλός σου.
Προχωράμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Mia 20αρα με σβηστές τις μηχανές , έστω και σε κουλούς , είναι κάτι πολύ καλό νομίζω.Συμφωνώ, και χωρίς να παίξουμε εμείς εξαιρετικά. Ο Ντρου πλέον τα στάζει από παντού. Νομίζω λύθηκε αρκετά.
Τον Μήτσο δεν τον λυπάται καθόλου ο Ομπράντοβιτς. Ήταν ανάγκη να παίξει τόσο πολύ σήμερα?? Λιώμα ήταν ο φουκαράς.
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν μετά τα ματς τον βάζουν να ρίχνει κι ενα σκούπισμα στο ΟΑΚΑ
Η πλάκα είναι ότι σήμερα, στην πιο τραγική επιθετικά εμφάνιση του πρόλαβε να τσιμπήσει 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ και κανένα λάθος
Μεγάλο πράγμα να βάζει τις βολές ο ψηλός σου.
Πολύ σωστά!
Με τον Τσαρτσαρή τι θα γίνει ρε γαμώτο....
-
Μάλλον τον ξεχνάμε για φέτος
-
Πάντως μέχρι στιγμής ολα μας πάνε καλά. Χτύπα ξυλο, αν χτυπήσει ο Φώτσης τι κάνουμε; Ακόμα κι αν δε χτυπήσει βέβαια, θ' αντέξει όλη τη σεζόν έτσι;
-
Εντάξει, μη στεναχωριέσαι. Εδώ πήρε Ευρωλίγκα με τον Ντέγιαν 4άρι, στο Φώτση θα μασήσει??
Κάτι θα βρει αυτός
-
Αυτό είναι αλήθεια.
Δε θυμάσαι και στο FF του 2007 που ουσιαστικά παίζαμε χωρίς Τσαρτσαρή; Μέχρι και Σισκάουσκας έβαλε στο 4
-
Α, μην το ξεχάσω : Ο Ομπράντοβιτς σκότωσε άνθρωπο, ο Μήτσος παίζει με τους αγκώνες, οι κοντοί κατέστρεψαν το μπάσκετ ....Aστα αυτα και δες το βιντεακι. Και που να δεις τι ετοιμαζω τωρα. Εχω τους αγωνες των play offs επι Πινι Γκερσον. 5ωρη ταινια ετοιμαζω. Αυτα που εγιναν δεν εχουν ξαναγινει ποτε

THN ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.
-
Eπειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις ,εφτιαξα ενα βιντεακι με ΜΕΡΙΚΕΣ φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Οταν εχω χρονο θα βαλω και αλλες.Και να φανταστειτε οτι ο Ολυμπιακος αδικηθηκε σε 20-25 φασεις και ολοι λενε οτι η διαιτησια ηταν καλη.....
Υ.Γ Δεν με νοιαζει αν βαλετε χαμηλο rating. Ξερω οτι η αληθεια ποναει. Θελω απλα να το δειτε και να καταλαβετε πως παιρνετε τιτλους
Το είδαμε το βίντεο.
Δηλ απο αυτό το βίντεο καταλάβαμε ότι έτσι ο ΠΑΟ τους τίτλους΄;.
'Καληνύχτα και όνειρα γλυκά'.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)