-
Τώρα ξύπνησε ο Κλάψας...
«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι υπάρχει μια τέτοια στάση από την ΚΕΔ απέναντι στον Ολυμπιακό , την ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα και δυο ανθρώπους που λατρεύουν το μπάσκετ. Είναι μια στάση που δείχνει ότι κανείς δεν εκτιμάει την προσπάθεια των αδελφών Αγγελόπουλων, γιατί απλά δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες. Θέλουμε ξεκάθαρες καταστάσεις και ποιοτική αναβάθμιση. Έχω εκπλαγεί με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό. Η υπομονή μου έχει τελειώσει».
Άστο Γιαννάκη, την Κυριακή θα είναι όλα όπως πρέπει.
-
Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη Παναγιώωωωωωτη!
-
To μποτάκι του Στράτου είναι το Jordan AFJ . Πολύ ποιοτικό όπως όλα τα Jordan αλλά και αρκετά βαρύ...
-
Σχετικά με τα γεγονότα στην ΚΕΔ που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των ερυθρολεύκων σχολίασε: *'Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα έχει τέτοια αντιμετώπιση απέναντί της, παρά την τεράστια ιστορία της και την τύχη να έχει ως αφεντικά δύο ανθρώπους με τόσο μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες, ενώ ο Ολυμπιακός προτείνει ξεκάθαρες προτάσεις. Έχω μείνει έκπληκτος! Μπορεί να μιλάω διαρκώς για υπομονή, αλλά ακόμη κι αυτή έχει τελειώσει. Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, την οποία θα ζηλεύουν όλοι'. *
http://www.sport24.gr/html/ent/272/ent.278272.asp
Φίλτατοι Ηellenic & ripper τον εν λόγω μισθοφόρο τον είχατε/είχαμε Ομοσπονδιακό και ταυτόχρονα προπονητή του Ολυμπιακού.
Και μάλιστα τις επιλογές τους, σε ότι αφορά τη στελέχωση της εθνικής, τις υπερασπιζόσαστε αρνούμενοι να δεχθείτε ότι υπάρχει υστεροβουλία .
Με όλο το σεβασμό στις απόψεις σας, δείτε τις δηλώσεις, το χρονικό σημείο το οποίο γίνονται και με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και ξανασκεφτείτε αυτά που λέγαμε το φθινόπωρο.Σε μένα είναι σαφές ότι χρησιμοποιεί (δε θα γράψω τι ακριβώς γιατί θα θεωρηθεί προσβλητικό) προκειμένου να σώσει την πάρτη του και κατ' επέκταση και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Απορίας άξιο γιατί αυτές οι δηλώσεις δεν έγιναν πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
-
H μεγαλύτερη πλάκα στο συγκεκριμένο τόπικ είναι πως έχει καταντήσει κάτι σαν msn...
Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα συμφωνούν...εδώ ολόκληρο βίντεο παρέθεσε κάποιος αλλά από επιχειρήματα ....
Βέβαια το πρωτάθλημα πλέον δεν τους νοιάζει...
-
http://inside.nike.com/blogs/nikebasket ... the-lesson
Πολυ γελιο! -
Φέτος μου αρέσει πολύ ο Σάρας.
Έχει συμβιβαστεί με το ρόλο του, ζητάει 3 πράγματα ο Ζοτς, και αυτός τα κάνει ΚΑΛΑ:
- Δολοφονικό πικ 'ν ρολ (με δυνατότητα να εκτελέσει και από μέση απόσταση)
- Καλό τρίποντο
- Να περιορίσει την τρέλα του (Ναι, που και που κάνει λάθη αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά)
Παράλληλα, το παλεύει όσο μπορεί αμυντικά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Φίλτατοι Ηellenic & ripper τον εν λόγω μισθοφόρο τον είχατε/είχαμε Ομοσπονδιακό και ταυτόχρονα προπονητή του Ολυμπιακού.
Και μάλιστα τις επιλογές τους, σε ότι αφορά τη στελέχωση της εθνικής, τις υπερασπιζόσαστε αρνούμενοι να δεχθείτε ότι υπάρχει υστεροβουλία .
Με όλο το σεβασμό στις απόψεις σας, δείτε τις δηλώσεις, το χρονικό σημείο το οποίο γίνονται και με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και ξανασκεφτείτε αυτά που λέγαμε το φθινόπωρο.Σε μένα είναι σαφές ότι χρησιμοποιεί (δε θα γράψω τι ακριβώς γιατί θα θεωρηθεί προσβλητικό) προκειμένου να σώσει την πάρτη του και κατ' επέκταση και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Απορίας άξιο γιατί αυτές οι δηλώσεις δεν έγιναν πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι βαζελοι διαμαρτυροσασταν για το οτι ηταν προπονητης στην Εθνικη,περα απο το τυφλο οπαδικο μισος φυσικα.
Προφανως θελει να σωσει την παρτη του,προφανως ομως δινετε δικαιωματα, χρονια τωρα.
Δεν ειναι αποριας αξιον που οι δηλωσεις εγιναν μετα τον τελικο,πρωτα εγιναν οσα εγιναν και μετα διαμαρτυρηθηκε,τις 'προληπτικες' ανακοινωσεις πριν τον αγωνα τις βγαζει ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι βαζελοι διαμαρτυροσασταν για το οτι ηταν προπονητης στην Εθνικη,περα απο το τυφλο οπαδικο μισος φυσικα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Οι λόγοι :-
1ος λόγος: Κύκλοι της Ομοσπονδίας διέρρεαν ότι τους έπιασε στον ύπνο αφού κάτι τέτοιο (να είναι προπονητής σε έναν από τους δύο) είχαν προφορικά συμφωνήσει να μην γίνει ποτέ.
-
2ος λόγος : Η γυναίκα του Καίσαρα...
-3ος λόγος : Η πληθώρα παιχτών του βάζελου στην εθνική. Εσύ πώς είσαι βέβαιος πώς θα τους μεταχειριζόταν , τη στιγμή που αυτοί οι δύο βγάζουν τα μάτια τους και παίζονται τόσα πολλά ? Το 'μεταχειριζόταν' πάει και παραπέρα. Κλήσεις, συμμετοχές , χρόνος.
-4ος λόγος : Για να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω, που για σένα μπορεί να φαντάζουν γελοία, εγώ νομίζω ότι είναι δικαιολογημένα , δεν είναι αυτό το θέμα μας, πολλά προηγμένα μπασκετικά κράτη (Ισπανία, Σερβία μπορεί και άλλα , αυτά τα δύο τα ξέρω στα σίγουρα) απαγορεύουν στους ομπονδιακούς προπονητές να είναι και σε συλλόγους της πατρίδας τους.
-(δική μου απορία) Ο χρόνος που ανέλαβε το γαύρο, δείχνει απλώς ότι ήθελε να κάνει μια αρπαχτή. Τι θα μπορούσε να κάνει από το Φλεβάρη μέχρι το Μάη σε μια ομάδα που δεν ήταν δική του???? Τίποτα . Αυτό έκανε. Δε μπορούσε τουλάχιστο να περιμένει μέχρι να τελειώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ή τουλάχιστο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα???
Προφανως θελει να σωσει την παρτη του,προφανως ομως δινετε δικαιωματα, χρονια τωρα. Ε, εντάξει τώρα, εάν μου λες ότι ο ακάλυπτος και ο μπάγερν ....Το μόνο που είναι σίγουρο , είναι ότι χρόνια τώρα έχουμε την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή. Αυτό λένε τα μετρήσιμα στοιχεία
Δεν ειναι αποριας αξιον που οι δηλωσεις εγιναν μετα τον τελικο,πρωτα εγιναν οσα εγιναν Τι έγινε δηλαδή? Μπήκαν στην κληρωτίδα 8-9 διαιτητές και βγήκαν οι 3. Σαν τι θα έπρεπε να γίνει?? και μετα διαμαρτυρηθηκε,τις 'προληπτικες' ανακοινωσεις πριν τον αγωνα τις βγαζει ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟ.Η σχέση μου με το ποδοσφαιρικό ΠΑΟ περιορίζεται σε 3-4 ερώτήσεις τη σεζόν που απευθύνω σε συμφορουμίτες βάζελους.Άρα είμαι αναρμόδιος να απαντήσω.
-
-
Ενώ είσαι στο μπάσκετ....
-
δεν βαριέστε ποτέ το τρολάρισμα?
-
Φίλε μου δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που λες, αλλά μιας και προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, θα σου πω ότι αναγκαστικά καταφεύγω σε τέτοια σχόλια όταν συναντώ ανθρώπους που το παίζουν ξερόλες και παντογνώστες. Γιαυτό και ο διάλογος στο παρόν τόπικ γίνεται μονίμως από 2-3 άτομα που ευλογάνε τα γένεια τους...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τον Μήτσο δεν τον λυπάται καθόλου ο Ομπράντοβιτς. Ήταν ανάγκη να παίξει τόσο πολύ σήμερα?? Λιώμα ήταν ο φουκαράς.
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν μετά τα ματς τον βάζουν να ρίχνει κι ενα σκούπισμα στο ΟΑΚΑ
-
Θεωρω ακρως αδικο να καταλογιζεται στον Γιαννακη οτι δηθεν ειχε 'αλλη' μεταχειριση στους παιχτες του ΠΑΟ.Δεν εδωσε ποτε τετοια δικαιωματα.Τωρα το οτι ηθικα δεν ειναι ιδανικο κατι τετοιο,αυτο με βρισκει συμφωνο,αλλωστε το θεμα ρυθμιστηκε τελικα.Και μαλιστα με περιεργο τροπο αφου καταληξαμε σε ξενο προπονητη,κατι που δεν με βρίσκει καθολου συμφωνο και φοβαμαι οτι η ομοσπονδια προχωρησε σε μια τετοια αποφαση για να μην αρχισει παλι ο καθενας να λεει οτι ξερω γω αυτος προερχεται απο το φυτωριο της ταδε ομαδας και θα την βοηθαει και αλλα τετοια που στο τελος θα μας καταντησουν να ζηταμε μασκοτ απο το εξωτερικο για να μην ειναι ο μπατζανακης της κουνιαδας τους υποστηρικτης της αντιπαλης ομαδας.
-
Υ.Γ Δεν με νοιαζει αν βαλετε χαμηλο rating. Ξερω οτι η αληθεια ποναει. Θελω απλα να το δειτε και να καταλαβετε πως παιρνετε τιτλους

Τέσσερα... Και όταν σου λέει βάζελος τέσσερα δεν εννοεί γκολ από αγώνα (που σιγά το πράμα στην τελική) αλλά ΚΟΥΠΕΣ και δη ευρωπαϊκές...
Αν θεωρείς ότι οι κοντοί έχουν μισθώσει όλους τους διαιτητές της Ευρωλίγκας τότε άλλαξε πλευρό για να μην πιαστείς.
Το βιντεάκι απλά δείχνει ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από μπάσκετ. Λάθη σε φάουλ και λοιπές αμφισβητούμενες φάσεις στο μπάσκετ είναι πολύ πιο συχνές από το ποδόσφαιρο και για τις δυο πλευρές και αφορούν πολλές φορές και θέμα ερμηνείας κανονισμών.
Περαστικά... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τον Μήτσο δεν τον λυπάται καθόλου ο Ομπράντοβιτς. Ήταν ανάγκη να παίξει τόσο πολύ σήμερα?? Λιώμα ήταν ο φουκαράς.
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν μετά τα ματς τον βάζουν να ρίχνει κι ενα σκούπισμα στο ΟΑΚΑ
Και ο Ζοτς από πάνω να φωνάζει με το κλασικό μωβ χρώμα 'Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εδώ έχει ακόμα σκόνη'
Επί μπασκετικών θεμάτων τώρα, περιμένω να μου σχολιάσετε την άποψη μου περί Σάρας. Δεν τον περίμενα τόσο καλό. Έχω την εντύπωση ότι τώρα που ο Ντρου 'ξεκόμπλαρε', έχουμε πολύ καλή ισορροπία στην περιφέρεια:
Μήτσος και Σπανουλης έχουν τον πολύ χρόνο καθώς μπορούν να βοηθήσουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ Σάρας και Ντρου αντιμετωπίζονται(και μάλλον είναι ΟΚ με αυτό) ως 'ρολίστες υπερ-πολυτελείας'
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λάθη σε φάουλ και λοιπές αμφισβητούμενες φάσεις στο μπάσκετ είναι πολύ πιο συχνές από το ποδόσφαιρο και για τις δυο πλευρές και αφορούν πολλές φορές και θέμα ερμηνείας κανονισμών.Δεν το ΄πιασα αυτό... Δηλαδή επειδή ειναι πιο πολλές οι αμφισβητουμενες φασεις, είναι και πιο δικαιολογημένα τα λάθη (ή τα 'λάθη', αν προτιμάς)?
Και πόσο πιο ξεκάθαρος πρέπει να ειναι ένας κανονισμός που απαγορεύει, για παράδειγμα, το κινητό σκριν, πράγμα που ο Μπατίστ κάνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ? Υπάρχει δηλαδή διαφορετική ερμηνεία στο κινητό σκριν του ενός με το κινητό σκριν του άλλου? Ή δεν είναι ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΑ κινητό σκριν αυτό που συνηθίζει να κάνει?
Ή είναι θέμα ερμηνείας του κανονισμου το οτι αν ξεκάθαρα πατήσεις με την μπαλα στα χερια εκτός γραμμης, είσαι άουτ?
Ή υπάρχει εναλλακτική ερμηνεια του κανονισμου για το χτυπημα του χεριου του αντιπάλου, πέρα από το προφανέστατο φάουλ?
Μη δικαιολογούμε και τα αδικαιολόγητα τώρα... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σχετικά με τα γεγονότα στην ΚΕΔ που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των ερυθρολεύκων σχολίασε: *'Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα έχει τέτοια αντιμετώπιση απέναντί της, παρά την τεράστια ιστορία της και την τύχη να έχει ως αφεντικά δύο ανθρώπους με τόσο μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες, ενώ ο Ολυμπιακός προτείνει ξεκάθαρες προτάσεις. Έχω μείνει έκπληκτος! Μπορεί να μιλάω διαρκώς για υπομονή, αλλά ακόμη κι αυτή έχει τελειώσει. Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, την οποία θα ζηλεύουν όλοι'. *http://www.sport24.gr/html/ent/272/ent.278272.asp
Αμα πω ότι κατάλαβα τι εννοείς, ψέμματα θα είναι.
Αν εννοείς για τις συζητήσεις που κάναμε για το αν ο Γιαννάκης έκανε επιλογές στην εθνική με Ολυμπιακά κριτήρια, συνεχίζω να το θεωρώ τραβηγμένο.
Και θυμίζω ότι είχα πει ότι έπρεπε να παρετηθεί από την εθνική την ίδια στιγμη που ανέλαβε τον ΟΣΦΠ, ακριβώς για αυτό το λόγο. Για τις γκρίνιες που θα ακούγονταν μετά, δικαιολογημένες η μη. -
Όσον αφορά τον Σάρας Hellenic, από το λίγο που έχω παρακολουθήσει, ναι παίζει πιο μυαλωμένα φέτος.
Μάλλον έχει καταλάβει ότι η αδυναμία του στην άμυνα και τα χρονάκια του, τον περιορίζουν σε έναν λιγότερο καθοριστικό ρόλο στον ΠΑΟ.Με άλλα λόγια έχει καταλάβει ότι ο 3D είναι πολύ καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος από αυτόν, γεγονός αξιοθαύμαστο για έναν τόσο μεγάλο παίχτη όπως αυτός.
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Γιαυτό και ο διάλογος στο παρόν τόπικ γίνεται μονίμως από 2-3 άτομα που ευλογάνε τα γένεια τους...Ναι όντως, ο εμετός που έχετε δημιουργήσει στο ποδοσφαιρο-θρεντ είναι τουλάχιστον 5 κλάσεις ανώτερος απο τον διάλογο στο παρόν τόπικ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Με άλλα λόγια έχει καταλάβει ότι ο 3D είναι πολύ καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος από αυτόν, γεγονός αξιοθαύμαστο για έναν τόσο μεγάλο παίχτη όπως αυτός.Ακριβώς αυτό μ' αρέσει και μένα πάρα πολύ. Το έχω ξαναγράψει, έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλον
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)